Canım ben sordum doktoruma herhangi vbi çatlak önleyici kullanabilirsin dedi. Olacaksa zaten engeleyemezsin. Ama tedbir istiyorsan farketmez kullandığın dedi. Yani bebeğe hiç bi zarar olmaz dedi. Kullanılan kremler yağlar bebeği etkilemez dedi.
Aynen bana da yok nub diye bişi dedi. Bana erkek olsa burda bi çıkıntı olması gerekir dedi. Şuanki görüntüsü vajina gibi dedi. Ama tabi daha pipi gelişmemiş olabilir çünkü çok erken dedi.
Canım iyi gelmesine çok sevindim ama dikkat et tahin çok kılo yapar.

Ben de arada pıt pıt hissediyorum ama sanırım barsak sesi onlar. Şimdi diyorum ki ne çok ses çıkarıyormuş bu barsaklar yahu. Bi sussalar da bebişleri duysak.

Canım kontrolunun iyi geçmesine çok sevindim. Ben de derimde bi değişiklik olmadı ama karnım büyümeye başladı. Göbeğimin üstü yani. İkiz olduğu için sanırım daha erken belli olmaya başladı. Bir haftadır da kaşınıyor. Şimdilik bebe yağı sürüyorum. Sonrası için çatlak kremi almaya karar verdim. Sonradan pişman olmaktansa vereyim parasını da gitsin. Meyvenin fazlası kilo yapar ama ben oldum olası çok meyve yerim benim öyle aşırı bi kilom yok hatta 3 ayda hiç kilo almadım. Bece meyveyi kısmaktansa diğer yediklerimize dikkat etmek daha doğru olur. Bana doktorum diyet yapar gibi yiyceksin dedi. Protein ağırlıklı azar azar ve sık sık.