Hayirlisi olsun canim gözün aydin :))
Sağol canım darısı bütün bekleyenlerin başına :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim gözün aydin :))
Sağol canım darısı bütün bekleyenlerin başına :)
Ayy inşallah canim benim yaa meraktan öleceğim bizimkide bi belli olsa :)))
Ne zaman gideceksin doktora?
Merhaba sevgili anneler.
size danışmak istediğim bir konu var. Gebeliğimin başından beri dr dusuk rıskıne karsı pruluton depot ıgne verdi haftada bir kez. gecen gece ciddi ağrı yasadım ve bunun uzerine bırde progestan verdi. ıkısı bırden cok olmazmı kafam karıstı sızce ıkısınıde kullanmalımıyım
Arkadaslar duyduguma gore su ikili test ve o tarz testler ikizlere yapilmiyomus cunku zaten dogru sonuc alinmiyomus bilgisi olan varmi
Pazartesi gidicem sabahtan randevum var :) inşallah görünür :))
Doktor biliyorsa diğerini kullandığını sorun olmaz bence. Ama bilmiyorsa en azından hastanenin acilini arayıp sorabilirsin
Canım tedaviyle hamile kalanlara yapmıyorlar çünkü en sağlıklı spermler seçiliyor genetik olarak. Gerek kalmıyor yani. Ama doğal yollardan çoğul gebelikte yaparlar yine
doktorum bılıyor ama tedırgın oldum cok fazla hormon yuklemesı gıbı geldı olmazsa bı hastaneyı arayıp sorayım. tesekkur ederım alakan ıcın :)
Benimkiler tup bebek yapmazlarmi yani
Hadi bakalım inşallah :) bize %80 demesine rağmen bütün aileye haber verdik bile. Zaten kız olsun istiyordu eşim çok. Dün gece de rüyamda tıpatıp benim bebekliğime benzeyen bir bebek almıştım kucağıma. Eşime de dedim "erkek derse inanma" diye
Bende erkek görüyorum hep ruyalarimda hislerimde o yönde bakalim bakalim meraklaniyoruz :)
Zannetmiyorum, arkadaşıma doktoru bu gerekçeyle yapmamıştı
Allah gönlüne göre versin :) kuzusu yanıltmaz bence annesinin hislerini
Merhaba sevgili anneler.
size danışmak istediğim bir konu var. Gebeliğimin başından beri dr dusuk rıskıne karsı pruluton depot ıgne verdi haftada bir kez. gecen gece ciddi ağrı yasadım ve bunun uzerine bırde progestan verdi. ıkısı bırden cok olmazmı kafam karıstı sızce ıkısınıde kullanmalımıyım
Kızlar ben de sabah gittim doktora. Kontrolüm çok güzel geçti. Ense kalınlığı vs çok normal ve güzel dedi. Kanımızı da verdik. Bir de %80 kızınız olacak dedi :)![]()
Arkadaslar duyduguma gore su ikili test ve o tarz testler ikizlere yapilmiyomus cunku zaten dogru sonuc alinmiyomus bilgisi olan varmi