Dediğin yerde ayrıntılı ultrason, ikili test gibi testleride yapıyorlar mı? Birde cumartesi açık mı canım?
cumartesi açık değil tatlım. o testler de yapılmıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin yerde ayrıntılı ultrason, ikili test gibi testleride yapıyorlar mı? Birde cumartesi açık mı canım?
sağolun kızlar valla dr a gidince içim rahatladı kalbini görünce direk yüzüm güldü zaten herşeyin hayırlısı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yoksa tedirginliğimiz hiç bitmicek
bizim ikili test için 100 tl istendi toplam dr un ücretiyle beraber 380 tl oluyor
ah canım çok teşekkür ederim inan bu bilgi benim için o kadar önemliydiki çok rahatladım şimdi. Ayrıca telefon edip benim için ayrıca bilgi aldığın içinde çok teşekkü ederim
Gozunaydinn canim masallah senin minnaga:))
yazık inan daha önce yaptırdığım için söylüyorum çok basit bir işlem parasına bakınca bişey yapıyorlar sanırsın. Maddi durumun iyise yaptırabilirsin ama ortaysa yazık o parayla bebeğine çok güzel şeyler alabilirsin. Eğitim yada Ünv. hastanesine git yaparlar
damlacım, her yazdığım mesaja, ne zmaan bir yardıma ihtiyacım olsa, koşuşuna binlerce kez teşekkür ederim.
ne acı ki, sanal ilişkilerim dışında hiçbir dostum dediğimden bu çabayı göremedim.
inşallah hayatımın su an için en buyuk problemine de dışardan bir göz iolarak bakıp, bana da gösterirsin ne gördüğünü.
çunku ben kendimi çıkmazda, kısılmış hissediyorum.
hormonların da etkisi büyüktür tabi.
bi komsumuz vardı küçüklüğümüzden beri kaldığımız dairenin karşı kapısında olan.
eşimle nişanlıyken de iş-güç,para pul planları yapmaya devam ederdim.
bana bi gün şöyle demişti: artık yeter tugcecim.bu yasa kadar erkek gibi çalışıp durdunuz.ayakta durmaya calıstınız.annesiz-babasız buraya kadar geldiniz.bak adam gibi birini, tertemiz birini bulmuşsun.ne mutlu!artık rahatla ve kadın olduğunu hatırla,farkına var artık.bırak o senin için endişelenip,hayatı düşünsün.frene basmanın zamanı gecti bile. kadın ol.....
falan demişti.
ben hala hmile kalmasaydım iş değiştirirdim,yok yurtdısına gider daha cok kazanır biriktirrdim,borclarımı kapatırdım.....
teyzem haklıydı galiba.tatlı komsu teyzem.ben mi cok takıyorum acaba.
hamileyim artık.amaaannn s... et deyip işten ayrılasım var ama kocama kıyamıom.
başını agrıttım damlacım.ama eminim okudun buraya kadar.
?????
Cok üzüldüm canımben bilgili aktardım tabiki veren Allah yani sonuçta sen istemiyorsun ki onları yaşamak Rabbim yaşatıyor. Rabbim sevdiği kullarına çektirirmiş belki de çektirdi sonunda da oyle güzel bir kız evladı vererek sana mükafatını verdi bilemeyiz ki. Dediğim gibi ben netten okuduğum bilgiyi yazdım sadece paylaşmak istedim ben de gecen 3 hafta annnaemden ötürü cok sıkıntılar yasadım onun için içimi yiyip bitiriyordum cocuğum huysuzlanması olacak diye cok korkuyordum iyi oldu okumama yazını teşekkür ederim. Basın sağolsun bu arada. Bence baban gitmedi uzaktanda olsa seni izliyor Rabbim günahlarını affetsin
rica ederim canım ne demek. öğrenmek istediğin farklı şeyler olursa elimden geleni yaparım. çoooook geçmiş olsun.
Gozunaydinn canim masallah senin minnaga:))
Masallah gozun aydin. Senin adina mutlu oldum. Haftaya bugun de bizim ense kalinligi ve 2 li test var cok helecanliyim kizlarrr :)
damlacım, her yazdığım mesaja, ne zmaan bir yardıma ihtiyacım olsa, koşuşuna binlerce kez teşekkür ederim.
ne acı ki, sanal ilişkilerim dışında hiçbir dostum dediğimden bu çabayı göremedim.
inşallah hayatımın su an için en buyuk problemine de dışardan bir göz iolarak bakıp, bana da gösterirsin ne gördüğünü.
çunku ben kendimi çıkmazda, kısılmış hissediyorum.
hormonların da etkisi büyüktür tabi.
bi komsumuz vardı küçüklüğümüzden beri kaldığımız dairenin karşı kapısında olan.
eşimle nişanlıyken de iş-güç,para pul planları yapmaya devam ederdim.
bana bi gün şöyle demişti: artık yeter tugcecim.bu yasa kadar erkek gibi çalışıp durdunuz.ayakta durmaya calıstınız.annesiz-babasız buraya kadar geldiniz.bak adam gibi birini, tertemiz birini bulmuşsun.ne mutlu!artık rahatla ve kadın olduğunu hatırla,farkına var artık.bırak o senin için endişelenip,hayatı düşünsün.frene basmanın zamanı gecti bile. kadın ol.....
falan demişti.
ben hala hmile kalmasaydım iş değiştirirdim,yok yurtdısına gider daha cok kazanır biriktirrdim,borclarımı kapatırdım.....
teyzem haklıydı galiba.tatlı komsu teyzem.ben mi cok takıyorum acaba.
hamileyim artık.amaaannn s... et deyip işten ayrılasım var ama kocama kıyamıom.
başını agrıttım damlacım.ama eminim okudun buraya kadar.
?????
12 haftalik oluyor dime cnm o zaman yapiliyomus ben devlete gidiyorum orda yapilacak sonuc hemen cikmiyor sanirim dimi
12 haftalik oluyor dime cnm o zaman yapiliyomus ben devlete gidiyorum orda yapilacak sonuc hemen cikmiyor sanirim dimi
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi cok guzeldi ya insan bebegini gorunce ne mutlu oluyor cok sukur 9 haftalik olmus kafasi falan olusmus yavrumun iyice belli oluyor 3 hafta sonra tekrar cagirdi 12 haftalik oluyor 2 li tarama testi var dedi hepijiz ayni mutlulugi hep yasayalim ins
Tsk ederim canim sagol hepsine masallah :) biran once kucagima alasim var :) sen kac haftaliksin
Tabiki okudum. Bak şimdi ben gercekten değişik bir ailede büyüdüm. Annem babamı okadar sever okadar değer verirdi ki el üstünde tutardı devamlı çalışır ederdi bizim üstümüze basımıza alırdı sürekli aman cocuklarım üstüne alıyım aman haksız kalmasınlar arkadaslarından diye sürekli çalıştı bize annanem baktı bu sebepten. Peki babam ne yaptı bu süreçte gece kumar oynadı sabaha doğru geldi üstelik annem gibi fedakar bir anneyi aldatdı hemde 3 tane kadınla. Ben yakalım mesajlarını. Annem naptı aman cocuklarım babasız büyümesin diye yine affetti sonra babam aldatmaya ve bizi dövmeye baslayınca annem dedi tamm bitti buraya kadar. Ayrıldılar sonra. Peki sınıfta noldu? Annem bana hamileyken hastaneye gitmedi yazı giden paraya dedi 3 ayda bir özele göründü sürekli çalıştı evet üstümüze basımıza aldı ama babam naptı bize alacağına gitti 2 tane araba aldı kendisine ve birini kapının önüne koydu diğerini sürdü. Annem yeter sende yardım et diyince benim param yok dedi. Annem çalısmaya devam etti. Aman cocuklarım açıkta kalmasın kocam zorluk çekmesin diye sürekli kendini harcadı ve noldu biz annem olmadan büyüdük. Şimdi yaptığı herseyden pişman. Bende iki üniversite bitirmeme rağmen şuanda çalışmıyorum. Çinko hamileyim ve benim rahat olmam orada kazanacağım iki üç kuruştan daha önemli. Bu dünyada kimseye acıma sakın. Oncelikle kendini düşün. Senden daha değerli kimse yok. Eger ki sana da zor geliyorsa bence çık. Hayat müşterek ve suanda bebeğimizi taşıyorsun ki stresli ortamlarda durmamdan gerekiyor. Iş değiştir yada en kötüsü yani. Hamileyken hersey zor gelir insana cok iyi anlıyorum seni. Tabiki sen bir kadınsın. Bence teyzem cok haklı. Tabiki ömür boyu eşine yüklenen demiyorum sana ama öncelikli sırana kendini koy aman eşim soyle boyle diye atlama. Bende cok seviyorum eşimi ama kendim ilk sıradayımdır. Eşimde sağolsun cok anlayışıdır bir dediğimi iki etmez temizlik derim kadın tutar krem derim en pahalısını alır.
Bence eşinle konus üve iş değiştir. Benim yazım daha uzun oldu umarım okuyabilirsin :)