2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
geçmş olsn cnm yaaaaaa =(( doktora sorsan mde bulantısı ilacı mı alsan =((

Daha erken dedi bide ben su anda koraspirin demir hapi vitamin fln kullnyrm ve nefret ettgm fitilede devam ediyorum fazla olur o kadar ilac dedi ya allahin gucune gitmesin cok kotuyum hic bisey yiyemyrm sadece kahvalti ve meyve meyvede hepsi deil illa sulu olcak elma armut asla nar portakal anca yiyeblyrm oda doyurmuyo hem bsy yemyrm hemde kusuyorum ve bulanti olduruyo beni gerci bisey diyimmi hamileye kusma resmen nimet yani benim acimdan ole bulanti cekilmiyo hic

bu arada ftskskn kaçıncı haftada geçmiş mesajlara baktım bulamadım birtürlü

selam cnm yarın 10. haftam bitiyo benim..aslında kesin net öğrenmedim ama dr um baya umutlandırdı beni :) muayene ederken bi çıkıntı gösterdi bak bu çıkıntıdan anlaşılabilir falan dedi ama bana 10 gün sonra gel söz söylicem dedi pazartesiyi bekliyorum bende bu kadar erken kendini göstermesi benide şaşırttı açıkcası umarım yanıltmamıştır dr amcasını ufaklık :)

bu arada ftskskn kaçıncı haftada geçmiş mesajlara baktım bulamadım birtürlü

elifcim sanırım benm dr.umda bu teoriye göre konuşmuş ..netten biraz araştırdımda resimlere falan baktım bahseliden nub çıkıntısı dr bana gösterdiği yerdi .. bakalım hayırlısı artık:)

elifcim sanırım benm dr.umda bu teoriye göre konuşmuş ..netten biraz araştırdımda resimlere falan baktım bahseliden nub çıkıntısı dr bana gösterdiği yerdi .. bakalım hayırlısı artık:)

fotosu varsa koysan tatlım baksak kuzuna yeğenimize :34:

bz de 24ünde gitcez kontrole artk 12 haftaya grmş olcaz bakalm bzm nub ne yöne doğru merakla bekliyorm =))) tanii ondan önce ense alınlığı ve burun kemiği ölçümü güzel geçer inşallah en büüyk isteğim o!! sağlıklı olsn bebşlermzz!:nazar:
ben bu cuma gitcem ama bir gözümde nubda olacak inşallah görürüm olmazsa haftaya cuma ikili testim var o zaman kesin görürüm inşallah

banada öyle geldi canım çünkü erken daha ama senin dr un iyiymiş söylemiş hemen benimki söylemez gibi garantici biraz

iyi akşamlar arkadaşlar,
ben de ekim anneleri grubuna yeni katıldım. ben de inşallah ekim sonunda anne olacağım. şu anda 7 hafta 4 günlük hamileyim.İlk hamilelğim o yüzden çok tecrübesizim. Nasıl besleniyorsunuz,ilk haftalarda nelere dikkat ediyorsunuz Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar...

fotosu varsa koysan tatlım baksak kuzuna yeğenimize :34:

canım şuan annemdeyim ve telefonumdan kardeşimin pc ye resim atmayı beceremedim yarın eve geçtiğimde atarım..birde kk da bir sayfa var bu nubdan bahsediolar orada tecrubeli arkadaşlar var resmi yolluyorsun tahminde bulunuyolar orayada atıcam bi resim bakalım ne diyecekler :)

ben bu cuma gitcem ama bir gözümde nubda olacak inşallah görürüm olmazsa haftaya cuma ikili testim var o zaman kesin görürüm inşallah

banada öyle geldi canım çünkü erken daha ama senin dr un iyiymiş söylemiş hemen benimki söylemez gibi garantici biraz

dr um gerçekten çok iyi ve ilgili:nazar: bnm bi arkadaşım başka bi şehirde kadın doğumcunun asistanı onunla konuştum evet o çıkıntıdan çoğu dr anlar ama garanti olsun diye ilerki haftalarda söylerler dedi..rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah :nazar:

Benin ilk gebeligimde cok erken basladi kiprasmaya evet. Bagirsak hareketleriyle karistirabilrsin baslarda AMA snradan bagirSak hareketi oldugunu anliyosun oyle kelebek kanat cirpmasi fln gibi standard bsy demiycem bariz tik tik kasiktan vuruyor karnimizi severiz mesela hep ama bebekler 4 ayina kdr kasiktalar sagda yada solda oglumda soldaydi bu bebiste solda karnini actgnda karninin ufak ufak titreme gibi kipirdadigini gorursun bide bnm 2,5 aylık oynadı herkeste aynı olmayabilir tbi bide kız bebekler geç oynuyor 6 ayında oynayan bilirim bu daha oynamadı bakalım ne zamana ksmet darısı bu güzel duyguyu tatman için senin başına cnm 😊

Ayy o kadar bekletmez inşallah bizim kuzu ya, annesi çatlar meraktan:) Bazen böyle pıt diye bir çekilme oluyor ya da itme diyim, bugün de oldu ama işte bağırsak hareketleri mi diye çok kaptırmak istemiyorum. Allah oğlunu size bağışlasın, bu yavrunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

canım şuan annemdeyim ve telefonumdan kardeşimin pc ye resim atmayı beceremedim yarın eve geçtiğimde atarım..birde kk da bir sayfa var bu nubdan bahsediolar orada tecrubeli arkadaşlar var resmi yolluyorsun tahminde bulunuyolar orayada atıcam bi resim bakalım ne diyecekler :)

olur tatlım eve geçince atarsın merak ettim yeğenimi:34::54:

dr um gerçekten çok iyi ve ilgili:nazar: bnm bi arkadaşım başka bi şehirde kadın doğumcunun asistanı onunla konuştum evet o çıkıntıdan çoğu dr anlar ama garanti olsun diye ilerki haftalarda söylerler dedi..rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah :nazar:

amin canım allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın

selam arkadaşlar,
Hepinize sağlıklı hamilelik günleri diliyorum.Bende nasipse ekim ortası gibi rabbimin izniyle bebişimle kavuşacağım.:49:
Kafama takılan şeyleri sizlere sormak ve paylaşmak istiyorum.
Kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Göbeğimde sürekli gaz var rahatsızlık verir derecede bu yüzden de göbişim sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olan var mı?
Sabah kalktığımda falan göbeğim kaşınıyor çatlamaya mı başlıyor acaba?Çatlaklar için badem yağı kıllanma yapıyorsa ne süreceğiz vazelin mi?
Çok şükür hiç midem bulanmadı kolay bir hamilelik geçiyorum ama işte kabızlık fenaaa :(

selam cnm yarın 10. haftam bitiyo benim..aslında kesin net öğrenmedim ama dr um baya umutlandırdı beni :) muayene ederken bi çıkıntı gösterdi bak bu çıkıntıdan anlaşılabilir falan dedi ama bana 10 gün sonra gel söz söylicem dedi pazartesiyi bekliyorum bende bu kadar erken kendini göstermesi benide şaşırttı açıkcası umarım yanıltmamıştır dr amcasını ufaklık :)

Cumartesi kontrolüm var, doktorumu kışkırtıcam bakalım, bazı doktorlar 10. haftada bile söylüyorlarmış, siz de söyleyin diyecem. Benim doktorum güleryüzlü ve şedkatli biri, kızmaz inşallah bana:) Yoksa sizin bıdık yüzünden aramız açılacak doktorumla:)

Buda bnm findigimm :) 2 cm olmus :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394655524283.webp
    $1394655524283.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 61

Cnm nub un basligi neydi bulamiyorum.oraya aticamda fotoyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cumartesi kontrolüm var, doktorumu kışkırtıcam bakalım, bazı doktorlar 10. haftada bile söylüyorlarmış, siz de söyleyin diyecem. Benim doktorum güleryüzlü ve şedkatli biri, kızmaz inşallah bana:) Yoksa sizin bıdık yüzünden aramız açılacak doktorumla:)

kızmaz bence sonuçta heyecanlıyız meraklıyız bizi anlıyolardır mutlaka.. benim eşim bigün muayenedeyken beni dr uma şikayet etmeye kalkıştı işte diyoki hocam çok pimpirikli herşeyi çok merak ediyo çok araştırıyo korkuyo vs böyle şeyler söyleyince dr ona ilk gebelik mi dedi oda evet dr da eee olacak okdar haklı ben olsam bende öyle olurdum diyince eşim sustu kaldııı :))) bazı dr lar gerçekten işini çok içten ve sevgi ile yapıyorlar ben öyle bi dr a denk geldim çok şükür..inşallah seninkide anlayışla karşılar bu merakını canım

Kizlar bende kismetse ekim 15te anne olucam. Fakat 2gundur rahmimde dolgunluk bir yuk var gibi ,agri oluyor ani hareketlerde endiseleniyorum 9haftalik oldum bugun bu haftalarda bu sikintilari yasayanlar var mi acaba

Back
X