• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kartal artik dusunme canim kendini rahat briak zor biliyorum ama bunu yapman lazim psikoloji cok onemli ben sana dua okudum kizlar da okuyor icin rahat olsun Allah in izniyle atlatacaksin insallah ben inaniyorum

Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde :(

Canım tekrar başın sağolsun. Allahım cennetine nasip etsin inşallah. Hepimizin böyle bir günü var. Ne mutlu size ki layıkıyla bakıp duasını almışsınız. Allah sizden de razı olsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

TSK canim vajinal ultrasonla bakti bebek II kalp atisi var dedi baktiktan sonra hertarafim batti kanamadan şimdide iğne yaptılar protestan verdiler yatis yaptılar canim yaticaz bu aks

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin kalp atışı var çok şükür. Hiç kalkma yerinden inşallah iğne işe yarayacak ve geçecek bitecek kanaman. Böyle çok arkadaş gördüm o progestan işe yaradı inşallah sende de yarayacak. Istirahat et sonra da bize iyi hayırlı haberler getir..

Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..

Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..

Gecmis olsun kamuran

sagol canim simdi cok iyiyim hamd olsun kalbim cok carpinti yapiyodu guatr haplari yapiyomus canim onuda 3 gün yattim kontrol altinda isde cok sükür cikdim bugün

Geçmiş olsun. Ben de guatr için ilaç kullanıyorum. Bende de çarpıntı oluyor. Hastanede sırf bu yüzden mi yattın acaba merak ettim. Doktorlar ne dediler? Bu çarpıntı bebek için risk mi oluşturuyor?

cook gecmis olsun canim Rabbim seni melegine bagislasin ben calisiyorum ama uzun zamandir raporluyum dinleniyorum böyle giderse ztn uzun bi süre calisamicam ama cok sükür bebegim saglikli

Ya canim utrasonda bebeğim aşağı dogruydu.öyle duruyordu.doktor dönerler onlar dedi ama bilemedim :(

[QUO TE=kumsalkumsal;34758411]Gecmis olsun kamuran[/QUOTE]
Sağolasın canım. Allah beterinden saklasın hepimizi.

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin kalp atışı var çok şükür. Hiç kalkma yerinden inşallah iğne işe yarayacak ve geçecek bitecek kanaman. Böyle çok arkadaş gördüm o progestan işe yaradı inşallah sende de yarayacak. Istirahat et sonra da bize iyi hayırlı haberler getir..

TSK canim allah razi olsun hepinizden

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Amin insss benim sipada bugün sadece bir kez hareket etti baskada tık yok artık bi belli etselerde rahatlayalim:16:

Ah cnm ah ben 5 aylıktan snra uyuyamıyordum eşime sarılır uyurdum onuda tekmelerdi şmdide aynı gerçi hala tekmelerle uyandırıo bizi adama sarılıp uyumayı unuttum 😁

Canim cok gecmis olsun...bu arada dr un verecegi damla yada pomad antibiyotikli olacaktir hamile oldugunu solemeyi sakin unutma tatlim sakincali olabilir

Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki :((

geçcek cnm insallah =((

Çok sagolun kizlar yarin kadar beklicaz kâlkmicaz yerimizden bebegin alt tarafında kanama simdi biraz yok gibi kesilecek inşallah kozlar ya dua edin panik yapmamak içineelinden geleni yapiyorjm buraya falan gidiyorum yoksa kafaui yerim

geçmş olsn cnm, merak etme, kanama nedenini bilmiyorm ama, düşük önleyicilerle geçeni çok gördüm, insallah senin de öyle olacak!!!

Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki :((

Cok gecmis olsun canim bende kotu oldugumda hep dusunuyordum baska cocugum olsa nasil bakardim diye cunku 5-6 hafta yattim resmen. 1 hafta once gecti diyebilirim bulanti oluyor arada. Ama sunu souleyim bunlari yasarken vajinal enfeksiyon da gecirdim o veya vucudun herhangi bir yerindeki enfeksiyonda artiriyormus kusmayi vs. o gecince rahatladim.sende takipte tut kendini bence canim.

Ah cnm ah ben 5 aylıktan snra uyuyamıyordum eşime sarılır uyurdum onuda tekmelerdi şmdide aynı gerçi hala tekmelerle uyandırıo bizi adama sarılıp uyumayı unuttum 😁

Cnm maşallah senin bebisler yaramazlarmis benim kız sakindi sadece son aylar olanlar oldu oda normalmis ama bu bebisimde ablasina göre hareketli olacak:52::52::52:

TSK cnm bol bol dualarinizi bekliyorum

Dua edicem cnm şimdi gördüm.bende geçen hafta çarşamba akşam geçirdim.çok kötüydü.ama iyiyiz Allah ima Şükürler olsun.igne yaptılar.ve hap sanada vermislerdir.ama bana 2 serum verildi ayriyetten.bisey sorcam bebek donermi amniyo sivinin icinde aşağı doğru? Onu anlamadım.bugün doktor bir igne daha yapti.rahimle ilgiliymis.iyi olucaksin Allah in izniyle iyi düşün olumlu birde senin neden oldu kanaman canim?

Son düzenleme:
Back
X