• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bayan değil ama Hüseyin Ceyberi'den çok çok memnundu Bornova'daki arkadaşlarım. Medical'i bilemiyorum canım. Bir arkadaşım daha var Bornova'da, ona da danıştım. Ege'de doğum yapmıştı. Kendi doktorunu asla önermedi, travmatik bir doğum yaşamış. Psikolojik olarak çok kötü davranmışlar Ege'de. Ama 6 yıl önce doğum yapmıştı o. Şimdi nasıldır bilemiyorum.

çok sağol canım. Ege yi düşünmüyorum çok kalabalık hem de doğuma öğrenciler falan da giriyor ya çok rahat edemem ben. Hüseyin Beyi ben de duydum, önceliğim bayan doktor ama kritik bir durum olursa Allah korusun aklımda bulunsun. teşekkür ederim tekrar.
canım bir de benim 5. haftadayken lekelenme şeklinde kanamam oldu, progeston verdi doktor hemen geçti ama hala kullanıyorum 3 aya kadar kullan dedi hatta günde 3 kez 200mg. Ama ben tereddütlüyüm ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden günde 2 ye indirdim dozu çok şükür bir problem yok şimdi. bu ilacın bir yan etkisi var mı hiç duydun mu? mesela içinde titanyum dioksit var yazıyor. benim doktorum bana ağrı kesici bile yazdı ve soğuk bir kadın bir şey sormaya çekiniyor insan, bu sebeplerden değiştirmek istiyorum doktorumu.

Kızlar karışıklık olmasın ben berkandamlayım. yani Damla :) google da ismim cıktıgı için değiştirmek zorunda kaldım ismimi. Beni unutmayın lütfen. bu arada aramıza son katılan arkadaslarımızı da listeye ekledim.

merhaba,
geniz akıntısı problemim var.bulantı yapıyor.. burun tıkanıklığı solusyonu kullanıyorum ama pek de faydası olmuyor.

ön eşli ne demek diye sordum ama sanırım bilen yok. dr bana muayene esnasında demiştia. ben de ön eşli ne demek demiştim o da kahverengi akıntı ondan demişti. bir de kist var. ondan da kahverengi akıntı olurmuş. ama şu sıralar yok gerçi..

Kızlar biz geldik maşallah bebiş çok iyi ense kalınlığı 1.08 çıktı boyu 6.3cm çikolata yemeden gittim rahat ölçüm olsun die yine de elleri kolları durmad. Kan sonucları 10 gün sonra cıkıcakmıs

Canimm cokk cok sevindimmm gozunaydinn gep boyle guzell habetlerle gel insallah:))

Kızlar karışıklık olmasın ben berkandamlayım. yani Damla :) google da ismim cıktıgı için değiştirmek zorunda kaldım ismimi. Beni unutmayın lütfen. bu arada aramıza son katılan arkadaslarımızı da listeye ekledim.

Yerimm senii yaaa :)) unuttuk biz senii artikk mimozacicegimizz varr kusura bkmaa:)

Kızlar ikili tarama testi sonuçlarımı aldım çok şükür herşey normal hiç bir sıkıntımız yok :) bu arada b-hcg değerin 89 çıkmış . 50 üzeri erkek oluyor diye duydum heyecanlandım :)) pazartesi kontrolümüz var bakalim görünecek mi :))
Birde esimle kan uyuşmazlığı problemimiz var. İndirect coombs testi yaptirdim pozitif çıktı. Ona biraz canım sıkıldı :(

Yerimm senii yaaa :)) unuttuk biz senii artikk mimozacicegimizz varr kusura bkmaa:)

ne biliyim şimdi berkandamla yazmıyor ya unutacaksınız beni gibi hissettim :s hamileliğin verdiği alınganlık heralde :) :) ben çok alıştım çünkü sizinle konuşmaya siz olmadan hep bir yanım eksik gibi :43:

ne biliyim şimdi berkandamla yazmıyor ya unutacaksınız beni gibi hissettim :s hamileliğin verdiği alınganlık heralde :) :) ben çok alıştım çünkü sizinle konuşmaya siz olmadan hep bir yanım eksik gibi :43:

Degisikligi pazartesi yapsaydin daha iyiydi malum haftasonu sayfaya kmse ugramiyo canim sen en iisi pazatrtesi sabahi erkenden bi hatirlatma yaz o zaman herkes gorur:)

Unutmayizz seni merakk etmee moral depomuzz bizim:)

Degisikligi pazartesi yapsaydin daha iyiydi malum haftasonu sayfaya kmse ugramiyo canim sen en iisi pazatrtesi sabahi erkenden bi hatirlatma yaz o zaman herkes gorur:)

Unutmayizz seni merakk etmee moral depomuzz bizim:)

ben aslında admine dün yazdım ama sabah değiştirmiş heralde ismimi. ama ben pazartesi yine yazarım zaten kızlar berkandamla ben unutmayın beni derim :) sizde öylesiniz ki valla cok farklısınız benim için girmiyim buraya hemen acaba ne oldu diye merak ediyorum giriyorum hemen sabah kalkıyorum direk bakınıyorum eşim diyor artık beni kadınlar kulubuyle aldattığını düşünüyorum diyor :))

ben aslında admine dün yazdım ama sabah değiştirmiş heralde ismimi. ama ben pazartesi yine yazarım zaten kızlar berkandamla ben unutmayın beni derim :) sizde öylesiniz ki valla cok farklısınız benim için girmiyim buraya hemen acaba ne oldu diye merak ediyorum giriyorum hemen sabah kalkıyorum direk bakınıyorum eşim diyor artık beni kadınlar kulubuyle aldattığını düşünüyorum diyor :))

Heheh hepimizz ayni durumdayiz galibaa canim:)) burda guzel paylasimlar oluyoo sizleri tanidigim icin bnde cok mutluyum:)

Bende aynı senin gibiyim buraya girmeden rahat edemiyorum :)))

kızlar selamm nasılsınız ben sabahtan beri deli gibi kivi yiyorum 1 kilo yedim şimdi bitti almaya gidicem :50:

Kızlar ikili tarama testi sonuçlarımı aldım çok şükür herşey normal hiç bir sıkıntımız yok :) bu arada b-hcg değerin 89 çıkmış . 50 üzeri erkek oluyor diye duydum heyecanlandım :)) pazartesi kontrolümüz var bakalim görünecek mi :))
Birde esimle kan uyuşmazlığı problemimiz var. İndirect coombs testi yaptirdim pozitif çıktı. Ona biraz canım sıkıldı :(

canım bence senin yanlışın var onda 50nin üstü kız çıkıyor benim oğlumda 22di,şimdi kızıma hamileyim ondada 57 çıktı :40:

Back
X