• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar bende 14. haftaya geldim hiç bişeyin değiştiği yok. hamile olmadan önce şunu yiyicem bunu yiyicem bebğime söyle böyle bakıcam diyordum ya . hepsi hayal oldu. ben kendime bakamıyorum. 63 kiloyla hamile kaldım boyumda fena değil ama hiç kiloda olmadım ay bu neydi böyle. evimin temizliğin yapamıyorum kocamla ilgilenemiyorum işde mal gibiyim. korkuyorum ki evime misafir gelsin!! önceden fena sosyal bi insandım ...:50::53:

hamilesin herkes sana biraz anlayış gösterir heralde.
sen takma kafanı bunlara.
misafirler de bebek olunca bol bol gelicek zaten merak etme.
şimdilik kötü olduğu söyleyip geçiştirmek bence en iyisi.
beni dışarı bile çağırdıklarında cnm gitmek istemeyince iyi değilim diyorum kusura bakmayın.

Günaydın kızlar, dün doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları kutluyorum, yolculuk tan bahseden arkadaşlar olmuş , onlara da doktorlarından izin almalarını öneriyorum . Kızlar ben işe gelirken servis biraz engebeli yollardan geliyor ve bir yokuş lu rampa var orada ben çok korkuyorum kaç kez uyarım yokuştan yavaş inin diye bir gün yavaş ,ikinci gün yavaş ,üçüncü gün yine kaptırıyor . Dün yine korkuttu beni içim çekiliyor resmen , servisten indiğim gibi çıkardım :50: bu durum Rabbim korusun bebişimde etki eder mi kızlar ben gerçekten çok korkuyorum . Anlayış olacak insanlarda söylüyorum gülüyor ne korkuyosun diyor

Sabah servise yetişcem derken tlfnu unuttuğumu farkettim.
dönüp aldım evden. sonra tabi yetişmek için kastım kendimi.
bi de yol yokuş. off çok yoruldum. ve acaba bişey mi oldu diye pipiriklendim hemen.
tuvalate gittim şimdi bişey yok. kanama felan. ay bi daha kanama olsun istemiyorum:50:
bişey olur mu sizce? ağrım yok kasıklarımda.

birşey olmaz cnm o kadar koşturmaktan , ama yinede dikkatli haraketler etmek lazım

Günaydın kızlar :)
Yolculuktan falan bahsetmişsiniz.
Acaba 7 aylıkken uzun yola çıkılır mı ki?
Son kez başbaşa tatil yapmak istiyorum kocişimle :)
Gerçi bebekle beraber masraflar gelecek ama :)))

günaydın canım :) bizde haziranda tatile gideceğiz evet 7 aylık oluyoruz o zaman biran 6 aylık gibi geldi de :) ya bizde bebek gelmeden son kere kafa dinleyelim dedik fethiye'ye gidip. bir problem olurmu acaba? Hemde biz istanbuldan çıkıp tüm şehirlere uğrayıp geze geze gidiyoruz. bu olay cok yoracak sanırım beni. Acaba uçakla gitmekte bir problem olur mu peki?

günaydın kızlar bende 14. haftaya geldim hiç bişeyin değiştiği yok. hamile olmadan önce şunu yiyicem bunu yiyicem bebğime söyle böyle bakıcam diyordum ya . hepsi hayal oldu. ben kendime bakamıyorum. 63 kiloyla hamile kaldım boyumda fena değil ama hiç kiloda olmadım ay bu neydi böyle. evimin temizliğin yapamıyorum kocamla ilgilenemiyorum işde mal gibiyim. korkuyorum ki evime misafir gelsin!! önceden fena sosyal bi insandım ...:50::53:

bu durum ne kadar sürecek bende bilmiyorum , herkezin bu haftalarda bulantıları geçti bende çok fazla olmasa da yine istifar devam ediyor. eve gittiğim gibi yatıp uyumak istiyorum

Günaydın kızlar, dün doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşları kutluyorum, yolculuk tan bahseden arkadaşlar olmuş , onlara da doktorlarından izin almalarını öneriyorum . Kızlar ben işe gelirken servis biraz engebeli yollardan geliyor ve bir yokuş lu rampa var orada ben çok korkuyorum kaç kez uyarım yokuştan yavaş inin diye bir gün yavaş ,ikinci gün yavaş ,üçüncü gün yine kaptırıyor . Dün yine korkuttu beni içim çekiliyor resmen , servisten indiğim gibi çıkardım :50: bu durum Rabbim korusun bebişimde etki eder mi kızlar ben gerçekten çok korkuyorum . Anlayış olacak insanlarda söylüyorum gülüyor ne korkuyosun diyor

canım ön tarafta oturmaya calıs. dikkatli ol bu konuda mutlaka. nasıl neden korkuyorsun bende rampadan falan geçtiğimde hzlı olursa direk kızıyorum kocişe cünkü bildiğin karnım ağrıyor yani

merhaba canlar nasılsınız ben hamd olsun iyiyim sadece boğazımda afferdersiniz balgam var ve midemi bulandırıyor mide yanmama yok bugün doktor amcamıza gideceğiz ya akıllı duruyor benim ki :16:

korkma kuzum benim bildiğim ani şeyler etkiler derler bebekleri.
sen zaten biliyorsun yokuş aşağı inceğin için gerilmişsindir.
ve arabada midenin bulanması gayet normal.
bence servis şöforüne deki: eğer bu yokuştan aşağıya böyle hızlı inmeye devam edersen midem bulanır kusarım arabana.
sen de kusura bakmazsın artık.

Amin canim Allah im korusun onlari 8 haftalik gittigimde normaldi 11 haftalikken hafif lkelenme seklinde bi kanamam olmustu gittigimde 1hafta gerilik vardi bu gerilik malesef acilarak devam etti 28 haftalik dogum yaptigimda 1 aylik gerilik vardi cok doktor gezdik ama hep yapacak bisey yok dediler bu konuda tip pek bisey yapamiyo sonrasinda cok arastirmalr yapildi ama ortaya bi sebep konulamadi ilk aylarda kapmis olacagim bir enfeksiyon veya kimyasalin sebep olmus olabilecegi soylendi kanda pihtilasma cikmsdi ama ben yinede onlem amacli ign ve aspirin kullaniyorum cok sukur simdilik hersey yolunda Allah in izniyle bu sefer hersey guzel olucak benimle ayni durumu yasayan bi arkadasla tanismistim hastanede yatarken cok sukur o ikinci bebegini saglikla aldi kucagina Allah hepimizin bebegini korusun insallah

ne olurmus canim gerilik olursa, yani kalbi falan calisiyormuydu bebisin?
amin insallah bu defasinda saglikli alrisin kucagina...
soruyorum cünkü benimde kardesim vefaat etti, daha 26 günlüktü.

Nasill yanii benim bebisi mi hissediyosunn:)

ee öyle gibi, ama ilerlegen zamanldarda daha cok hissederim gibime geliyor...
bir kendiminkini hissedemiyorum ben :)
ama rüyamda büyük bir oglan cocugu gördüm, 10-12 yaslarinda.

öyle fazla içmeyin kızlar.
benim okuduklarımda da faydalı yazanlar vardı.
bi yerde ileriki zamanlarda içinde tuzlar olduğu için şişme yapabiliyormuş.
dr a sormakta fayda var.
mesela ben nezle oldum. kuşburnu içeyim mi diye sordum. içinde kafein var fazla içme dedi.
ben çay kahve kola felan hepsini kestiğim için onu da içmedim. ıhlamur istediğin kadar içebilirsin dedi.

evet ama burda herkes iciyor, bilmiyorum ordaki sodalar ne iceriyor, burda musluk suyundan icmezler...herkes soda icer :)

canım ön tarafta oturmaya calıs. dikkatli ol bu konuda mutlaka. nasıl neden korkuyorsun bende rampadan falan geçtiğimde hzlı olursa direk kızıyorum kocişe cünkü bildiğin karnım ağrıyor yani

ön tarafta oturursam yokuştan inince daha çok korkuyorum . Rampalı bir yokuş araba hızlı indiğinde resmen tekerlekler havaya kalkıp tekrar oturuyor , herkez normal davranıyor ama ben korktum işte birkere bu gün yine uyarıcam ben hamileyim lütfen dikkatli ol dicem artık . içim çekiliyor ya resmen

günaydin kizlar,

bugün nasilsiniz?
benim patron beni sinir etti bugün...birak dedi yapma ben sana birsey verene kadar bir kagit, tamam dedim biraktim, daha bugüne kadar vermedi, vereceyi kagiti bugünde diyor yaptinmi, bende yok dedim...sinir oldum yani...simdi goya bana öyle bir kagit vermicekmis...
sabah sabah sinirlerimi bozdu walla

korkma kuzum benim bildiğim ani şeyler etkiler derler bebekleri.
sen zaten biliyorsun yokuş aşağı inceğin için gerilmişsindir.
ve arabada midenin bulanması gayet normal.
bence servis şöforüne deki: eğer bu yokuştan aşağıya böyle hızlı inmeye devam edersen midem bulanır kusarım arabana.
sen de kusura bakmazsın artık.

evt yokuştan indiğimi görüyorum , kendimi sıkıyorum bu seferde daha çok etkileniyorum . Kaç kez kustum arabada o da biliyor ama benim tedarikli olduğumuda biliyor cebimde poşet ver hep. Aslında iyi bir inan söyleyince anlıyor ama gülüyor onlar kormadığı için komik geliyor . Artık hamile olduğumu söyleyim de beni korkutmaz belki , sağol cnm ilgin için

ön tarafta oturursam yokuştan inince daha çok korkuyorum . Rampalı bir yokuş araba hızlı indiğinde resmen tekerlekler havaya kalkıp tekrar oturuyor , herkez normal davranıyor ama ben korktum işte birkere bu gün yine uyarıcam ben hamileyim lütfen dikkatli ol dicem artık . içim çekiliyor ya resmen

haklısın kuzum haklısın kesinlikle birazcık duyarlı olması lazım. saygısız şey. Aaa sen hamile olduğunu söylemedin mi? bence soyle canım, can taşıyorsun sonuç olarak içinde. ve tedariği bırak dinlemezse direk arabasına cıkart oda temizlesin pislik bende sinir oldum şimdi

Günaydın canım evet oyle insanlar var arkadas listesine bakıyorum 1000 kişi duruyor ama ben genel anlamda tanımadığım yada konuşmadığım yani yolda görüp selam vermeyeceğim insanları tutmam en son saydığımda 60 kişi vardı arkadas listemde hatta :))
Bağımlılık dersen ben burayada bağımlı oldum ki :) bu arada uzun seyahat etmiyoruz genel olarak cok arabayada binmeneye çalışıyorum işte bi kayınvalidelere giderken uzun oluyor ona da katlanıyorum öecbur ama Haziran'da araba ile tatile çıkcaz Fethiye'ye gitcez yol baya uzun bir problem olurmu bilmiyorum

Benim arkadas listemde hic kabarik olmadi tanimadiklarimi asla eklemem. Ama oyle bisey ki merakli akrabalarim sadece ne yaptigimi bilmek icin arkadas olurdu benimle. Amaaan bosver :) Ben face olmadan daha rahatim.

Haftaya ablam gelecekte eyup sultana gitmek istiyor ama gebzeden eyup sultana baya surer sanirim :(

Bir sefer bir saatlik yola ciktim karnima agrilar girdi biraz.

Onun disinda ucak yolculugu yapicam ben. Annemlere gidip gelcem en son 35 inci haftamda dogum icin gidicem insaAllah.

Birde Ramazan Bayraminda esimle 3 gunlugune bir yere gidelim diyoruz ama bakalim?? Kaplicalara dusundum bende esimin sagligi icin. Senelik iznini dogum zamani kullanicak o yuzden sadece bayram gunlerinde yakinlarda bir yere gideriz galiba.

Benim arkadas listemde hic kabarik olmadi tanimadiklarimi asla eklemem. Ama oyle bisey ki merakli akrabalarim sadece ne yaptigimi bilmek icin arkadas olurdu benimle. Amaaan bosver :) Ben face olmadan daha rahatim.

Haftaya ablam gelecekte eyup sultana gitmek istiyor ama gebzeden eyup sultana baya surer sanirim :(

Bir sefer bir saatlik yola ciktim karnima agrilar girdi biraz.

Onun disinda ucak yolculugu yapicam ben. Annemlere gidip gelcem en son 35 inci haftamda dogum icin gidicem insaAllah.

Birde Ramazan Bayraminda esimle 3 gunlugune bir yere gidelim diyoruz ama bakalim?? Kaplicalara dusundum bende esimin sagligi icin. Senelik iznini dogum zamani kullanicak o yuzden sadece bayram gunlerinde yakinlarda bir yere gideriz galiba.

gebze sıkıntı işte canım. benim kayınvalideler de gebze de oturuyor. iki haftada bir gebzeye gidip geliyoruz o yol beni yoruyor bazen. bende haziran yada temmuzdan itibaren gitmmeyeceğim gebzeye falan insan cok yoruluyor oraya giderken.

bende o meraklı akrabalara sinir oluyorum gecen sildim baya hepsini. ama bu araalar yine listede bir temizlik yapmam gerekecek sanırım :)

evet ama burda herkes iciyor, bilmiyorum ordaki sodalar ne iceriyor, burda musluk suyundan icmezler...herkes soda icer :)

sizin ordakini bilmiyorum şekerim. bizim burda maden suyu içenlere diyorum :9:

O değil şimdi ayağım geçti avuç için kaşınmaya basladı saçmasapan seyler yasıyorum ve galiba tekim bu konuda :) para gelecek diyor eşim ama oye değil cok fena kaşınıyor :s

Bu konuda yalniz diilsin canim ayni kasintilar bende de varr:(

iyi akşamlar kızlar nasilniz iyisinizdir inş biz çok şükür iyiyiz yarın ultrason randevumuz var çok heyecanlıyım ilk defa gorecegim için inş iyi haberlerle gelirim dua edin bize olurmu :16::16::16::16:

Cok guzel haberlerle gel insallah dualarim seninle:)

Günaydın canım evet oyle insanlar var arkadas listesine bakıyorum 1000 kişi duruyor ama ben genel anlamda tanımadığım yada konuşmadığım yani yolda görüp selam vermeyeceğim insanları tutmam en son saydığımda 60 kişi vardı arkadas listemde hatta :))
Bağımlılık dersen ben burayada bağımlı oldum ki :) bu arada uzun seyahat etmiyoruz genel olarak cok arabayada binmeneye çalışıyorum işte bi kayınvalidelere giderken uzun oluyor ona da katlanıyorum öecbur ama Haziran'da araba ile tatile çıkcaz Fethiye'ye gitcez yol baya uzun bir problem olurmu bilmiyorum

Canim arabayla fethiye baya uzak bence ucagi bi danis doktoruna...bide eger arabayla gitmeye karar verirseniz 2 saatte 1 durup 10-15 dk yurumen gerekirmis bilgin olsun

Herkese günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olmasını dilerim.:3:

Sana da gunaydinn tatlimm

merhaba canlar nasılsınız ben hamd olsun iyiyim sadece boğazımda afferdersiniz balgam var ve midemi bulandırıyor mide yanmama yok bugün doktor amcamıza gideceğiz ya akıllı duruyor benim ki :16:

Senden de cok cok guzel haberler bekliyoruzz canim dua edicem sizin icin:)

Aaa cok ilgincc bak heyecan yaptimm simdi:) cinsiyet belli olunca hemen solicem sana:)

Bu konuda yalniz diilsin canim ayni kasintilar bende de varr:(

Canim arabayla fethiye baya uzak bence ucagi bi danis doktoruna...bide eger arabayla gitmeye karar verirseniz 2 saatte 1 durup 10-15 dk yurumen gerekirmis bilgin olsun

cok tesekkür ederim canım bilgilendirmen için. evet Fethiye baya uzak ama mükemmel bir yer geçen sene gittik bayıldık yine gidelim dedik :)

peki bu kaşıntılar için ne yapıyorsun? eczaneye gittim cok kasıntı oluyor gece ayak tabanımda ve avucumda hani bi krem verirmisin dedim yok veremem doktoruna sorman lazım dedi salıya aldık bizde randevuyu zaten zırt pırt arıyorum doktoru bu sefer aramıyım dedim ne olcak ki acaba krem kullanınca

Back
X