2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar biz geldik :))

evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)

onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)
canım benim maşallahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kocaman olmuş Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin annesi büyümüş artık göbüş tabi çıkacak
canım bide bence takvimi sata göre ayarla tecrübeliler bilirler çünkü ara ara bu değişimler olurmuş önden gitme geriden gelme gibi bende dün öylesine devlete gittim 4,33 cm olmuş teyzesi
bu ara resim yok mu görelim fıstığı
Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimi:16: bende değişmez diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra kesinleşir;) seninkini çooook merak ediyorum. Biran önce öğren:34:
kuzum erkek mş dedş sana maşallahhh Allah sağlıkla kucağına aldırsın

Ananas tropikal bir meyve olmasına rağmen artık ülkemizde de bolca satılıyor. Marketlerde dilimlenmiş olarak satılan meyve o şekilde yenilebileceği gibi suyunu sıkıp kokteyl hazırlayabilirsiniz. Faydaları saymakla tükenmeyen ananas düzenli olarak gebelikte tüketildiğinde anne adayları ve bebeğin sağlığına da olumlu etki yapıyor.

Hamilelerin en çok şikayet ettikleri kabızlık yaşanan kilo artışı ve salgılanan hormonlara bağlı olarak görülür. Dikkat edilmezse oldukça rahatsızlık verir. Ananasın faydaları arasında bağırsakları çalıştırıcı özelliği de bulunmaktadır. Bu nedenle gebelikte ananas tüketilmesi önerilir. Hamilelerin ananas yemesi kabızlığa karşı en etkili doğal bir çözümdür. Ananasın içinde bulunan faydalı vitamin ve mineraller ise bağışıklık sistemini güçlendirerek anne adayını hastalıklara karşı koruyacaktır. Gebelikte ananasın yararları hakkında bir çok araştırma sonucu oldukça yararlı olduğuna dair veriler elde edilmiştir.

Hamilelikte düzenli olarak 100 gr. ananas tüketen anne adaylarının kabızlık sorunu yaşamadığı tespit edilerek makalelerde yer almıştır.

Ananasın ödem çözücü etkisi de hamilelikte anne adaylarının el ve ayaklarında oluşan şişliğin inmesinde etkilidir. Ananasın ödem atıcı etkisi anne adayların şişliklerinin oluşumunu engeller. Ananas vücutta biriken fazla ödemin atılmasına yardımcı olacaktır.

Ananasın içerdiği zengin B vitamini cildi etkili bir şekilde nemlendirir ve saçlarında sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Bunun yanı sıra ananas stresin giderilmesinde etkilidir. Hamilelerin doğum stresinin azalmasına yardımcı olur. Ayrıca bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine de yardımcı olur.

#Gebelikte ananasın zararları ile ilgili olarak yapılan bilimsel bir araştırma ve şikayet yoktur. Hamilelikte ananas tüketiminin birçok yararı olsa da her şeyde olduğu gibi abartmamak gereklidir. Hamilelikte ve normal zamanlarda da ananas suyu içmek yerine ananasın kendisini yemek kabızlığı önlemesi açısından ayrıca önerilmektedir.

Cumartesi gitmiştik biz, 1 ay sonraya verdi randevuyu :( Belki 2 hafta sonra başka bi doktora giderim;) özlüyorum napıyım, hareketlerini görmeye alıştım:)

evet ya bende cok özlüyorum ve diyorum acaba iyimi, ultrasonda görünce rahatliyorum...
1 ay sonrada belli olur tam tamina cinsiyeti, ama sana oglan gibi demisti degilmi?

bende kimin ne yazdığını okuyorum takip ediyorum ama isimleri unutuyorum işte bazen cnm benim ya kusura bakma emi :)

aa ne kusuru ya...bende unuta bilirim normal yani...hamilelik belirtilerden biri hehehe

yok canım ben arastırdım aslında kötü hiç birsey duymadım doktor da birsey soylemedi. ay ne zararı oluyormuş ki?

masallah canim...ne kadar büyümüs. cikolatayi cokmu yedin canim

evet ya bende cok özlüyorum ve diyorum acaba iyimi, ultrasonda görünce rahatliyorum...
1 ay sonrada belli olur tam tamina cinsiyeti, ama sana oglan gibi demisti degilmi?

aa ne kusuru ya...bende unuta bilirim normal yani...hamilelik belirtilerden biri hehehe

masallah canim...ne kadar büyümüs. cikolatayi cokmu yedin canim

Valla bu sefer de çok kaçırdım sanırım :1: sabah 4 dilim nutella sonra cikolata yedim hatta giderken bitane daha çikolata yedim durmadı yerinde :)

Aaa hadi yaa bende tam aksine iyi seyler duymustum ananas hakkinda...
Ayy axaba niye zararliymiss doktorun mu soledi canim sana?

hayır cnm ya burada daha önce konu olmuştu diye hatırlıyorum . Ama az önce araştırma yaptım biraz , bir veriye tam olarak rastlayamadım , hatta iyi şeyler de yazıyordu doktorum söylemedi rahat olun

Aaa hadi yaa bende tam aksine iyi seyler duymustum ananas hakkinda...
Ayy axaba niye zararliymiss doktorun mu soledi canim sana?

yok canım bir önceki sayfaya bak bende korktum yeniden arastırdım hemen. ama tesekkür ederim prenses arkadasıma duyarlılıgı için

yok canım bir önceki sayfaya bak bende korktum yeniden arastırdım hemen. ama tesekkür ederim prenses arkadasıma duyarlılıgı için

rica ederim cnm ya :) ama burada böyle bir konu olmuştu, o gün de ben ananas alacaktım hatta almadım şimdi araştırdım faydalarından bahsediyorlar hatta, bende yiyeyim bari artıkın :1:

2014 EKİM ANNELERİ:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::16:

KIZLAR HAMİLE LİSTEMİZİ YENİLEMEK İSTEDİM..BİRAZ ZAHMETLİ BİR İŞ...YENİLEMEMİ İSTEYEN OLURSA DEVAM ETCEM..GEREK YOK DERSENİZ ETMİCEM??

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]SIRA[/td]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]ŞEHİR[/td]
[td]KAÇINCI ÇOCUK[/td]
[td]SON ADET TARİHİ[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]Berkandamla[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]İlk[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Sessizfirtina91[/td]
[td]22[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Ihuzurum[/td]
[td]22[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]İlk[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Havva63[/td]
[td]19[/td]
[td]Şanlıurfa[/td]
[td]İlk[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Chocolade29[/td]
[td]29[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]İlk[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar hamile tablomuzu yeniliyorum..bu ilk deneme olmuşmu diye bakiyim,hepinizi eklicem

yaş 26 istanbul son adet 19 ocak tahmini doğum 26 ekim ilk çocuk eklersen sevinirim

Heyyy masallahhh sen neler yemissin oylee canimm yaa:)) ben biraz daha az yiyim de cosmasin cocuk:)

dün evde nutella bitti gece oturdum ağladım eşim diyorki neden ağlıyorsun ağlama. ne dedim eşime biliyor musun? sen nutellasızlık nedemek bilemezsin içim acıyor dedim :) eşim bastı kahkaayı hala dalga geçiyor benimle. cok fena tatlı aşeriyorum yani

dün evde nutella bitti gece oturdum ağladım eşim diyorki neden ağlıyorsun ağlama. ne dedim eşime biliyor musun? sen nutellasızlık nedemek bilemezsin içim acıyor dedim :) eşim bastı kahkaayı hala dalga geçiyor benimle. cok fena tatlı aşeriyorum yani

Ayy Allah senin iyiligini versinn canimm yaa cok guldm aksam aksam:)) senin ki ayni sarelle reklamindaki ikizler gbi olmus bebis icerden ellerini yumuk yumuk yapip nutellaaa nutella diye bagiriyo sana heralde:))

Hamişler nasılsınız bakalım minnoşlr iyidir inş bende bgn çıktım brz hamiş cicileri aldım
Bu arada Bi tavsiyem olcak sizlere bgn Metrocity boynere girdm sutyenler var orda kom marka bolumunde ortadan klipsli emzirirkn bnm 2 tane vardı farklı markalarda çok işime yaramştı oğlum hem oynuodu memişle hem emiodu ten teması çok önemli tavsiye ederim 2 tane daha aldım bgn çok rahat edersinz emin olun

Son düzenleme:

canım bende normalde tatı özelliklede çikolata hastasıyım nutellayı kaşık kaşık yerdim ama şimdi canım hiç istemiyor canım turşu limon ekşili şeyler istiyor onlarda midemi yakıyor napcağımı şaşırıyorum

yazıyorum canım hemen okudum :)) armut olayı da şöyleydi armudu rendeliyorsunuz içine zeytinyağı damlatıyorsunuz sanıyorum ki bir tatlı kaşığı yeterli olur. fazla yemeyin ama fazlası da ishal yapıyor :) ama ben armutu geçtim canım artık ananas yiyin. bu ananas mükemmel bir şey gerçekten. Tadı da çok güzel zaten. bir dilim ananas ertesi güne sizi düzeltiyor kesin çözüm :) hadi afiiyet olsun.
Armutu da denicem ananası çok seviyorum onu da aldırayım kocama ananası 2 dilim yiyin tamam ben 4 dilim yedim eşim çok abartma magnezyum etkisi var dedi ama dediğin gibi çok etkili
Mide bos kalinca ve ogun atlayinca bulanti oluyor arkadaslat. Azda olsa sık sık biseyler yiyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim genelde bulanıyor ve ne yersem midemden yemek boruma ateş topu aşağı yukarı gidiyo geliyor

Bugün de olursa gidicem canım. Hastaneyi de hiç sevmiyorum. Hamileyim diye ilaç da vermezler. Ne yaparlar ki bilmiyorum. Bu bahaneyle kadın doğuma sevk etseler de bebeği görsem bari:1:

Ne olacak bu halimiz bebisleri gormeden duramiyoruz ozluyo insan ama elde degil benimde 3 haftadan sonra bugun kontrolum vardi cok guzeldi kicini donmus doktor biraz hoplatti pat diye yuzunu gosterdi yavrum olcumlerini yapti cok hareketli olcemiyorum dedi halbuki biseyde yememistim ikili test icin kan aldi kendisi de olctu gayet normal dedi cok sukur sen kac haftaliktin cnm

Back
X