• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben hic topuklu giyemem :d takur tukur duserim :d geli ayakkabilarimin topuklari 7 cm di annecim ne kadar zorlanmistim :d gunluk hayatimda babet yadar spor giyerim baskasinda cok hosuma gider topuklu ama kendim giyemem.:d

bence de kirmizisi daha dugunluk :)

benim de agustosta dugunumuz var o zaman elbise alicam :))

giyerim topuklu ama fazla tercih etmem. Babetlerle spor ayakkabıyla daha rahat hissediyorum kendimi :)

evet kırmızıda karar kıldım bende inş hoş durur üzerimde :18: Diğerinede bakıcam kınada giymek için

Evet ya, Allah sağlık sıhhat versin biz fırsat buldukça görüşürüz artık:) Seninki de ilk mi bilmiyorum ama yeğenlerin çok sevinecektir eminim:)

evet canim bizimde ilk bebegimiz :) bi tane cimcimemiz var hele 11 yasinda havalara uctu :)

Acımasız kadın:2:
Benim yerime de dinlen. Sandalye tepelerinde ayaklarımda varis oluşmasa iyidir..

Her banyodan sonra soğuk su döküyorum inşallah işe yarar..

Ya acaba cop kutusu koyamazmisin masanin altina arada bi uzatsan?

En kotusu saatte bir 5 dk filan bir dolasip tekrar yerine otur..

biraz idaremi etsek acaba taytlarla falan , alsak 1 kaç ay sonra olmayacak aldıklarımız o zaman ne olacak . Esnek elbiseler alınabilir belki

evet haklısın ama benim baktıklarım pamuklu ya indirime girmiş bende beğendim alıyım dedim ama aklıma beden gelince ne olur acaba dedim şuanda almasak mı ki tayt giymekten cok sıkıldım artık ben :s

giyerim topuklu ama fazla tercih etmem. Babetlerle spor ayakkabıyla daha rahat hissediyorum kendimi :)

evet kırmızıda karar kıldım bende inş hoş durur üzerimde :18: Diğerinede bakıcam kınada giymek için

Gule gule giyin canim :)

Ben simdiden bakmam heralde cunku i zamana kadar karnim cikar heralde dugunden kisa sure once alirim..

Benim doğumum Allah nasip edese 23 eylül gibi olucakmiş.çünki erken yumurta olduğundan.benim gibi olan varmi? Ekim annesi olmicam galiba öyle görünüyor....

gule gule giyin canim :)

ben simdiden bakmam heralde cunku i zamana kadar karnim cikar heralde dugunden kisa sure once alirim..

bizim mayıs başında düğünümüz şimdiden bi kaç fikir edineyim dedim :) bu ay sonu almam lazım elbisemi

kızlar geldim ama ancak girebildim çok şükür herşey yolunda 6,42cm boyumuz var 12+6 günlük maşallah çok iyi dedi hareketlerini gösterdi ayaklarını oynatıyordu hızlı hızlı :nazar:
ense kalınlığına baktı 1,9mm dedi burun kemiğine baktı bunlar olumlu güzel şeyler istersen ikili test yapalım dedi ben istemedim Rabbim'e emanet kuzum, herşeyin hayırlısı bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi bizden haberler böyle kızlar
:54:

Benim doğumum Allah nasip edese 23 eylül gibi olucakmiş.çünki erken yumurta olduğundan.benim gibi olan varmi? Ekim annesi olmicam galiba öyle görünüyor....

ben işte canımm :) 21 ve 23 eylül arasında gözüküyor tahmini doğumum normalde 28 eylülle başladım ama 1 hafta one gecti rabbim bilir ama belki ekime kadar bekleyeceğim belki burada duranlar 2-3 hafta erkenden doğuracak bunu kimse bilemezki adı üstüne beklenen yani tahmini bir süreç bu bence hiç yorma kafanı ve bizi bırakma :)

kızlar benim hala sadece eşim biliyo hamile olduğumu kimseye söylemiyorum eşimede söyletmiyorum tehdit ediyorum:)) İlk gebeliğimde kan pıht.yüzünden kaybettim die hala o korkuyu atamıyorum üzerimden.Ne olucak benim bu halim sanki paylaşırsam bebeğime bişey olucak gibi??

bende seninle aynıyım kimseye söylemedim birtek annem biliyor başka kimse bilmiyor daha önce aynı cümleyi bende kurmuştum benim 6. hissim çok kuvvetlidir hissettiklerim hep çıkar damla arkadaşımıza korkuyorum içimde bir his var demiştim 1 gün sonra ikili sonucum kötü çıktı farklı bir açıdan bakıncada acaba benmi çağırıyorum diyorum kendi kendime belki rahat olsam korktuğum başıma gelmezdi o yüzden sende rahat ol artık hiçbirşey olmayacak bebeklerimize allahın izniyle sağlıcakla doğuracağız

Arada cok fark yok zaten eylul ekim fark etmez canim.:)

bizim mayıs başında düğünümüz şimdiden bi kaç fikir edineyim dedim :) bu ay sonu almam lazım elbisemi
İyi yaptin nisana girdik zaten zaman cabuj geciyor :)

kızlar geldim ama ancak girebildim çok şükür herşey yolunda 6,42cm boyumuz var 12+6 günlük maşallah çok iyi dedi hareketlerini gösterdi ayaklarını oynatıyordu hızlı hızlı :nazar:
ense kalınlığına baktı 1,9mm dedi burun kemiğine baktı bunlar olumlu güzel şeyler istersen ikili test yapalım dedi ben istemedim Rabbim'e emanet kuzum, herşeyin hayırlısı bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi bizden haberler böyle kızlar

Hadi hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insaAllah kuzunu :)

hayırlı olsun canım allah sağlıcakla doğurmanı nasıp etsin inşallah iyiki ikili test yaptırmadın kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor zaten hatalı pozitif sonuç çok araştırdığım kadarıyla :nazar:

evet haklısın ama benim baktıklarım pamuklu ya indirime girmiş bende beğendim alıyım dedim ama aklıma beden gelince ne olur acaba dedim şuanda almasak mı ki tayt giymekten cok sıkıldım artık ben :s

ben işe gelirken ne giyeceğimi şaşırıyorum :1: yeni bir tayt aldım çok rahat biraz daha idare edelim bence , hamilelik belirgin olsun inş. o zaman alırız bedenimizi bilerek alırız en azından

ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH YAAAA :nazar::nazar::nazar: İNŞALLAH BENDE CTESİ ÖĞRENİRİM CİNSİYETİNİ :) YAVAŞ YAVAŞ CİNSİYETLER BELİRMEYE BAŞLADI ERKEK HEE Bİ PRENS DAHA EKLENDİ :) RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM İNŞALLAH HEP BÖYLE SORUNSUZ GEBELİK YAŞARSIN.

çok şükür, bir güzel haber daha :) boyuda iyi maşallah , gözün aydın cnm

bende seninle aynıyım kimseye söylemedim birtek annem biliyor başka kimse bilmiyor daha önce aynı cümleyi bende kurmuştum benim 6. hissim çok kuvvetlidir hissettiklerim hep çıkar damla arkadaşımıza korkuyorum içimde bir his var demiştim 1 gün sonra ikili sonucum kötü çıktı farklı bir açıdan bakıncada acaba benmi çağırıyorum diyorum kendi kendime belki rahat olsam korktuğum başıma gelmezdi o yüzden sende rahat ol artık hiçbirşey olmayacak bebeklerimize allahın izniyle sağlıcakla doğuracağız

nasıııl? kötü mü çıktı? üzülme canım kötü çıkıpta iyi sonuçlar alan cok arakadasların hikayelerini okudum kk'de. Rabbimin izni hiç birsey olmayacak keske baktırmasaydın o testle yok yere strese girdin. evet bence de çağrışım yapıyorsunuz bana da herkes aman soylemeyin soyle boyle nazar değer dediler ben hayır dedim ya boyle düşünmeyin Rabbime emanet dedim. sonra herkes erkek dedi ben kız dedim erkek olacagına inansam bile erkek diyenlere kızdım lütfen soylemeyin cekmeyin dedim şimdi oranda olsa kız bebek bekliyorum. kuantum fiziğine cok inanıyorum ben mutlaka düşündüğümüz şeyler bugun değilse bile yarın gelip bizi buluyor bizi bulmazsa kocamızdan yakınımızdan cıkıyor ama mutlaka cıkıyor. kötü hiç birsey düşünmeyelim sadece dua edelim bence.

kızlar rüyalardan anlayan varmı rüyamda bebek kıyafetleri gördum bazıları benim aldığım ama bazılarını ilk kez gördüm yani annem kıyafetleri arkadaşıma veriyor yeni doğum yapmış kızı olmuş bende versin istemiyorum arkadaşıma diyorumki bak senin kızın olmuş bunları al ama papyonluyu vermem benim çocuğum giyecek diyip geri alıyorum sizce ne demek bu

canımm hoşgeldin :) hemde güzel güzel haberlerle gelmişsin. prens mi geliyor yoksa :)) boyu posu da uzamış maşallah maşallah en iyisini yapmıssın bosver rabbim korusun birsey cıksa ne olcak sanki hem tedavide bazen sonuc vermeyebiliyormus onun stresi bile insanı deli eder 9 ay boyunca acaba doğrumu sağlıklı olsun nolur diye. ee fotoğrafı nerde yakışıklının

kızlar rüyalardan anlayan varmı rüyamda bebek kıyafetleri gördum bazıları benim aldığım ama bazılarını ilk kez gördüm yani annem kıyafetleri arkadaşıma veriyor yeni doğum yapmış kızı olmuş bende versin istemiyorum arkadaşıma diyorumki bak senin kızın olmuş bunları al ama papyonluyu vermem benim çocuğum giyecek diyip geri alıyorum sizce ne demek bu

hiç anlamam canım ama rüyada görülen cinsiyetin tersi cıkarmış diye duydum sanırım yakışıklı mı yakışıklı bir delikanlının annesi olacaksın :)

Back
X