• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hayirli cumalarrrr,
insallah herkes iyidir bugun, dun ablam dogum yapti, sabah gormeye gittim cok tatli bi kizi oldu:nazar: onu kucagima alip sevdigimde cok heyecanlandim, oglumu ilk kucagima alip emzirdigim aklima geldi, 2. ci kez bu heyecani yasamak icin sabirsizlaniyorum:16: gercekten anne olmak cok guzel bi duygu allah im kimsenin kucagini bos birakmasin....

Allah anali babali buyutsun insaAllah :16:

canım arkadaşım zaten satmayacak hediye edecek ,bir de ben çalışıyorum ,arkadaşım da benimle aynı şirkette çalışıyor benimle. dördüncü aydan sonra çalışmaya başladı ,ve o süt sağma makinesi ve bana verdiği süt poşetleri ile çocuğunu 1.5 yaşına kadar anne sütüyle besledi tabiki 6. aydan sonra ek gıda verdi .Ama nezaman işyerindeki dolaba baksak üstünde tarih yazan süt poşetleri ile doluydu .öyle de çok sütü oldu maş.sen çalışıyor musun canım ?

evt anladım hediye :) fakat ben tecrübesiz olduğumdan belki .Hani o süt sağma lar gereklimi dedim , sanırım özellikle çalışan anneler için gerekli :) evt cnm ben çalışıyorum :)))

Yürüyüşümüzüde yaptık şimdi biraz kızçemle şekerleme zamanı :37:

evt anladım hediye :) fakat ben tecrübesiz olduğumdan belki .Hani o süt sağma lar gereklimi dedim , sanırım özellikle çalışan anneler için gerekli :) evt cnm ben çalışıyorum :)))

ben doğumdan 4 ay sonra en geç başlayacağım işe o zaman sütü sağıp annemin dolabına bırakacağım o da ılıtıp bebeğime verecek inş. Sen de çalışmaya devam edeceksen gerekli olacak sanırım.Ne kadar da pahalı şeylermiş değil mi,bebek arabaları flan da çok pahalı oluyor masarfalı olacaklar ama sağlıklı olsunlar yeterki :)

arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm[/QUOTE
canım ben daha almadım ,çünkü 3 kg kaybettim hamileliğimin başından beri, kıyafetlerimin hepsi oluyor .daha karnım dümdüz .kıyafetlerin dar geliyorsa erken değil bence yani sıkı şeyler giymemiz lazım .kaç kg aldın ?

arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm[/QUOTE
canım ben daha almadım ,çünkü 3 kg kaybettim hamileliğimin başından beri, kıyafetlerimin hepsi oluyor .daha karnım dümdüz .kıyafetlerin dar geliyorsa erken değil bence yani sıkı şeyler giymemiz lazım .kaç kg aldın ?

bende 2 kg aldım ama pantolonlarım sıkmaya başladı biraz hamilelik pantolonları çok büyük gelio sadece bir eşofmanaltı aldım şimdiye kadar çünkü diğerleri büyük gelio

bende 2 kg aldım ama pantolonlarım sıkmaya başladı biraz hamilelik pantolonları çok büyük gelio sadece bir eşofmanaltı aldım şimdiye kadar çünkü diğerleri büyük gelio

canım ben İzmirdeyim.ama buradaki arkadaşlar almışlardı .Sanıyorum Defacto dan, lcw.den yani uygun fiyatlı mağazalardan .Bu mağazaların hepsi istanbulda da vardır.oralara bak istersen .onlara da geniş geliyomuş bir ipi varmış onunla ayarlıyorlarmış kendi bellerine göre.İnş. yardımcı olabilmişimdir.

Back
X