• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuş:nazar: farklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
Sizde durumlar nasıl, dün yoktum, kontrole giden cinsiyet öğrenen oldu mu?

Günaydın canım, maşallah büyüüş kuzucuk.%70 bay yüksek bir oran, Allah gönlünüzdeki neyse onu versin canım ama doktoruna bravo baya iddialı bir oran vermiş :)

Günaydın canım, maşallah büyüüş kuzucuk.%70 bay yüksek bir oran, Allah gönlünüzdeki neyse onu versin canım ama doktoruna bravo baya iddialı bir oran vermiş :)
Teşekkür ederiz teyzesi;) kendi doktorum %90 demişti baya yüksek evet. Allah herkesin gönlüne göre versin ;) Sende haftaya öğrenebilirsin sanırım, doktorun söyler miniğin gösterirse;)

Teşekkür ederiz teyzesi;) kendi doktorum %90 demişti baya yüksek evet. Allah herkesin gönlüne göre versin ;) Sende haftaya öğrenebilirsin sanırım, doktorun söyler miniğin gösterirse;)

Yok canım,benim doktorum hayatta söylemez, bir kere sordum 16. haftadan önce belli olmaz dedi ve konuyu kapattı. Sanki sözleşme yapacağız keşke o da bir oran verse, doğru yada yanlış :)

kızlarr günaydınnn :17::17: güne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26::25::25: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar :16::16::16::16::16:

Gunaydın kızlar bol enerjık bır gun olması dılegıyle herkese selamlar

günaydın cnm teş ederiz, ben pek enerjik başlamadım . Sabahları mide bulantılarım hat safhada, zor kahvaltı yapıyorum bu durum geçmiyecek mi acaba :50:

Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuş:nazar: farklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.

Günaydın cnm . 1 ay bekleyemedin bebişi görmeye mi gittin annesi :) maşallah güzel haberlerle geldin , bebişin büyümüş :nazar: cinsiyetide bence kesin artık 2. dr da onayladığına göre :) hayırlısı ile hissetseydik te kuşkulardan kurtulsaydık bari,

kızlarr günaydınnn :17::17: güne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26::25::25: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar :16::16::16::16::16:

Günaydın canım..Seni çok iyi anlıyorum, ben de Ankara'da yalnızım :( ailemi çok özlüyorum, elimde olsa her hsonu gitmek istiyorum. Bu hormonların etkisi sanırım, eskiden bu kadar olmazdı, bu süreci onların yanında geçirebilmeyi çok isterdim. Ama olun kocişlerimiz yanımızda, sizler varsınız. Buna da çok şükür.
Sağlıklı günler dilerim,

günaydın canım sakaryayla istanbul arası ne kadarkı atla gıt fırsat buldukca zamanla alısırsın bebişin olunca onun düşünmekten

ben aile 1 otobüslük mesafedeyim ama yine özlüyorum , her zaman gidilmiyor işlerim oluyor hafta sonları ,dinlenmek istiyorum derken her hafta gidemiyorum onlar iyi olsunlar da, arada görsek te olur napalım

Günaydın canım..Seni çok iyi anlıyorum, ben de Ankara'da yalnızım :( ailemi çok özlüyorum, elimde olsa her hsonu gitmek istiyorum. Bu hormonların etkisi sanırım, eskiden bu kadar olmazdı, bu süreci onların yanında geçirebilmeyi çok isterdim. Ama olun kocişlerimiz yanımızda, sizler varsınız. Buna da çok şükür.
Sağlıklı günler dilerim,

ya ben hep böyle hissediyorum alışamıyorum bu duruma yanlarında olmak istiyorum :(( hamilelikte hepten duygusallaştımm ben :(( :14::14::14:

günaydın cnm teş ederiz, ben pek enerjik başlamadım . Sabahları mide bulantılarım hat safhada, zor kahvaltı yapıyorum bu durum geçmiyecek mi acaba :50:

Gecer canim sabret uyaniruyanmaz kraker vs. Ye yataktan hemen kalkma ben de ilk uyandigimda enerjik oluyorum kahvaltiyi yapana kadar enerjim dusuyor kahvaltidan sonra yine yerine geliyor sukur ac olarak cok beklememeye calis

Gunaydın kızlar bol enerjık bır gun olması dılegıyle herkese selamlar
günaydın canım :16: :16:
oyyyy maşallah size canım:nazar::nazar::nazar: ben dün gittim doktora 12+6 günlüktü 6,42cm :nazar: herşey yolunda şükür %55 erkek dedi ve bi ay sonra çağırdı tekrar ama ben 15 günsonra başka bi doktora gitmeyi palnlıyorum 1 aya kadar dayanamam :52: :52:
Herkese günaydın kızlar 😊hepimize sağlıklı günler 😊
günaydın :16: :16:
canım günaydın özlersin tabi bide duygusal dönem ama üzülme evinde eşinle mutlu ol bebeğinde var şükürler olsun gider görürsünüz :16: :16:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar

günaydın canım :16: :16:

Kızlar konu faceten acilmis lütfen burayı bırakmayın kendi adıma benim facem yok burası sessiz kalmasinnnnnnn

Kim acmış ki? Facesi olan forumlarda genel olarak problem cıkıyor ve forumları kapatılıyor biz sadece Faceden ekledik bir kac kişiyle birbirimizi ama buradayız canım ben en azından oyle orada zaman geliyor haberleşemiyoruz diye ekledik birbirimizi ama burada duralım bence de

Kim acmış ki? Facesi olan forumlarda genel olarak problem cıkıyor ve forumları kapatılıyor biz sadece Faceden ekledik bir kac kişiyle birbirimizi ama buradayız canım ben en azından oyle orada zaman geliyor haberleşemiyoruz diye ekledik birbirimizi ama burada duralım bence de

hımm anladım canım tamam :)

Günaydın canım sakaryalımısınız siz neresinde yaşıyor ailen? Sende iyiki varsın canım bazen bende oyle cok yalnız hissediyorum kendimi burası cok iyi geliyor

Günaydın sabırsız annecik :)) dayanamadın özledin gittin dimi :)) erkek işte canım benim artık iki doktor tarafından da kesinleşti hayırlı uğurlu olsun maşallah canım kuzuna nede çabuk büyüyorlar değil mi? Bu arada ben dün garip birsey hissettim karnımda belki de o bebeğin hareketleriydi bilemedim ama direk sağ tarafında bebeğin olduğu yerde bir kıpırdama gibi farklı tuhaf birseydi belki değildir bilmiyorum sanırım iyice hisseder kadar bunu bilemeyeceğiz

Back
X