• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım sakaryalımısınız siz neresinde yaşıyor ailen? Sende iyiki varsın canım bazen bende oyle cok yalnız hissediyorum kendimi burası cok iyi geliyor

evet sakaryalıyız merkezinde yaşıyorlar :) evet bana da burası iyi geliyo aynı zaman da aynı şeyleri yaşayıp hissettiğimiz bi dönemde güzeel dostluklar oldu bence :))

evet sakaryalıyız merkezinde yaşıyorlar :) evet bana da burası iyi geliyo aynı zaman da aynı şeyleri yaşayıp hissettiğimiz bi dönemde güzeel dostluklar oldu bence :))

Bizde Sakarya akyazılıyız göçüp gelmişiz oralara :)

Yok canım,benim doktorum hayatta söylemez, bir kere sordum 16. haftadan önce belli olmaz dedi ve konuyu kapattı. Sanki sözleşme yapacağız keşke o da bir oran verse, doğru yada yanlış :)
Başka bi doktora git sende canım olmaz mı;) anlamıyorum bu doktorları neden farklı davranıyorlar ki.

Günaydın cnm . 1 ay bekleyemedin bebişi görmeye mi gittin annesi :) maşallah güzel haberlerle geldin , bebişin büyümüş :nazar: cinsiyetide bence kesin artık 2. dr da onayladığına göre :) hayırlısı ile hissetseydik te kuşkulardan kurtulsaydık bari,
evet canım napıyım çok özledim merak ettim:)) şu aşamadan sonra büyük ihtimal değişmez canım cinsiyeti bana da öyle geliyo;)
günaydın canım :16: :16:
oyyyy maşallah size canım:nazar::nazar::nazar: ben dün gittim doktora 12+6 günlüktü 6,42cm :nazar: herşey yolunda şükür %55 erkek dedi ve bi ay sonra çağırdı tekrar ama ben 15 günsonra başka bi doktora gitmeyi palnlıyorum 1 aya kadar dayanamam :52: :52:
sağol canım;)) size de maşallah :nazar: ooo, bi erkek daha geldi, hoşgeldi sefa geldi;) iyice sabırsız olduk dayanamayıp kendimizi doktorda buluyoruz:)) gün geçtikçe büyüyo meleklerimiz ne güzel :16:

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerii:))Güzel,sağlıklı bi gün geçirmeniz dileğiylee...

gunaydın kızlar.
ne guzel herkes teker teker ögreniyor prens mi,prenses mi?
daha çook var bana yaaa:(
11 nisanda 2'li test var önce atlatmamız gereken.
darısı bizlerin başına !

Kizlaar size bi sorum var.bizim sağlık ocağına gidip hamileyiz diye kayıt yaptırmamız gerekiyor mu? Normalde hastaneler bildiriyomus ama bir ay oldu beni arayıp soran yok

hayirli sabahlar kizlar herkes iyiyidr insaAllah :)

kızlarr günaydınnn :17::17: güne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26::25::25: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar :16::16::16::16::16:

Günaydın canım, farklı şehirlerde olmak çok zordur eminimki ama Allah daha kötü ayrılıklar vermesin.Sağlıkla başka bir şehirde yaşadıkları için mutlu olabilirsin.Hem eminim ki doğum yaptığında yanına gelecekler ve o zaman daha bir şenlik havası olacaktır inşallah :)

Sen de iyiki buradasın, burada bir yandan hamilelik konusunda paylaşımda bulunurken, diğer taraftanda gerçek hayatta kimseyle paylaşamadığımız günlük sıkıntılarımızı da paylaşmaya çalışıyoruz. Bir nevi terapi gibi :)

Şimdi karnındaki bebişi düşün ve tüm enerjini topla, haydi kalk bebiş senden sağlıklı beslenme istiyor,moralli bir anne istiyor :)

kızlarr günaydınnn :17::17: güne enerjik başlamayı çok isterdim. kendimi çok yalnız hissediyorum :26::26::25::25: ailem sakaryada ben istanbuldayım tekim.. herkesi çok özleyerek uyanıyorum her sabaha .. bazen dayanamıyorum . burası iyi geldi bana sizlerle dertleşmek konuşmak . bir nebze de olsa yanımda birileri var diyorum .iyi ki varsınız kızlar :16::16::16::16::16:

Canim seni cok iyi anliyorum ben kocaelideyim ailem avusturyada :(

Kizlaar size bi sorum var.bizim sağlık ocağına gidip hamileyiz diye kayıt yaptırmamız gerekiyor mu? Normalde hastaneler bildiriyomus ama bir ay oldu beni arayıp soran yok

Beni de kimse aramadı canım, gerçi ben hiç hastaneye gitmedim, muayenehanelerde bildiriyormu bilmiyorum.Acaba bildirmenin bir faydası var mı ki?

Günaydın canım, farklı şehirlerde olmak çok zordur eminimki ama Allah daha kötü ayrılıklar vermesin.Sağlıkla başka bir şehirde yaşadıkları için mutlu olabilirsin.Hem eminim ki doğum yaptığında yanına gelecekler ve o zaman daha bir şenlik havası olacaktır inşallah :)

Sen de iyiki buradasın, burada bir yandan hamilelik konusunda paylaşımda bulunurken, diğer taraftanda gerçek hayatta kimseyle paylaşamadığımız günlük sıkıntılarımızı da paylaşmaya çalışıyoruz. Bir nevi terapi gibi :)

Şimdi karnındaki bebişi düşün ve tüm enerjini topla, haydi kalk bebiş senden sağlıklı beslenme istiyor,moralli bir anne istiyor :)

Çok doğru diyorsun bu yönden bakabilirsem daha çokmutlu olabilirim sanirim :)) cok çok çok tesekkur ederim canim benim şuan kalkiyorum ve kahvalti hazirliyorum bebisimle kendime :))

Beni de kimse aramadı canım, gerçi ben hiç hastaneye gitmedim, muayenehanelerde bildiriyormu bilmiyorum.Acaba bildirmenin bir faydası var mı ki?

Normalde bildiriliyor diye biliyorum . benbkan vermek icin gittiğimde adım listede yazıyordu. Rutin testler yada aşı falan için arıyorlarmış. Hatta gecen beni anne sutu diye bi semine r varmis gelir misiniz diye aradilar :))

Günaydın sabırsız annecik :)) dayanamadın özledin gittin dimi :)) erkek işte canım benim artık iki doktor tarafından da kesinleşti hayırlı uğurlu olsun maşallah canım kuzuna nede çabuk büyüyorlar değil mi? Bu arada ben dün garip birsey hissettim karnımda belki de o bebeğin hareketleriydi bilemedim ama direk sağ tarafında bebeğin olduğu yerde bir kıpırdama gibi farklı tuhaf birseydi belki değildir bilmiyorum sanırım iyice hisseder kadar bunu bilemeyeceğiz
özledim valla napıyım gittim gördüm rahatladım:)) Çok çabuk büyüyorlar gerçekten. Hergün biraz daha değişiyo görüntüsü;) ellerini birleştirdi kuzum sonra geri açtı çok güzeldi, bağdaş kurmuştu ayaklarıyla, sonra bi gerildi meleğim :)) bende sağ tarafımda seyirme gibi şeyler hissediyorum 2 gündür ama doktor hissedilmez dedi. Bide kendi doktoruma soracağım bakalım o ne diyecek;) Belki de rahim artık yukarı doğru büyüyo ya ondan oluyordur.

Senin daha da zormuş canim gidip gelmek çok zor oluyordur :((

Cok zor evet :( ne tam buralisin ne tam orali aklinin bir parcasi heo bir yerde.
Tek basinayken gidip geliyordum sene de iki defa. Allah razi olsun esim sorun yapmiyor sende bir onunla gidiyordum..

Ama dusunsene coluk cocuga karisinca istesemde gidemezsin bir sure soruna..

Buda biraz canimi acitiyor.. Kuzenlerinden anneanne dedesinden teyzelerinden ayri buyuyecek yavrum :(

Anneanne dede gelirler tabii ama teyzelerinde kendi kalabalik aileleri var..

Onemli olan gonullerin bir olmasi elbette ama uzuluyor insan bir yerde de..

günaydın sevgili anneler. 12.haftada bebek cinsiyeti belli olur mu acaba? ben 4 nisan'da 4. aya giriyorum diye biliyorum ama bu site 13.haftalık diye gösteriyor. 12 haftalık olması gerekmez mi?:):49:

Back
X