• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok tatlı şeyler var. İnsan görünce dayanamıyor :)[/QUOTE]

Evet ya cok tatli kiyafetler cok sekerler

çıçıtlı bady de alalım çok lazım olduğunu duydum :9:

Aldim aldim bol bol aldim :))) 6 li corap da aldim hee bu arada corap alirken bilekli alin hani katlaniyor ya bilek kismi ondan alin ben resmini paylasirim digerleri iz yapiyor cocugun bilegine bizim giydigimiz patik coraplar var ya onlar gibi olanlardan almayon kzilar

Tulum aldim t shirt aldim citcitli aldim pantolon bile aldim :))) takim aldim patikli alti olan.

herkese günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..bu haftayıda hayırlısıyla bitiriyoruz..
dün eşim elini göbeğime dayadı ve kalp sesiini hissediyorum dedi tabi ben inanmadım.sonra bende koydum cok hızlı ve ritmik sesi hissettim.çok tuhaftı acaba bebişin kalp sesinimi hissettik yoksa benim kalp sesimmi??benim gibi hisseden varmı acaba???
Canım o senin klap sesindir. Sağlık ocağında el doppleriyle bile 16. haftadan sonra duyuluyormuş;)

Çok tatlı şeyler var. İnsan görünce dayanamıyor :)

Evet ya cok tatli kiyafetler cok sekerler

Aldim aldim bol bol aldim :))) 6 li corap da aldim hee bu arada corap alirken bilekli alin hani katlaniyor ya bilek kismi ondan alin ben resmini paylasirim digerleri iz yapiyor cocugun bilegine bizim giydigimiz patik coraplar var ya onlar gibi olanlardan almayon kzilar

Tulum aldim t shirt aldim citcitli aldim pantolon bile aldim :))) takim aldim patikli alti olan.[/QUOTE]

arkadaşlar aldıklarımızın resimlerini paylaşalım , deneyim olur ne dersiniz ? çünkü ben o çorap olayını falan pek bilmiyorum katlanan çoraplar kızlara oluyor tüllü falan ondan mı acaba?

Gunaydin canim kac haftalik ki senin bebis

Cok hevesleniyor insan tatli ve farkli bir duygu ya yavas yavas alabilirsin sende tutma kendini :))) (Allah nasip ederde sag salim kucagimiza alirsak ) eninde sonunda alinacak ben simdiden sindire sindire alayim diyorum çünkü son zamanlara kalirsa hem cok sicak olacak havalar biz zorlanicaz hem de eksiklerini tamamlama firsatimiz olmayabilir diye simdiden basladim

Canım o senin klap sesindir. Sağlık ocağında el doppleriyle bile 16. haftadan sonra duyuluyormuş;)[/QUOTE

bencede benim kalp sesimdir kızlar :( bebiş daha 13 haftalık duyulması zor hatta imkansız ama nedense dün öle bi heyecan yaptık :))sölemişken canım ben el dopplerinden almak istiyorum :))

arkadaşlar aldıklarımızın resimlerini paylaşalım , deneyim olur ne dersiniz ? çünkü ben o çorap olayını falan pek bilmiyorum katlanan çoraplar kızlara oluyor tüllü falan ondan mı acaba?[/QUOTE]

Resmini koyucam canim simdi

Bu da benim miniğim..
10 haftalıkken verdiği artistik pozu :)

Eklentiler

• $IMG_3660.webp
    $IMG_3660.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
arkadaşlar aldıklarımızın resimlerini paylaşalım , deneyim olur ne dersiniz ? çünkü ben o çorap olayını falan pek bilmiyorum katlanan çoraplar kızlara oluyor tüllü falan ondan mı acaba?

Resmini koyucam canim simdi[/QUOTE]

$image.webp bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım

ben senin yerinde olsam bende hiç birsey yapmam ne yapcam. bende gidiyorum kayınvalideme bize soruyor ne hazırlıyım? sorulur mu boyle soru gelmeden hazırlarsın ama yook. cay yapsın koysun baska birsey yok ya cayın yanında kek kurabiye ver bari oda yok bos bos cay içiyoruz . bende aynen oyle yapıyorum gerci biz evleneli 6 ay oldu evime 2 kere geldiler

Bu sorunlar yüzünden eşimle çok tartışıyoruz annesinin hiç görmüyor yada bana öyle söylüyor. Evdeki huzurumuz bozulmasa umrumda değil ama bende takıyorum maalesef. Eşime kalsa tipik gelin kaynana olayı diyor. geçen gittik çayın yanına sadece bisküvi almış bunu tabağa koy dedi bende açtım dolabı tabak çıkarcam kırk kez karışıyor onu alma şu tabağı al dedim. kızın ulaşamıyacağı bi yere bisküviyi koydum bana ne biçim servis yapıyorsun ikram yapmayı bilmiyorsun dedi. Çıldırcaktım sanki pastalar börekler yapmışda ben servisi becerememişim. Utanır insan

kızlar bu arada konuyu devralacak kimse yok mu :26: liste güncellense filan :3::16:

arkadaşım ben bu işi üstlenmiştim..hatta yeni liste oluşturmaya bile başlamıştım. site yöneticilerine mesaj attım..konu sahibi olarak ilk sayfada güncellediğim liste görünsün dedim. konuyu açan arkadaş siteye girmiyo artık güncelleme yapılmıyo dedimm ama bana geri dönmediler..yarım kaldı malesef :((

http://www.cocukmarket.com/Alti-Kaydirmaz-Bebek-corabi_6317.html#0
Kizlar mobilden giriyorum resim paylasamiyorum bu linke tiklayin orada var bilek kismina bakin

oyyyy gördüm cnm bu çoraplar çok güzellll , bayıldım iyi günlerde kullanın hepsini bütün aldıklarını paylaşımın içinde çok teş ederim bu siteden mi aldın yoksa bu örnekmi ? bende bir sitede beğendim almayı düşünüyorum , çıtçıtlı bady , battaniye , çorap hepsinden istiyorum hepsinden :)

oyyyy gördüm cnm bu çoraplar çok güzellll , bayıldım iyi günlerde kullanın hepsini bütün aldıklarını paylaşımın içinde çok teş ederim bu siteden mi aldın yoksa bu örnekmi ? bende bir sitede beğendim almayı düşünüyorum , çıtçıtlı bady , battaniye , çorap hepsinden istiyorum hepsinden :)

Yok cnm farkli siteden aldim ama alti kaydirmazlimi bilmiyorum hic dikkat etmedim corap kutusuyla geliyor 6 adet cookk uyguna aldim kutusu da cok hosuma gitti ama daha gelmedi o ayri mesele :))))

Back
X