- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
bir oğlumuz daha mı olacak ne güzel ne güzel
![]()
Evet bir erkek daha geliyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir oğlumuz daha mı olacak ne güzel ne güzel
![]()
Sağol canım evet rengimiz belli oldu :) inşallah seninde güzel haberlerini alırız
hayirli cumalarrrr,
insallah herkes iyidir bugun, dun ablam dogum yapti, sabah gormeye gittim cok tatli bi kizi olduonu kucagima alip sevdigimde cok heyecanlandim, oglumu ilk kucagima alip emzirdigim aklima geldi, 2. ci kez bu heyecani yasamak icin sabirsizlaniyorum
gercekten anne olmak cok guzel bi duygu allah im kimsenin kucagini bos birakmasin....
canim hayirli olsun saglicakla kucagina al insaAllah![]()
canım arkadaşım zaten satmayacak hediye edecek ,bir de ben çalışıyorum ,arkadaşım da benimle aynı şirkette çalışıyor benimle. dördüncü aydan sonra çalışmaya başladı ,ve o süt sağma makinesi ve bana verdiği süt poşetleri ile çocuğunu 1.5 yaşına kadar anne sütüyle besledi tabiki 6. aydan sonra ek gıda verdi .Ama nezaman işyerindeki dolaba baksak üstünde tarih yazan süt poşetleri ile doluydu .öyle de çok sütü oldu maş.sen çalışıyor musun canım ?
Yürüyüşümüzüde yaptık şimdi biraz kızçemle şekerleme zamanı![]()
Şimdi çoğunluğumuz erkek mi kiz mi?
Şimdi çoğunluğumuz erkek mi kiz mi?
Yürüyüşümüzüde yaptık şimdi biraz kızçemle şekerleme zamanı![]()
evt anladım hediye :) fakat ben tecrübesiz olduğumdan belki .Hani o süt sağma lar gereklimi dedim , sanırım özellikle çalışan anneler için gerekli :) evt cnm ben çalışıyorum :)))
arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm
arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm[/QUOTE
canım ben daha almadım ,çünkü 3 kg kaybettim hamileliğimin başından beri, kıyafetlerimin hepsi oluyor .daha karnım dümdüz .kıyafetlerin dar geliyorsa erken değil bence yani sıkı şeyler giymemiz lazım .kaç kg aldın ?
canim gobegin ciktiysa al :)
arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm[/QUOTE
canım ben daha almadım ,çünkü 3 kg kaybettim hamileliğimin başından beri, kıyafetlerimin hepsi oluyor .daha karnım dümdüz .kıyafetlerin dar geliyorsa erken değil bence yani sıkı şeyler giymemiz lazım .kaç kg aldın ?
bende 2 kg aldım ama pantolonlarım sıkmaya başladı biraz hamilelik pantolonları çok büyük gelio sadece bir eşofmanaltı aldım şimdiye kadar çünkü diğerleri büyük gelio
yok çıkmadı ama pantolonlarım sıkmaya başlıo yavaş yavaş istanbuldaysanız önereceğiniz bi yer varmı nerden alsam
canim malesef ben istanbulda degilim ama olan kizlar yardimci olacaktir :)
bende 2 kg aldım ama pantolonlarım sıkmaya başladı biraz hamilelik pantolonları çok büyük gelio sadece bir eşofmanaltı aldım şimdiye kadar çünkü diğerleri büyük gelio
canım ben İzmirdeyim.ama buradaki arkadaşlar almışlardı .Sanıyorum Defacto dan, lcw.den yani uygun fiyatlı mağazalardan .Bu mağazaların hepsi istanbulda da vardır.oralara bak istersen .onlara da geniş geliyomuş bir ipi varmış onunla ayarlıyorlarmış kendi bellerine göre.İnş. yardımcı olabilmişimdir.