2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çalışmıyorum canım arasıra eşimin işyerine gidip ona yardım ediyorum. Onun dışında eşim izin vermiyor bişi olur zaten paraya da ihtiyacımız yok cocuğumuz biraz büyüdükten sonra kendi işyerinde çalışırsın diyor bakalım aslında hiç bana göre değil boyle evde oturup para yemek ama işte :( nasıl yani evinizin içinde kiracımı var?

hmm anladim canim, bizim maddi durum pek iyi degil o yüzden bende calisiyorum...

yok canim evin icinde degil...daire seklinde bizim daire 2 oda, onun daireside tek odalik daire....karsi karsiya dairelerimiz...onu cikartimi duvar örülecek yani iki daire birlestirilecek...

hmm anladim canim, bizim maddi durum pek iyi degil o yüzden bende calisiyorum...

yok canim evin icinde degil...daire seklinde bizim daire 2 oda, onun daireside tek odalik daire....karsi karsiya dairelerimiz...onu cikartimi duvar örülecek yani iki daire birlestirilecek...

Anladım canım ee cok kücük ozaman eviniz nekadar kira alıyorsunuz ki ordan çıkartmayın bosverin iki üç kuruşta olsa kar elde edersiniz dicektim ama yani tek odayla nereye kadar bence de çıkartmaya çalışın o adamı. Çıkmıyorsa polis falan çağırın bilmiyorum ki ne yapılıyor bu durumda.

canim bende dün paattt diye patronuma söyledim, doktordan geliyorum suan dedim, ve ben hamileyim...patronun gözleri koskocaman oldu wallahi....sasirdi kaldi, ne tebrik etme var ne birsey söyleme var....
yani anlican bütün patronlar ayni, söyle gitsin yani, o anda zaten söylemek istediklerini planli bile yapamiyorsun heycandan...ben söylerkene ayaklarim titredi :)

aynen öyle canım.
daha fazla uzatmaya gerek yok. 3ay idare edecek misiniz dedim. o da hayır dedi. o zaman dedim en kısa zamanda ayrılıyım ben. riskli zaten dedim. tamam dedi.
burdakiler çalış sonra çık diyorlar ama hamileyken kendiliğimden çıkıyım diye yapmadığını bırakmayabilirler. hamile olmadan önce bazen dalga geçtiklerini düşünüyordum. ama iş düzenleri daha doğrusu düzensizlikleri böyle.

hiç umurlarında olmadı.

aynen öyle canım.
daha fazla uzatmaya gerek yok. 3ay idare edecek misiniz dedim. o da hayır dedi. o zaman dedim en kısa zamanda ayrılıyım ben. riskli zaten dedim. tamam dedi.
burdakiler çalış sonra çık diyorlar ama hamileyken kendiliğimden çıkıyım diye yapmadığını bırakmayabilirler. hamile olmadan önce bazen dalga geçtiklerini düşünüyordum. ama iş düzenleri daha doğrusu düzensizlikleri böyle.

hiç umurlarında olmadı.

ee canım napcaksınız simid? umarım kayınvaliden iyidir. üzücü bir durum senin için. Rabbim sabır versin.

ee canım napcaksınız simid? umarım kayınvaliden iyidir. üzücü bir durum senin için. Rabbim sabır versin.

sağol canım. amin.. kışın buraya geliyorlar. mayısta köye gidiyorlar. doğumdan sonra gitmezler büyük ihtimalde..valla bilmiyorum artık. şuan tek düşündüğüm bebişim. onu allahın izniyle sağlıcakla kucağıma almak istiyorum. eşim gerçekten başka harcamalar yapmazsa bakarız. ama yok bundan sonrada yeni bir borç çıkarsa o borçlar bitmezse valla tasığımı tarağımı toplayıp gidecem. çünkü ben üç kuruşun hesabını yaparken o 20 bin 50 bin borçlar yaptı. neye gittiği belirsiz.. ailesini düşünmesi lazım. sadece kendisini değil.

canım sen ikili testi yaptırdın mı.. kaçırdım ben bu telaşla.. bir kerede sordum.

Geldimmmmmmm bebepim kocaman olmuşş maşallahh subanallahh eli havadaydı eşimde baya duygulandı 4 cm boyu kalp senini açtı herşey normal dedi cinsiyeti söylemedi bu pazartesi değil haftaya pazartesi bi daha gidicez ense kalınlığını ölçecek ikili testi sordu yaptırmıcaz dedim hiç ısrar etmedi bir hafta sonra yine göreceğim bebeğimiii

Gözün Aydın canım:) sen şu anda ne kadarlıksın? Telefondan girdiğim için hamilelik takvimlerini göremiyorum.

Bir de karnınız nasıl şişiyor kızlar ya. Ben 12+6yım bugün. Daha şişmedi.. Zaten kilo da almadım. Üstelik mide bulantım da olmadı hiç. Herkesin hamileliği değişik :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
sağol canım. amin.. kışın buraya geliyorlar. mayısta köye gidiyorlar. doğumdan sonra gitmezler büyük ihtimalde..valla bilmiyorum artık. şuan tek düşündüğüm bebişim. onu allahın izniyle sağlıcakla kucağıma almak istiyorum. eşim gerçekten başka harcamalar yapmazsa bakarız. ama yok bundan sonrada yeni bir borç çıkarsa o borçlar bitmezse valla tasığımı tarağımı toplayıp gidecem. çünkü ben üç kuruşun hesabını yaparken o 20 bin 50 bin borçlar yaptı. neye gittiği belirsiz.. ailesini düşünmesi lazım. sadece kendisini değil.

canım sen ikili testi yaptırdın mı.. kaçırdım ben bu telaşla.. bir kerede sordum.

Yok canım yaptırmadım korktum bide sonu yok yani. Bir yere varamayacağız o testle. Yok yere strese girmeye gerek yok. Eşimle oyle karar verdik. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Peki anlasabiliyormusun Buda onemli. Eşin borç yapıyor cezasını sen çekiyorsun. Valla kayınvalide ile yasamak cok zor birsey olsa gerek. Allah sabır versin. Sende eşinle bence oturup konusmalısın. Sonuçta herseyi gec bebeğiniz geliyor. Haklısın valla kuzum eşimle kesinlikle konus. Büyükleri falan sokun yada araya.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gözün Aydın canım:) sen şu anda ne kadarlıksın? Telefondan girdiğim için hamilelik takvimlerini göremiyorum.

Bir de karnınız nasıl şişiyor kızlar ya. Ben 12+6yım bugün. Daha şişmedi.. Zaten kilo da almadım. Üstelik mide bulantım da olmadı hiç. Herkesin hamileliği değişik :))

Kilo almamak kadar güzel birşey mi var canım :) ben 2 kiloyum ama bunu da dikkat ede ede, spor yapa yapa aldım. Düşün etsmesem 5 kilo falan almıştım sanıyorum :) benim şişti canım ya hele dar giydiğimde baya baya büyük gözüküyor birtek ben değil artık çevremdeki insanlar bile farkediyor. Ay noldu sana azıcık toparlanmışssın yaramış diyorlar sonra da aa yoksa hamilemisin diyorlar

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sabah doktora gittik, tup bebek oldugu icin ilaclari birakinca iyi mi gorup emin olmak istedim
Dr da cok tatli hic kizmadi erken gittigim icin:)
Sat a gore 10+0 oluyorum bugun bas popo mesafesini olctu 3.53 cm dedi 10+3 oluyormus bu durumda
Ellerini ayaklarini gosterdi, hareket ediyordu hatta
Haftaya gel ikili test yapalim dedi
Cok sukur bu gunumuze
canım maşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Geldimmmmmmm bebepim kocaman olmuşş maşallahh subanallahh eli havadaydı eşimde baya duygulandı 4 cm boyu kalp senini açtı herşey normal dedi cinsiyeti söylemedi bu pazartesi değil haftaya pazartesi bi daha gidicez ense kalınlığını ölçecek ikili testi sordu yaptırmıcaz dedim hiç ısrar etmedi bir hafta sonra yine göreceğim bebeğimiii
ooo kutsalım maşşallah size bende özledim görmek istiyorum :(

canım benim bulantım oluyor ara ara ama çıkarmıyorum bende bir kilo verdim henüz almadım zaten hızla almak istemiyorum ben brazda annem ameliyat oldu koşturmaktan yorgunluktan verdim aslında benimde henüz karnım çıkmadı
ama berkan çok zayıfım demişti bence onun o yüzden erken çıktı göbüşü

Amaan herseyden once senin sağlığın önemli mutlaka yemek yemeye çalış canım
Bugun bebeği gördüm diyemidir nedir midem bulanmıyo çok iyiyim eşimle pikniğe gittik güneş temiz hava çok iyi geldi
merhaba ense kalınlığını ölçmesi de ikili testin içinde değilmi bende bir hafta sonra gidicem doktora yanıtlarsanız sevinirim merak ettim:44:
Canım sadece ense kalınlığına bakılcak ikili test yaptırmıyorum

O bile beni strese sokuyo inşallah herşey yolundadır

evet ama can sagligi olsun, elden birsey gelmez...
evet kiz elerinin tirnaklarina kadar gösterti...wallahi doktorum cok iyi...sonra kafasinin üstünden bile gösterti, oynadigini gösterti, döndügünü söyledi, ayy icim bir tuaf oldu...
yok kiz birsey yemedim, tam isten ciktim hemen doktora gittim.
gecen defasindada gördüm böyle cirpindigini :) kücük oldugu icin cirpiniyor dedim :)

ne alisverisi? hayirdir?
bebis icinmi, kendin icinmi?

Kendim içinde almam lazım bebiş içinde bi zıbın düşündüm

Canım tam 11 haftalık 12. Haftaya gidiyorum canım teşekkür ederin tatlım bu arada
canım maşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın

ooo kutsalım maşşallah size bende özledim görmek istiyorum :(

canım benim bulantım oluyor ara ara ama çıkarmıyorum bende bir kilo verdim henüz almadım zaten hızla almak istemiyorum ben brazda annem ameliyat oldu koşturmaktan yorgunluktan verdim aslında benimde henüz karnım çıkmadı
ama berkan çok zayıfım demişti bence onun o yüzden erken çıktı göbüşü

Yusramm inşallahh tatlım sen yeni gittin dimi ben 1 ay olcaktı nerdeyse
Yawrularımız iyi olsunda başka bişey istememm

slm kızlarr biz geldik teyzelerii dr ablamıza gittik ikili testimizi yaptık sonuçlar iyi çıktı ense kalınlığıda iyi dedi idrar felan aldılar sonuçlar pazar tesi çıkacakmışş cinsiyetini sordum

erkeğe benziyor dedi diğer dr erkeğe benziyor demişti ayy kıpır kıprdı ayaklarını nasıl oynatıyordu meleğimm çok mutlu olduk hiç bu kadar hareketli olduğunu görmemiştim kuzunun çok güzeldii biraz gezdik nasıl yoruldum nefes nefese kaldım artık çok çabuk yoruluyorumm
Eki Görüntüle 1033269

slm kızlarr biz geldik teyzelerii dr ablamıza gittik ikili testimizi yaptık sonuçlar iyi çıktı ense kalınlığıda iyi dedi idrar felan aldılar sonuçlar pazar tesi çıkacakmışş cinsiyetini sordum

erkeğe benziyor dedi diğer dr erkeğe benziyor demişti ayy kıpır kıprdı ayaklarını nasıl oynatıyordu meleğimm çok mutlu olduk hiç bu kadar hareketli olduğunu görmemiştim kuzunun çok güzeldii biraz gezdik nasıl yoruldum nefes nefese kaldım artık çok çabuk yoruluyorumm
Eki Görüntüle 1033269

darısı başımıza inşallah canım, bz de pztesi gidiyoruz doktora..inşallah bz de görelm kıpır kıpır ellerini ayaklarını =)) :nazar:

darısı başımıza inşallah canım, bz de pztesi gidiyoruz doktora..inşallah bz de görelm kıpır kıpır ellerini ayaklarını =)) :nazar:

işallah cnm az kalmış bi dahaki konturol 1 ay sonra nasıl dayanırım bilmiyorum özlerim kuzumuu bidaha gitmeden önce çikolata ye bak nasıl hareketli olur annesii dr söylüyorlar çikolata yiyip gelin diye cinsiyetini öğrenmeye gidince göstermedikleri için kuzularr

Eki Görüntüle 1033269

Maşallah canım benim ya gözün Aydın :)))haftaya bugün benimde randevum var inşallah hepimiz senin gibi güzel haberler alırız

Maşallah canım benim ya gözün Aydın :)))haftaya bugün benimde randevum var inşallah hepimiz senin gibi güzel haberler alırız

sağol teyzesi işallah cnm musmutlu gelirsin dr koturolundenn neyse ben çikıyorumm byy

arkadaşlar merhaba,
daha önce açtığım konuyu okuyan var mı bilmiyorum. eşim maalesef krediyi krediyle kapatma kişisel harcamalarına sınır koyamama yüzünden aylık 1200 aylık ödememiz vardı.5 yıllık.. bir de buna 20bin kredi kartı daha çıktı.bir ayda öncesinde yoktu şimdi oldu. neyse ben kira için çalışıyordum. ama baktım olacak gibi değil. kv ye taşınmayı düşünüyoruz.düşünmüyoruz mecburuz.

iş konusunda da burdakiler seni doğum iznini beklemezler başka alırlar demişlerdi.biraz daha uzat çalış diyorlar ama bu maddi külfet bu kadar büyük olunca çalışmamın üstelik böyle riskli bir gebelikte yoğun çalışmamın bebeğe zararından başka getirisi olmaz.

neyse kızlar..
şimdi ben söyleyeceğim nasıl söyleyesem?

ortak çok olunca işler de yoğun açıklamada yoğun oluyor.

...beyler,
ben hamileyim doğum izninde çalışmama müsaade edecek misiniz? (biliyorum ki etmeyecekler yerime başkasını alacaklar.sadece sormak için.)
riskli bir hamilelik geçiriyorum o zaman şimdiden ayrılıyım diyeceğim..

yoksa
direk ben hamileyim riskli gebelik çıkmak istiyorum hatta taşınma durumundan da bahsedip çıksam mı?

başta çocuk düşünüyor musunuz demediler. benim de tsh vardı daha önce kürtaj olmuştum. netleşmeden söylemiyor insan.. sonuçta allah veriyor allah alıyor.

ne dersiniz?

Canım hamilelik ve doğum nedeniyle işçi sözleşmesinin fesh edilmesi İş Kanunlarına aykırıdır. Eğer bu şekilde seni işten atmaya kalkarlarsa dava açacağını söylersin, belki korkup vazgeçerler, eğer korkmazlarsa da gerçekten davı açtığın takdirde kötü niyet tazminatını veya eşit işlem aykırılık nedeniyle 4 aylık ücret tutarında tazminat alırsın.

Kızlar araştırmalarıma göre

0-3 ay arası: 3 kilo
4. Ay: 1 kilo
5. Ay: 1 kilo
6. Ay: 1 kilo
7. Ay: 2 kilo
8. Ay: 2 kilo
9. Ay: 2 kilo

Toplamda 12 kilo idealmiş. Kilo indeksi çok aşağı olan bizler için ise 14-18 kilo arası idealmiş.
Ben suana kadar 3 kilo almıştım bugün zayıflamışım, toplamda 2 kilo almışım çok mutluyum :)) tabi bide bu süreçte ciddi kilolar verenler varya onlara hayranım ben

Bizim evdeki tartı bozuldu sanırım her sefernde farklı gösteriyor o yüzden anlayamadm kaç kilo aldığımı =)) ama dün öyle şişti ki karnım 5 aylık hamileym sanki=)) sabah kalkınca brz inmşti neyseki..çok şişkinlğim oluyor bnm:( kalp atışı için gttiğimzde doktor zayf görünüyorsn ama göbek bölgen çok yağlı zor gördük bebişi dikkat etmen lazım kilona demşti, şimdi pztesi gdnce orada tartılcam bakalm kaç olmşm, inşalah almamışımdır sadece şişliktr bu :26:

Eki Görüntüle 1033269

Hayırlı olsun canım, cinsiyetini erken öğrenenlerden olacaksın demek:) Allah sağlık versin size:)

Back
X