2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ki neden öyle yaptı. Bu ultrasonla ölçülmez dedi. Ben yarın Nisan'da devam edeceğim hastaneyi arayıp enseye bakıp bakmadıklarını sorayım diyorum ama devleti beklersem cinsiyeti de öğrenmiş olurum 13+4 günlük oluyor o zaman bebişim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence devletti bekleme canım ya en azından cinsiyet için bekleme.devlet hastanesinin ultrasonları özel hastanelere gore birazcık geride kalıyor tabi bazılarından bahsediyorum belki seninkinin iyidir özel git bence tabi uygunsa senin için

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Damla benim de geçen oynamamıştı, gerçi o zaman daha küçüktü ama görenler vardı yine. Bugün gitmeden çikolata yedim onun da etkisi olmuş olabilir, çünkü Nst için bekleyen bir kadına da tatlı birşeyler yediniz mi diye sordular, bu hafta sen de dene bakalım:)

Cok teşekkür ederim canım unutmazsam mutlaka yiyeceğim :)

Evet evet sanırım bizimki uslu bir yavrucak :) ama unutmZsam çikolata yiyeceğim bu sefer. Bu hafta ikili test var haftaya da kontrolümü var kendi doktorumda. Bu hafta olmasa bile haftaya kesinleşir artık 15. Haftamızda oluyoruz cünkü haftaya :)

Zaten 16da da kesin kesin oluyor artık:))) ben de Eylül annelerinde 10. Haftada öğreneni görünce ümitlenmiştim:) ama öyle olmuyormuş demek ki:) ben çikolata yememiştim ama her sabah pekmez yiyorum. Onun da faydası olabilir. Sen Demir ve vitamin ilacına başladın mı? Doktor bana folik asiti bıraktırdı artık bu iki ilacı kullanacaksın doğuma kadar dedi..

Perşembe gidiyoruz. Iyiz sen nasılsın nasıl bakalım bebişin :)

Geçtiğimiz perşembe ikili test için gittik.. Dr amcamız Ense kalınlığımız1,8 mm olduğunu, burun kemiğinin ultrasonda göründüğünü söyledi. Ayrıca %80 erkek olacağını söyledi hayırlara varsın dedik fakat havalara uçtuk :32:Ayrıca gelişiminin güzel gittiğini söyledi kendi hesaplamamıza göre 4 gün önde gidiyormuş bebeğimiz..Kanımızı verdik heyecanla sonucun geleceğini günü iple çekiyor vede hayırlı haberler gelmesi için RABBİMİZE DUA ediyoruz.. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın bambaşka bir duygu:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Zaten 16da da kesin kesin oluyor artık:))) ben de Eylül annelerinde 10. Haftada öğreneni görünce ümitlenmiştim:) ama öyle olmuyormuş demek ki:) ben çikolata yememiştim ama her sabah pekmez yiyorum. Onun da faydası olabilir. Sen Demir ve vitamin ilacına başladın mı? Doktor bana folik asiti bıraktırdı artık bu iki ilacı kullanacaksın doğuma kadar dedi..

Benim kanım falan hersey cok normalmiş ilaç kullanmama gerek görmedi zaten herseyin vitamini doğadan almamdan yana doktorum. Bende yiyorum her sabah keçi boynuzu pekmezi hemde lorla karıştırıp ama yok annesine çekmiş galiba tembel birazcık :)

Bence devletti bekleme canım ya en azından cinsiyet için bekleme.devlet hastanesinin ultrasonları özel hastanelere gore birazcık geride kalıyor tabi bazılarından bahsediyorum belki seninkinin iyidir özel git bence tabi uygunsa senin için

Ilk defa böyle iki arada bi derede kaldım. Hamileyken de insan iyice strese giriyor. Neden 70 lirayı verip de yaptırmadım sanki diyorum.. Bazen de devlette cinsiyeti kesin öğrenirim bekliyim diyorum:) bilmiyorum ben de ne yapsam. Yarın şu özeli bi arayıp sorucam bakalım ne diyecekler:)

Geçtiğimiz perşembe ikili test için gittik.. Dr amcamız Ense kalınlığımız1,8 mm olduğunu, burun kemiğinin ultrasonda göründüğünü söyledi. Ayrıca %80 erkek olacağını söyledi hayırlara varsın dedik fakat havalara uçtuk :32:Ayrıca gelişiminin güzel gittiğini söyledi kendi hesaplamamıza göre 4 gün önde gidiyormuş bebeğimiz..Kanımızı verdik heyecanla sonucun geleceğini günü iple çekiyor vede hayırlı haberler gelmesi için RABBİMİZE DUA ediyoruz.. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın bambaşka bir duygu:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Ayy sana da cinsiyetini söylemiş :)) nasıl söyledi nasıl anladı doktorun?

Ilk defa böyle iki arada bi derede kaldım. Hamileyken de insan iyice strese giriyor. Neden 70 lirayı verip de yaptırmadım sanki diyorum.. Bazen de devlette cinsiyeti kesin öğrenirim bekliyim diyorum:) bilmiyorum ben de ne yapsam. Yarın şu özeli bi arayıp sorucam bakalım ne diyecekler:)

70 lira cok iyi bir rakam bence canım. Ama hangi doktor senin içine siniyor hangisine daha cok güveniyorsun oda var ona gore tercih yap canım

Ayy sana da cinsiyetini söylemiş :)) nasıl söyledi nasıl anladı doktorun?

Bebeğin vücut yapısına göre bir tahminde bulundu..Dik ise ERKEK paralel ise KIZ bizimki dik miş.. Daha önce bir tanıdığımızın tanıdığına da aynı tahminde bulunmuş 5 ay sonra tahmini tutmuş hayırlara varsın diyorum Kız Erkek fark etmez sağlıklı sıhhatli dünyaya getireyim yeter..

Bebeğin vücut yapısına göre bir tahminde bulundu..Dik ise ERKEK paralel ise KIZ bizimki dik miş.. Daha önce bir tanıdığımızın tanıdığına da aynı tahminde bulunmuş 5 ay sonra tahmini tutmuş hayırlara varsın diyorum Kız Erkek fark etmez sağlıklı sıhhatli dünyaya getireyim yeter..

Bizde direk görmedi erkek olsa burada pipisi olması gerekirdi dedi bakalım belki görememiştir yada sonrada oluşur diye bekliyoruz bizim oranımızda %65

Benim kanım falan hersey cok normalmiş ilaç kullanmama gerek görmedi zaten herseyin vitamini doğadan almamdan yana doktorum. Bende yiyorum her sabah keçi boynuzu pekmezi hemde lorla karıştırıp ama yok annesine çekmiş galiba tembel birazcık :)

Benim kan değerlerim de normal çıktı ama doktor kullanmak lazım dedi. İlaçlar elevit ve ferrum fort.. Keçi boynuzuna devam:) ne olursa olsun:))

Cevabn icin tesekkurler canim .. bende icmiycem bundan boyle.Elim ayagim buz gibi.
surekli istifradan tansiyonum dustu.Oysaki 3 gun boyunca normal hayatimi yasiyordum :52: umarim
bir daha bu halde olmam,olmayiz :23:

Ya bu bulantılarım benim folic asitten olabilir mi günde bir defa folic plus içiyorum

Kontrolden geldikkkkkkk:)
Cumartesi olan kontrolüm bugüne alınmıştı, bugün gittik ve çoook şükür gayet iyiydi miniğimiz:)
Geçen kontrolde hareketlerini göremedim diye üzülmüştüm, bugün doyasıya gördük, içim kıpır kıpır oldu, Rabbim hepimize sonuna kadar sağlıkla keyifle dönmeyi nasip etsin kontrollerden.
Bu arada ikili test için ense kalınlığına baktı doktorumuz, iyi çok çıktı çok şükür. Kan tahlili bir hafta sonra belli olacakmış. Çok itimat etmiyordum ama aklım kalmasın diye itiraz etmedim doktoruma. Allah korusun ama riskli aralıkta çıkanlar da üzülmesin, bu testin çok kez yanıldığı herkesçe biliniyor.
Benim midem hala hassas olduğu için günde 4-5 kez meyve yediğimi, ve 4-5 tane de badem, fındık ve ceviz yediğimi söyledim. Öyle yaparsan kilo alırsın dedi, meyveyi günde üç porsiyon yani üç adetten fazla yeme, kuru yemişlerin de her gün birini yiyebilirsin dedi.
Çatlak önleyici kremler için şimdi gerek yokmuş, 14. hafta da başlamak yeterliymiş
Cinsiyetini de şimdi söylemedi tabi:)

Cok cok tebrik ediyorum canim cok sevindim senin adina hep boyle guzel haberlerle gelin insallah...

Ya bu bulantılarım benim folic asitten olabilir mi günde bir defa folic plus içiyorum

Olabilir canim bazilarinda bulanti yapiyomus

Bende 12+1 de gittim. Doktor sadece kız olabilir dedi zaten kesinlik yokki ortada. %65 kız dedi. 11+3 olman gerekiyor seninde hamilelik takvimin geride kalmış omadan bak seninle de aramızda 1-2 gün var herhalde. Ee bugün kaç günlük oldunuz ikizlerinle :))

Evet canım 11+3 olduk. Doktora gittiğimde 11+0 dı. Ama bebişler 11+1 di ikiside. İkisinin de aynı olmasına çok sevindim. Birisi geriden geliyordu çünkü. Ama maşallah meleğim yakalamış kardeşini :)
Birisi kız olabilir dedi ama diğerini göremedi. Nubu da sordum ama yok öyle bişi dedi :( Senin kaç günlük bu gün?

Evet canım 11+3 olduk. Doktora gittiğimde 11+0 dı. Ama bebişler 11+1 di ikiside. İkisinin de aynı olmasına çok sevindim. Birisi geriden geliyordu çünkü. Ama maşallah meleğim yakalamış kardeşini :)
Birisi kız olabilir dedi ama diğerini göremedi. Nubu da sordum ama yok öyle bişi dedi :( Senin kaç günlük bu gün?
Biz birazdan 12+5 olcaz :) nub hikaye bence ya bende sordum kimse yazmadı nub gozükmuyor falan dediler doktorumada sordum zaten gecen gün nubda neymiş inanmayın oyle seylere dedi. Ne güEl olur bir kız bir erkek olsa :)) ozaman sende nuba goremi söyledi doktor?

Bence yüksek olasılıkla folik asitten kaynaklanıyor. Bence doktorunu arayıp artık bırak o ilacı. İçmen gereken zamanlar bitti çünkü

Cd olayını iyi söyledin:) bazı bebişler durgun oluyor demek ki:) senin bebeğin uslu benimki yaramaz:))) bu hafta yine kız derse biraz daha emin olursun:) bizim doktor 4. Ay bitince söylenir diyor. Zaten kalp atımını bile dinlemedim ben hiç. Kalbi bozulur diye dinletmedi. Ben zaten artık şu bahsettiğim övülen doktora gidicem:) randevu aldım 12 Nisan'a:)

Selam arkadasım övünen doktor kim ? Bide neyi ile ovunuluyor merak ettim.. Belki lazım olur ;)

Valla cnm bnm benim normalde reflu problemim vardi.Ama omur boyu ilaç kullanmak istemediğimden,
yediğime içtiğime dikkat ederek hayatimi devam ettirdim su ana kadar.
Tesaduf olarak bu mide bulantilarimin folik asitten kaynaklandigini farkettim.
Bugun aksam ustu 4ten itibaren normal hayatimi yasadim ve doğru duzgun yemeğimi meyvemi yedim. :16::16:
arin bu durumumu doktoruma da bildiricem.Istersen sende doktoruna danis bu olayi.
Ne kadar hamile tanidigim varsa folik asitten dolayi mide bulantisi cekmis.Ama ayni zamanda
folik asitsizde olmuyormuş.Ikilemde kaldim bende ..

Back
X