Günaydın cnm . İnş. hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz :)
amin inşallah cnm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm . İnş. hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimiz :)
çıçıtlı bady de alalım çok lazım olduğunu duydum![]()
Canım o senin klap sesindir. Sağlık ocağında el doppleriyle bile 16. haftadan sonra duyuluyormuşherkese günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..bu haftayıda hayırlısıyla bitiriyoruz..
dün eşim elini göbeğime dayadı ve kalp sesiini hissediyorum dedi tabi ben inanmadım.sonra bende koydum cok hızlı ve ritmik sesi hissettim.çok tuhaftı acaba bebişin kalp sesinimi hissettik yoksa benim kalp sesimmi??benim gibi hisseden varmı acaba???
Çok tatlı şeyler var. İnsan görünce dayanamıyor :)
Gunaydin canim kac haftalik ki senin bebis
Cok hevesleniyor insan tatli ve farkli bir duygu ya yavas yavas alabilirsin sende tutma kendini :))) (Allah nasip ederde sag salim kucagimiza alirsak ) eninde sonunda alinacak ben simdiden sindire sindire alayim diyorum çünkü son zamanlara kalirsa hem cok sicak olacak havalar biz zorlanicaz hem de eksiklerini tamamlama firsatimiz olmayabilir diye simdiden basladim
Canım o senin klap sesindir. Sağlık ocağında el doppleriyle bile 16. haftadan sonra duyuluyormuş[/QUOTE
bencede benim kalp sesimdir kızlarbebiş daha 13 haftalık duyulması zor hatta imkansız ama nedense dün öle bi heyecan yaptık :))sölemişken canım ben el dopplerinden almak istiyorum :))
çok güzel güzel sağlıklı günlerde giydir inşallah annesi![]()
Bu da benim miniğim..
10 haftalıkken verdiği artistik pozu :)
teşekkürler canım. bu kullandığın yağlar kıllanma yapmaz mı?
ben senin yerinde olsam bende hiç birsey yapmam ne yapcam. bende gidiyorum kayınvalideme bize soruyor ne hazırlıyım? sorulur mu boyle soru gelmeden hazırlarsın ama yook. cay yapsın koysun baska birsey yok ya cayın yanında kek kurabiye ver bari oda yok bos bos cay içiyoruz . bende aynen oyle yapıyorum gerci biz evleneli 6 ay oldu evime 2 kere geldiler
Bu da benim miniğim..
kızlar bu arada konuyu devralacak kimse yok mu :26: liste güncellense filan![]()
Bu da benim miniğim..
http://www.cocukmarket.com/Alti-Kaydirmaz-Bebek-corabi_6317.html#0
Kizlar mobilden giriyorum resim paylasamiyorum bu linke tiklayin orada var bilek kismina bakin
oyyyy gördüm cnm bu çoraplar çok güzellll , bayıldım iyi günlerde kullanın hepsini bütün aldıklarını paylaşımın içinde çok teş ederim bu siteden mi aldın yoksa bu örnekmi ? bende bir sitede beğendim almayı düşünüyorum , çıtçıtlı bady , battaniye , çorap hepsinden istiyorum hepsinden :)