2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayy maşaAllah canım çok tatlııı :16: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesiniiiiii çok sevindim :16: artık başlarsın pembiş pembiş alışverişe :40:

Bugün ilk hediyesini alcaz bakalım değişir diye korkmuyorda değilim aslında :)) teşekkür ederim canım herkese nasip etsin Rabbim boyle güzel günleri görmeyi

Ayy yine karıştı ben zaten coolla seni hep karıştırıyorum pıhtılı arkadaslarım benim :)) ee senin randevu ne zaman

:))) heheh olsunn canim haa ben haa cool ne farkederr ikimizde pihtili:)

Sali gunu benim randevum aslinda sabredemiyorum ama 11. Haftaya girmis olucaz gittigimde o yuzden biraz buyusun diye beklemek istiyorum:)

Eki Görüntüle 1022368

Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.

yaa nasıl güzel birşey gerçekten görünce bende o kadar heveslendim ki bizimkilerde biran önce büyüse sağlıklı sağlıklı.. aslında merak etmiyordum cinsiyetini sağlıklı olsun yeter diyordum ama şimdi senden duyunca merak ettim bende:))
Seninde gözün aydın istediğin gibi kız inşallah maşallah diyelim:)

Eki Görüntüle 1022368

Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Oyyy başka boyutta da görüntüsü varr :))) Hadi gözün aydın canım %50'nin üstünde bir ihtimal kız olduğu yani :))) Büyük ihtimal de öyle olacaktır. Genelde ilk söyledikleri çıkıyormuş :) Benim de yarın inşallah pipi görünür:1:

Son düzenleme:
Kizlarr yarinn sizden guzell haberler bekliyorumm herseyy cok guzell olsunn lutfenn bnde 10 gundur bebisi gormuyorum diye yine bunalima girmeye basladim o yuzden cok iyi haberler duymaya ihtiyacimm varrr :)

Ben şimdiye kadar bir kere gördüm. Yarın ikinci görüşüm olacak tam 21 gün sonraaaa, dile kolay 21 gün ama zaman nasıl zor geçti bir de bana sorun...

İnşallah iyi haberler vereceğiz canım :)

Kizlarr yarinn sizden guzell haberler bekliyorumm herseyy cok guzell olsunn lutfenn bnde 10 gundur bebisi gormuyorum diye yine bunalima girmeye basladim o yuzden cok iyi haberler duymaya ihtiyacimm varrr :)

ay canım inşallah ya dua edin bizlere :)şimdiden başladım heyecanlanmaya inşallah hepimiz çok güzel haberler getiririz

Oyyy başka boyutta da görüntüsü varr :))) Hadi gözün aydın canım %50'nin üstünde bir ihtimal kız olduğu yani :))) Büyük ihtimal de öyle olacaktır. Genelde ilk söyledikleri çıkıyormuş :) Benim de yarın inşallah pipi görünür:1:

Erkeğin genital organı daha çabuk oluşuyor ya oyuzden burda pipişi olması gerekiyordu ama yok göremiyorum değişebilir yine de ama %65 kız olacak dedi tabi biz eşim annem ve ben uçtuk havalara :)) erkek diyipte değişen cok gordüm de kız diyipte değişen hiç görmedim. Çünkü erkeği bazen kordona benzetebilşyorlar pipişini. Evet o ultrason görüntüsü ne ben anlamadım acıkcası :)) bak ısrar et tammı yoksa soylemiyorlR benimki soylemeyecekti dedim nolur söyleyin ya rüyalarıma giriyorsunuz günlerdir diyince söyledi :)) bak haberini bekliyorum seninde erkese çıkar zaten büyük bir olasılıkla :))

Valla eşim bunları duymasın :)) Biz biz kalmışız dicek :) E idare edin,korkup onu da yapamayanlar var :)

canım doktoruna danışıp ona göre davranabilirsiniz.. eşine de yazık hem sana da iyi gelir insan annelik duygusunun yanında kadın oldugunu kocasının onu arzuladıgını da bilmek istiyor.. :9:

:))) heheh olsunn canim haa ben haa cool ne farkederr ikimizde pihtili:)

Sali gunu benim randevum aslinda sabredemiyorum ama 11. Haftaya girmis olucaz gittigimde o yuzden biraz buyusun diye beklemek istiyorum:)

Bende bekle bekle hem zaten sen daha yeni gittin doktoruna :) senin doktor iki haftaniçinde kesin söyler ahh ahh senin doktor ayrı bir güzel :)

Eki Görüntüle 1022368

oleyyyyyyyyyyyyyy :52: canım inan bnde senin kadar çok sewindim bu habere :21::21: prensesimize bakkk sen ne tatlı maşallah rabbim onu sana bağışlasın damlacımm :nazar:

oleyyyyyyyyyyyyyy :52: canım inan bnde senin kadar çok sewindim bu habere :21::21: prensesimize bakkk sen ne tatlı maşallah rabbim onu sana bağışlasın damlacımm :nazar:

Teşekkür ederim canımm bizde cok heyecanlıyız apayrı birseymiş bu duygu :) âmin canımm amin

yaa nasıl güzel birşey gerçekten görünce bende o kadar heveslendim ki bizimkilerde biran önce büyüse sağlıklı sağlıklı.. aslında merak etmiyordum cinsiyetini sağlıklı olsun yeter diyordum ama şimdi senden duyunca merak ettim bende:))
Seninde gözün aydın istediğin gibi kız inşallah maşallah diyelim:)

Amin canım inşallah seninde gönlünden ne geçerse o olur :) en önemlisi sağlık ve hayırlı saygılı olması ama cinsiyette insanı merakta bırakıyor işte :) apayrı bir şey bu durum Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Ben şimdiye kadar bir kere gördüm. Yarın ikinci görüşüm olacak tam 21 gün sonraaaa, dile kolay 21 gün ama zaman nasıl zor geçti bir de bana sorun...

İnşallah iyi haberler vereceğiz canım :)

Bana 3 hafta sonraya randevu verse ben dayanamam heralde kacar kacar giderim doktora:) 10 gunun ustunde ben bunalima giriyorum Allahim sabir versin ekime kadar boyle nasil gecer zaman:(

Ben inaniyorum canim cok guzel haberler gelecek yarin sizlerden doktordan cikar cikmaz yaz tamam mi:)

ay canım inşallah ya dua edin bizlere :)şimdiden başladım heyecanlanmaya inşallah hepimiz çok güzel haberler getiririz

Ediyoruz canim benim etmezmiyiz guzel haberlerle geleceksiniz insallah :)

Bende bekle bekle hem zaten sen daha yeni gittin doktoruna :) senin doktor iki haftaniçinde kesin söyler ahh ahh senin doktor ayrı bir güzel :)

Hehehe zaten beni de doktorum simartiyo ne zaman stres yaparsan atla gel bakalim dedi yaa bana 5 gunde 1 gidicem nerdeyse:))

Eki Görüntüle 1022368

biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.

prenses geliyoo hee ayy maşallah canım ya kocamanda olmuş prensesimiz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Ilk cinsiyetini öğrenen sensin herhalde işlerin yoğunluğundan pek giremiorum ama senin yorumunu görünce sevindim canım. Benimde haftaya ctesi randevum bakalım bana söylicekmi cinsiyetiyle ilgili bişiy.

günaydın kızlarrr..dünden beri içimde bi sıkıntı hüzün var:50:bi tanıdık var evlilik dışı hamile kalmış ve aldıracak benim dokturumda kürtaj olmayı istiyomuş ve bana sende bnmle gel dedi bu akşam için..ben insanlara hayır diyemiyorum ama hiçde gitmek istemiyorum böyle bişeye şahit olmak istemiyorum:50: nasıl rabbimin verdiği canı sen sonlandırmaya karar verirsin !! okadar çok o mucizeyi bekleyenler varki bnde 8 ay boyunca bekledim dua ettim şimdi ise onun öldürülmesine elinde olmadan göz yumuyosun :( boğazım düğümleniyo içim yanıyo ama elimden gelen bişey yok herkesin kendi hayatı kendi tercihi..o ablayıda çok sewerdim çok insancıldı gercekten ama çaresizlik işte herseyi yaptırıyo insana eşimlede konuştum gitmek istemiyorum böyle bişeye şahitlik etmek istemiyorum diye rica etti benden yanında ol başka kimse yok yanında olacak diye napiyim kızlar ben şimdi ....

Eki Görüntüle 1022368

canım hayırlı olsun maşallah sanada prensesine de ayy fotoğraflar yan olmuş anlamaya çalışıyorum maşallahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlarrr..dünden beri içimde bi sıkıntı hüzün var:50:bi tanıdık var evlilik dışı hamile kalmış ve aldıracak benim dokturumda kürtaj olmayı istiyomuş ve bana sende bnmle gel dedi bu akşam için..ben insanlara hayır diyemiyorum ama hiçde gitmek istemiyorum böyle bişeye şahit olmak istemiyorum:50: nasıl rabbimin verdiği canı sen sonlandırmaya karar verirsin !! okadar çok o mucizeyi bekleyenler varki bnde 8 ay boyunca bekledim dua ettim şimdi ise onun öldürülmesine elinde olmadan göz yumuyosun :( boğazım düğümleniyo içim yanıyo ama elimden gelen bişey yok herkesin kendi hayatı kendi tercihi..o ablayıda çok sewerdim çok insancıldı gercekten ama çaresizlik işte herseyi yaptırıyo insana eşimlede konuştum gitmek istemiyorum böyle bişeye şahitlik etmek istemiyorum diye rica etti benden yanında ol başka kimse yok yanında olacak diye napiyim kızlar ben şimdi ....
canım karar senin ama bende 7 aydan sonra gebe kalabildm seni çok iyi anlıyorum o durum seni çok etkileyecektir bende şahit olma kendinide bebeğini de üzme şuan hamilesin bu durum seni çok etkileyecektir.
Rabbim o arkadaşına da bi çıkış yolu göstersin inşallahhhh :50:

Canim insan ne diyecegini bilemiyor boyle bi durumda...eminim arkadasinda cok uzgun ve napicagini bilmez bi haldedir amcak evlilik disi bi cocuk dunyaya getirmek ne kadar zorsa bi cocugun canina kiymak da ondan kat kat daha gunah...ben boyle durumlarda kimseyi yargilamam basina ne geldi nasil pbi psikolojiyle bu hatayinyapti bilmiyoruz cunku...tek soleyebilecegim sey Allah gunahlarini affetsin...

Yaninda olma durumuna gelince senin icin tamam zor ama kendino onun yerine koy yaninda guvendigi birinin olmasini istiyodur kurtaj insan psikolojisini altust eden bise Allah kimsenin basina vermesin:(

Evet canım Rabb'imin verdiği canı ondan baska kimse alamaz ama kararda günahta onun ne yazık ki. Bazı insanlar şahillik edebiliyor duygularına yenik düşüyorlar bu üzücü bir durum ama baska çaresi yoksa yapacak birşeyde yok canım keske korunsalarmış ama olmamış cocuğun yarın birgün annesiz babasız kalmasından bence hiç dünyaya gelmemesi daha iyi gibi geliyor bana. Sana tavsiyemse bence hayır de ve gitme. Arkadaşının psikolojisi seni ve bebeğini cok etkileyecektir

Back
X