2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım hamilelik ve doğum nedeniyle işçi sözleşmesinin fesh edilmesi İş Kanunlarına aykırıdır. Eğer bu şekilde seni işten atmaya kalkarlarsa dava açacağını söylersin, belki korkup vazgeçerler, eğer korkmazlarsa da gerçekten davı açtığın takdirde kötü niyet tazminatını veya eşit işlem aykırılık nedeniyle 4 aylık ücret tutarında tazminat alırsın.

evet canım ama malum benim doğum raporu aldığımda yerime başkasını alırlar. (burası öyle çok iyi olsa bırakmam ama değil) ki doğuma kadar da yapmadıklarını bırakmazlar. inan hamile olmadan ki şartlar resmen bezdirmek için gibi ama bu onların düzensizliği,çıkarcılıkları vs. yüzünden..
kaldı ki dediğin gibi o tazminatı vs vermemek için elinden geleni yaparlar.
ayrıca bir de eşimin maalesef nerden geldiği belli olmayan yüklü kredileri yüzünden kirayı düşürmemiz lazım.bunun için de taşınmak. önceden ben kendi evim olsun çalışıyım kiraya giderse gitsin diyordum ama şimdi öyle değil. ayrıca zor şartlar altında çalışıyorum aldığım kiraya gidiyor. üstüne borç var. hiç gücüm kalmadı. biraz da ben dinleneyim. zaten hamilelik yüzünden çok halsiz oluyorum. iğneler ilaçlar ben de tat tuz bırakmadı.

burada adaletsizlik var. tamam bana ne yapacağımı ne kadar alacağımı söylediler ama çalışanlar arasında adaletsizlik de var. kimsenin hakkında gözüm yok. ben üniv.mezunuyum 17 yaşından belli çalışıyorum (şuan 35) ben sabah 08,30 -19 ve bütün gün yorucu. herkes patron burada. yemek işine gelen ilkokul mez.değil sabah 9 dan sonra gelir kimse bir şey demez. akşam 16,30da gider. gününün yarısı çeneyle geçer. kimse de bir şey demez. onun bile h.içi yeri gelir yerine ben bakarım. ctsi de gelmez.. ve aynı ücreti alıyoruz.

Son düzenleme:
evet canım ama malum benim doğum raporu aldığımda yerime başkasını alırlar. (burası öyle çok iyi olsa bırakmam ama değil) ki doğuma kadar da yapmadıklarını bırakmazlar. inan hamile olmadan ki şartlar resmen bezdirmek için gibi ama bu onların düzensizliği,çıkarcılıkları vs. yüzünden..
kaldı ki dediğin gibi o tazminatı vs vermemek için elinden geleni yaparlar.
ayrıca bir de eşimin maalesef nerden geldiği belli olmayan yüklü kredileri yüzünden kirayı düşürmemiz lazım.bunun için de taşınmak. önceden ben kendi evim olsun çalışıyım kiraya giderse gitsin diyordum ama şimdi öyle değil. ayrıca zor şartlar altında çalışıyorum aldığım kiraya gidiyor. üstüne borç var. hiç gücüm kalmadı. biraz da ben dinleneyim. zaten hamilelik yüzünden çok halsiz oluyorum. iğneler ilaçlar ben de tat tuz bırakmadı.

burada adaletsizlik var. tamam bana ne yapacağımı ne kadar alacağımı söylediler ama çalışanlar arasında adaletsizlik de var. kimsenin hakkında gözüm yok. ben üniv.mezunuyum 17 yaşından belli çalışıyorum (şuan 35) ben sabah 08,30 -19 ve bütün gün yorucu. herkes patron burada. yemek işine gelen ilkokul mez.değil sabah 9 dan sonra gelir kimse bir şey demez. akşam 16,30da gider. gününün yarısı çeneyle geçer. kimse de bir şey demez. onun bile h.içi yeri gelir yerine ben bakarım. ctsi de gelmez.. ve aynı ücreti alıyoruz.

Canım kıyamam ya ama inan birçok işyeri böyle davranıyor.Benimde arkadaşımı hamile olduğunu öğrenir öğrenmez işten çıkardılar.Bence senin için belki böylesi daha hayırlı olur biraz dinlenir rahat edersin.Hem bırak bu dönemde eşin artık sorumlulukları karşılasın.Sen sadece kendini ve bebeğini düşünmeye çalış.Maddi olarak da ne kadar kafana takarsan inan o kadar herşey kötüye gidiyor bazende boşvermek gerekiyor. Bizde bi dönem maddi zorluklar yaşadık ama baktım olmuyor çok takmamaya çalıştım hiç düşünmedim.Çok şükür atlattık o günleri sende iyi düşün iyi olsun .Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer mutlu mesut bebişini kucağına alırsın :)

Bugun bebeği gördüm diyemidir nedir midem bulanmıyo çok iyiyim eşimle pikniğe gittik güneş temiz hava çok iyi geldi

Canım sadece ense kalınlığına bakılcak ikili test yaptırmıyorum

O bile beni strese sokuyo inşallah herşey yolundadır

Kendim içinde almam lazım bebiş içinde bi zıbın düşündüm

Canım tam 11 haftalık 12. Haftaya gidiyorum canım teşekkür ederin tatlım bu arada

Yusramm inşallahh tatlım sen yeni gittin dimi ben 1 ay olcaktı nerdeyse
Yawrularımız iyi olsunda başka bişey istememm
Yok kuzum ben en son 4martta gittim ya pazartesi noroloji kontrolum var bakayim zamanim kalirsa orda kadin doguma giderim ama ogleden sonra ise donmem lazim yoksa da 2 nisanda randevum var 13+0 olacak iki nisanda kocaman olacak insallah teyzesi
sağol teyzesi işallah cnm musmutlu gelirsin dr koturolundenn neyse ben çikıyorumm byy

Canim bebisini gormussun hayirli olsun darisi basimiza pasan geliyormus hayirli olsun

Selam kizlar nasilsiniz ? bebegini kaybedip dusuk yapanlara gecmis olsun... bebislerin cinsiyetini ogrenenlere hayirli evlatlar nasip etsin ins..:nazar::nazar::nazar:

ben giremedim uzun zamandir. ama hersey yolunda :nazar::nazar: Dun doktora gittim, aylik doktor kontrolu, bebis hareketli:nazar: gordum, ama cinsiyet konusunda birsey demedi doktorum. mayista 21 .haftada ayrilntili ultrasnda bakicaklar ins. :nazar::nazar:

kanda pihtilasma cikmisti turkiyedeki genetik testinde, ama burdada yaptilar... kan testlerinde kanda pihtilasma cikmadi, oyuzden coraspirini birak dedi doktorumTurkiyedeki doktorum hamile kalir kalmaz coraspirin ve kan sulandirici igne yapicaksin demisti. burdaki amerikada yapilan testlere guveniyorum. Aspirin kullanma dedi doktorum bana, ben kullansam bir zarari olurmu diye sordum hayir olmaz dedi. benim icim rahat degil, kullanmaya devam ediyorum simdi:) benden haberler boyle :8::8:

buarada cay iciyorum, canim istedigi zamanda pismis sucuk yiyorum. salam sosis etli cigkofte ciger yemekten uzak duruyorum. Bide katki maddesi olan hazir gidalardan uzak duruyorum. meyve yiyorum sut iciyorum. onceden her yemekte cola icerdim, simdi dolapta ayran yaptim, her yemekte ayran iciyorum :) toplam 3 kilo aldim.gobegim cikti , birazda sislik var sanirim. arkadaslar tahmin ediyor, daha soylemedim cevreme, ama anliyorlar tecrubeli teyzeler.

Son düzenleme:
Kilo almamak kadar güzel birşey mi var canım :) ben 2 kiloyum ama bunu da dikkat ede ede, spor yapa yapa aldım. Düşün etsmesem 5 kilo falan almıştım sanıyorum :) benim şişti canım ya hele dar giydiğimde baya baya büyük gözüküyor birtek ben değil artık çevremdeki insanlar bile farkediyor. Ay noldu sana azıcık toparlanmışssın yaramış diyorlar sonra da aa yoksa hamilemisin diyorlar

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ooo dikkat et o zaman. Ben hiç spor yapmıyorum ama yazın iyice ağırlaşıyoruz artık hergün kocamla yürücez. Zaten kolay doğum yapabilmek için çok önemli yürüyüş ve hareket:) demek o derece belli ediyor bebiş kendini:) benimki belli etmiyor. Kimse bana hamile misin demedi:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlarr biz geldik teyzelerii dr ablamıza gittik ikili testimizi yaptık sonuçlar iyi çıktı ense kalınlığıda iyi dedi idrar felan aldılar sonuçlar pazar tesi çıkacakmışş cinsiyetini sordum

erkeğe benziyor dedi diğer dr erkeğe benziyor demişti ayy kıpır kıprdı ayaklarını nasıl oynatıyordu meleğimm çok mutlu olduk hiç bu kadar hareketli olduğunu görmemiştim kuzunun çok güzeldii biraz gezdik nasıl yoruldum nefes nefese kaldım artık çok çabuk yoruluyorumm
Eki Görüntüle 1033269

Havva ikili testi normal ultrasonla mı yaptılar? Ultrasonun özelliği neymiş? Bir de kaçıncı haftandasın? Ben neden cinsiyetini öğrenemiyorum. Bana neden söylemiyorlar:) benim başım kel mi:)))))
Benimki de kıpır kıpır. Hiç durmuyor kolları ayakları:) benimki de mi erkek acaba:) Allahım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bize :)

Son düzenleme:
Yok kuzum ben en son 4martta gittim ya pazartesi noroloji kontrolum var bakayim zamanim kalirsa orda kadin doguma giderim ama ogleden sonra ise donmem lazim yoksa da 2 nisanda randevum var 13+0 olacak iki nisanda kocaman olacak insallah teyzesi

Canim bebisini gormussun hayirli olsun darisi basimiza pasan geliyormus hayirli olsun

Seninde baya olmuş gideli olmadı uğra bakalım vakit olursa tatlım zaten kocaman oldu bebişler rabbime emanetler bence keyifleri gayet yerinde inşallahh

Yanlız benim kafama bişey takıldı ben bir kutu decavit bitirdim şimdi tekrar yazmış ama bu sefer elevit yazmış canım sıkıldı iyi şeyler duymadım domuz jelatini var deniyo

Seninde baya olmuş gideli olmadı uğra bakalım vakit olursa tatlım zaten kocaman oldu bebişler rabbime emanetler bence keyifleri gayet yerinde inşallahh

Yanlız benim kafama bişey takıldı ben bir kutu decavit bitirdim şimdi tekrar yazmış ama bu sefer elevit yazmış canım sıkıldı iyi şeyler duymadım domuz jelatini var deniyo

Ben de elevit kullanıyorum. Neden iyi şeyler duymadın?

Canım domuz jelatini varmış içinde öyle okudum

Canım ilaçların içinde bilmediğimiz her şey oluyor. Ben başka doktora da söyledim kullandığımı. Güzel dedi. Kötü bir şey olsa vermezler canım. Ben bu ilacı kullandım. 5 gün içinde 2 cm daha uzamış bebeğim :)

Canım ilaçların içinde bilmediğimiz her şey oluyor. Ben başka doktora da söyledim kullandığımı. Güzel dedi. Kötü bir şey olsa vermezler canım. Ben bu ilacı kullandım. 5 gün içinde 2 cm daha uzamış bebeğim :)

Bende endişelendim öyle olsa doktorum niye versin bir sürü şey okudum dedim acaba

Bende endişelendim öyle olsa doktorum niye versin bir sürü şey okudum dedim acaba

Yok canım ya her şeyi düşünürsek geçmez bu hamilelik. Akışına bırakıp ilaçlarımızı kullanalım. Ben bir de ferrum fort kullanıyorum. Demir ilacı bu. Bunu da kullanacakmışım hamileliğin sonuna kadar.

Yok canım ya her şeyi düşünürsek geçmez bu hamilelik. Akışına bırakıp ilaçlarımızı kullanalım. Ben bir de ferrum fort kullanıyorum. Demir ilacı bu. Bunu da kullanacakmışım hamileliğin sonuna kadar.

Aynen canım banada bugun elevit ve demir ilacı verdi
Demir hapı yan etki yaptı mı canım

Aynen canım banada bugun elevit ve demir ilacı verdi
Demir hapı yan etki yaptı mı canım

Yok canım onu aç karnına kullan demişti ama ben aç karnıma tiroid ilacı aldığım için kahvaltıdan iki saat sonra kullan dedi. Ben de öyle yapıyorum.ama doktor aç karnına midemi rahatsız edebileceğini de söyledi. Sende böyle bi etki mi yapıyor

Sen daha önce anne oldun mu ? Birde bnm doktorum öyle demiyor 2 ayında bile anlayan var dedi ayrıca gebeliğim 12 haftada doktorum söyledi bnm oplumdada bu dönemlerde hareketlenme oldu zayıfsan hissedersin dışardan derinin kmıldadığını bile görebiliyorsun bnm oğlumun ölçümlerini yapamıodu doktor hareketten o yüzden herkes bir değildir aklında olsun bnmde bursa yalan konuşxak halim yok Allah var 1i teaaduftu yanlş anladm desem 2 kere daha oynadı o da tesadüf olamaz iyi gelişiosa oynar çocuk bu kdr basit demek ki bnm çocuklar çok hareketli

Sana yalan söylüyorsun demedimki .. Bunu doktorlar diyor bende uydurmadım..ayrıca bende 11.haftadayım ve zayıfım hiç hissetmedim belki heveslendim teyit etmek içn soruyorum olamaz mı ? hissediyorsan şanslısın demekki ... Hayır ikiz değil ben hissedebildim diye açıklayanilirsin... Bu kadar sert açıklamana gerek yok.. Sadece merak ettim ikiz gebelik mi acaba nasıl hissedebilmiş çünkü benim doktorum ve arkadaşlarım hep aynı şeyi söyledi .. Kusura bakma

Son düzenleme:
Hayirli aksamlar herkeze

Bende insaAllah ekim annesiyim ama tam tarihi bilmiyorum cunku yavrumu emzirdigim icin adetim kafasina gore 5 ayda bir falan geliyordu bende onemsemiyordum...

Mide bulantilari baslayinca ihtimal vermedim ama test pozitif cikinca sok oldum :34:

Rabbimden hayirlisi, eli ayaga duzgun hayirli bebisler nasip etsin bizlere insaAllah.

Surekli okuyorum topigi ama cok hic yazmadim ustte biraz gerginlik gorunce yazayim dedim.

Anne adaylari bir birinizi biraz alttan alin hemen sinirlenip bardagin bos kismini gormeyin olumlu dusunun ki olumlu olsun sizde mutlu olun icinizdeki gunahsizlarda.

Kalp kirmak kolay muhim olan saglikli sihhatli nese icinde gule oynaya 9 ayimizi hep birlikte tamamliyalim :34:

:nazar::emir_bebek::nazar:

Günaydın dünya güzeli anneler!
Bütün hafta yoğunluktan girip de selam veremedim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bu hafta çok şükür 12. Haftaya geldik. Ilk trimestr biteceği için çok heyecanlıyım. Bu arada şişkinlik problemim devam ediyor, sabah kalktığımda süperim akşam 4-5 aylığa dönüyorum. Bunun dışında toplam 3 kg aldım ama hala eski pantolonlarını giyebiliyorum. Gerçi son giydiğimde bir süre sonra kasıklarım ağrımaya başladı ama kısa süreli de olsa verdiği motivasyon yeter:D

:24:
slm kızlarr biz geldik teyzelerii dr ablamıza gittik ikili testimizi yaptık sonuçlar iyi çıktı ense kalınlığıda iyi dedi idrar felan aldılar sonuçlar pazar tesi çıkacakmışş cinsiyetini sordum

erkeğe benziyor dedi diğer dr erkeğe benziyor demişti ayy kıpır kıprdı ayaklarını nasıl oynatıyordu meleğimm çok mutlu olduk hiç bu kadar hareketli olduğunu görmemiştim kuzunun çok güzeldii biraz gezdik nasıl yoruldum nefes nefese kaldım artık çok çabuk yoruluyorumm
Eki Görüntüle 1033269

Günaydın canım ee iki doktorda erkek diyorsa erkektir bîtmiştir bencd:) ohh ikili testte yapıldı cok şükür hersey iyi cok sevindim senin ve bebişin adına fotografı cok net goremesemde baya baya büyümüş annesi maşallah yavruna :) sorma bende de var o nefes olayı bide bahar alerjisi, Alerjik astım var bende ne yapsam nefes nefese kalıyorum

Yok canım onu aç karnına kullan demişti ama ben aç karnıma tiroid ilacı aldığım için kahvaltıdan iki saat sonra kullan dedi. Ben de öyle yapıyorum.ama doktor aç karnına midemi rahatsız edebileceğini de söyledi. Sende böyle bi etki mi yapıyor

Bulantı yapmıştı ama o zaman hamile değildim
:24:

Günaydın canım ee iki doktorda erkek diyorsa erkektir bîtmiştir bencd:) ohh ikili testte yapıldı cok şükür hersey iyi cok sevindim senin ve bebişin adına fotografı cok net goremesemde baya baya büyümüş annesi maşallah yavruna :) sorma bende de var o nefes olayı bide bahar alerjisi, Alerjik astım var bende ne yapsam nefes nefese kalıyorum

Bendede alerjik astım var ilaç kullanıyomusun

Herkese mutlu pazarlar

Canım orada bildiğim bir doktor yok. Giden arkadaşım da yok, bilemiyorum yani. Karşıyaka taraf mı uygun sana? Sorarım arkadaşlara.

bornovadayım ben canım o yüzden bornova karşıyaka bu taraflarada duyarsan iyi bir doktor sana zahmet haber et canım bana. kafam çok karışık bu doktor konusunda? senin ne kadarlık oldu canım? benim 8 hafta 5 günlük bugün. bulantılar devam, halsizlikten hep yatıyorum...

Back
X