• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bebeğinizi görmek için doktoru beklemenize verdiği tarihe uymanıza gerek yok ki hangi doktor karışabilir ben bunda pek gitmiodum oğlmda her hafta gidrdim görmeye bundads kısmetse pazartesi Cinsiyete gitcm mrktan oluyorum

Canım bende günde 3 tane hergün aynı saatte progestan alıyorum saatler alınınca bende ikilemde kaldım ama ilaç saatimi bir saat ileri aldım çünkü aynı zamanda önemli saat değil öyle yapınca yine aynı vakitte almış oluyoruz ;)

Hadi. yaa ileri alayim yanii tmm canim cok saoll:)

12.haftadaydı kontrolüm, o zaman kıza benzio dedi doktor, bir sonraki kontrol de 25 Nisan'da, o zaman kesin bell, olacak.. aslnda bnm için farketmez cinsiyeti, ama niyeyse erkekmş gibi gelioo??doktr kıza benzio deyince şaşırdm garipsedm yani =))hayırlısı tabii bakalm kız mı erkek mi? ;)

Rabbim gönlündekini versin inş cnm hayırlısı olsun bakalım

Arkadaşlar bebeğinizi görmek için doktoru beklemenize verdiği tarihe uymanıza gerek yok ki hangi doktor karışabilir ben bunda pek gitmiodum oğlmda her hafta gidrdim görmeye bundads kısmetse pazartesi Cinsiyete gitcm mrktan oluyorum

ne bileyim işte, ultrasonda öyle pek sağlıklı birşey değil diyorlar ya, ondan sabrediyorum..yoksa dediğin gibi meraktan ölüo insan=)

Canım ben de dün biraz düşündüm ama ben ileri aldım bir saat, çünkü bizim iğneler 24 saatlik ve dün saati geldiğinde henüz 23 saat olmuştu, bir saatten birşey olmaz belki ama oynamayım dedim rutinimle. 9da yapıyordum, 10da yapıyorum artık.

Çoook geçmiş olsun kardeşim, Allah bir daha göstermesin inşallah, yatış yapmaları iyi olmuş, 10 gün istirahat şifa olacak size inşallah.

O zaman bende sizi mi kiricam 23:00 e aldim igne saatiji gitti:)

nasıl bşy o? duymştm ama nasıl oluyo blmiorm?

Bebeğimi kmseyle paylaşamıodum dokunduramıyordum halisunasyon görüyorum olmayan kişiler evdeymiş gibi geliodu temelinde sebepler vardı aslında uzun hikaye neyse önümden fare geçti die 15 günlükken eşimi işten eve getirttim aradı bşy yok tabi vs şeyler 15 günüm kotu geçti anneme gittim de orda toplandım çok zordu ama rabbim yaşatmasın fırlattım sandım Bi ara

Bebeğimi kmseyle paylaşamıodum dokunduramıyordum halisunasyon görüyorum olmayan kişiler evdeymiş gibi geliodu temelinde sebepler vardı aslında uzun hikaye neyse önümden fare geçti die 15 günlükken eşimi işten eve getirttim aradı bşy yok tabi vs şeyler 15 günüm kotu geçti anneme gittim de orda toplandım çok zordu ama rabbim yaşatmasın fırlattım sandım Bi ara

Allah Allaah çok ilginçmiş.. ve de zor..Allahtan eskde kalmş bu sefer olmaz inşallah..bize de olmaz inşallah!!

ne bileyim işte, ultrasonda öyle pek sağlıklı birşey değil diyorlar ya, ondan sabrediyorum..yoksa dediğin gibi meraktan ölüo insan=)

Cnm ultrasonun zararlı olduğunu hep eski kafalar söyler ben girerdim annem susmazdı iki dk radyasyon veriosun hep fln sağlıklı Bi oğlm oldu çok şükür arada gidin bunlar güzel donemler cnm hiçbişey olmaz

Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...

Canim cok cok uzuldum eminim cok zor bi gun gecirmissindir ama sukur ki bebegin iyi , sen guzelce dinlenn hic kalkma dualarim seninle...
Sanırım en son ikimiz öğrenicez:) olsun geç olsun sağlıklı olsunlar:) gönlümüzdeki bebişlerimiz olsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay al benden de o kdr bikaç gün var adetime kasıklarım çok ağrıo tatlı istio cnm sanki hamiş,değilmişim gibi ama bu 3-4 ay sürüyor bebek 5 ayına geldiğinde olmadı bende ilk gebelikte

Aynı bende öyle bide bel ağrısı ve sağ bacak ağrısı var ama sanırım bulantılarım hafifledi

Yok doktor karısmaz bence benim doktorum gerek bile görmedi ense kalınlıgina bakarak düsünürüz dedi 5. Ayda ayrıntili ultrasonla bakarız aldırmayı düsunurseniz ona gore yapariz testleri dedi

En geç ben öğreneceğim taa nisan sonunda randevum oda daha gösterirse bebişim :)

Ayrıntılı ultrasonun randevusunu devletten almak lazım.. Iyi hatırlattın:) şimdiden alayım onu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar kızlaar =) bu yukardaki anketi hislerimize göre mi yapcaz cinsiyet kesnleşnce mi yapcaz?? =)) Benim içime erkek doğuo ama doktor kıza benzio demişti 12.haftada bakalm nolcak;):nazar:

Canım sakın emin olmadan yazma yada yazacaksan bir daha düzeltemiyorum oyle kalıyor test bi seferliğine oluyor bizim kız ama bende acaba değişmişmidir diye bekliyorum randevuyu

Herkeze iyi aksmlr oglen hastaneye gittim kontrol vardi dr.serum taktirdi yarim saat oldu yeni geldim eve bebekler iyi dedi dr serum benim icinmis gucsuzmusum ole dedi ama yinede korktum arkdslr bisey olmaz dimi bebeklerime:43::43::43:

Back
X