Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişlerimizin canı sağ olsunda , bende muane ücreti 100 tl ödüyorum, tesler için de tabi ayı ücretler . Ayrıntılıyı devlettemi yaptırsak acaba , oradada iyi doktorlar var aslında
Kizlar bugun mutfaga girmeyi basardim ve yemek yaptim tek cesit yemek ama olsun iyi geldi mutlu oldum :) darisi giremeyenlere dicem ama sanirim tek giremeyen bendim :)
saçmalama ya niye bozuyorsun moralini kıyamam sana yapma boyle. öğreneceksin işe haftaya canım benim bak hissetmeyede başlamışssın hareketlerini keske çikolata yeseydin giderken. biz cok hareket etti diye cok şikayet ettik ama sanırım en iyisi yine çikolata yiyip gitmek ama kararında. mazallah bu seferd uyur yada poposunu dıoner ceviremeyiz. gerci benim bebiş bi ara poposunu çevirdi bize ben dedim aa dondu popişini çevirdi dedim doktora doktorda üzülme döndürüm ben şimdi onu dedi. acaba senin doktorda kaldırabilirmiydi
peki yağları ayrı ayrı denedin mi. Bazıları alerji yapıomuş.
Her zaman yerinde durmayan bebeğim bu sefer oturduğu yerde kaldı anacım kıpırdamadı hiç. Doktor cinsiyetini söylicem deyince kıpırdamadı bebişim. Kalp atışını gösterdi. Başı keseye değiyor otururken ayyy artık karnım büyür benim. Zaten çıktı karnım. Çok seviniyorum karnım çıkıyor diye :)))))))))
bende giremiyorum girmeyide hiç düşünmüyorum annem sağolsun herseyimi hazırlıyor![]()
bizde 120 ödüyoruz muanelerde muane ücreti sorun değilde ikili test için muane dahil 500 istediler tamm dedik ayrıntılı daha da pahalı oluyormus sanırım oda cıkar sana 600 lira ee buda ciddi bir ücret yani tamam sağlığı iyi olsun basla hiç birsey sorun değil ama daha uygunu varken hatta ozellerde bile daha uygunken ben gidipte enayilik edemem o parayı verip. bence de canım en iyisi devlet yada daha cüzi miktar verebileceğimiz özel hastane en fazla 300 olmalı bence toplamda
Kizlar bugun mutfaga girmeyi basardim ve yemek yaptim tek cesit yemek ama olsun iyi geldi mutlu oldum :) darisi giremeyenlere dicem ama sanirim tek giremeyen bendim :)
Tebrikler :)))) bende giremiyordum tek degilsin canim.suandada yattigim için giremiyorum.inşAllah iyleşince girerim :))))))
bizde 120 ödüyoruz muanelerde muane ücreti sorun değilde ikili test için muane dahil 500 istediler tamm dedik ayrıntılı daha da pahalı oluyormus sanırım oda cıkar sana 600 lira ee buda ciddi bir ücret yani tamam sağlığı iyi olsun basla hiç birsey sorun değil ama daha uygunu varken hatta ozellerde bile daha uygunken ben gidipte enayilik edemem o parayı verip. bence de canım en iyisi devlet yada daha cüzi miktar verebileceğimiz özel hastane en fazla 300 olmalı bence toplamda
ya canım senin yazdığın yağlar vardı onlar bi yerde kayıtlıysa paylaşırmısın tekrardan ben yazdım ama kaybettim notu![]()
bu fiyatlar acayip uc noktalarda ya. Benim muayene 75 lira ayrıntılı için sadece 20 tl dediler.şimdi sizinkileri okuyunca şaşırdım telefonda sormuştum acaba yanlış mi anladılar şüpheye düştüm.
valla benimde cıkıyor eşim m giyiniyor onun tsörtten de gözüküyor göbeğim :) saklanmıs demek annesinden kızma sen üzme tatlı canını ee haklısın sende ama 10 gün sonra göreceksin inşaallah
son bir kac haftada sivilcelerim cogaldi kizlar :))
batil bisey mi bilmiyorum ama erkek anneyi guzellestirirmis kiz da annenin guzelligini alirmis derler yaslilarimiz :))