2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teşekkürler arkadaşlar. ben dr la konuşmadım henüz erken diye.. dediğim gibi ikili test yaptırmıyrum vs diyenler vardı. ama dediğiniz gibi yaptırmak da fayda var. internete de baktım. ben her ay kan veriyorum hani bir de onun için kan vermeyim ya da ne biliyim bazı test yaparken riskleri oluyor onlara maruz kalmayalım diye bilgi almak istedim. ancak şu var ki her ay tsh için kan veriyorum o zamana denk getiririm tsh ı ikili test bir de tsh a bakılır..

gastrit ben de de var ama böyle şişkinlik vs veriyordu. ilacını kullandım 1-2 ay..

bugün dr a söyledim gastrit var bende midem kötü coraspirin içecek miyim dedim. o da coraspirine bağlama hamilelikten de olur o mide rahatsızlıkları dedi.

clexane bir kutuyu bugün bitirdim. dr a söyledim pazartesi gel yazıyım reçete dedi. ben de dedim başka yerde yazdırsam olur mu.. olur dedi. hastanelerin acillerinde yazdırsam olur değil mi? ya da özel hastanelerin acillerinde.. rapor vermişti..raporun var dedi. sanırım onu raporsuz vermiyorlar.

endişe edecek bişey yok merak etme kan vermede sorun olmaz. Bende tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum her ay kan verdim hatta ayda 2 kez hiç bir sorun olmaz bence ne gerekiyorsa yaptır

Canımmmm yapma üzme kendini. Hangimizin evliliği sanki sorunsuz mükemmel bir sekilde ilerliyor ki? Biz evleneli 5 ay olmuş. Ve basen kavga ederiz Surat yaparız en cokta be yaparım o suratı tabi, sonra bir bakarım oda asmış suratını. Oluyor İnan zaman zaman oluyor boyle seyler. Ya biz 7. Haftamda boşanmaya karar vermiştik sen düşün artık. Git aldım demişti cocugu.3 gün konuşmamıştık sonra gelip özür falan diledi düzeldik tabi. Bence hamileliğinde yapmasının sebeplerinden biri sorumluluk duygusudur. Bizde isteyerek yaptık bebişi ama bi an geliyor ki sorumluluk duygusunu alamıyorlar, bizim kadar yürekli değil ne yazıkki erkekler. Panik havasındalar. Bence o logusalıkta girdiği psikolojide bundan kaynaklanıyor. Erkekler bizim kadar düşüncelide değiller. Yani kimi erkekler evet cok düşünceli olaniliyor ama İnan nadir o tür erkekler. Bana da eşim canım cicim davranır ama çıkarlarımız bir ters düşsün kedi köpek gibi oluruz. Sen emin ol cok sanslı bir annesin cunku yanında bir kızın var. İnşallah ben ve annem gibi olursunuz. Benim annemle ilişkimi herkes kıskanmıştır. Üzülme olurmu kuzum bak ben varım burada kafan sıkıldığında moralin bozulduğunda istediğin herzaman yazabilirsin bana. Yanında olmaya çalışırım en azından

teşekkür ederim canım bazen hassas oluyor insan şimdi biraz daha iyim eşimle de konuştum hallettik Bende sana katılıyorum erkeklerin stresi birazda geçim sorumluluk artıyor eşin evlatlarına yetebilme psikolojisi sanırım. Şuan uzun uzun yazamıyorum çükü kızım etrafımda dolanıyor kucağıma çıkmaya çalışıyor ve bağırıp duruyor :)

Valla bu sabah artık kan kustum
Regl ağrım var kasıklarımda çoook hafif bari o olmasa moralim bozuluyo

merak etme canım yaşadığın herşey normal kusma içi çok can sıkıcı ama katlanacağız kasık ağrıları normal rahim büyüdüğü için oluyor. Birde doğumdan sonra ağrıyı gör bu seferde rahim küçülmek için kasılıyor çok ağrılı oluyor :(

Merhaba hanımlar..
Ben 2013 Ekim anneisiyim.24 Ekim doğumlu minik bir kızım var..
2014 Ekim anneleri başlığını görünce duygulandım..
Bizler de bir çok şey paylaştık bu sayfalarda.. Hatta doğum anıma dakikalar kala elimde telefon buraya girmeye çalışıyordum : )
Sizleri görünce geçmişe döndüm, biraz duygulandım..
Zaman öyle çabuk geçiyor ki.. Her gününüzün kıymetini bilin..
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Sormak istedikleriniz varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmm:16::16:Eki Görüntüle 1002841 buda benim meleğimm teyzeleriiiii:52:
Maşallah meleğine:) ben sana demiştim Allah'ın izniyle iyi haber alacağını:) hep de iyi haberler alıcaz inşallah

Nacizane bi sorum olucak sizlere yardimci olursaniz cok sevinirim ilk kese muaynenizi kac haftalikken oldunuz ve sadece kesemi yoksa yolc kesesinide gordunuz mu benim 5+4 te vajinal ultrasonla 7.94mm gebelik kesesi gorundu sadece acaba yolc gorunmelimiydi diye kafama birazcik takildi

Maşallah meleğine:) ben sana demiştim Allah'ın izniyle iyi haber alacağını:) hep de iyi haberler alıcaz inşallah

çok sağol canlarım benimm rabbim korusun yavrularımızıı allahın izni ile işallah hep iyi haberler alcazz:16::16::16:

Merhaba hanımlar..
Ben 2013 Ekim anneisiyim.24 Ekim doğumlu minik bir kızım var..
2014 Ekim anneleri başlığını görünce duygulandım..
Bizler de bir çok şey paylaştık bu sayfalarda.. Hatta doğum anıma dakikalar kala elimde telefon buraya girmeye çalışıyordum : )
Sizleri görünce geçmişe döndüm, biraz duygulandım..
Zaman öyle çabuk geçiyor ki.. Her gününüzün kıymetini bilin..
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Sormak istedikleriniz varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

Allah razi olsun canim ne guzel sen melegini kucagina almissin Allahim insallah bizlere de o gunleri gormeyi nasip eder:)

Nacizane bi sorum olucak sizlere yardimci olursaniz cok sevinirim ilk kese muaynenizi kac haftalikken oldunuz ve sadece kesemi yoksa yolc kesesinide gordunuz mu benim 5+4 te vajinal ultrasonla 7.94mm gebelik kesesi gorundu sadece acaba yolc gorunmelimiydi diye kafama birazcik takildi

Merhaba arkadasim,
Ben 5+5 te karindan ultrasonla kese icinde yolk sac i gormustum ama bu illa hemen o gun senin de gormen gerektigi anlamina gelmez bos gebelik flan olmasindan korkuyosan lutfen kotu kotu seyler dusunme doktorun bisey demedimi konuyla ilgili

Allah razi olsun canim ne guzel sen melegini kucagina almissin Allahim insallah bizlere de o gunleri gormeyi nasip eder:)

Amiin cnm cümlemizden inşaAllah..
İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.. Harika bir duygu.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah..

Ben 5 haftada gittim tam kesem 9.75 di yolk saç görünmedi canım

hmm biz de 5 haftalıkken kese gördük ama yolke kesesi fln hiç knşmadı doktor bşy söylemedi yani,.. şimdi de ultrason görüntüsüne baktm 6.90mm ve küçücük bir siyah kese görünüo sadece..

teşekkür ederim canım bazen hassas oluyor insan şimdi biraz daha iyim eşimle de konuştum hallettik Bende sana katılıyorum erkeklerin stresi birazda geçim sorumluluk artıyor eşin evlatlarına yetebilme psikolojisi sanırım. Şuan uzun uzun yazamıyorum çükü kızım etrafımda dolanıyor kucağıma çıkmaya çalışıyor ve bağırıp duruyor :)

Ayy yerim ben onu yaa :)) öpermisin benim için o pamuk yanaklarından :)

Bilmiyorum ben yolk U hiç görmedim 4+3 ken vajinal ultrasonla keseyi gördük. 6+3 kende kalp atışlarını dinlemeye gittik.

hmm biz de 5 haftalıkken kese gördük ama yolke kesesi fln hiç knşmadı doktor bşy söylemedi yani,.. şimdi de ultrason görüntüsüne baktm 6.90mm ve küçücük bir siyah kese görünüo sadece..

Cok tesekkur ederim canim benimde ayni siyah yuvarlak bi kesecik var sadece Rabbim sali gunu guzel haberler almayi nasip eder insallah

inşallah canım. belki 15-20 denemeden sonra hatta çocuğunuz olmaz bile denenler hamile kalıyor hemde bazılaı doğal yolla. allah inşallah sanada sağlıklı bir bebek nasip eder.
Tek tek alıntılamadım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Arkadaşlar biliyorsunuz benim ilk kontrolde kesem küçüktü ve hormonum çok düşüktü. Aslında beklenen bir son yaşadım ama insan kendini avutuyor düzelir diye. O yüzden özellikle pıhtılı arkadaşlarım sizlerin herşeyiniz gününe göre normal gidiyor, sakın kendinizi üzüp acaba demeyin. Çünkü moral hepiniz için çok önemli.

Ben bu topiğe çok alışmışım, mutlaka takip edeceğim, umarım siz doğum yapmadan ben yeni gebeliğimin haberini veririm burada.

Back
X