Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim izmirdeym ben, lcw ve defactodan aldm, outletti ikisi de uygundu fiyatlari
Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde![]()
TSK canim vajinal ultrasonla bakti bebek II kalp atisi var dedi baktiktan sonra hertarafim batti kanamadan şimdide iğne yaptılar protestan verdiler yatis yaptılar canim yaticaz bu aks
Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagol canim simdi cok iyiyim hamd olsun kalbim cok carpinti yapiyodu guatr haplari yapiyomus canim onuda 3 gün yattim kontrol altinda isde cok sükür cikdim bugün
cook gecmis olsun canim Rabbim seni melegine bagislasin ben calisiyorum ama uzun zamandir raporluyum dinleniyorum böyle giderse ztn uzun bi süre calisamicam ama cok sükür bebegim saglikli
Benim hic olmadi migde bulantim ve kusmalarim . umarim bir an önce geçer canimm(
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin kalp atışı var çok şükür. Hiç kalkma yerinden inşallah iğne işe yarayacak ve geçecek bitecek kanaman. Böyle çok arkadaş gördüm o progestan işe yaradı inşallah sende de yarayacak. Istirahat et sonra da bize iyi hayırlı haberler getir..
Ben de izmirdeyim.
ya İzmirli gebeler , hadi bi buluşma ayarlayalıö.
Çok mu zor?
Daha sıcaklar bastırmadan .
Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Amin insss benim sipada bugün sadece bir kez hareket etti baskada tık yok artık bi belli etselerde rahatlayalim![]()
Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki(
Çok sagolun kizlar yarin kadar beklicaz kâlkmicaz yerimizden bebegin alt tarafında kanama simdi biraz yok gibi kesilecek inşallah kozlar ya dua edin panik yapmamak içineelinden geleni yapiyorjm buraya falan gidiyorum yoksa kafaui yerim
Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki(
Ah cnm ah ben 5 aylıktan snra uyuyamıyordum eşime sarılır uyurdum onuda tekmelerdi şmdide aynı gerçi hala tekmelerle uyandırıo bizi adama sarılıp uyumayı unuttum 😁
TSK cnm bol bol dualarinizi bekliyorum