2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bende ikinciye hamileyim :) kaza ama hayırlısı hakkımızda inşallah nasipse 27 eylülle 4 ekim arsı olucak doğumum yasım 22 istanbuldayız :) son adet tarihim 28 aralık hadi hayırlısı hepimiz için

Son düzenleme:
Herkese merhaba!
Bende ekimde doğum yapıcam ama biz henüz 13haftalığız ve ikiz bebişlerim olcak inşallah oyüzden erken sezeryan olcak yani tahminen 15ekim dedi dr.um. Çok heyecanlıyım ilk hamileliğim ve tüpbebek bide biraz riskli bi gebelik geçiriyorum oyüzden paso yatıştayım;-) Burda güzel dostluklar kurulmuş gördüğüm kadarıyla bende aranıza katılmak istedim.
Herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır inşallah!!!

O zaman sen ve bebislerin aramiza hosgeldi arkadasim:) Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah:)

Aramiza hosgeldin arkadasim:)

Teşekkürler hoşbulduk Kızlar siz ikili test ve detaylı ultrason yaptırdınız mı? Salı günü yaptırcam ama hastane araştırıyorum Acıbademde muayene oluyorum normalde. Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Masallah oglusuna canim, adiyla yasasin :) kafana gore bi dr bulmana da cok sevindim cok onemli bir sey gercekten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli ugurlu olsun sehzaden canim sag salim kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)

Bosverr vermissin kani bi kere hayirli sonuclar alicaksin insallah tatlim:)

Canım hayırlı uğurlu olsun oğlun.çok güzel dileklerde bulunmuştun hepimizin evlatlarına inşallah .benimde kızım kesinleşti bende isim arıyorum :))

tesekkur ederiz teyzeleri Rabbim hepimize prenslerimizi prenseslerimizi hayirli saglikli kucaklamayi buyutmeyi nasip etsin insallah

Merhabalar guzel anneler fogru yeremi yaziyorum bilmiyorum kismetse bende ekim annesi olucam 3 cu cocugum 2 kizim var bunun cinsiyetini henuz ogrenemedim benude araniza alirsaniz sevinirim uzun zamandır takip ediyorum sat 15 ocak 3. Cocuk istanbulda oturuyorum

Damlacim benide listeye eklermisin yas 32 cocuk sayisi 3 .ye hamileyim istanbulda oturuyorum sat 15 ocak beklenen dogum 22 ekim ama sezaryen oldugu icin 10 ekimde dogumum olcak simdiden tesekkur ederim

bende mayis sonunda ayrintilida kesin netlesecek, kiza benziyo demisti doktor insallah dedigin gibi oglana donusmez :18: 2 oglan evi kafama ucurur buda hareketli olursa, yok yok kizim olacak benim insallah hayirlisi tabi saglikli olsunlarda

Aramıza hoşgeldin öyleyse, Allah yavrularını size bağışlasın, bunun cinsiyetini de öğrenirsin yakında, bize de haber veririsin:)

bende mayis sonunda ayrintilida kesin netlesecek, kiza benziyo demisti doktor insallah dedigin gibi oglana donusmez :18: 2 oglan evi kafama ucurur buda hareketli olursa, yok yok kizim olacak benim insallah hayirlisi tabi saglikli olsunlarda

Bgn kinata gittim hesapta anani aglatti nie gittiysem artik oglanlar zor ya kizdir ins Sende bende😊

Teşekkürler arkadaşım. Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum. Ben de müzik duyunca tutamıyorum kendimi. Oynarken de tırsıyorum

Biliyo musun çok güzel l bsymiş oynamak dans fln sen mutlu olunca bebekte hssedermiş ben 8 aylıktım halay çekiodum valla 😁

Arkadaşlar internette birkaç yerde okudum, bu kullandığımız çatlak kremlerini- markasına bakılmaksızın- göğüs uçlarımıza uygulamamız gerekiyor, kahverengi bölge diyebilecğimiz bölüm. Birde gebelik boyunca göğüslerin fazla uyarılmaması gerektiği için ( erken doğum riski oluşuturyor) masajla kremi yedirirken hafif ovmamız yeterli olacaktır herhalde. Dikkat edelim:)
Ayrıca gebelikte oluşan cilt lekeleri de güneşte daha çok ortaya çıkabiliyormuş, bunların bazısı geçse de bazısı kalıcı oluyor. Biz de inşallah bütün yazı yaşayacağımız için yavaş yavaş güneş kremlerine başlayabiliriz. Benim 13 Mayıta kontrolüm var o zaman sorup öyle başlayacam ama birşey derse yine yazarım:)

Bgn kinata gittim hesapta anani aglatti nie gittiysem artik oglanlar zor ya kizdir ins Sende bende😊

oooo sorma ben bazen keyfimiz yerine gelsin diye cikiyorum sinirle eve geri donuyorum bugun buyuk parka gittik kardesimle ve yegenimle esim yoktu, gol kenarina arabayi park ettim geri binerken gole dogru bi kosus kostu aklim cikti resmen arkasindan kostum tuuttum o sirada karnim cok kotu agridi... karnimdakini unuttum resmen :26

Teşekkür ederim canim allah seninde cocugunu bagislasin herelde forumda en tecrubeli anne benim buyuk kizim 7 yaşında 1 e gidiyor kucuk kizim 2 yasinda bugun digum gunuydu bakalım bunun cinsiyeti ne olcak

Demek senin de oğlun olacak:) Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin:))) desene bizim bebişler babalarıyla her hafta balığa giderler artık:) sen de balık tutarsın:) ben kitap okurum artık:) eşim balık tutarken çabuk kitap bitiriyorum :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…