• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün dr. Kontrolüm vardı 12 + 2 haftadayım ultrasona göre,gelişimi filan herşey yolunda 2'li test için kan verdim sonuç haftaya çıkacak ve biz sormadık bile % 80 erkek dedi ALLAHım bir an önce dileyen herkese yaşatsın ,herkesin gönlünce olsun inşallah :16:

Ayyy canim hayirli olsun gözün aydin cinsiyeti de öğrenmişsin çok çok sevindim :) darısı bizimkilerin başına :) bizden bir gün farkla öndesiniz teyzesi biz bugün 12+2 olduk :)) ayy yüce Rabbim onları bize bağışlasın kucagımıza almayi nasip etsin.. Güzel haberlerle dahada mutlu oluyoruz . :)

Kızlar ben berkandamla Google berkandamla yazınca çıktığım için ismimi değiştirttim bu arada sayfanın yoneticisi ben oldum nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum tablo olayı ama yapmaya çalıscam artık hiçte anlamam bu tablo olaylarından falan artık yardımcı olursunuz bana hepimize iyi hafta sonları diliyorum

Kızlar biraz yardıma ihtiyacım var

*İstanbuldayız ve haftaya 11. haftamızın içinde olucaz (Allah izin verirse) bi erzurum seyahatimiz olacak gitmesem de olabilir ama gidersem bana iyi gelecek ve uçakla gidilecek iki doktora gidiyorum ve benim bebekler İKİZ doktorumun birine sordum "eğer gebeliğinizde düşük tehlikesi oluşmadıysa uçak yolculuğu yapabilirsiniz , sorun olmaz" dedi

bana kimse "düşük tehlikesi" var demedi çok şükür bunun bir belirtisi var mı elhamdülillah ben çok belirgin bi sorun yaşamıyorum.
iki kadında yoğun bunun için hafta içi bida görüşücem ama sizinde fikrinizi almak istedim....:26:

*ayrıca benim mide bulantım yok ama çok ciddi bir koku ve pişirdiğini yiyememe sorunum var :19:buna bağlı olarak yumurta nerdeyse hayatımdan çıktı süt ürünleri deseniz ağzıma sürmüyorum ayran dışında ilaç ve eczaneden doktora danışarak aldığım gıda takviyeleri var (kalsiyum ve balık yağı) dışarı çıkarsak protein olsun diye et yemeye çalışıyorum onun dışında biraz endişeliyim :30:sizin öneriniz varmı başka ne yapailirim gerçi hiç yiyemeyen arkadaşlar var Allah hepiimizin yardımcısı olsun. ama iki bebek olunca biraz endişem arttı yetmezse diye :54:

*ikili teste sonraki hafta gidicez kısmetse insallah herşey yolunda geçer

Son düzenleme:
Arkadaslar cinsiyetini öğrenenler yada tahmin yürütülenler ve tabloda ismi olmayanlar yazımı alıntılasın bende ekliyim tabloya ismini

Herkese iyi geceler:)) biraz gcmisi okudum da hediye msjlarina koptum;)) bnm de kayinpeder bilezik alcakms hediye olarak ama parasi tam cikismamis esimden borc istemis ahahah :)) neyse dusunmus olmasi yeter ne diyelim hehe..bz de pek anlasamiyoruz o yüzden pek yorum yapmiyorm ben de.. buarada ultrasinda kipir kipir olan bebislere cok ozendm bizim bebikomuz saklanmisti arkasini donmustu elini kolunu bile zor gorduk hep sirti gorunuyordu, insallah bi sonrakinde görürüz her yerini güzelce :))

Ay hiç özenme canım bende ödeniyordum sonra pişman oldun okadar çikolata yediğim için durmadı yerinde hiç izleyemedim bi türlü Allah'tan videoya cekmişizde izledik sonra dönüp. Ama eğlenceli oldu baya :)) çikolata yiyebilirsin sende ama fazla kaçırma ucunu yoksa ultrason fotografı bile güzel çıkmaz bizimki gibi :)

Kızlar biraz yardıma ihtiyacım var

*İstanbuldayız ve haftaya 11. haftamızın içinde olucaz (Allah izin verirse) bi erzurum seyahatimiz olacak gitmesem de olabilir ama gidersem bana iyi gelecek ve uçakla gidilecek iki doktora gidiyorum ve benim bebekler İKİZ doktorumun birine sordum "eğer gebeliğinizde düşük tehlikesi oluşmadıysa uçak yolculuğu yapabilirsiniz , sorun olmaz" dedi

bana kimse "düşük tehlikesi" var demedi çok şükür bunun bir belirtisi var mı elhamdülillah ben çok belirgin bi sorun yaşamıyorum.
iki kadında yoğun bunun için hafta içi bida görüşücem ama sizinde fikrinizi almak istedim....:26:

*ayrıca benim mide bulantım yok ama çok ciddi bir koku ve pişirdiğini yiyememe sorunum var :19:buna bağlı olarak yumurta nerdeyse hayatımdan çıktı süt ürünleri deseniz ağzıma sürmüyorum ayran dışında ilaç ve eczaneden doktora danışarak aldığım gıda takviyeleri var (kalsiyum ve balık yağı) dışarı çıkarsak protein olsun diye et yemeye çalışıyorum onun dışında biraz endişeliyim :30:sizin öneriniz varmı başka ne yapailirim gerçi hiç yiyemeyen arkadaşlar var Allah hepiimizin yardımcısı olsun. ama iki bebek olunca biraz endişem arttı yetmezse diye :54:

*ikili teste sonraki hafta gidicez kısmetse insallah herşey yolunda geçer

Birsey olmaz canım doktorlarda öyle söylemiş zaten bence bozma moralini hem orası sama iyi gelecekse gitmelisin zaten. Bende aynı senin gibiyim zaten cok et yiyen birisi değilim dışarı çıktıkca yiyorum. Haftada bir kez. Onun dısında mutlaka haftada bir balık yiyorum. Kalsiyum olan hiç birşeyi hala tüketemiyorum yediğim sadece lor var ismini bile yazamıyorum o derece fena ediyor beni. Ama benim bebiş herseye rağmen iyi çünkü 6 gün önden gidiyor önden gitmesinin sebebi gayet iyi ve sağlıklı olmasındanmış sanırım biraz da şişko olacak sanırım :)) bu arada bebeğin zaten suan senin yediklerinden beslenmiyor tamamen senin depondan besleniyor oyüzden üzülmemehe çalış. Benimde bulantılarım 9. Haftada bitmişti cok şükür garip ki bu aralar yine basladı hafiften

Selam kizlar
bu saatte umarm biri bana yardimci olabilir.Mide bulantisindan dolayi
zor bir hamilelik geciriyorum.Surekl istifra halindeydim.
Serumlar yedim,musaade altinda kaldim.Cogu zaman agladim.
Doktorumun verdigi Zofran 4mg lik ilaci kullanmaktan cekindim.
Ama bugun mide bulantilarim canima tak etti.Zofrani kullandim ve gercektende ise yaradi.
Ancak dunden beri istifra ederken (artik o kadar cok ediyordum ki)
Karnimda hafif agri olusuyor.
Su anda ayaga kalktigimda hafif hafif agriyor.
sizce bu normal mi?Bebegime bisey olmus olabilir mi?
ya da rahmim mi buyuyor??Lutfen cvp verin

Canım bu konuda sana ne desem bilemedim hiç bu kadar kötü olmadım hayatımda. Kutsalaşk anlar senin halini en iyi. Ama birsey olacağını sanmıyorum kutsalaşk artık direk kan çıkartıyordu bence rahmin büyüyor bende de zaman zaman ağrılar fazla oluyor ama cok şükür hersey sağlıklı Rabbim dayanma gücü versin bu illette hepinize doktorunu arayıp sor istersn yinede kafan daha olur en azından stres yapmaktan iyidir canım

Selam kizlar
bu saatte umarm biri bana yardimci olabilir.Mide bulantisindan dolayi
zor bir hamilelik geciriyorum.Surekl istifra halindeydim.
Serumlar yedim,musaade altinda kaldim.Cogu zaman agladim.
Doktorumun verdigi Zofran 4mg lik ilaci kullanmaktan cekindim.
Ama bugun mide bulantilarim canima tak etti.Zofrani kullandim ve gercektende ise yaradi.
Ancak dunden beri istifra ederken (artik o kadar cok ediyordum ki)
Karnimda hafif agri olusuyor.
Su anda ayaga kalktigimda hafif hafif agriyor.
sizce bu normal mi?Bebegime bisey olmus olabilir mi?
ya da rahmim mi buyuyor??Lutfen cvp verin

Gunaydin cnm bende senin gibiyim. Karninin neresi agiriyor onemli olan o. Benim genelde mide kismim agiriyor istifradan. Karin agrilarimda ya legen kemiklerime dogru yani kenarlarda ki bu karnim buyuyor demekmis ya da sol alt tarafta bu da kabizliktanmis. Nette bununla ilgili makaleler var. Okursan orayi hangi bolge neden kaynaklaniyor ogrenebilirsin. Bende telaslanmiyor degilim cnm cunku ne yemek yiyebiliuorum dogru durust ne bise icebiliyorum. Haftalardir sut yumurta vs yiyemiyorum. Vitaminlerimi bile alamiyorum. allah yardimcimiz olsun.

Kizlar merhaba,guzel guzel haberleri okuyorum.Bende haftaya cumaya randevu aldim:) ikili test yapilicak. Bu aksam bende fena oldum.ignemi yaptim,yemegimi zor yedim basim dondu. Simdi uzaniyorum. Birde karnimda tuhaf bit gerginlik var. 7 yildan sonra baya bir unutmusum vucuttaki degisimleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba sandya,bu senin ikinci gebeliğin ya birşey sormak istiyorum sana, ilkinde de bu iğnelerden kullandın mı? Birde şu an çok erken ama ilerde seni bulamazsam diye şimdiden sormak istiyorum, doğumdan ne kadar önce iğneyi bıraktırdılar sana , kimisi iki hafta kiöisi dört hafta diyor , akşam iğne olup öğlen doğuma girip sağlıklı olan da var. Bu konuda biraz bilgi verebilir misin?

Melissaomur arkadasim ben kusmuyorum ona ragmen benimde agriyor karnim ozellikle sabah 5 te ben normal diye dusunuyorum gun icinde de ara ara agridigi oluyor

Birsey olmaz canım doktorlarda öyle söylemiş zaten bence bozma moralini hem orası sama iyi gelecekse gitmelisin zaten. Bende aynı senin gibiyim zaten cok et yiyen birisi değilim dışarı çıktıkca yiyorum. Haftada bir kez. Onun dısında mutlaka haftada bir balık yiyorum. Kalsiyum olan hiç birşeyi hala tüketemiyorum yediğim sadece lor var ismini bile yazamıyorum o derece fena ediyor beni. Ama benim bebiş herseye rağmen iyi çünkü 6 gün önden gidiyor önden gitmesinin sebebi gayet iyi ve sağlıklı olmasındanmış sanırım biraz da şişko olacak sanırım :)) bu arada bebeğin zaten suan senin yediklerinden beslenmiyor tamamen senin depondan besleniyor oyüzden üzülmemehe çalış. Benimde bulantılarım 9. Haftada bitmişti cok şükür garip ki bu aralar yine basladı hafiften

aman aman maşallah :)
biz ikiz olduğumuz için tombik olma ihtimalimiz düşük ztn onlar beslenir dedi doktor da ama bu depoları doldurmak lazım çünkü bunun peşinden bide emzirme süreci var sonra 40 yaşına gelince kemik erimesi vs başlıyor :53:

doktora gitmek için daha vaktimiz var ama böyle beklemekte zor :D acaba ne kadar büyüdüler vs düşünüyor insan

bulantım çok az benim ama sonradan bida başlaması da enteresan işte her bünye farklı:49:

anladım canım, biraz kültürle de alakalı bize ters geliyo ama onlar için çok sıradan davranışlar.

evet canim sana katiliyorum ama bu dediklerin 18 den sonra oluyo, bizim burda fransizlar cok titizdir cocuk egitiminde, cok guzel iletisim kurarllar, cok displinli olurlar (herkes boyle degildir ama etrafimdaki okul arkadaslarimdan pay bicerek diyorum) ama cocuk resit olunca anne baba serbest birakir isterse baska eve cikar isterse gezer tozar hesap bile vermezler evlilik cok nadir bunlarda, bizler erken yasta evlenip coluk cocuga karistigimizda neden erken sorumluluk aliyosunuz hayatinizi yasayin derler...yani cok farkli kulturler arasinda yasiyoruz burda...anne baba yaslaninca cogu zaman ya yalniz basina kalir yada huzur evinde...

aynen öyle külütür farki cok var...ve annelerini babalarini sonra birakirlar onlarda onlara bakmazlar ve yanliz basina kalir...eee ne demisler ne ekersen onu bicersin.

günaydınnnn canlar..dün kontole gittim herşey yolunda şükür..çok az çikolota yedim maşşalah yawrum kıpır kıpırdı hatta çikolotanın şerefine bize pipisini bile gösterdii:52::52: oğlum olacak allahın izniyle:16: dr umun 10. haftamda söylediği tuttu :1:

Merhaba sandya,bu senin ikinci gebeliğin ya birşey sormak istiyorum sana, ilkinde de bu iğnelerden kullandın mı? Birde şu an çok erken ama ilerde seni bulamazsam diye şimdiden sormak istiyorum, doğumdan ne kadar önce iğneyi bıraktırdılar sana , kimisi iki hafta kiöisi dört hafta diyor , akşam iğne olup öğlen doğuma girip sağlıklı olan da var. Bu konuda biraz bilgi verebilir misin?

Canim valla daha gecen hafta bnm bi arkadasim aksam ignesini yapmis gece 12 de suyu gelmis acil doguma gitmis bebis 1 ay kadar erken geldi hazirliksiz yakalandilar anlayacagin...

günaydınnnn canlar..dün kontole gittim herşey yolunda şükür..çok az çikolota yedim maşşalah yawrum kıpır kıpırdı hatta çikolotanın şerefine bize pipisini bile gösterdii:52::52: oğlum olacak allahın izniyle:16: dr umun 10. haftamda söylediği tuttu :1:

Gozunaydinn canimm cok cokk tebrikk ediyorumm:)

Günaydın :)) bugün rüyamda bebeğimi emziriyordum:) iki memeden de emzirdim öyle güzel emiyordu ki:)))) ve kız olduğunu düşünüyordum rüyamda ama cinsel organını falan görmedim:) Çok güzel bi rüyaydı. Allahım o günleri göstersin bizlere:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydin taze anneler,

bugün kimler alisverise cikacak?

hamilelik aldinizmi?

Gunaydin canim bana hamilelik geldi sadece t shirt alacagim :)))

Ohh gozun aydin canim cinsiyet konusunda darisi bize insallah

Maşallah yakışıklıya:))) kaç haftalıkken öğrenmiş oldun şimdi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X