2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın anneler kızlar ben 24 haftalık hamileyim kansızlık çıktı önceki ay 12 idi şimdi 9,7 olmuş kan hapı beneksol 12 içiyorum ama et balık tavuk yiyemiyorum hala kusuyorum kansızlık için doğal ne yiyebilirim bilginiz varsa söylerseniz sevinirim

canım yaa bende sana mesaj atıyodum şimdi :16: evet hamdolsun Rabbim'e... 11 mm olmuş teyzesi ay iyice kafası karnı falan belli oluyodu ya çok tatlıydı :49: olmuştur annesi yerim ben onları yaa...
canım ben estrofem'i keseyi gördükten 1 gün sonra bıraktım artık kullanmana gerek yok bunu hemen bırak demişti doktorum sadece günde 3 tane progestan ve folic aside devam ediyoruz onu 12 hafta dolunca bırakırsın sorun olmazsa demişti

Maasallah canim bebisine bana estrofeme devam dedi hem tup doktorum hem diger gittigim doktor bi cok kiside birakmis cok kafama takildi neyse cumartesi konusucam doktorla

Cnm çok geçmiş olsun geçicek emin ol boğazların tahriş olmuş ya ondan kaynaklanıyodur dr un bunun için ilaç vermiyomu bulantıniçin madem durum böyle ilaç kullancnm

maşallah bizi m topikte pek bereketli:1:

bu haftalarda normal cnm bulantıla bnim druma dedim gayet güzel iyi bişey sağlıklı bi gebelik dedi ayaklanmışmı seninkuzu maşallah:nazar::emir_bebek:

yürüyüşe dört aylıkken başla cnm kegel egzersiz için erken şimdi yolunbaşındsyız

cnm akıntılar normal korkma hiç dediği gibi drun normal akan kan gibi inş sorun olmaz

kilomu amaaann hiç takmıyorum ilkinde 27 kilo aldım verdim veriliyo ya ocuğun peşinde koşarken gidiyo kilocuklar :9:

Ayyy cnm ya kıyamam sana anne olmaya hazırlanyosun kucağına alınca senin ömür boyu önceliğin aşkın sevgilin o olacak moralin bozukken destekçin o olacakşimdide elini karnına koy konuş yavrunla onu hareketlerini hissettiğin an aranızdaki bağ güçlenecek senin asıl yaşama sevincin yaşam kaynağın geliyo hayatta herşeyden sıkılır bıkarsın ama onu gün geçtikçe daha çok seveceksin benide tebessüm ettirdin :1:

mazaretim var asabiyim ben durumum bu bu aralar hormonlar değişti adet olmuyoruz ondan kaynaklı ama bu durumda geçici

Cnm şimdi hmileliğin verdiği iştahla yiyoruz doğumdan sonra eski haline geri dönüyosun hem kendini hem bebeğini doyuruyosun kuzum aramızda gene en çıtır sn olacaksın:21:

ben yetişiyorum cnm sana hatta geçebilirimde:1:

cnm ondan değil badem yağı tüylenme yapıyo sürme bence kakou yağı nemlendiriyo onu kullanabilirsin benim öyle bi derdim yok zaen çatlağım:30::9:

cnm kullandığın yağlarda yapablir çatlak için erken altıncı yedinci ayda başlıyo ki çok kilo almaz eğer son aylarda ödem şişlik olmazsa ve tedbirini şimdiden alırsan bişey olmaz badem yağı tüylenme yapıyo başka yağ kullan cnm

olabilir cnm baş ağrsı dinlen uykunu al ağrıların azalır

Ohhh maşallah kuzucuk iyi besleniyo karnın çok çıkmadan sür cnm sonra faydası olmuyo

Tedbirini almadınmı cnm biz isteyerek yaptık kızmda büyüdü ama derdide büyüdü kıskançlık huy değiştirme olacak sninki anlamaz çok ikinci çock biraz risk işi risk alacaksn herşeye hazırlıklı olmalısın Allah yardım ediyo cnm sıkıntı etme daha rahat bakıyosn ikincisine endişelenme cnm öptüm kuzunu:36:

cnm üstün açık yatıyorsan olur yada sürekli aynı tarafa yattıysanda olur

benim doktorumda bu haftalarda bulantının normal olduğunu söyledi .Teşekkür ederim cnm .

Maasallah canim bebisine bana estrofeme devam dedi hem tup doktorum hem diger gittigim doktor bi cok kiside birakmis cok kafama takildi neyse cumartesi konusucam doktorla

Allah Allah benimki hemen bıraktırdı ama kan testinde betayla birlikte progestan ve e2'de istiyolar ya belki benimkine çok seninkine az gelmiştir dozu ama devam dediyse vardır bi bildiği tekrar sor bakalım

iyi akşamlar arkadaşlar,
ben de ekim anneleri grubuna yeni katıldım. ben de inşallah ekim sonunda anne olacağım. şu anda 7 hafta 4 günlük hamileyim.İlk hamilelğim o yüzden çok tecrübesizim. Nasıl besleniyorsunuz,ilk haftalarda nelere dikkat ediyorsunuz Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar...

Hoşgeldiniz cnm . Hayırlı olsun beslenme konusunda ben mide bulantısından pek doktorun dediklerine uyamıyorum aslında . Çalışıyorum öğlen yemekte ne çıkarsa hepsinden azar azar yemeye çalışıyorum akşam çorba ve ana yemek yiyorum , Aralarda meyve yemeye gayret gösteriyorum işte böyle , 3. aydan sonra Rabbim nasip ederse daha dikkat etmeye çalışacağım

Buda bnm findigimm :) 2 cm olmus :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah kuzuna :)

Mrb bayanlar ben yeniyim nasil uye olucaz buraya benfe ekin annesi olucam inşallah ;)

hoşgeldin öyleyse :) üyesin ve aramızdasın artık

SLm kiZlar bnm 3 yasinda bii kizim var ve nasipse Ekim'de bı bebis daha geliyo.kizimi Mayıs anneleriyle birlikte büyüttüm burası cok iyi geliyordu bana tabi uzun zaman oldu bakmayali buralara ins sag salim kucağımıza alırız meleklerimizi :)):49:
kızına kerdeş geliyor desene annesi . Hayırlı olsun . Amin

Slm kizlar, benim bugün doktorda ilk randevum vardi.ama dün akşam birden bire kanamam başladi ama çok yoğun bi sekilde.hastaneye geldim iki gun takip etceklermis.eger kanamam devam ederse cuma gunu bebegi alcaz dediler.cok kotu durumdayim.benim gibi olup hamileligi devam eden varmı? Yada bi tanıdığınız falan ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canm . Baol bol istirahat et hiç kalkma zorunlu ihtiyaç dışında . Düzelir inş.

Hehehh yarina bisey kalmadi canim benimm biraz daha sabir sadece:) valla snin bebisin cinsiyetini kendiminkinden cok merak ediyorum o kadar cok kiz istiyosunnki Allahim gonlune gore versin insallah:)

Evet oyle neden bilmiyorum aslında herhalde annemle arkadas gibi olduğumuz için bende kızımda arkadas gibi olmak istediğim için. Erkekler biraz daha basına buyruk oluyorlar cunku. Ama hepsinden once hayırlı saygılı evlat istiyorum. Ne kızlar var çevremizde annesine babasına saygısız serseri gibi dolaşan eden yetiştirmeye bağlı hersey bir bakıma. Eşimde cok istiyor kız. Kızbebek diyince gözleri parıl parıl oluyor bide buyüzden istiyorum sanırım :)) Allah'tan yarın akşam falanda değil sabah 9 da :))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum bebişlerimizle birlikte :16:
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı kalp atışını duyamamıştık geçen hafta ve bebek bir hafta geriden geliyordu. Bugün çok şükür bebişimin pıt pıtlarını duydummm elektrosunu falan gördük çok mutluyum bebeğimde kocaman olmuş :emir_bebek: aradaki farkda 4 güne düşmüş açığı kapatıyor miniğim 1 haftayı boşuna zehir etmişim kendime :15: herşey yolunda çok şükür artık her hafta gelmene gerek yok şikayetin olmazsa nisanda gel dedi.
İnşaAllah hepinizden de güzel haberler alırız :16:

Gözün aydın annesi . Hiç üzülmene gerek yokmuş bak . O farkları kapatıyorlar demekki

Kabızlık problemi için en iyi çözüm, armutu ez ve içerisine iki yemek kaşığı zeytinyağı koy ve iç canım iyi gelecek. Bide ananas tüket canım ananas müthiş iyi geliyor bağırsaklara.

Canım ananas istedi şimdi :))) Senin yazmadaki niyetin bak, bende oluşan sonuca bak :))

Canım ananas istedi şimdi :))) Senin yazmadaki niyetin bak, bende oluşan sonuca bak :))

Akşam çıkınca al canım kusura bakma iş yerindesin ve benim yüzümden Can'ın çekti akşama kadar sabretmeye çalış olurmu :s

Gözün aydın annesi . Hiç üzülmene gerek yokmuş bak . O farkları kapatıyorlar demekki

Sağol canım benim. Evet öyleymiş ya bir kaç arkadaşta da aynısı olmuştu zamanla haftalarını yakaladılar bunları bilmeme rağmen yinede korkuyodum :1: ama çok şükür artık içim rahat Rabbim hepimize her zaman hayır haberler duydursun:16:

canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum umarım herşey yolundadır hepiniz çok öpüyorum mineklerinizi de ayrıca kucaklıyorum :16: :16:

canım yaa bende sana mesaj atıyodum şimdi :16: evet hamdolsun Rabbim'e... 11 mm olmuş teyzesi ay iyice kafası karnı falan belli oluyodu ya çok tatlıydı :49: olmuştur annesi yerim ben onları yaa...
canım ben estrofem'i keseyi gördükten 1 gün sonra bıraktım artık kullanmana gerek yok bunu hemen bırak demişti doktorum sadece günde 3 tane progestan ve folic aside devam ediyoruz onu 12 hafta dolunca bırakırsın sorun olmazsa demişti

Çok şükür canım, maşallah minik kuzuya :) Büyüyüp bişeye benzeyince insan daha bir farklı oluyordur, ilk muayenede dr un gösterdiği işte bu bebeğiniz dediği beyaz noktaya bile bağlanabiliyorsa insan :))

Akşam çıkınca al canım kusura bakma iş yerindesin ve benim yüzümden Can'ın çekti akşama kadar sabretmeye çalış olurmu :s

Yok canım ne kusuru, sorun benim canımda:)) Alırım tabiki sen hiç merak etme. Hem iyi oldu canım pek birşey istemiyordu yada zararlı şeyleri istiyordu ama şimdi sayende faydalı birşeyi istemiş oldum :) Ben sana tşk ederim :))

Sağol canım benim. Evet öyleymiş ya bir kaç arkadaşta da aynısı olmuştu zamanla haftalarını yakaladılar bunları bilmeme rağmen yinede korkuyodum :1: ama çok şükür artık içim rahat Rabbim hepimize her zaman hayır haberler duydursun:16:

Kapatıyorlar canım benimde ilk hafta 4-5 gün geriden geliyordu şimdi 1 gün geriden geliyor 27 Eylül beklenen doğum tarihi ama zaten aradaki 3 günde normal oluyormuş canım o kalan günlerde düzelir sen iç merak etme

Yok canım ne kusuru, sorun benim canımda:)) Alırım tabiki sen hiç merak etme. Hem iyi oldu canım pek birşey istemiyordu yada zararlı şeyleri istiyordu ama şimdi sayende faydalı birşeyi istemiş oldum :) Ben sana tşk ederim :))

Inşallah faydasını görürsün canım cunku bazı arkadaslarımıza kayısı bile fayda etmiyor biliyorsun. Umarım faydası görürsünüz. Bu arada armutu mutlaka yap zeytinyağı mükemmel bir sey. Hemen çıkarsın tuvalete.

Yaa bana da kaç kere öyle oldu.İğne yarıya kadar giriyor, devamı girmeyince bağırıyorum, eşim iğneyi çıkart başka yere yap diyor.Ben de itiraz ediyorum,sonuçta yarısına kadar girerken acıyı yaşadım,boşuna bir daha saplayamam diye :)Acaba benim de mi ondan girmiyordu ki, çok sıkmaktan... Zaten bazen iğne yerinden ziyade sıktığım yer acıyor :))

Öyle zamanlar tam bir kabus oluyor canım ya maalesef...

Dün çok korktuk ama neyse ki sorun yok, tam da muayeneye 2 gün kaldı derken...

Kızlar ya bende dün iğneyi bende cok zor soktum sanki engel var girmiyo bide iğneyi cıkartıktan sonra hala iğneden ilaç geliodu hepsini enjekte edememişim korktum biraz Allah'tan benimde kontrolüm Cumartesi .ilaç yeterli gelmedi die 1 limonun suyu ve 2 kivi yedim kan sulandırıcı etkisi var die.ne olucak benim bu endişelerim bilmiyorum

Merhaba Güzel Anneler,
Bende dün doktor kontrolüne gittim 9 haftalık dedi ama hastalığıma göre daha büyük olması lazım doktor geç yumurtlama olmuştur merak edecek birşey yok dedi umarım öyledir..
Birde ilaç olarak bir gün folik bir gün demir hapının yarısı dedi sizce yeterli gelir mi bu onun haricinde bebişim gayet iyiymiş 2.2 cm olmuş 3 hafta sonraya çağırdı ikili test için :)
Sizin bebişler nasıl umarım herkes iyidir

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız orta şekerli:1::37: eşimle ayrı uyumayı düşünüyorum kızlar kolanya parfüm deterjan kokuları rahatsız etmiyor ama kcamın kokusu beni öldürecek nefesinden bile miğdem bulanıyor çok özledim seni 1 kere öpeyim diyor hayır diyorum:17: adamcağiz napacağinı bilmiyor :37:önceleri sarılarak uyurduk simdi birbirimize sırt çeviriyoruzz ne olacak böyle yaa kahvaltıda zeytin,çay,peynir,domates ve salatalık yiyorumm başka bişey yiyemiyorum ne olacak böyle yaa:31::31::31:

Back
X