Bayan değil ama Hüseyin Ceyberi'den çok çok memnundu Bornova'daki arkadaşlarım. Medical'i bilemiyorum canım. Bir arkadaşım daha var Bornova'da, ona da danıştım. Ege'de doğum yapmıştı. Kendi doktorunu asla önermedi, travmatik bir doğum yaşamış. Psikolojik olarak çok kötü davranmışlar Ege'de. Ama 6 yıl önce doğum yapmıştı o. Şimdi nasıldır bilemiyorum.
çok sağol canım. Ege yi düşünmüyorum çok kalabalık hem de doğuma öğrenciler falan da giriyor ya çok rahat edemem ben. Hüseyin Beyi ben de duydum, önceliğim bayan doktor ama kritik bir durum olursa Allah korusun aklımda bulunsun. teşekkür ederim tekrar.
canım bir de benim 5. haftadayken lekelenme şeklinde kanamam oldu, progeston verdi doktor hemen geçti ama hala kullanıyorum 3 aya kadar kullan dedi hatta günde 3 kez 200mg. Ama ben tereddütlüyüm ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden günde 2 ye indirdim dozu çok şükür bir problem yok şimdi. bu ilacın bir yan etkisi var mı hiç duydun mu? mesela içinde titanyum dioksit var yazıyor. benim doktorum bana ağrı kesici bile yazdı ve soğuk bir kadın bir şey sormaya çekiniyor insan, bu sebeplerden değiştirmek istiyorum doktorumu.