- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben oğlumda loğusa depresyonu geçirdim o kdr korkuyorum ki bunda da olmz inş
Canım bende günde 3 tane hergün aynı saatte progestan alıyorum saatler alınınca bende ikilemde kaldım ama ilaç saatimi bir saat ileri aldım çünkü aynı zamanda önemli saat değil öyle yapınca yine aynı vakitte almış oluyoruz![]()
12.haftadaydı kontrolüm, o zaman kıza benzio dedi doktor, bir sonraki kontrol de 25 Nisan'da, o zaman kesin bell, olacak.. aslnda bnm için farketmez cinsiyeti, ama niyeyse erkekmş gibi gelioo??doktr kıza benzio deyince şaşırdm garipsedm yani =))hayırlısı tabii bakalm kız mı erkek mi?![]()
Arkadaşlar bebeğinizi görmek için doktoru beklemenize verdiği tarihe uymanıza gerek yok ki hangi doktor karışabilir ben bunda pek gitmiodum oğlmda her hafta gidrdim görmeye bundads kısmetse pazartesi Cinsiyete gitcm mrktan oluyorum
Canım ben de dün biraz düşündüm ama ben ileri aldım bir saat, çünkü bizim iğneler 24 saatlik ve dün saati geldiğinde henüz 23 saat olmuştu, bir saatten birşey olmaz belki ama oynamayım dedim rutinimle. 9da yapıyordum, 10da yapıyorum artık.
Çoook geçmiş olsun kardeşim, Allah bir daha göstermesin inşallah, yatış yapmaları iyi olmuş, 10 gün istirahat şifa olacak size inşallah.
nasıl bşy o? duymştm ama nasıl oluyo blmiorm?
Bebeğimi kmseyle paylaşamıodum dokunduramıyordum halisunasyon görüyorum olmayan kişiler evdeymiş gibi geliodu temelinde sebepler vardı aslında uzun hikaye neyse önümden fare geçti die 15 günlükken eşimi işten eve getirttim aradı bşy yok tabi vs şeyler 15 günüm kotu geçti anneme gittim de orda toplandım çok zordu ama rabbim yaşatmasın fırlattım sandım Bi ara
ne bileyim işte, ultrasonda öyle pek sağlıklı birşey değil diyorlar ya, ondan sabrediyorum..yoksa dediğin gibi meraktan ölüo insan=)
Allah Allaah çok ilginçmiş.. ve de zor..Allahtan eskde kalmş bu sefer olmaz inşallah..bize de olmaz inşallah!!
O zaman bende sizi mi kiricam 23:00 e aldim igne saatiji gitti:)
Sanırım en son ikimiz öğrenicez:) olsun geç olsun sağlıklı olsunlar:) gönlümüzdeki bebişlerimiz olsun inşallah.Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...
Canim cok cok uzuldum eminim cok zor bi gun gecirmissindir ama sukur ki bebegin iyi , sen guzelce dinlenn hic kalkma dualarim seninle...
Ay al benden de o kdr bikaç gün var adetime kasıklarım çok ağrıo tatlı istio cnm sanki hamiş,değilmişim gibi ama bu 3-4 ay sürüyor bebek 5 ayına geldiğinde olmadı bende ilk gebelikte
İğne seanslarında hep beraber yaz tarifesine geçiyoruz o zaman:) Yarın kontrolüm var dua edin kızlar lütfen...
ne bileyim işte, ultrasonda öyle pek sağlıklı birşey değil diyorlar ya, ondan sabrediyorum..yoksa dediğin gibi meraktan ölüo insan=)
Yok doktor karısmaz bence benim doktorum gerek bile görmedi ense kalınlıgina bakarak düsünürüz dedi 5. Ayda ayrıntili ultrasonla bakarız aldırmayı düsunurseniz ona gore yapariz testleri dedi
En geç ben öğreneceğim taa nisan sonunda randevum oda daha gösterirse bebişim :)
Ben radyoloji teknisyeniyim ultrasonda x ışını yok dolayisiyla da bebege zarari yok ultrason dalgalarla goruntu veriyor
iyi akşamlar kızlaar =) bu yukardaki anketi hislerimize göre mi yapcaz cinsiyet kesnleşnce mi yapcaz?? =)) Benim içime erkek doğuo ama doktor kıza benzio demişti 12.haftada bakalm nolcak![]()
Canım sakın emin olmadan yazma yada yazacaksan bir daha düzeltemiyorum oyle kalıyor test bi seferliğine oluyor bizim kız ama bende acaba değişmişmidir diye bekliyorum randevuyu