Teşekkürler hoşbuldukKızlar siz ikili test ve detaylı ultrason yaptırdınız mı? Salı günü yaptırcam ama hastane araştırıyorum Acıbademde muayene oluyorum normalde. Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Damlacim benide listeye eklermisin yas 32 cocuk sayisi 3 .ye hamileyim istanbulda oturuyorum sat 15 ocak beklenen dogum 22 ekim ama sezaryen oldugu icin 10 ekimde dogumum olcak simdiden tesekkur ederim
canım benim burdaki herkezi çok seviyorum insan bazen farkında olmadan yada asla yapmıycaği pişman olacaği şeyler söyleye biliyor yapabiliyor sende çok tatlısın canım benim.......
canım ben 4 ay çocuk istemedim sonra istedik olmadı tam 17 ay boyunca olmadı her hamile yada bebek gördüğümde gözlerim doluyor hayran hayran bakıyordum 17 ay boyunca tek bir soruyu defalarca sorup ağladım bir gün bende anne olacakmıyım bu duyguyu tadıcakmıyım? rahim filmi iğneler ilaçlar şifalı sular olmadı en sonunda 7 gün oruç tuttum şifalı su ile dualarla orucumu açtım gün boyu tesbih çektim sonun da hamile olduğumu öğrendim benden daha çok bekleyenler aşılama tüp bebek çeşitli tedavi sonucu yinede hamile kalamayanlar var 7,10, 15, yıl çocuk sahibi olamayanlar var benim yengemin 8 yıldır çocuğu olmuyor çok üzülüyorum allah yardımcıları olsun çocuk evin neşesi gerçekten erkek kız farketmiyor bizim açımızdan tabiki farklı düşüncelerde olanlarda var ama onlar melekler kısacası insanlara allahın hediyesidir. allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn............
Canim Günaydın teşekkür ederim hosbulduk 2 hamileligimdede kadinlar kulubunu takip ediyoyordum sindi hamileligim basindan belide takip ediyorum buzamana kadar uye olamadim ama yazilanlari hep okudum( seni.kamurani.kumsali.kutsalaski.azureyi.havvayi.kartali ve diger arkadaslarimizi tek tek okudum) kismet dun olduda uye oldum burada olmaktan cok mutluyum insallah guzel şeyler paylasicaz buarada ozel msj henuz atamiyorum ama bilgileri yarin tekrar gönderirim.
Arkadaşlar internette birkaç yerde okudum, bu kullandığımız çatlak kremlerini- markasına bakılmaksızın- göğüs uçlarımıza uygulamamız gerekiyor, kahverengi bölge diyebilecğimiz bölüm. Birde gebelik boyunca göğüslerin fazla uyarılmaması gerektiği için ( erken doğum riski oluşuturyor) masajla kremi yedirirken hafif ovmamız yeterli olacaktır herhalde. Dikkat edelim:)
Ayrıca gebelikte oluşan cilt lekeleri de güneşte daha çok ortaya çıkabiliyormuş, bunların bazısı geçse de bazısı kalıcı oluyor. Biz de inşallah bütün yazı yaşayacağımız için yavaş yavaş güneş kremlerine başlayabiliriz. Benim 13 Mayıta kontrolüm var o zaman sorup öyle başlayacam ama birşey derse yine yazarım:)
Herkese merhaba!
Bende ekimde doğum yapıcam ama biz henüz 13haftalığız ve ikiz bebişlerim olcak inşallahoyüzden erken sezeryan olcak yani tahminen 15ekim dedi dr.um. Çok heyecanlıyım ilk hamileliğim ve tüpbebek bide biraz riskli bi gebelik geçiriyorum oyüzden paso yatıştayım;-) Burda güzel dostluklar kurulmuş gördüğüm kadarıyla bende aranıza katılmak istedim.
Herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır inşallah!!!
Canım aynı olay bende de var vajinama bile ağrı giriyo rahim esnemesiyle alakalı dediler ve dr gittim bi sıkıntı yok bu gittiğimde bu kasılmalar için magnezyum yazabilirKızlar merhaba herkes nasıl
Ben giremiyorum şimdi de ceptem girdim. Yarın inş okucam geçmişi. Anneler bir sorum var dün akşamdan beri ara ara kasıklarıma doğru bıçak saplanır gibi oluyor. Olup geçiyor. Burda herkes benden tecrübeli normal mi bu durum?korktum ben de.
Teyzeleri yoğun çikolata takviyesiyle ikinci denemede sonunda doktor amcamıza pipimizi gösterdik :) Oğlumuz olacakmış nasip olursa inşallah. Allah tüm çocuklara sağlık versin, hayırlısıyla büyümesini nasip etsin.
Damlacığım ilerya kayıtlıydı listede, cinsiyetimiz de belli oldu. erkek diye ekleyebilirsen sevinirim. 44. sıradayım. Sağolasın. (İsmim ileyra yazılı, azcık hata olmuş listede. Bulamazsan şaşırma diye dedim.)
Kizlar bugun dayanamadik esim isten geldikten sonra doktora gittik eski hastanem gelen yeni doktora hem onu da bi gorelim dedik Allah im ben bugune kadar boyle tatli doktor gormedim bukadar konuskan sevimli guler yuzlu bebisimizin her noktasini tek tek gosterdi anlatti konustu hep bizimle kesinlikle bu doktora devam etmeye karar verdim.bebisimiz maasallah subhanallah cok iyi 14+2 gunluk tum olcumleri guzel kilomuz 99 gr cinsiyetimizde buyuk bi ihtimal erkek yani ruyam dogru cikti dun gece ruyamda oglumuz olacagini ogrenmistim ve sunnetliydi Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo Rabbim peygamber efendimizin ismi hurmetine onu edepli ahlakli hayirli saglikli eylesin insallah cok cok mutluyuz
günaydın kızlarrrrr bizde dün ögrendik paşamız geliyomuş kücük bir yanılma payıda bıraktı doktorumuz hep kız bebiş istiyodum ancak erkek hissediyodum nasip kısmet saglığıyla gelsin bebişlerimiz isim düsünen varmı ya simdiden erkek düsünmedigim için isimlerede hiçç bakmamıştım :)
Gözünaydın canım hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına inşallah benim ki kız bende sana yardımcı olamıcam isim konusunda :)
Canim Günaydın teşekkür ederim hosbulduk 2 hamileligimdede kadinlar kulubunu takip ediyoyordum sindi hamileligim basindan belide takip ediyorum buzamana kadar uye olamadim ama yazilanlari hep okudum( seni.kamurani.kumsali.kutsalaski.azureyi.havvayi.kartali ve diger arkadaslarimizi tek tek okudum) kismet dun olduda uye oldum burada olmaktan cok mutluyum insallah guzel şeyler paylasicaz buarada ozel msj henuz atamiyorum ama bilgileri yarin tekrar gönderirim.
günaydın kızlarrrrr bizde dün ögrendik paşamız geliyomuş kücük bir yanılma payıda bıraktı doktorumuz hep kız bebiş istiyodum ancak erkek hissediyodum nasip kısmet saglığıyla gelsin bebişlerimiz isim düsünen varmı ya simdiden erkek düsünmedigim için isimlerede hiçç bakmamıştım :)
Günaydın :)) benim kuzucuğumda kız bende sana yardımcı olamayacağım canım erkek anneleri henüz girmediler sanırım foruma girdiklerinde eminimki yardımcı olacaklardır
Hoşgeldin sefa getirdin meleklerini sağlıkla kucağına al canım inşallahhh
Bende hamileliğimde çok kustum çok şükür geçti canım
Canım aynı olay bende de var vajinama bile ağrı giriyo rahim esnemesiyle alakalı dediler ve dr gittim bi sıkıntı yok bu gittiğimde bu kasılmalar için magnezyum yazabilir
merhaba canım ben dün çok yordum galiba kendimi, 3 aydır hep evdeyim çarşıya falan hiç çıkmamıştım bunalmıştım, dün kaybettim kendimi:) baktım bulantı yok halsizlik azaldı diye hep dışardaydım çok yürüdüm. sonra o ağrılar girince hata yaptım dedim. zaten bugün o kadar halsizim ki... ellerimde de uyuşma var geceleri galiba magnezyum eksikliği olabilir dediğin gibi. Aman bir sıkıntı olmasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?