- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ayyy oyle mi diyosun canim yaa :) bakalim hayirlisi bicok kisi erkek diyo annemle esim kiz :) su 6 gun gecse de gorsek artik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana benzettim birazcık seni :)) o yüzden oyle söyledim bende erkek hissediyordum annem ve eşim kız diyordu ama çevremde ki herkes erkek dedi. Tam ümidimi kaybettim kendimi erkeğe alıştırıyorken kız oldugu ortaya cıktı :)) eşler ve anneler tahmin ederlermiş ve tutarmış tahminleri dün burada bir arkadasımız oyle söylemişti özellikle eşlerin tahmini tutuyormuş tabi ne kadar doğru bilemem hurafe birsey sonuçta :)) bende merakla bekliyorum şimdi kuzunun cinsiyetini
Teyzeleri yoğun çikolata takviyesiyle ikinci denemede sonunda doktor amcamıza pipimizi gösterdik :) Oğlumuz olacakmış nasip olursa inşallah. Allah tüm çocuklara sağlık versin, hayırlısıyla büyümesini nasip etsin.
Damlacığım ilerya kayıtlıydı listede, cinsiyetimiz de belli oldu. erkek diye ekleyebilirsen sevinirim. 44. sıradayım. Sağolasın. (İsmim ileyra yazılı, azcık hata olmuş listede. Bulamazsan şaşırma diye dedim.)
Kizlar bugun dayanamadik esim isten geldikten sonra doktora gittik eski hastanem gelen yeni doktora hem onu da bi gorelim dedik Allah im ben bugune kadar boyle tatli doktor gormedim bukadar konuskan sevimli guler yuzlu bebisimizin her noktasini tek tek gosterdi anlatti konustu hep bizimle kesinlikle bu doktora devam etmeye karar verdim.bebisimiz maasallah subhanallah cok iyi 14+2 gunluk tum olcumleri guzel kilomuz 99 gr cinsiyetimizde buyuk bi ihtimal erkek yani ruyam dogru cikti dun gece ruyamda oglumuz olacagini ogrenmistim ve sunnetliydi Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo Rabbim peygamber efendimizin ismi hurmetine onu edepli ahlakli hayirli saglikli eylesin insallah cok cok mutluyuz
Kizlar bugun dayanamadik esim isten geldikten sonra doktora gittik eski hastanem gelen yeni doktora hem onu da bi gorelim dedik Allah im ben bugune kadar boyle tatli doktor gormedim bukadar konuskan sevimli guler yuzlu bebisimizin her noktasini tek tek gosterdi anlatti konustu hep bizimle kesinlikle bu doktora devam etmeye karar verdim.bebisimiz maasallah subhanallah cok iyi 14+2 gunluk tum olcumleri guzel kilomuz 99 gr cinsiyetimizde buyuk bi ihtimal erkek yani ruyam dogru cikti dun gece ruyamda oglumuz olacagini ogrenmistim ve sunnetliydi Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo Rabbim peygamber efendimizin ismi hurmetine onu edepli ahlakli hayirli saglikli eylesin insallah cok cok mutluyuz
Ben de oyle valla kendimi erkege hazirliyorum kiz olursa bahtima :) her sey kismet, onemli olan saglikli, hayirli evlat olmalari canim, 3 mayis 11:30 da kontrolumuz 12 gibi yazarim insallah canimm :)
Teyzeleri yoğun çikolata takviyesiyle ikinci denemede sonunda doktor amcamıza pipimizi gösterdik :) Oğlumuz olacakmış nasip olursa inşallah. Allah tüm çocuklara sağlık versin, hayırlısıyla büyümesini nasip etsin.
Damlacığım ilerya kayıtlıydı listede, cinsiyetimiz de belli oldu. erkek diye ekleyebilirsen sevinirim. 44. sıradayım. Sağolasın. (İsmim ileyra yazılı, azcık hata olmuş listede. Bulamazsan şaşırma diye dedim.)
Saol canım cok dert etmedim ama takıldım yinede:))üçlü test 16-20hafta arası yapılıyor .ben normalde düşünmüyodum yaptırmayı ama nese artık hayırlısı haftaya sonuclar cıkıcak
kız damla minnakın hıçkırıomu
Havva çok güzel cevap vermiş 6 ay hamile kalamadım üzüntümü tarif edemem ki şükürler olsun çok daha bekleyenler var hiç bi zaman cinsiyeti erkek yada kız demedim asla ne haddime anne olabilmek için gece gündüz dua ettim bence sende rabbimin mucizesi olan kızını kabullen ve şükret canım benim
Yazını okurken çok duygulandim çok güzel bir yüreğin var yüreğine sağlik .. Çok güzel anlatmışsin çok da doğru söylemişsin. İnsan bazen gaflete düşebiliyor şükrü unutabiliyor dün bende çok kisa bir zaman olsa da kiz olduğunu duyunca şaşırdim . halbu ki bu ilk çocuğum hep erkek hissetmiştim hep erkek belirtileri erkek ruüyalari ... Hatta gözüm mavideydi hep.. Kızımm olacağını duyunca bi afalladim ama sonra dedim şükürler olsun seni verene yaş hic olmasaydin ya birşey olsaydi sana .. Kızım benim meleğim .. Çok şükür ki iyi ve bana hayat arkadaşi can yoldaşı geliyor. Annemle arkadaş gibiyiz bizde kizimla öyle olacaz inşallah :)) yaşanan onca kötülüklere zorluklara gelen minik birer mucizeler onlar iyi ki varlar .. Sağlikli sihhatli hayirli evlat olsunlar gerisi boş .. Cinsiyetin ne önemi var :))))
İphone'un gazabına uğrayıp ismin değişmiştir canımcımm :)) ama şimdi düzelttim. oğluşun hayırlı uğurrlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. amin canım Rabbim hepimizin bebişlerini koruyup kollasın sağlacakla kucagımıza almayı nasip etsin
Canimmm oglun hayirli olsuunn, allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn :)
artık cinsiyetler açığa çııkmakta hayırlı olsum arkadaşlar sağlıklı evlatlar olsun tektek alıntı yapamıyorum kınaya gideceğim brz kızım oynasın:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?