Dün akşam 10da 14. hafta kontrolüm vardı, 10. haftadan beri daha az stresli (ama yine de biraz oluyor hala) ve daha heyecanla bekliyorum kontrolleri:)
Çok şükür önce kalp atışını görüp derin bir oh çektik, sonrada önce uyuyan bebeğimiz muayene başlayınca hareket etmeye başladı ki bu defa çikolata yemeyi de unutmuştum:) Ablam ve küçük yeğenlerim de vardı yanımızda ablam kızlara bakın kuzeniniz nasıl yüzüyor deyince çok hayret etti bizim kızlar:)
Crl 8.8 olmuş hala bir hafta önden gidiyor sıpacık, bu arada doktor bu son Crl ölçümü dedi, ona da içim hoş olsu, bebişlerimz büyüyor inşallah kızlar:)
Cinsiyeti için kıza benziyor dedi,Damla(mimoza)ve Naboo dan sonra 3. kız biz olacaz galiba:) ama anketi işaretlemedim şimdi çünkü şimdişik benziyor iki hafta sonra tam nerleşir dedi, o zaman işaretleriz artık bizde.
İkili testin kan sonuçlarını da aldık çok şükür gayet iyi çıktı ama bunlar risk analizi tabi, hatta dün doktorumuz detaylı açıkladı bize bu testi, risk faktörü 1\2 bile olsa hakem amniyosentezdir, en son sözü o söyler dedi.
16. haftada dörtlü test de yaparız dedi ama benim doktorum garanticidir, alıştım ben ona, çok pahalı olursa yaptırmayız, değilse yaparız onu da:) bu aralar evde ablam ve iki kız yeğenim kızlar kulübü olarak takıldığımız için arada yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum size,
hepinize selamlar, sevgiler....:)