2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar araştırmalarıma göre

0-3 ay arası: 3 kilo
4. Ay: 1 kilo
5. Ay: 1 kilo
6. Ay: 1 kilo
7. Ay: 2 kilo
8. Ay: 2 kilo
9. Ay: 2 kilo

Toplamda 12 kilo idealmiş. Kilo indeksi çok aşağı olan bizler için ise 14-18 kilo arası idealmiş.
Ben suana kadar 3 kilo almıştım bugün zayıflamışım, toplamda 2 kilo almışım çok mutluyum :)) tabi bide bu süreçte ciddi kilolar verenler varya onlara hayranım ben

tsk ederim berkandamla...insallah fazla kilo almayiz :)

günaydin kizlar, ben bebisi dün gördüm masallah cok hareketliydi...

ama ne oldu biliyormusunuz, ultrason resimini kaplatmak istedim, üc resimde simsiyah cikti....cok üzüldüm doktor insallah birdaha verir

Sabah doktora gittik, tup bebek oldugu icin ilaclari birakinca iyi mi gorup emin olmak istedim
Dr da cok tatli hic kizmadi erken gittigim icin:)
Sat a gore 10+0 oluyorum bugun bas popo mesafesini olctu 3.53 cm dedi 10+3 oluyormus bu durumda
Ellerini ayaklarini gosterdi, hareket ediyordu hatta
Haftaya gel ikili test yapalim dedi
Cok sukur bu gunumuze

günaydin kizlar, ben bebisi dün gördüm masallah cok hareketliydi...

ama ne oldu biliyormusunuz, ultrason resimini kaplatmak istedim, üc resimde simsiyah cikti....cok üzüldüm doktor insallah birdaha verir

Maşallah canım ozaman bebişine :) nasıl kapatmak istedin? Bende birşeyler yapmak istiyorum ama bulamıyorum hiç birsey. Ne yapabilirim bu ultrason fotoğraflarına? Tabi kayıtlı olması gerek canım bilgisayarda

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geldimmmmmmm bebepim kocaman olmuşş maşallahh subanallahh eli havadaydı eşimde baya duygulandı 4 cm boyu kalp senini açtı herşey normal dedi cinsiyeti söylemedi bu pazartesi değil haftaya pazartesi bi daha gidicez ense kalınlığını ölçecek ikili testi sordu yaptırmıcaz dedim hiç ısrar etmedi bir hafta sonra yine göreceğim bebeğimiii

Sabah doktora gittik, tup bebek oldugu icin ilaclari birakinca iyi mi gorup emin olmak istedim
Dr da cok tatli hic kizmadi erken gittigim icin:)
Sat a gore 10+0 oluyorum bugun bas popo mesafesini olctu 3.53 cm dedi 10+3 oluyormus bu durumda
Ellerini ayaklarini gosterdi, hareket ediyordu hatta
Haftaya gel ikili test yapalim dedi
Cok sukur bu gunumuze

Gözünüzaydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. Bi bizimki hareket etmiyor ya :) işi gücü uyusun

Maşallah canım ozaman bebişine :) nasıl kapatmak istedin? Bende birşeyler yapmak istiyorum ama bulamıyorum hiç birsey. Ne yapabilirim bu ultrason fotoğraflarına? Tabi kayıtlı olması gerek canım bilgisayarda

evet canim yaaa...cok güzel hareket ediyordu , hata döndü bile...doktor tirnaklarini bile gösterti, ayrintili bir ultrasondu...esimde yanimdaydi tabi, ve oda cok sevindi...

evet canim bende dedim ilerde yani seneler sonra silinmesin diye resimleri kaplatmak istedim birde baktim ki simsiyah oldu...üzüldüm tabi ama insallah doktor verir

Gözünüzaydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. Bi bizimki hareket etmiyor ya :) işi gücü uyusun

Amin canim insallah
Cikolata diyorlar yedin mi hic
Ben kahvalti yapmadan sut icip gitmistim kosturarak o ara uyanmis demek ki:)

Geldimmmmmmm bebepim kocaman olmuşş maşallahh subanallahh eli havadaydı eşimde baya duygulandı 4 cm boyu kalp senini açtı herşey normal dedi cinsiyeti söylemedi bu pazartesi değil haftaya pazartesi bi daha gidicez ense kalınlığını ölçecek ikili testi sordu yaptırmıcaz dedim hiç ısrar etmedi bir hafta sonra yine göreceğim bebeğimiii

Canim benimm cok tebrikk ederimm demek bebis el salladi anne ve bbasina:)gozunaydin tatlim:)

Amin canim insallah
Cikolata diyorlar yedin mi hic
Ben kahvalti yapmadan sut icip gitmistim kosturarak o ara uyanmis demek ki:)

Evet ya onu ben gecen hafta öğrendim megersem cok seviyorlarmış çikolatayı

evet canim yaaa...cok güzel hareket ediyordu , hata döndü bile...doktor tirnaklarini bile gösterti, ayrintili bir ultrasondu...esimde yanimdaydi tabi, ve oda cok sevindi...

evet canim bende dedim ilerde yani seneler sonra silinmesin diye resimleri kaplatmak istedim birde baktim ki simsiyah oldu...üzüldüm tabi ama insallah doktor verir

Üzülmez mi insan tabi üzülür kıyamam sana inşallah vardır gittiğin doktor özel doktorsa bir ihtimal daha cok vardır diye düşünüyorum ya bence herseye rağmen bi ultrason fotograflarının fotoğraflarını Çek canım ne olur ne olmaz onları çıkartırız yeniden hiç olmadı.

Ben tırnaklarını görmedim oy kıyamam ben ona :) ne de çabuk büyüyorlar maşallah ee sen çikolata yedin mi gitmeden once

4 cm olmuş mu :)) oy maşallah ona annesi bence bi hediyeyi haketti :)

merhaba ense kalınlığını ölçmesi de ikili testin içinde değilmi bende bir hafta sonra gidicem doktora yanıtlarsanız sevinirim merak ettim:44:

Üzülmez mi insan tabi üzülür kıyamam sana inşallah vardır gittiğin doktor özel doktorsa bir ihtimal daha cok vardır diye düşünüyorum ya bence herseye rağmen bi ultrason fotograflarının fotoğraflarını Çek canım ne olur ne olmaz onları çıkartırız yeniden hiç olmadı.

Ben tırnaklarını görmedim oy kıyamam ben ona :) ne de çabuk büyüyorlar maşallah ee sen çikolata yedin mi gitmeden once

evet ama can sagligi olsun, elden birsey gelmez...
evet kiz elerinin tirnaklarina kadar gösterti...wallahi doktorum cok iyi...sonra kafasinin üstünden bile gösterti, oynadigini gösterti, döndügünü söyledi, ayy icim bir tuaf oldu...
yok kiz birsey yemedim, tam isten ciktim hemen doktora gittim.
gecen defasindada gördüm böyle cirpindigini :) kücük oldugu icin cirpiniyor dedim :)

Tatlım bende öyle düşünüyorum kahvaltıdan sonra çıkalım alalım bişeyler çok mutluyum

ne alisverisi? hayirdir?
bebis icinmi, kendin icinmi?

evet ama can sagligi olsun, elden birsey gelmez...
evet kiz elerinin tirnaklarina kadar gösterti...wallahi doktorum cok iyi...sonra kafasinin üstünden bile gösterti, oynadigini gösterti, döndügünü söyledi, ayy icim bir tuaf oldu...
yok kiz birsey yemedim, tam isten ciktim hemen doktora gittim.
gecen defasindada gördüm böyle cirpindigini :) kücük oldugu icin cirpiniyor dedim :)

ne alisverisi? hayirdir?
bebis icinmi, kendin icinmi?

Bebiş sağlıklı olduğu için hediye :)) ben oyle yapıyorum genel olarak ultrasondan sonra küçükte olsa bebişimize birsey oluyoruz sağlıklı oldugu bizi üzmediği için. Sen hiç birsey almadın mı henüz? Ooo biz hamile kıyafetleri bile almaya başladık karnım şişti benim kursa gidiyorum bitane oradakiler bilmiyordu hamile olduğumu ne yazıkki bu hafta karnımın şişliğinden öğrendiler :s

Back
X