• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba sevgili anneler.

size danışmak istediğim bir konu var. Gebeliğimin başından beri dr dusuk rıskıne karsı pruluton depot ıgne verdi haftada bir kez. gecen gece ciddi ağrı yasadım ve bunun uzerine bırde progestan verdi. ıkısı bırden cok olmazmı kafam karıstı sızce ıkısınıde kullanmalımıyım

Merhaba sevgili anneler.

size danışmak istediğim bir konu var. Gebeliğimin başından beri dr dusuk rıskıne karsı pruluton depot ıgne verdi haftada bir kez. gecen gece ciddi ağrı yasadım ve bunun uzerine bırde progestan verdi. ıkısı bırden cok olmazmı kafam karıstı sızce ıkısınıde kullanmalımıyım

Doktor biliyorsa diğerini kullandığını sorun olmaz bence. Ama bilmiyorsa en azından hastanenin acilini arayıp sorabilirsin

Arkadaslar duyduguma gore su ikili test ve o tarz testler ikizlere yapilmiyomus cunku zaten dogru sonuc alinmiyomus bilgisi olan varmi

Canım tedaviyle hamile kalanlara yapmıyorlar çünkü en sağlıklı spermler seçiliyor genetik olarak. Gerek kalmıyor yani. Ama doğal yollardan çoğul gebelikte yaparlar yine

Pazartesi gidicem sabahtan randevum var :) inşallah görünür :))

Hadi bakalım inşallah :) bize %80 demesine rağmen bütün aileye haber verdik bile. Zaten kız olsun istiyordu eşim çok. Dün gece de rüyamda tıpatıp benim bebekliğime benzeyen bir bebek almıştım kucağıma. Eşime de dedim "erkek derse inanma" diye

Doktor biliyorsa diğerini kullandığını sorun olmaz bence. Ama bilmiyorsa en azından hastanenin acilini arayıp sorabilirsin

doktorum bılıyor ama tedırgın oldum cok fazla hormon yuklemesı gıbı geldı olmazsa bı hastaneyı arayıp sorayım. tesekkur ederım alakan ıcın :)

Hadi bakalım inşallah :) bize %80 demesine rağmen bütün aileye haber verdik bile. Zaten kız olsun istiyordu eşim çok. Dün gece de rüyamda tıpatıp benim bebekliğime benzeyen bir bebek almıştım kucağıma. Eşime de dedim "erkek derse inanma" diye

Bende erkek görüyorum hep ruyalarimda hislerimde o yönde bakalim bakalim meraklaniyoruz :)

Merhaba sevgili anneler.

Bende 11. Haftaya kadar igne oldum sora bi ara 10 gun kadar da igneyle birlikte progestan kullandim cnm endise etme bisey olmaz

Arkadaslar duyduguma gore su ikili test ve o tarz testler ikizlere yapilmiyomus cunku zaten dogru sonuc alinmiyomus bilgisi olan varmi

Canım benimkiler de ikiz. 2'li,3'lü, 4'lü test yapılmıyor. İkiz olduğu için çok çıkıyor. Benim doktorum bir risk analizi yaptırdı kağıt üstünde. 55 tl verdim. Sonrada pişman oldum. Nasıl bişi olduğunu bilmiyordum. dr zaten ultrasonda bakıp gördüklerini yazıyor kağıda. Bi problem yok dedikten sonra öyle bi şey isterse boşa para harcama.

Back
X