Herkese merhaba!
Bende ekimde doğum yapıcam ama biz henüz 13haftalığız ve ikiz bebişlerim olcak inşallahoyüzden erken sezeryan olcak yani tahminen 15ekim dedi dr.um. Çok heyecanlıyım ilk hamileliğim ve tüpbebek bide biraz riskli bi gebelik geçiriyorum oyüzden paso yatıştayım;-) Burda güzel dostluklar kurulmuş gördüğüm kadarıyla bende aranıza katılmak istedim.
Herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır inşallah!!!
slm kızlar bende ikinciye hamileyim :) kaza ama hayırlısı hakkımızda inşallah nasipse 27 eylülle 4 ekim arsı olucak doğumum yasım 22 istanbuldayız :) son adet tarihim 28 aralık hadi hayırlısı hepimiz için
gözünüz aydın kızlar :)) 2 prenses daha eklendi aramıza,sağlıkla gelsinler inşallah
canım şişeye kolonya koydursam ne kadar olur bebek için
canım mrb sıse uzerıne yapıskanlı stıckerle bırlıkte 1.50 kr dan yaparım. ekstradan ugur b0cegı ya da nazar boncugu ıstersenız onlarda 1.60
Masallah oglusuna canim, adiyla yasasin :) kafana gore bi dr bulmana da cok sevindim cok onemli bir sey gercekten :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dayanamadın gittin ve paşanı öğrendin :)) ee cok iyi yaptınız canım ohh beklemektense gidip öğrenmek bence cok daha iyi oldu :) maşallah subanallah rüyaların gerçek oluyor Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip eder inşallah
Hayirli ugurlu olsun sehzaden canim sag salim kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)
Bosverr vermissin kani bi kere hayirli sonuclar alicaksin insallah tatlim:)
Canım hayırlı uğurlu olsun oğlun.çok güzel dileklerde bulunmuştun hepimizin evlatlarına inşallah .benimde kızım kesinleşti bende isim arıyorum :))
bende mayısın ilk haftası 3lü tarama yaptırıcam dr yaptır dedi 2li yaptırmamıştım önemli dedi bide cinsiyetimizi netleştiricez kısmetse inş bnm kızçem yaramaz bi oğlana donuşmez ama sanmıorum değişceğini bunda oğluma gore farklıyım
Merhabalar guzel anneler fogru yeremi yaziyorum bilmiyorum kismetse bende ekim annesi olucam 3 cu cocugum 2 kizim var bunun cinsiyetini henuz ogrenemedim benude araniza alirsaniz sevinirim uzun zamandır takip ediyorum sat 15 ocak 3. Cocuk istanbulda oturuyorum
perşembe günü hıçkırdı en son :) perşembeden beri sürekli oynuyor her gün hissediyorum artık :))
bende mayis sonunda ayrintilida kesin netlesecek, kiza benziyo demisti doktor insallah dedigin gibi oglana donusmez :18: 2 oglan evi kafama ucurur buda hareketli olursa, yok yok kizim olacak benim insallahhayirlisi tabi saglikli olsunlarda
Teşekkürler arkadaşım. Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum. Ben de müzik duyunca tutamıyorum kendimi. Oynarken de tırsıyorum
Bgn kinata gittim hesapta anani aglatti nie gittiysem artik oglanlar zor ya kizdir ins Sende bende😊
Teyzeleri yoğun çikolata takviyesiyle ikinci denemede sonunda doktor amcamıza pipimizi gösterdik :) Oğlumuz olacakmış nasip olursa inşallah. Allah tüm çocuklara sağlık versin, hayırlısıyla büyümesini nasip etsin.
Damlacığım ilerya kayıtlıydı listede, cinsiyetimiz de belli oldu. erkek diye ekleyebilirsen sevinirim. 44. sıradayım. Sağolasın. (İsmim ileyra yazılı, azcık hata olmuş listede. Bulamazsan şaşırma diye dedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?