Masallah onaaabizde iyiyiz buyuyoruz iste minik tekmiklerlee
![]()
oyy oyy maşallah ona.. ilerledikçe gerideki her görüntü anlamsız geliyor.. testlerdeki hayalet çizgi en büyük aşkımdı sonra kesesi derken şimdi kalp ritminin oldugu 1 cm lik sıpam var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah onaaabizde iyiyiz buyuyoruz iste minik tekmiklerlee
![]()
öyle yapmıştım bende.. ilk mesajını tablo mesajını alıntılamıştım ama görmedi mi ki?
portakal suyu iç canım taze sık iç.. bulantıya ve mide kazınmasına tuzlu salatalık süper geliyor.. ekmek falan yeme açlık degil o sadece mide duvarı inceliyormuş ve hassaslaşıyormuş ondanmış..
Phia boş gebelik geçirmiş belki artık girmiyordur çünkü bayadır görmüyorum phiayı buralarda
Phia boş gebelik geçirmiş belki artık girmiyordur çünkü bayadır görmüyorum phiayı buralarda
Benim doktorum portakal suyunu hiç önermiyor bizde her sabah içiyorum kahvaltıda ama bıraktık artık cok kalori varmış suyunda sıkacagına tane tane ye dedi ben hem kahvaltıdan 2 saat sonra hemde akşam yemeğinden sonra yiyorum iyi geliyor ama midemi ekşitiyor tatlı olmasına rağmen
bende ekmek yiyodum geçsin diyeportakal suyunu çok içtim artık tiksindim neredeyse yaa. geçecek inş.
oyy oyy maşallah ona.. ilerledikçe gerideki her görüntü anlamsız geliyor.. testlerdeki hayalet çizgi en büyük aşkımdı sonra kesesi derken şimdi kalp ritminin oldugu 1 cm lik sıpam varçok şükür Allahım saglıkla kucagımıza aldırsın.. dogum hakkında kararın nasıl şekillendi mi?
hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmmEki Görüntüle 1002841 buda benim meleğimm teyzeleriiiii
![]()
Gercekten oyle canim her kontrolde degisiyorlar mucize gibidogum hep normal istiyordum ben. Daha doktorumla konusmadik. Ama o da bi problem gormezse normal olsun istiyorum. Sen ne dusunuyosun
en iyisi canım.. bende aynı fikirdeyim çok acı çok zor ama..olsun kesilmekte ne oluyor Allahım dogal olarak nasip etmiş o mucizeyi bize..inşallah tek nefeste kurtuluruz.. ogün doktora acil geldi kadın nasıl kıvranıyordu korkmadım desem yalan olur.. ama bakalım korkularım düşüncemin önüne geçmezse normal isterim.![]()
benim mide fena oldu ben kaçayım salatalık yiyeyim.. allaha emanet olun bb
Günaydınlar sanada. Yok yok yazın cok açıklayıcı cok net olmuş. Keşke herkes senin gibi güzel yazabilse. Yazın için öncelikle sana cok teşekkür ederim. Evet doğum hikayen beni cok etkiledi. Hele doğumdan sonra kalkıp oyun oynamanız falan cok hoşuma gitti tabiki de sezeryanda boyle birsey mümkün değil belki mümkündür ama hiç duymadım yani ben :) kanama gözümü korkutuyordu ama yok diyorsn sabırım artık biraz daha kesin kararımdan vazgeçtim yani net demiyorum. Bunda en büyük katkı sahibi sensin. Cok teşekkür ederim sanırım. Cok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın için. Artık hakkımda hayırlısı olsun kesin kararımdan vazgeçtim sayende :) %60 sezeryan %40 normal doğum düşünüyorum. Eskiden aa asla derdim ama hikayen gercekten inanılmaz hoşuma gitti.
10. haftada olanlar mideniz bulandığı halde sürekli açlık hissi sizde de oluyor mu? Özellikle akşamları çok midem kazınıyor. Sürekli bir şeyler yeme isteğim oluyor.
Bide su midemi bulandırıyor. Alternatif olarak ne yapıyorsunuz? Benim gibi su içince mide bulantısı artanlar var mı?
Kaçıncı Çocuk : 2
Son Adet Tarihi : 01-01-2014
Tahmini Doğum Tarihi : 01-10-2014
70 ay özlemden , nice tedaviler, operasyonların ardından ilk bebeğim olan güzel prensesim Azra'mı 2. tüp bebek tedavi denemesinde kucakladım Rabbime sonsuzzz şükürler olsun kızım bize kocaman mucizeee vee şu anki gebeliğim tamamen doğal yollaçok şükür isteyen , özlemle bekleyen herkesin tatması dileğiyle
![]()
70 ay özlemden , nice tedaviler, operasyonların ardından ilk bebeğim olan güzel prensesim Azra'mı 2. tüp bebek tedavi denemesinde kucakladım Rabbime sonsuzzz şükürler olsun kızım bize kocaman mucizeee vee şu anki gebeliğim tamamen doğal yollaçok şükür isteyen , özlemle bekleyen herkesin tatması dileğiyle
![]()
Canim ya o dedigin bendede var ama inan yinede yiyemiyorum sanki acliktan oluyorum ama iki lokma yiyince tiksinti geliveriyor ya en iyi gelen tek sey portakal ve elma resmen bunlarla besleniorum ama bugun birazda olsa yedim ve ayran ictim
![]()