2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayyy oyle mi diyosun canim yaa :) bakalim hayirlisi bicok kisi erkek diyo annemle esim kiz :) su 6 gun gecse de gorsek artik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana benzettim birazcık seni :)) o yüzden oyle söyledim bende erkek hissediyordum annem ve eşim kız diyordu ama çevremde ki herkes erkek dedi. Tam ümidimi kaybettim kendimi erkeğe alıştırıyorken kız oldugu ortaya cıktı :)) eşler ve anneler tahmin ederlermiş ve tutarmış tahminleri dün burada bir arkadasımız oyle söylemişti özellikle eşlerin tahmini tutuyormuş tabi ne kadar doğru bilemem hurafe birsey sonuçta :)) bende merakla bekliyorum şimdi kuzunun cinsiyetini

Teyzeleri yoğun çikolata takviyesiyle ikinci denemede sonunda doktor amcamıza pipimizi gösterdik :) Oğlumuz olacakmış nasip olursa inşallah. Allah tüm çocuklara sağlık versin, hayırlısıyla büyümesini nasip etsin.

Damlacığım ilerya kayıtlıydı listede, cinsiyetimiz de belli oldu. erkek diye ekleyebilirsen sevinirim. 44. sıradayım. Sağolasın. (İsmim ileyra yazılı, azcık hata olmuş listede. Bulamazsan şaşırma diye dedim.)

Son düzenleme:

Ben de oyle valla kendimi erkege hazirliyorum kiz olursa bahtima :) her sey kismet, onemli olan saglikli, hayirli evlat olmalari canim, 3 mayis 11:30 da kontrolumuz 12 gibi yazarim insallah canimm :)

Canimmm oglun hayirli olsuunn, allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn :)

Masallah oglusuna canim, adiyla yasasin :) kafana gore bi dr bulmana da cok sevindim cok onemli bir sey gercekten :)

dayanamadın gittin ve paşanı öğrendin :)) ee cok iyi yaptınız canım ohh beklemektense gidip öğrenmek bence cok daha iyi oldu :) maşallah subanallah rüyaların gerçek oluyor Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip eder inşallah

merak ve heyecanla bekliyorum canımm tabi önemli olan sağlığı ama hayaller kurman için cinsiyette cok onemli. ben tüm kalbimle kız isttiyordum kız verdi Rabbim bakalım senin bebişin ne olacak :)

İphone'un gazabına uğrayıp ismin değişmiştir canımcımm :)) ama şimdi düzelttim. oğluşun hayırlı uğurrlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. amin canım Rabbim hepimizin bebişlerini koruyup kollasın sağlacakla kucagımıza almayı nasip etsin

artık cinsiyetler açığa çııkmakta hayırlı olsum arkadaşlar sağlıklı evlatlar olsun tektek alıntı yapamıyorum kınaya gideceğim brz kızım oynasın :122:

Hayirli ugurlu olsun sehzaden canim sag salim kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)

Saol canım cok dert etmedim ama takıldım yinede:))üçlü test 16-20hafta arası yapılıyor .ben normalde düşünmüyodum yaptırmayı ama nese artık hayırlısı haftaya sonuclar cıkıcak

Bosverr vermissin kani bi kere hayirli sonuclar alicaksin insallah tatlim:)

bende mayısın ilk haftası 3lü tarama yaptırıcam dr yaptır dedi 2li yaptırmamıştım önemli dedi bide cinsiyetimizi netleştiricez kısmetse inş bnm kızçem yaramaz bi oğlana donuşmez ama sanmıorum değişceğini bunda oğluma gore farklıyım

canım benim burdaki herkezi çok seviyorum insan bazen farkında olmadan yada asla yapmıycaği pişman olacaği şeyler söyleye biliyor yapabiliyor sende çok tatlısın canım benim.......
canım ben 4 ay çocuk istemedim sonra istedik olmadı tam 17 ay boyunca olmadı her hamile yada bebek gördüğümde gözlerim doluyor hayran hayran bakıyordum 17 ay boyunca tek bir soruyu defalarca sorup ağladım bir gün bende anne olacakmıyım bu duyguyu tadıcakmıyım? rahim filmi iğneler ilaçlar şifalı sular olmadı en sonunda 7 gün oruç tuttum şifalı su ile dualarla orucumu açtım gün boyu tesbih çektim sonun da hamile olduğumu öğrendim benden daha çok bekleyenler aşılama tüp bebek çeşitli tedavi sonucu yinede hamile kalamayanlar var 7,10, 15, yıl çocuk sahibi olamayanlar var benim yengemin 8 yıldır çocuğu olmuyor çok üzülüyorum allah yardımcıları olsun çocuk evin neşesi gerçekten erkek kız farketmiyor bizim açımızdan tabiki farklı düşüncelerde olanlarda var ama onlar melekler kısacası insanlara allahın hediyesidir. allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn............

Son düzenleme:

Çok sağol canıııım Amin teyzesi, cümlemizin evladını inşallah. Biraz organik bebek kıyafetlerine bakınayım dedim ama pek güzel birşeyler bulamadım. Bu konuda fikri olan varsa yardım bekliyorum.

Canimmm oglun hayirli olsuunn, allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn :)

Amin canıııım, hepimizin evladı sağlıkla gelsin, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sizler böyle oğlun , oğluşun falan yazınca değişik geliyor. Cinsiyetini biliyor olmak farklı geldi, kaç aydır çocuğa bir oğlum bir kızım diyip diyip sevdim :) Ama öğrenince ilk aklıma gelen kaynana olacağım oldu.

Son düzenleme:
artık cinsiyetler açığa çııkmakta hayırlı olsum arkadaşlar sağlıklı evlatlar olsun tektek alıntı yapamıyorum kınaya gideceğim brz kızım oynasın :122:

Teşekkürler arkadaşım. Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum. Ben de müzik duyunca tutamıyorum kendimi. Oynarken de tırsıyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun oğlun.çok güzel dileklerde bulunmuştun hepimizin evlatlarına inşallah .benimde kızım kesinleşti bende isim arıyorum :))

Kızlar merhaba herkes nasıl
Ben giremiyorum şimdi de ceptem girdim. Yarın inş okucam geçmişi. Anneler bir sorum var dün akşamdan beri ara ara kasıklarıma doğru bıçak saplanır gibi oluyor. Olup geçiyor. Burda herkes benden tecrübeli normal mi bu durum?korktum ben de.

Selam kizlar :)
okuldu dersti vizeydi ev isiydi derken giremedim pek
esimi is seyehatine ugurladim ve sonunda
az biraz yazilanlari okudum. Hemen hemen herkes cinsiyetleri ogrenmis ne guzel bende 3 haftadir karnimi kizim diye sevmeye alismaya calisiyorum
dunden beri ara ara sanki karnimn ust kismini sicak biseyle yakiyolarmis
gibi bi his yasiyorum.Bir cizgi halinde oluyo bu yanma ve 5 snde geciyor.
doktoruma ulasamadim size de oldu mu hic? Rahatsiz edici degil ama
korktum birden.Bide bebislerinizi kacinci haftadn snra hissetmeye basladiniz?
ben ara ara biseyler hissediyorm ama gaz diye dusunuyorm
cvplarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…