Ohh cok guzel. Afiyet olsun. Herzaman yersin insallah :)
Sagol canim sende ye mutlaka insanin cani almiyo ama gecer bu gunler ben gectigimiz cuma 7+5 tim bugun kac oluyorum gun gunmu hesaplaniyor biliyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh cok guzel. Afiyet olsun. Herzaman yersin insallah :)
Sagol canim sende ye mutlaka insanin cani almiyo ama gecer bu gunler ben gectigimiz cuma 7+5 tim bugun kac oluyorum gun gunmu hesaplaniyor biliyormusun
Evet gun gun canim. 9 haftaya giriyorsun o zaman hayirli olsun :)
Merhaba arkadasim,
Ben 5+5 te karindan ultrasonla kese icinde yolk sac i gormustum ama bu illa hemen o gun senin de gormen gerektigi anlamina gelmez bos gebelik flan olmasindan korkuyosan lutfen kotu kotu seyler dusunme doktorun bisey demedimi konuyla ilgili
Canim doktorum simdilim herseyin normal oldugunu soyledi iste ben evham yaptim malesef su yolk sac i da nereden okuduysam takinti yaptim iste neyse dusunmemeye calisicam insallah hersey guzel olucak Allah in izniyle
doktorun normal dedıyse normaldır cnm takmamaya calıs kafana
Sagol canim insallah elimden geleni yapicam benimki 4.tupbebek denemem oncesinde bi bebegimi kaybettim anliycan 5yildir bebek icin ugrasiyorum Allah ima cok sukur bugunleri gosterdi ama acilarim ozlemlerim okadar cok ki haliyle korkularimda cok oluyo insallah sonu guzel olur Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlarini kucaklamayi nasip etsin insallah
hayirli olsun canim Rabbim esirgesin meleklerimizi: ))))))hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmmEki Görüntüle 1002841 buda benim meleğimm teyzeleriiiii
![]()
Hosgeldin canim hayirli olsun bebegin cok sewindimYaş : 31
Kaçıncı Çocuk : 2
Son Adet Tarihi : 01-01-2014
Tahmini Doğum Tarihi : 01-10-2014
70 ay özlemden , nice tedaviler, operasyonların ardından ilk bebeğim olan güzel prensesim Azra'mı 2. tüp bebek tedavi denemesinde kucakladım Rabbime sonsuzzz şükürler olsun kızım bize kocaman mucizeee vee şu anki gebeliğim tamamen doğal yollaçok şükür isteyen , özlemle bekleyen herkesin tatması dileğiyle
![]()
Sende Hosgeldin cnm Allahim esirgesin yavrularimiziSagol canim insallah elimden geleni yapicam benimki 4.tupbebek denemem oncesinde bi bebegimi kaybettim anliycan 5yildir bebek icin ugrasiyorum Allah ima cok sukur bugunleri gosterdi ama acilarim ozlemlerim okadar cok ki haliyle korkularimda cok oluyo insallah sonu guzel olur Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlarini kucaklamayi nasip etsin insallah
Nacizane bi sorum olucak sizlere yardimci olursaniz cok sevinirim ilk kese muaynenizi kac haftalikken oldunuz ve sadece kesemi yoksa yolc kesesinide gordunuz mu benim 5+4 te vajinal ultrasonla 7.94mm gebelik kesesi gorundu sadece acaba yolc gorunmelimiydi diye kafama birazcik takildi
suyundansa portakalın kendini yemek daha iyiymiş bende duydum onu. ağzımda hep acı bir tat var benimde yaa.
Hayırlara yoralım hayır olsun canım. Insan bazen böyle rüyalar görüyor. Ben de dün kabus gördüm. Kafaya takmayalım.portakal asit olduğu için kızlar midemizin şuan asitten kesinlikle uzak durması lazım. ancak portakal c vitaminden zengin ve posalı olmasıyla tüketmememiz gereken bir yiyecek. dolayısıyla iki portakal suyu sıkıp midemizi mahvedeceğimize yemeklerden sonra portakalın kendisini yersek daha iyi olur.
kızlar bir rüya gördüm.
rüyamda bir kız çocuğu var.ama ben ona gıcık oluyorum. karnıma kedi yavrusu koymuş.kedi miyavliyor farkedip çıkarıyorum.kızın poposuna koluna bacağına vuruyorum. aslında dövüyorum. ama bir ara da kızı emziriyorum.
kaplıcalar gibi bir yere gitmişiz.herkes giriyor. biz de girelim diyorum. girmiyoruz..sonra okul gibi ya da kaplıcalardan sonra kalınacak otel motel gibi bir yer. ilacımı alacağım diyorum içeri girmeme izin veriyor. ama peşimden o kız da giriyor. eşime sen de girebilirsin diyorlar eşim girmiyor.
neyse
ben yemekhane kısmına giriyorum. melemen yapılmış ekmekten bölüp yiyorum. yumurtaya alerjim var ama iyi diyorum burda çırpılmış bu seferlik yeyim diyorum. o kız benim burada olduğumu bilmiyor o yukarıda diyorum..
sonra kocaman bidon gibi birşey var. herkes oraya atlıyor. onunla bir yere gideceklermiş. ben bunun içinde gidilir mi boğulur insan diyorum. düşmemek için de oraya iyice tutunuyorum. hatta o kız da geliyor onun da atlamasını istemiyorum.düşmesini de istemiyorum. bir telefon var kimin diyorum atlayanlara. cevap gelmiyor. kalsın gibi karışık şeyler duyuyorum. ben de diyorum onlar kimbilir ne zaman gelecek dursun diyorum.
Damla bu kadar kafaya takma. Salam sosis sucuk ben de yiyorum. Hiç de bir şey olmaz. Olsaydı bugüne kadar olurdu çünkü ben hamilelikten önce sucuğu hep pişirmeden yerdim. Toxoplazma testlerim hep temiz çıktı çok şükür. Meyveyi sebzeyi iyice yıkayın bi sorun olmaz.Kızlar size bir sorum var. Annem demin kahvaltıda sosis haşladı salçayla. Ama direk ayıptır söylemesi ishal oldum. Iki hafta once de sosisli yemiştim yine blzulmuştu midem. Biliyorum hamilelikte sosis sucuk yemek sakıncalı. Ama canım istiyor ve karşı koyamıyorum. Yani cok iyi pişmişse bile sakıncası olurmu?
Sen de benim gibi erkek mi bekliyorsun? Resminde erkek zıbını var:)))evet canım sagol![]()
Sen de benim gibi erkek mi bekliyorsun? Resminde erkek zıbını var:)))
Beklediğim derken istediğim anlamında:) sağlıklı olsunlar öncelikle:)yok canım daha ortada bişey yok.. o zıbın simgesel eşime baba olacagını söylemek için almıştımsen nerden biliyosun erkek oldugunu
![]()
Benim doktorum portakal suyunu hiç önermiyor bizde her sabah içiyorum kahvaltıda ama bıraktık artık cok kalori varmış suyunda sıkacagına tane tane ye dedi ben hem kahvaltıdan 2 saat sonra hemde akşam yemeğinden sonra yiyorum iyi geliyor ama midemi ekşitiyor tatlı olmasına rağmen
Kaçıncı Çocuk : 2
Son Adet Tarihi : 01-01-2014
Tahmini Doğum Tarihi : 01-10-2014
70 ay özlemden , nice tedaviler, operasyonların ardından ilk bebeğim olan güzel prensesim Azra'mı 2. tüp bebek tedavi denemesinde kucakladım Rabbime sonsuzzz şükürler olsun kızım bize kocaman mucizeee vee şu anki gebeliğim tamamen doğal yollaçok şükür isteyen , özlemle bekleyen herkesin tatması dileğiyle
![]()