2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bakın 17 haftalık gebeyim göbegimin alt tarafı aniden cok yumusak oldu nedenkii(

Merhaba canim :) ben 2li testi ve ayrintili ultrasonu yaptirdim
Ayrintili ultrasin normalde 30dk suruyomus ama bnmki 1 saate yakin surdu.
Mide bulantilarim ve istifradan dolayi bebegi gormekte zorluk yasadik.
ama sonra yuz hatlarina varana kadar gorduk cok sukur
Sana tavsiye edebilecegim sey gitmeden 15-30 dk oncesi meyve suyu veya cikolata yemen.
Boylece bebek daha hareketli oluyor ve esinle beraber gitsen cok daha iyi olur.
cunku bebisin cinsiyetini % 100 ogrenmis oluyorsun.
bide kan vermekten korkma sadece 1 tup aliyorlar
2li test sonucun 3gun icinde cikiyo
Ayrintili ultrasonda da zaten bi terslik gorduklerinde direkt soyluyorlar
hayirli haberler al ins

Tüm annişlere ve bebişlerine günaydınlar :)) güzel bir pazar günü diliyoruz hepimize. Biz bugün tam tamına 20 haftalık olduk bu yüzden cok mutluyuz, 6. Aya girmemize sadece 1 hafta kaldı galiba. Zaman su gibi akıp geçiyor :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Damlacim benide listeye eklermisin yas 32 cocuk sayisi 3 .ye hamileyim istanbulda oturuyorum sat 15 ocak beklenen dogum 22 ekim ama sezaryen oldugu icin 10 ekimde dogumum olcak simdiden tesekkur ederim

Günaydın canım :)) aramıza hosgeldin sefalar getirdin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebeğini. Ohh ne güzel 3lemişsin :)) bu arada yarın ekleyebilirim telefondan zor oluyor eklemek. Senden ricam atabiliyorsan bilgilerini bana özel mesaj şeklinde atabilirmisin? Arada kaybolmasın Bende unutmamayım

Canim Günaydın teşekkür ederim hosbulduk 2 hamileligimdede kadinlar kulubunu takip ediyoyordum sindi hamileligim basindan belide takip ediyorum buzamana kadar uye olamadim ama yazilanlari hep okudum( seni.kamurani.kumsali.kutsalaski.azureyi.havvayi.kartali ve diger arkadaslarimizi tek tek okudum) kismet dun olduda uye oldum burada olmaktan cok mutluyum insallah guzel şeyler paylasicaz buarada ozel msj henuz atamiyorum ama bilgileri yarin tekrar gönderirim.

günaydın kızlarrrrr bizde dün ögrendik paşamız geliyomuş kücük bir yanılma payıda bıraktı doktorumuz hep kız bebiş istiyodum ancak erkek hissediyodum nasip kısmet saglığıyla gelsin bebişlerimiz isim düsünen varmı ya simdiden erkek düsünmedigim için isimlerede hiçç bakmamıştım :)

Son düzenleme:

Ben tam ilaçtı film di boyutuna gelmiştim ki hamile kaldım eşim sperm testi vericek diye o kadar üzülüyodu ki ya sonuç kötü çıkardada ben kendimi eksik hissedersem diye her ay bir umutla başlayıp hüsrana uğradık her gece ağladım allahım dedim ne olursun banada nasip et dualar tespihler sureler rabbim kabul etsin eşimle en son yan yana şükür namazı kılıp rabbimden istedik her akşam yasin okudum rabbim kabul etti o pozitifi silik gördüğümde kimseye bişey demedim o gece uyuyamadım zaten ertesi gün kanda doğrulanınca eşime söyledim ikimizde ağladık sarıldık şükürler olsun nasip oldu binlerce şükür şimdi tek dileğim evladımı sağ sağlim kucağıma almak canım inşallah rabbim onada izin versin isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin mucizelerini göndersin

Hoşgeldin canım sağlıkla bebişini al kucağına bende nişan için düğün için hep kadınlar klb yazıştık gün saydık şimdi nasip bebişe

Göğüs işini bilmiyordum bu bilgi önemli saol canım 😁😁benim göğüslerim örümcek ağı gibi yeşil damar dolu şimdi ben vazelin sürüyodum bebek yağına geçtim benzin mi bişey varmış topikte okumuştum bakalım işe yarar mı

Hoşgeldin sefa getirdin meleklerini sağlıkla kucağına al canım inşallahhh
Bende hamileliğimde çok kustum çok şükür geçti canım
Canım aynı olay bende de var vajinama bile ağrı giriyo rahim esnemesiyle alakalı dediler ve dr gittim bi sıkıntı yok bu gittiğimde bu kasılmalar için magnezyum yazabilir

Kızlar oğluşlarınız hayırlı olsun sağlıkla alın kucaklarınıza yavrularınızı

Gözünaydın canım hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına inşallah benim ki kız bende sana yardımcı olamıcam isim konusunda :)

Canım hayırlı bir evlat olsun benim iki kizim var buyuk olanin adi EBRAR

Kucuk olanin ELMINA ELIF simdi ucuncu yolda cinsiyeti ogrenmedik erkek olursa EYMEN yada ENES kiz olursa ESILA dusunuyoruz ama yinede degisebilir esimle daha net isimlere bakmadik saglikli olsunlarda isim bulunur

Canım burayı takip ettiğin belli zaten :) ismimi biliyorsun çünkü. Inşallah canım Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımıza. Bem unuturum diye söyledim canım ama bilgilerini kaydettim yarın eklemeye çalıscam olursa unutursan hayırlatıraan cok sevinirim

Günaydın :)) benim kuzucuğumda kız bende sana yardımcı olamayacağım canım erkek anneleri henüz girmediler sanırım foruma girdiklerinde eminimki yardımcı olacaklardır

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah:) benim de erkek.. ben erkeklerde genelde klasik isimleri severim kızlarda değişik isimleri daha çok beğenirim.ben Cem koymayı düşünüyorum mesela Sen ne tarz isimler seversin ona göre tavsiye de bulunalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…