2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
işallah darısıda diğer arkadaşlarımaa cnm ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm:1::52::52::49::49::49:

Canım doğum günün kutlu olsun, bebişin sana ömür boyu uğur getirsin:)

Selam kizlar benim canim cilek cekti ve marketten aldik. Mevsimi de degil ama dayanamadim. Bir sakincasi olur mu?

Alla bilmiyorum hurafe olabilir ama çileği sakın dudağın dışında biyere değdirme sonra çiçek acarmıssın sırf bunu duydugum için çilek yiyemedim :) bide şimdikiler hormonlu ya yazı bekliyorum ben acıkcası

Bir de ben folik asit olarak folbiol kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanmamız gerekiyormuş. Bilginiz var mı? Kan ilacı falan da vermedi 3 aydan sonra başlayacakmışız?

Ohhh bu beni sevindirdi meleğim büyümüşş
Olsun annesi onun için kan kusaun o iyi olsunda

Sizleride soramadım bugün berbat bi haldeyim hepiniz iyisinizdir inşallahh

Tatlım seninde gözün aydın meleğini rabbim korusun

Canım doğum günün kutlu olsun, bebişin sana ömür boyu uğur getirsin:)

rabbimm hayırlısı ile bütün hamilelerin işallah bebişleri sağlıklı olurr :16::16: çok sağol cnm benimm:54:

Sık aralıklarla kontrol edemiyorum. Bu sebeple özet olarak hayırlı haber alan, bebişiyle tanışan, kesesini gören vs bütün annelerimizi öpüyorum.
Ben de kendime uzun vadeli hamilelik alışverişi turlarına başladım. Imkanı olanlara pantolon için Ox.. Ile başlayıp aynı harflerle biten markayı ( reklam yasak mı bilmiyorum) tavsiye ederim. Beli yüksek lastikli bir modelleri var, komando pantolonuna benzer. Üstelik Hamile giyimlere göre uygun ve malı da çok kaliteli.

Evet orasında güzel bide defac.. var ( devamı (To) markası var netten sipariş verebilirsiniz ben oradan aldım hamile taytı aldım mükemmel iyi. Stresli olmasıda avantaj bence. Ilerde esnetir esnetir giyeriz :)) belkide kendiliğinden ayarlamalı. Fiyatlarıda gayet uygun bi bakın derim.

Alla bilmiyorum hurafe olabilir ama çileği sakın dudağın dışında biyere değdirme sonra çiçek acarmıssın sırf bunu duydugum için çilek yiyemedim :) bide şimdikiler hormonlu ya yazı bekliyorum ben acıkcası

bizim bebiş bekleyemedi yazı. Benimde canım hep yaz meyveleri çekiyor anlamadım gitti. Geçen karpuz aldık bir dilim yedim gerisi duruyor. Yiyemedim. Böylede bir durum var :) Çilek iz bırakacak kadar yoğun aromalı olmuyor zaten bu mevsimde. Allah yardımcım olsun yiyorum.

Evet orasında güzel bide defac.. var ( devamı (To) markası var netten sipariş verebilirsiniz ben oradan aldım hamile taytı aldım mükemmel iyi. Stresli olmasıda avantaj bence. Ilerde esnetir esnetir giyeriz :)) belkide kendiliğinden ayarlamalı. Fiyatlarıda gayet uygun bi bakın derim.

O mağazada hamile kıyafeti varmıydı ki :) kilo almaya başlayınca bende bakayım :) saol

bizim bebiş bekleyemedi yazı. Benimde canım hep yaz meyveleri çekiyor anlamadım gitti. Geçen karpuz aldık bir dilim yedim gerisi duruyor. Yiyemedim. Böylede bir durum var :) Çilek iz bırakacak kadar yoğun aromalı olmuyor zaten bu mevsimde. Allah yardımcım olsun yiyorum.

Ye canım ye nefsini körelt. Olsun sen yine de değdirme hiç biryerine :) karpuz güzel çıktımı bari?

Ben bakmasına bakarım da benim eşim her yerden alışveriş yaptırmıyor maalesef:( hatta L.w ye uğrayamıyorum bile

O mağazada hamile kıyafeti varmıydı ki :) kilo almaya başlayınca bende bakayım :) saol

Var var netten bak. Kadına tıkla hamile giyim var oradan bakabilirsin. Bende 1 kilo aldım ama pantolonlarının beli sıkıyor o aldığım tattın beldeayarkanması var garip bir tarzı var oyuzden baya kilo Aslan'da giyebilşrsin. Small yoktu mesela m-l var aynı pantalonda. Kemerini sıkıyorsun baya oluyor ama cok garip bu taytlarım pantolonlar. Karnını kaplayacak bir kumaş var üzerinde pantolon kemeri yok yani. Cok rahat tavsiye ederim

Ben bakmasına bakarım da benim eşim her yerden alışveriş yaptırmıyor maalesef:( hatta L.w ye uğrayamıyorum bile

Bizde öyleyiz ama hamile giyimde marka tercih etmiyoruz canım ya zaten ne kadar giyeceğim ki? Olan da kaliteli olsun kumaşı pamuk olsun yetiyor bizim için.

Yaz karpuzu gbi olmasa da idare ediyordu :) tadı karpuz tadı sonuçta ;)

Bak benimde canım karpuz ve kavun çekiyordu. Ama boyle içi geçmiş değil hani yazın oluyor ya boyle tatlı tatlı sulu sulu o sekilde istiyorum öyleyse senin aldığın bende gidiyim alıyım. Hormonlu ama nefsde önemli ya

Evet son hafta son gün ile Ekim annesiyim:) Hamile olduğumu öğrenenler saolsunlar benim olaya uzak oluşumunda etkisiyle nasihatlerde bulunuyorlar.
Ama anlayamadığım bu nasihatler arasındaki uçurum.
mesela biri der ki; hiç aksatma hemen doktora git
bir diğeri der ki; abartma rahat ol 2.aydan önce başlama doktora gitmeye.
biri der ki; uzanma bile ilk 3 ay önemli diğeri; gel bu ay ki arazi işine beraber gidelim.
Daha da uzar bu liste..
siz ne yapıyorsunuz bu nasihatler karşısında?

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza ilk hamilelik olunca çok zor herkes birşey söylüyor.ama ben 7+1 günlük hamileyim ve 3 kez kontrole gitmek zorunda kaldım.düşük tehlikem varmış. Bence en kısa zamanda ilk kontrolü olmak gerekiyor. Dr ona göre seni yönlendiriyor zaten :49:

Var var netten bak. Kadına tıkla hamile giyim var oradan bakabilirsin. Bende 1 kilo aldım ama pantolonlarının beli sıkıyor o aldığım tattın beldeayarkanması var garip bir tarzı var oyuzden baya kilo Aslan'da giyebilşrsin. Small yoktu mesela m-l var aynı pantalonda. Kemerini sıkıyorsun baya oluyor ama cok garip bu taytlarım pantolonlar. Karnını kaplayacak bir kumaş var üzerinde pantolon kemeri yok yani. Cok rahat tavsiye ederim

Hmm saol evet olabilir :)

Back
X