2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlar valla dr a gidince içim rahatladı kalbini görünce direk yüzüm güldü zaten herşeyin hayırlısı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yoksa tedirginliğimiz hiç bitmicek

bizim ikili test için 100 tl istendi toplam dr un ücretiyle beraber 380 tl oluyor

ucuzmuş:) aman yaptırmaya gerek yok bence.

ah canım çok teşekkür ederim inan bu bilgi benim için o kadar önemliydiki çok rahatladım şimdi. Ayrıca telefon edip benim için ayrıca bilgi aldığın içinde çok teşekkü ederim

rica ederim canım ne demek. öğrenmek istediğin farklı şeyler olursa elimden geleni yaparım. çoooook geçmiş olsun.

yazık inan daha önce yaptırdığım için söylüyorum çok basit bir işlem parasına bakınca bişey yapıyorlar sanırsın. Maddi durumun iyise yaptırabilirsin ama ortaysa yazık o parayla bebeğine çok güzel şeyler alabilirsin. Eğitim yada Ünv. hastanesine git yaparlar

Maddi durumumuz şükür ki kötü değil ama yani öle cokta iyi değil tabiki orta halli diyelim :) ama cok gereksiz bir miktar gercekten. Yazık günah yani o verilen paraya hayır deyse tamm dicem ama ihtimal dahilinde olan bir test için okadar parayı vermem

damlacım, her yazdığım mesaja, ne zmaan bir yardıma ihtiyacım olsa, koşuşuna binlerce kez teşekkür ederim.
ne acı ki, sanal ilişkilerim dışında hiçbir dostum dediğimden bu çabayı göremedim.
inşallah hayatımın su an için en buyuk problemine de dışardan bir göz iolarak bakıp, bana da gösterirsin ne gördüğünü.
çunku ben kendimi çıkmazda, kısılmış hissediyorum.
hormonların da etkisi büyüktür tabi.
bi komsumuz vardı küçüklüğümüzden beri kaldığımız dairenin karşı kapısında olan.
eşimle nişanlıyken de iş-güç,para pul planları yapmaya devam ederdim.
bana bi gün şöyle demişti: artık yeter tugcecim.bu yasa kadar erkek gibi çalışıp durdunuz.ayakta durmaya calıstınız.annesiz-babasız buraya kadar geldiniz.bak adam gibi birini, tertemiz birini bulmuşsun.ne mutlu!artık rahatla ve kadın olduğunu hatırla,farkına var artık.bırak o senin için endişelenip,hayatı düşünsün.frene basmanın zamanı gecti bile. kadın ol.....
falan demişti.
ben hala hmile kalmasaydım iş değiştirirdim,yok yurtdısına gider daha cok kazanır biriktirrdim,borclarımı kapatırdım.....
teyzem haklıydı galiba.tatlı komsu teyzem.ben mi cok takıyorum acaba.
hamileyim artık.amaaannn s... et deyip işten ayrılasım var ama kocama kıyamıom.
başını agrıttım damlacım.ama eminim okudun buraya kadar.
?????

Canım çok kafana takma işten çıksan o borç seni daha kötü strese sokar emin ol evde boşluğa düşeceksin birde borçlarla boğuşcan bu daha zor sen işinde çalışmaya devam et eğer gerçekten senin ruh sağlığını bozacak noktada değilse. borçlarını kapatınca istersen ayrılırsın

Ben tum tahlillerimi devlet hastanesinde yaptiriyorum ozeller cok pahali ve gereksiz resmen para tuzagi burda devlette ultrason ikili tarama testide yapiliyor ve doktorum cok iyi ve ilgili devlet olmasina ragmen arada ozele gidiyorum ama tahlil falan yaptirmiuorum sadece ultrasona girmek icin esimde gormek istiyor cunki

Cok üzüldüm canım :( ben bilgili aktardım tabiki veren Allah yani sonuçta sen istemiyorsun ki onları yaşamak Rabbim yaşatıyor. Rabbim sevdiği kullarına çektirirmiş belki de çektirdi sonunda da oyle güzel bir kız evladı vererek sana mükafatını verdi bilemeyiz ki. Dediğim gibi ben netten okuduğum bilgiyi yazdım sadece paylaşmak istedim ben de gecen 3 hafta annnaemden ötürü cok sıkıntılar yasadım onun için içimi yiyip bitiriyordum cocuğum huysuzlanması olacak diye cok korkuyordum iyi oldu okumama yazını teşekkür ederim. Basın sağolsun bu arada. Bence baban gitmedi uzaktanda olsa seni izliyor Rabbim günahlarını affetsin

Allah razı olsun evet canım bende hep senin gibi düşündüm ağladım zırladım sıkıntı yaşadım bebeğimi üzdüm onu sinirli biri yapıcam diye çokkorktum ama allah canıda ruhuda öyle güzel veriyorki o ne isterse onu yaşıyorsun ona sahip oluyorsun hiç üzülme stressiz üzüntüsüz yaşammı var bebeklerimiz streside bilecekki hatta anne karnında öğrencekki hayatta bununlada başa çıkmayı bilsin.

damlacım, her yazdığım mesaja, ne zmaan bir yardıma ihtiyacım olsa, koşuşuna binlerce kez teşekkür ederim.
ne acı ki, sanal ilişkilerim dışında hiçbir dostum dediğimden bu çabayı göremedim.
inşallah hayatımın su an için en buyuk problemine de dışardan bir göz iolarak bakıp, bana da gösterirsin ne gördüğünü.
çunku ben kendimi çıkmazda, kısılmış hissediyorum.
hormonların da etkisi büyüktür tabi.
bi komsumuz vardı küçüklüğümüzden beri kaldığımız dairenin karşı kapısında olan.
eşimle nişanlıyken de iş-güç,para pul planları yapmaya devam ederdim.
bana bi gün şöyle demişti: artık yeter tugcecim.bu yasa kadar erkek gibi çalışıp durdunuz.ayakta durmaya calıstınız.annesiz-babasız buraya kadar geldiniz.bak adam gibi birini, tertemiz birini bulmuşsun.ne mutlu!artık rahatla ve kadın olduğunu hatırla,farkına var artık.bırak o senin için endişelenip,hayatı düşünsün.frene basmanın zamanı gecti bile. kadın ol.....
falan demişti.
ben hala hmile kalmasaydım iş değiştirirdim,yok yurtdısına gider daha cok kazanır biriktirrdim,borclarımı kapatırdım.....
teyzem haklıydı galiba.tatlı komsu teyzem.ben mi cok takıyorum acaba.
hamileyim artık.amaaannn s... et deyip işten ayrılasım var ama kocama kıyamıom.
başını agrıttım damlacım.ama eminim okudun buraya kadar.
?????

Tabiki okudum. Bak şimdi ben gercekten değişik bir ailede büyüdüm. Annem babamı okadar sever okadar değer verirdi ki el üstünde tutardı devamlı çalışır ederdi bizim üstümüze basımıza alırdı sürekli aman cocuklarım üstüne alıyım aman haksız kalmasınlar arkadaslarından diye sürekli çalıştı bize annanem baktı bu sebepten. Peki babam ne yaptı bu süreçte gece kumar oynadı sabaha doğru geldi üstelik annem gibi fedakar bir anneyi aldatdı hemde 3 tane kadınla. Ben yakalım mesajlarını. Annem naptı aman cocuklarım babasız büyümesin diye yine affetti sonra babam aldatmaya ve bizi dövmeye baslayınca annem dedi tamm bitti buraya kadar. Ayrıldılar sonra. Peki sınıfta noldu? Annem bana hamileyken hastaneye gitmedi yazı giden paraya dedi 3 ayda bir özele göründü sürekli çalıştı evet üstümüze basımıza aldı ama babam naptı bize alacağına gitti 2 tane araba aldı kendisine ve birini kapının önüne koydu diğerini sürdü. Annem yeter sende yardım et diyince benim param yok dedi. Annem çalısmaya devam etti. Aman cocuklarım açıkta kalmasın kocam zorluk çekmesin diye sürekli kendini harcadı ve noldu biz annem olmadan büyüdük. Şimdi yaptığı herseyden pişman. Bende iki üniversite bitirmeme rağmen şuanda çalışmıyorum. Çinko hamileyim ve benim rahat olmam orada kazanacağım iki üç kuruştan daha önemli. Bu dünyada kimseye acıma sakın. Oncelikle kendini düşün. Senden daha değerli kimse yok. Eger ki sana da zor geliyorsa bence çık. Hayat müşterek ve suanda bebeğimizi taşıyorsun ki stresli ortamlarda durmamdan gerekiyor. Iş değiştir yada en kötüsü yani. Hamileyken hersey zor gelir insana cok iyi anlıyorum seni. Tabiki sen bir kadınsın. Bence teyzem cok haklı. Tabiki ömür boyu eşine yüklenen demiyorum sana ama öncelikli sırana kendini koy aman eşim soyle boyle diye atlama. Bende cok seviyorum eşimi ama kendim ilk sıradayımdır. Eşimde sağolsun cok anlayışıdır bir dediğimi iki etmez temizlik derim kadın tutar krem derim en pahalısını alır.
Bence eşinle konus üve iş değiştir. Benim yazım daha uzun oldu umarım okuyabilirsin :)

12 haftalik oluyor dime cnm o zaman yapiliyomus ben devlete gidiyorum orda yapilacak sonuc hemen cikmiyor sanirim dimi

Canım gelmişsin hayırlı uğurlu olsun kalp atışlarını da duymuşssun :)) ohh cok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

12 haftalik oluyor dime cnm o zaman yapiliyomus ben devlete gidiyorum orda yapilacak sonuc hemen cikmiyor sanirim dimi

Doktorum bu tarihi verdi bana cnm 11 haftalik oluyor ozamana bebegim. Bildigim kadariyla 11 haftadan itibaren yapiliyor ikili test. Benim ozel muayenehane. Orda kan testi de yapmiyor devlete yollar beni buyuk ihtimalle. Ilk deneyimim oldugu icin haftaya deneyimvyasayinca buraya yazarim ins.

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi cok guzeldi ya insan bebegini gorunce ne mutlu oluyor cok sukur 9 haftalik olmus kafasi falan olusmus yavrumun iyice belli oluyor 3 hafta sonra tekrar cagirdi 12 haftalik oluyor 2 li tarama testi var dedi hepijiz ayni mutlulugi hep yasayalim ins

gözünaydın canım.böle haberler duyunca mutlu oluorum.benimde 9 hafta oldu sabırsızlanıorum artık.doktor randevumada daha var.allahım inşallah hepimiz güzel haberler getiririz.

Kizlar nasilsiniz? Midem cok kotuu dayanamiyorum araliksiz bulaniyo 3 gundur
Napcam daha 7. Haftaya yeni girdim offf imdaaaaat bunun bi cozumu yok mu? doktora da haftaya gtcem ogune kadar bittim boyle giderse

Tabiki okudum. Bak şimdi ben gercekten değişik bir ailede büyüdüm. Annem babamı okadar sever okadar değer verirdi ki el üstünde tutardı devamlı çalışır ederdi bizim üstümüze basımıza alırdı sürekli aman cocuklarım üstüne alıyım aman haksız kalmasınlar arkadaslarından diye sürekli çalıştı bize annanem baktı bu sebepten. Peki babam ne yaptı bu süreçte gece kumar oynadı sabaha doğru geldi üstelik annem gibi fedakar bir anneyi aldatdı hemde 3 tane kadınla. Ben yakalım mesajlarını. Annem naptı aman cocuklarım babasız büyümesin diye yine affetti sonra babam aldatmaya ve bizi dövmeye baslayınca annem dedi tamm bitti buraya kadar. Ayrıldılar sonra. Peki sınıfta noldu? Annem bana hamileyken hastaneye gitmedi yazı giden paraya dedi 3 ayda bir özele göründü sürekli çalıştı evet üstümüze basımıza aldı ama babam naptı bize alacağına gitti 2 tane araba aldı kendisine ve birini kapının önüne koydu diğerini sürdü. Annem yeter sende yardım et diyince benim param yok dedi. Annem çalısmaya devam etti. Aman cocuklarım açıkta kalmasın kocam zorluk çekmesin diye sürekli kendini harcadı ve noldu biz annem olmadan büyüdük. Şimdi yaptığı herseyden pişman. Bende iki üniversite bitirmeme rağmen şuanda çalışmıyorum. Çinko hamileyim ve benim rahat olmam orada kazanacağım iki üç kuruştan daha önemli. Bu dünyada kimseye acıma sakın. Oncelikle kendini düşün. Senden daha değerli kimse yok. Eger ki sana da zor geliyorsa bence çık. Hayat müşterek ve suanda bebeğimizi taşıyorsun ki stresli ortamlarda durmamdan gerekiyor. Iş değiştir yada en kötüsü yani. Hamileyken hersey zor gelir insana cok iyi anlıyorum seni. Tabiki sen bir kadınsın. Bence teyzem cok haklı. Tabiki ömür boyu eşine yüklenen demiyorum sana ama öncelikli sırana kendini koy aman eşim soyle boyle diye atlama. Bende cok seviyorum eşimi ama kendim ilk sıradayımdır. Eşimde sağolsun cok anlayışıdır bir dediğimi iki etmez temizlik derim kadın tutar krem derim en pahalısını alır.
Bence eşinle konus üve iş değiştir. Benim yazım daha uzun oldu umarım okuyabilirsin :)

Ben bile okudum. Onemli olan sanal gercek falan degil. Insanliktir. Yardim etme iyilik yapma istegidir. Boyle guzel yaziyi okumak beni cok mutlu etti.
Bende bu yil calismiyorum aslinda ogretmenim ama hassas bir bunyem var. Sagligim ve bebegim daha onemli. Ve esinizle yada sevdiklerinizle iyilikle guzellikle anlasarak konustugunuz surece sorun olmaz.
Tabiki hormonlarimizdan dolayi daha hassasiz ama bunu surekli ben zor donemdeyim bagirip cagiririm diye kendimizi kosullandirmsyalim. Esimize ve kendimize bu guzel donemi zehir etmeyelim insallah.
Umarim sorunlariniz guzel bir konusma neticesinde cozulur. Allah yardimciniz olsun :) hepimiz birbirimize yardimci olalim ins.

Kızlar akşam akşam beni duygulandırdınız Allah bebeklerinizi size bağışlasın( hepimize), bebekleriniz doğunca bütün sıkıntılarınızdan ve eski kötü hatıralardan kurtarsın inşallah. tuğçe, butterfly33 ve damla ya.

Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duyduk sukurler olsun ayrica artik Turkiyedeyim insallah hepiniz iyisinizdir :)

Back
X