2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet benimki 4 boyutlu ile bakıldı ama hiç bir ücret alınmadı bilmiyorum gerçi sigortam başladı ama bizden ek ücret istenmedi. Doktor normal ultrasondan bir düğmeye basıyor sanırım direk 4D ye geçiyor. Bu arada bu gittiğin doktor cok iyi gozukuyor bence hiç bırakma peşini. Bu doktor neredeydi? Muane ücreti ne kadar?

Maltepe bölge hastanesi. Muayene ücreti 30 lira. Sgklıyım ben. 30 alıyor benden :)
Bu arada belki de bu doktor da 4d'ye geçmiştir. Görüntü çok güzeldi ama bilmiyorum ki bana 4d ye geçiyorum demedi:)))

Sen ne yaptın ikili testi?

Yok daha neler :) 10. Haftadan itibar en gelişiyor zaten cinsiyet. Bana 13. Haftamda bile %65 dedi. 9. Haftada olup öğrenen yoktur Herakde :)
İki doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için. İkisi de 4. ay bitecek nokta diyor. Daha ben ne yapıyım :)))))))))
Artık bıraktım peşini :) 12 nisanda zaten randevum var. 4. ay bitiyor o zaman bakarız :))

İcinden boylesi geldiyse bosver canim en iyisini yapmissin hic skma canini Allah bebislerimize saglik sihhat versin insallah

Içimden boyle geldi evet birazcık vicdan azabı çekiyorum acaba gitsem kotu birsey çıksa da tedavi falan olurum diyorum ama tedavisi de yok bana doktorum evet tedavi olursun ama ne kadar doğru sonuc verir orasını bilemeyiz demişti. Ben bebeğime de kıyamam ki hani gidip o testi yaptırsak Rabbim korusun oyle birsey çıksa ne yaparım 9 ay nasıl gecer bana bağımlı babasına bağımlı bir cocuk nasıl dünyaya getirirmlerle doldu kafam iştee

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar Çarşamba gecesi cok kotu bir rüya görmem sonucunda gidemedik biz ikili teste. Korktum neden bilmiyorum sonuçta o bizim bebeğimiz acısıyla tatlısıyla. Cok araştırma yaptık ne kadar kotu sonuclar olsa da iyi sağlıklı doğan bebekler varmış sizde biliyorsunuzdur. Bilmiyorum haftaya Perşembe kontrolümüz var ozaman gerçi 15. Haftaya giriyoruz ama bakarsınız kafamız eser gideriz ozamanda kadar ama suan için bana cok büyük stresli geliyor o test. Ki çıkan sonuclarda tedavisi bile yok olsa da işe yaramama ihtimali oldukça fazla. O göbekten alınan sıvıda bebeği kaybetme olsılığı yine fazla. En iyisi hiç bulaşmamak bu işe.

Onun dışında 2 gündür eşimin iş yerinde olduğum için giremedim. Yardım etmeye gittim eşime, hep bi koşturmaca var yazmamadım size. Şimdi evdeyim. Siz nasılsınız? Geçmişi okuyamadım inşallah kimsenin sıkıntısı yoktur.

Canım işte bende tam bu yüzden yaptırmıyoruz arkadaşlarımdan en az 5 kişinin bebeğinde risk görüldü perişan oldular ama rabbime şükürler olsun sapa sağlamlar canım rabbim ne yazarsa o olur bize bebişlerimizi yazdı ve kavuştuk dualar ve rabbim meleklerimizi korusun inşallah cuma hürmetine
Şöyle düşünüyorum ben bu testler eskiden hiç yoktu kendimi geçmişte yaşıyormuşum gibi düşünüyorum 😃😃

İki doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için. İkisi de 4. ay bitecek nokta diyor. Daha ben ne yapıyım :)))))))))
Artık bıraktım peşini :) 12 nisanda zaten randevum var. 4. ay bitiyor o zaman bakarız :))

Bu 4 ay ne zaman bitiyor 16. Hafta da mı 18. Hafta da mı?

eqa9u7u6.jpg

4 boyutluda boyle oluyor ultrason canım

Bulantım var canım su bile içerken bulanıyo.dr a dedim bugün bana folik asit ve bulantı için ikisinin biarada pldug bi hap verdi sgk karşılamıyor premes diye bi hap.sanırım gnde 1 tane onu içcem.bu dr u begendm kalp atışını duyduk bebişi gördük maşaallhh ama kalp atışı kaç onu soylemedi.unttu galiba.saglıklı dedi.tek bebek.ult göre 6 h 4 gunlk .sat a göre 7+4 tam 1 hafta griden geliyo geç döllenme galiba.sorun degıl dedi
20 gun snra gel dedi
Hareketleri için.bide kan verdim toxoplazma için .saglıkocagnda ona bakmıolarmış.oyle dedi dr.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hareketlensin de gör bak nasıl seviniyorsun :) Hep ultrasonda görmek istiyorsun :) O kadar tatlı oluyorlar ki :) O kadar savunmasız duruyorlar ki ayyy yerim onları ben :)))
Senin zaten ilk gebelik testinden belliydi geç döllenme olduğu. Beta hcg düşüktü çünkü :) Ama hiç problem olmuyor. Yakalar o normal haftasını sen merak etme :)
Bulantı da zordur. Bende hiç olmuyor Allahıma şükür. Olsun onun bulantısı bile güzeldir :)
Bende de baş ağrısı başladı 4. aya girdiğimden beri. 4. ay bana baş ağrısı getirdi. Bu da sıkıntılı ama olsun ne yapalım. Bazen de durup dururken ağlıyorum bu da yeni başladı. Çok hassas oldum çok ilginç bi halim var...

Canım işte bende tam bu yüzden yaptırmıyoruz arkadaşlarımdan en az 5 kişinin bebeğinde risk görüldü perişan oldular ama rabbime şükürler olsun sapa sağlamlar canım rabbim ne yazarsa o olur bize bebişlerimizi yazdı ve kavuştuk dualar ve rabbim meleklerimizi korusun inşallah cuma hürmetine
Şöyle düşünüyorum ben bu testler eskiden hiç yoktu kendimi geçmişte yaşıyormuşum gibi düşünüyorum 😃😃

İşte beni de sırf o korku mahvediyor. Rabbim korusun kötü birsey çıkarsa ve ben birsey yapamazsam ne olacak tedavisi de zorlu iyi olmama ihtimali de var. Evet en güzeli eski günlerde ki gibi yaşamak

Bu 4 ay ne zaman bitiyor 16. Hafta da mı 18. Hafta da mı?

eqa9u7u6.jpg

4 boyutluda boyle oluyor ultrason canım

16. haftada 4. ay bitiyor canım :)
Benim görüntüm böyle değil demek ki 4d değilmiş :)))

İşte beni de sırf o korku mahvediyor. Rabbim korusun kötü birsey çıkarsa ve ben birsey yapamazsam ne olacak tedavisi de zorlu iyi olmama ihtimali de var. Evet en güzeli eski günlerde ki gibi yaşamak

Gönlünü ferah tut canım inşallahh sağlıkla alcaz kucağımıza benim 1 ay olcak gitmedim kontrole çok merak ediyorum yarın olsun hemen istiyorum 😃😃😃 umarım el sallar ultrasondan annişine

Gönlünü ferah tut canım inşallahh sağlıkla alcaz kucağımıza benim 1 ay olcak gitmedim kontrole çok merak ediyorum yarın olsun hemen istiyorum 😃😃😃 umarım el sallar ultrasondan annişine

Uff 1 aydır görmüyormusun bebişini :s

Benim doktorum çok iyi bi doktor canım inanılmaz bilgili ama beni ayda bir çağırıyo ara kontrol yapmadı hiç bi ara başka doktora gidecektim korktum bide ters bişey olur dedim 😞😞😞😞😞😞

Benim doktorum çok iyi bi doktor canım inanılmaz bilgili ama beni ayda bir çağırıyo ara kontrol yapmadı hiç bi ara başka doktora gidecektim korktum bide ters bişey olur dedim 😞😞😞😞😞😞

Benide doktorum ayda bir çağırıyor ama ben arada kaçıp devlete gidiyorum yada baska uygun olan özel hastaneye :)

Benide doktorum ayda bir çağırıyor ama ben arada kaçıp devlete gidiyorum yada baska uygun olan özel hastaneye :)

Beni biliyosun canım çok pipirikliyim ya bide giderim bişey olur korkuyorum devlet hastanesi zaten üst üste bekle bekle hamile kalmadan bi sefer gittim adam beni ağlattı olumsuz konuştu

Rüyalara takılma canım, şimdi ikili testi çok kafamıza takıyoruz ya kötü çıkarsa diye, bilinçaltımızda sürekli o olduğundan böyle kabuslar görmemiz normal;) inşallah bişey çıkmaz. Kan testi verdiğin labaratuar da önemliymiş doktorum öyle söyledi özel bi yerde yarın yaptırcam ben inş güzel sonuçlar alırız.

Canim senin bebisin cinsiyeti ogrenmek icin biraz beklemissin ama ama en azindan net olur.erken haftalarda daha çok tahmin gibi bizi oluyor değişebiliyor.yanlis anlasilma olmasin benim haftam çok küçük daha doktor cinsiyeti için diye birşey demedi.doktor 4 boyutluda organ gelişimine bakicam dedi.bende merak ettim 4 boyutlu da nasip gözüküyor die;)hayirlisi bakalim içinize birşey doğuyor mu benim gibi.bana kizin olcakmis gibi geliyor neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum

Beni biliyosun canım çok pipirikliyim ya bide giderim bişey olur korkuyorum devlet hastanesi zaten üst üste bekle bekle hamile kalmadan bi sefer gittim adam beni ağlattı olumsuz konuştu

Bende devlet hastanesine bir kere gittim bende ağladım salak kadın düşer bebeğin dedi enfeksiyon geçmezse diye. Bende cok pimpirikliyim panik atakta cabası zehir ederim kendime o 9 ayı

Rüyalara takılma canım, şimdi ikili testi çok kafamıza takıyoruz ya kötü çıkarsa diye, bilinçaltımızda sürekli o olduğundan böyle kabuslar görmemiz normal;) inşallah bişey çıkmaz. Kan testi verdiğin labaratuar da önemliymiş doktorum öyle söyledi özel bi yerde yarın yaptırcam ben inş güzel sonuçlar alırız.

Kesinlikle oyle ben cok taktım kafaya. Bide Çarşamba günü Eylül annelerinde birinin bebeğine riskli demişlerdi ona cok üzüldüm cok etkilendim sanırım o durumdan.sü Sabah'ta ben ağlaya ağlaya uyarınca eşim bırak gitmiyoruz teste falan dedi. Sonra aldı beni işyerine götürdü. Iki gümdür takılıyorum iş yerinde :))

Bende devlet hastanesine bir kere gittim bende ağladım salak kadın düşer bebeğin dedi enfeksiyon geçmezse diye. Bende cok pimpirikliyim panik atakta cabası zehir ederim kendime o 9 ayı

Aynı ben 😃😃 o yüzden sadece kendi doktoruma gidiyorum canım bu günde bi geçse yarın saat 10 da randevum

Aynı ben 😃😃 o yüzden sadece kendi doktoruma gidiyorum canım bu günde bi geçse yarın saat 10 da randevum

Uff aslınd soyle 9 ay bi geçse :)) bende işte ayda bir gidiyorum kendi doktoruma ama bu hafta cinsiyet için yeniden gidicem :) 15. Haftada zaten netleşir Herakde. Onun dışında burada uygun fiyata özel bir hastane var ona gidiyorum diyorum 15 günde birde ama oda olmazsa devlet hastanesinde baska bir doktora gidicem. Ismin ne ben bilmiyorum kutsalaşk :)) ama ben bebişi cok özlüyorummmm :))

Uff aslınd soyle 9 ay bi geçse :)) bende işte ayda bir gidiyorum kendi doktoruma ama bu hafta cinsiyet için yeniden gidicem :) 15. Haftada zaten netleşir Herakde. Onun dışında burada uygun fiyata özel bir hastane var ona gidiyorum diyorum 15 günde birde ama oda olmazsa devlet hastanesinde baska bir doktora gidicem. Ismin ne ben bilmiyorum kutsalaşk :)) ama ben bebişi cok özlüyorummmm :))

Benimde eşim çok merak ediyo cinsiyetini canım ben şuan sadece bebeğimi görmek istiyorum senin prenses için bi kez daha netleştir zaten sonra hissedicez rahatlıcaz canım

Back
X