2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak

Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi

Canım benim hoşgeldin ve ne iyi ki iyi haberlerle geldin :) Çok şükür herşey böyle olumlu gittiçe,umudum o kadar çok artıyor ki:) Maşallah kuzucuk uzamış...

Önümüzdeki stres ikili test desene :) Benimki de 5 Nisan'da bakalım, sen yine muayenede öne geştin,ilk dualar sana olacak ve iyi haberleri ilk senden alacağız :)

Son düzenleme:
Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak

Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi

cok sükür...bebisin kirmastigini gördünmü ben gecen gittiyimde böyle kücük kücük hareketler yapiordu, masallah boyuda baya olmus :)

bana ikili testi anlatirmisin? nedir tam olarak?

Bseylul 'e,

Gözünaydın canım :) bebeğine de maşallah Rabbim nazarlardan saklasın oo 3,5 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar boyle her gecen gün :) cok farklı bir duygu dimi :) ikili teste de 9 gün kalmış o daha da heyecanlı olacak belki cinsiyette öğrenirsiniz belki belki tabi :)

Gerçekten doktoruma çok sinirlerniyorum.Muayene ücreti olarak dünyanın parasını alıyor, hem de bu konularla ilgilenmiyor.Hepinizin doktoru ne güzel sizi yönlendirmiş, ben burda bilgi bulmaya çalışıyorum ya...Cidden acaip sinirlendim.Özel hastane oluyorsa daha iyi olur benim için ama bütün özel hastaneler oluyor mu yoksa sgk vs. gibi bağlantısı mı olması gerekiyor acaba?

sizlere de zahmet veriyorum kızlar ama cidden hiçbir şey bilmiyorum ve açıkçası biraz panik oldum halledebilecekmiyim diye.

ne zahmeti canım yardımcı olabilirsek ne mutlu. benim hastanem sgk ile anlaşmalı ve canım sgk karşılıyor ilaçlarıda hiç para katkı payı vermeden rahatlıkla alıorum.

arkadaslar siz down sendromu icin test yapmayi düsünüyormusunuz? yada gelisimi icin?

ne bilim ben yapmak istemiyorum...allahim bana bunu layik gördüyse neden yapayim ki diyorum....sizin düsüncelerinizi bekliyorum

arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak

bseylul 'e,
canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi

ayy maşallah canım büyücek tabii annesiii allahım nazarlardan korusun ikinizide. Canım ikili tarama testi sonucundada iyi haberlerle gelirsin inş sorunsuz sağlıksız hamilelik geçirirsin ve geçiririz :)

Canım kanaman olmadığı halde kese etrafında sıvı şeklinde mi görünüyordu, bende de aynı durum tespit edilmişti benimki de kaybolmuş çok şükür.

evet cnm kanama falan olmadı, ama ultrasyonda bakınca şurda kanama olmuş biraz diyordu. Sonra pregesteron verdi . Geçen gittiğimde baktı yok dedi çok şükür. Seninkide geçer bence onlar zararsız .

Merhaba
Ben ayin 3 unde kontrole gidecegim. 2 li testi ozaman yaptiracagim.12. Haftada cinsiyeti ogrenenler var artik cok sasiriyorum.Merakla ben de bekliyorum.

arkadaslar siz down sendromu icin test yapmayi düsünüyormusunuz? yada gelisimi icin?

ne bilim ben yapmak istemiyorum...allahim bana bunu layik gördüyse neden yapayim ki diyorum....sizin düsüncelerinizi bekliyorum

Bende yaptırmıcam sadece ayrıntılı ultrasonda baktırcam canım oda organlarında sıkıntı olurda erken müdahale edip doğunca ameliyat oluyormuş

Bseylul 'e,

maşallah büyümüş iyice annesi :) ikili test tarihlerimiz aynı hayırlı haberlerle dönelim inş, Amin

evet cnm kanama falan olmadı, ama ultrasyonda bakınca şurda kanama olmuş biraz diyordu. Sonra pregesteron verdi . Geçen gittiğimde baktı yok dedi çok şükür. Seninkide geçer bence onlar zararsız .

kızlar bende aynı durum vardı ,ben zaten ilk öğrendiğimden beri prıogestan kullanıyorum.henüz kontrole gitmedim acaba geçmiş midir.çok merak ediyorum.Bir de ben progestanı içtim ama hep geri çıkardım.inş. düzelmiştir.Bir de bu toplu yanıtlama nasıl yapılıyor hani aynı mesajda bir kaç kişiye cevap yazma ?

Ben perşembe günü yaptıracağım canım.Gözünde katarakt var mı ona bile bakabiliyorlarmış.
Damarlarını organlarını her yerini detaylıca görmek istiyorummm :)

Oyle ama 8.9. Haftadan sonra içtiğim folik asit cokta önemli olmuyor ki benim doktorum son gittiğimde folik asit içiyormuaun dedi hayır bulantılardan içemiyorum dedim neyse 8-9. Haftalardan sonra pekte önemli değildi zaten dedi ki her gittiğimde aa mutlaka iç derdi. Hersey doğada mevcut bence cok kasıyoruz ilac diye

Haklısın ama artık aldığımız şeylere de insan çok güvenemiyor. Yerken bunda ne kadar hormon vardır acaba, diye düşünüyorum. :) Kafaya takmamak gerek. Aslında her şey psikolojide btiyor. :31:

Kızlar burun tıkanıklığı ve nefes daralması bendede var ... Ben hamilelerin rahatlıkla kullanabileceği " Aquanose okyanus suyu burun spreyi" ni kullanıyorum... Çok rahatlatıyor.. Eczanelerde satılıyor.. Gece yatmadan sıkıyorum ve tıkanıklığımda çok iyi geliyor.. Ve rahat nefes alabiliyorum... Ben çok memnun kaldım inşallah sizinde işinize yarar

kızlar bende aynı durum vardı ,ben zaten ilk öğrendiğimden beri prıogestan kullanıyorum.henüz kontrole gitmedim acaba geçmiş midir.çok merak ediyorum.Bir de ben progestanı içtim ama hep geri çıkardım.inş. düzelmiştir.Bir de bu toplu yanıtlama nasıl yapılıyor hani aynı mesajda bir kaç kişiye cevap yazma ?

Benimki 1 hafta sonraki kontrolde kaybolmuştu, kanaman yoksa endişelenme bence. Toplu cevap alıntı ile cevapla yazısının sağındaki yer seçilerek yapılıyo;)

Merhaba anneler,

2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. size bahsettiğim NiFTY testi için dün kan verdim. Kanı Hong Kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
hepinize sağlıklı bir gün dilerim.

canım bende 35 yaşındayım ve 2 li testi yaptırınca emini yüksek risk çıkacağım diye düşünüyorum. Önceki gebeliğim 33 yaşındaydı o zamanda 1/395 çıkmıştı doktor sorun yok demişti ama ben yine de iyi bir uzmanda ayrıntılı baktırmıştım %95 sağlıklı demişti. Bu sefer risk daha da fazla olabilir Nifty testini ilk kez duydum bu test sadece down sendorumu yoksa tüm anomalilerimi ortaya çıkarıyor?

bende hep kullandım pregesteronu aksatmadım. Doktorum çok üstünde durmadı o kanamanın ilac yazıyordu hep , sen doktora sorsaydın ilacı içince çıkarıyorum diye , başka yöntemle verirdi ilacı belki ama bence seninkide geçmiştir . Önemli olan bir daha tekrarlamaması tabiki Rabbim e emanetler...
toplu yazma olayıda şöylle alt a küçük işaret var onu tıkla oluyor , yapamazsan haber ver

Back
X