- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
nasıııl? kötü mü çıktı? üzülme canım kötü çıkıpta iyi sonuçlar alan cok arakadasların hikayelerini okudum kk'de. Rabbimin izni hiç birsey olmayacak keske baktırmasaydın o testle yok yere strese girdin. evet bence de çağrışım yapıyorsunuz bana da herkes aman soylemeyin soyle boyle nazar değer dediler ben hayır dedim ya boyle düşünmeyin Rabbime emanet dedim. sonra herkes erkek dedi ben kız dedim erkek olacagına inansam bile erkek diyenlere kızdım lütfen soylemeyin cekmeyin dedim şimdi oranda olsa kız bebek bekliyorum. kuantum fiziğine cok inanıyorum ben mutlaka düşündüğümüz şeyler bugun değilse bile yarın gelip bizi buluyor bizi bulmazsa kocamızdan yakınımızdan cıkıyor ama mutlaka cıkıyor. kötü hiç birsey düşünmeyelim sadece dua edelim bence.
180/1 risk çıktı amnio sentez dedi doktorum istemedim yaptırmayacağım aslında istemiyordum ikili test dr um yapalım dedi eşim da kabul etti banada kan vermek düştü ben daha önce çok bebek kaybettim hepside içime doğdu ya rüyamda gördüm ya hissettim hatta bu sefer hamile olduğumu çok çok erken öğrendim hatırlarsan rüyamda gördüm hemen çıktı sadece bebek konusunda değil çevremdekiler şaşırır hep bikere sabah kalktım eşime uzak akrabamız ölcek ama yakın olmadığımız için fazla üzülmeyeceğiz dedim öğlene doğru haber geldi herkese söylemedim çünkü şimdiye kadar hep söyledim biyerden sonra inandırıcılığı kalmadı çünkü hiç karnım büyümedi sanki yalan söylüyorum gibi açıkça laf sokanlar bile vardı en son arkadaşlarla kız kıza tatile gittik telefonumu karıştırırken hatıra çektiğim fotoları gördüler ve tepki aaaa gerçekten hamileymişsin çıkmış testlerde sonra ultrasyon görüntülerini gördüler bişey demedim ama çok kırıldım o yüzden söylemiyorum kimseye nazardan değil allaha emanet sonuçta kayın validemlerin umurunda değil zaten o yüzden cinsiyeti öğrenelim sonra söylicez ohhh içimi döktüm azıcık