• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar son bir hafta pek takip edemedim,
Hastanede yatan bir arkadaşımız varmış,Allah şifa versin, bir an önce evine dönmeyi nasip etsin. Onun dışında bazı rahatsızlık geçiren arkadaşlar da var galiba, hepinize geçmiş olsun diliyorum, inşallah yeniden güzel haberlerle gelip şenlenir sayfamız.
İnanın size moral vermek için söylüyorum,ben perşembe günü yani 14. haftamın bittiği gün hareketlerini hissettim sanırım. Oturuyordum, ve bir parça çikolata attım ağzıma ve birkaç dk sonra içim de birşeyin tırtıklandığını hissettim, vücudumuzda bir yerin seğirmesi gibiydi ama derinlerde bir yerde oldu ve bir an ne oluyorum diye kalakaldım. Sonra iki kez daha ard arda aynı şey oldu. 16. haftadan önce pek ihtimal vermiyordum ama gerçekten ne olduğuna şaşırıyorsunuz kızlar. Ertesi gün sadece bir kez daha oldu sonra daha olmadı. Tecrübeliler daha iyi yorumlayacaktır ama inşallah yanılmıyorumdur.
Bu haftalarda inşallah hepimiz artık sık sık hissetmeye başlarız bu tırtıkları, çok uzun bir yoldan gelmiş gibiyiz, kara göründü demek için ilk işaretler olabilir bunlar:)
Cool1983, Firstfb,Bseylul ve diğer iğneci tertiplerim bir gelişme yaşayınca ilk siz geliyorsunuz aklıma,sebebi malum. Rabbim sağlıklı ve keyifle geçirmeyi nasip etsin bütün haftalarımızı:)

Gozun aydin canim:52:

Çok şükür Allaha yemegimi yaptim simdikte kahve keyfi:7: kızım fırsat verirse sizler napiyosunuz kızlar

kumsalcim ben yine cok sukrediyorum halime burda ki arkadaslarin yasadiklarini okuyunca :( Rabbim benden once onlara keyifli hamilelik nasip etsin ben iyiyim hamd olsun :)

insaAllah esinle aranda daha iyi olacak ilerleyen haftalarda biz o konuda da bir sorun yasamadik sükürler olsun.. hormonlar tavan yapiyor cok normal sanirim canim 4-5-6 aylar hele en rahat donemlermis :16:

kumsalcim ben yine cok sukrediyorum halime burda ki arkadaslarin yasadiklarini okuyunca :( Rabbim benden once onlara keyifli hamilelik nasip etsin ben iyiyim hamd olsun :)

insaAllah esinle aranda daha iyi olacak ilerleyen haftalarda biz o konuda da bir sorun yasamadik sükürler olsun.. hormonlar tavan yapiyor cok normal sanirim canim 4-5-6 aylar hele en rahat donemlermis :16:

Amin canim.
Esim acisindan sorun yok arada ben git diye bagirsamda sıkıştirip seviyor beni :) ama ben onu ozluyorum hep uzaktan bakiyorum yaw :40: kendime gelsem inmeyecegim kucagindan sarilip sevicem kocisimi :52:

Senin kaçıncı haftandasın şimdi canım yok benim enfeksiyon falan iki çocugumdada böyleydi ama sanki bu daha fena ölüyorum resmen Almanya'da yaşıyorum izndeyim şimdi burnumdan geliyooo

Ben 12+4 deyim simdi. Cok sukur iki gundur daha iyiyim. Senin bunyenle alakali o zaman bu durum canim. Digerlerinde ne zaman gecmisti hatirliyormusun. Birde iyiki memlekettesin en azindan yaninda yardimci olacak es dost vardir bende gurbetteyim ve birkac arkadas disinda kimsem yok sayilir. Onlarida kotu oldugum zamanlarda pek goremedim yanimda ve cok zoruma gide gide atlattim bu zamani

Saat 11 olsa da yatsam diye bekliyorum film izliyorum biraz sonra halamin oglu ile yemek yiyecegiz :) :52::52::52::52:

oyle deme kiz ne de olsa kocistir.ha koyun koyuna ha popo popoya :52: ben de yeni yeni rahatliom ama hala tam gecmedi.bnde cok yaklasamiom esime 1haftaya kadar gecer ins doya doya sevmek istiom artik yeter ayri gayri :19:

bugün sadece 1 kere geldi dün de 1 kez gelmişti akıntıyla karışık. dün pembe idi bugün kırmızı olmuş:( daha öce 1 ay progestan kullandım şimdi donaxly enfeksiyon fitili kullanıyorum. eşim sakinleş önemli değil dedi acile gitmedik:( Dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum....

Ben gözüm için bile acile gittim canım. Burada senin bebeğin söz konusu. Ben olsam kanamayı gördüğüm an evde duramazdım. Acile giderdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım, dün yapıldı ikili testim,ultrasona göre sorun yok dedi,kan sonuçlarını da bu hafta sonu belli olacak dediler.onun dışında dr folbiolü yani demir hapını ve benexsolü bıraktırttı.onun yerine hergün elevit içeceğim, solgarın omega 3 hapını ve calsiyum hapını dagünaşırı içeceğim.

Bir ay sonraya da randevu verdi.benden haberler bu kadar canım

Ayy hadi gozunaydin canim cok guzel haberler bunlarr:) 1 ay cok gec bebisi gormek icin yaa nasil dayanicaksin:) benim randevum da 17 nisanda dayanmaya calisiyorumm ama meraktan catlicam...legen kemiklerimdeki agrinin haddi hesabi yokk genisliyo mu napiosaa mahvetti beni bebis iyi olsun da herseye raziyim walla:)

Bu arada ben igneyi 4-5 gundur bacaktan yapiyorum biraz gobisi rahat birakiyim dedim artik igne icine girmemeye baslamisti:)

Hastanede yatan bir arkadaşımız varmış,Allah şifa versin, bir an önce evine dönmeyi nasip etsin. Onun dışında bazı rahatsızlık geçiren arkadaşlar da var galiba, hepinize geçmiş olsun diliyorum, inşallah yeniden güzel haberlerle gelip şenlenir sayfamız.
İnanın size moral vermek için söylüyorum,ben perşembe günü yani 14. haftamın bittiği gün hareketlerini hissettim sanırım. Oturuyordum, ve bir parça çikolata attım ağzıma ve birkaç dk sonra içim de birşeyin tırtıklandığını hissettim, vücudumuzda bir yerin seğirmesi gibiydi ama derinlerde bir yerde oldu ve bir an ne oluyorum diye kalakaldım. Sonra iki kez daha ard arda aynı şey oldu. 16. haftadan önce pek ihtimal vermiyordum ama gerçekten ne olduğuna şaşırıyorsunuz kızlar. Ertesi gün sadece bir kez daha oldu sonra daha olmadı. Tecrübeliler daha iyi yorumlayacaktır ama inşallah yanılmıyorumdur.
Bu haftalarda inşallah hepimiz artık sık sık hissetmeye başlarız bu tırtıkları, çok uzun bir yoldan gelmiş gibiyiz, kara göründü demek için ilk işaretler olabilir bunlar:)
Cool1983, Firstfb,Bseylul ve diğer iğneci tertiplerim bir gelişme yaşayınca ilk siz geliyorsunuz aklıma,sebebi malum. Rabbim sağlıklı ve keyifle geçirmeyi nasip etsin bütün haftalarımızı:)

Ayy canim benim yaa bnde cok merak ediyorumm bebisin hareketlerinii keske o gunler gelse :)

Hayırlı olsun darısı büyük tepkilere cnm bnlar bşy değil 😊 anneeee kalk acıktım die tepecek karnında sabahları erken oynadıysa oğlandır karnın bence hayırlısı olsun tatlım

bugün sadece 1 kere geldi dün de 1 kez gelmişti akıntıyla karışık. dün pembe idi bugün kırmızı olmuş:( daha öce 1 ay progestan kullandım şimdi donaxly enfeksiyon fitili kullanıyorum. eşim sakinleş önemli değil dedi acile gitmedik:( Dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum....

Bence git ve igneyi vurdur.önemli olabilir.pembeden kirmiziya dönmesi iyi değil.canim lütfen sakinleş az gelmesi çok güzel bur haber ama o fitil enfeksiyon içinmiş varmı bilmiyorum ama bence bir git içinde rahat eder.yakının yokmu? Bi gidip gelcen taksiye atla gidin dua ediyorum bak çünki ben o anı iyi biliyorum çok uzulmustum...Allah yardimcin olur ama bekleme

Gozun aydin canim:52:

Ayy canim benim yaa bnde cok merak ediyorumm bebisin hareketlerinii keske o gunler gelse :)

Hayırlı olsun darısı büyük tepkilere cnm bnlar bşy değil 😊 anneeee kalk acıktım die tepecek karnında sabahları erken oynadıysa oğlandır karnın bence hayırlısı olsun tatlım

Çoook teşekkür ederim,son kontrolde kıza benziyor demişti ama bir dahakine kesinleşir, Allah hepsine sağlık versin...:nazar:

Sanırım değiştirmek zorundayım :(

Valla cnm ben oğlumu esenler avicenna da doğurdum kendim Göktürk te oturmaktayım yakındıda bana hastaneden çok memnun kaldım tertemizdi ve normal doğum yaptım çok iyi geçti bide oğlum sarılık falanda olmadı çok şükür bunuda orada doğurucm kısmetse kadrosunda bayan genel olarak eşim kıskanç old içinde orda yaptm ayrıca erkek doktor takıntısı vardı öneririm yakın isen yani

Son düzenleme:

Canım benim,ben de forumdaki herkesden gelen olumlu haberlere çok seviniyorum ama pıhtılılardan iyi bir haber gelmişse mutluluğum ikiye katlanıyor:) çünkü başlarda biz 1-0 yenik başlamış gibiydik bu hamilelik olayına,hep bir korku,hep bir endişe.Çok şükür ki biz de sorunsuz yola devam edebiliyoruz.İnşallah tüm arkadaşlarımın sağlıklı doğum haberlerini alırız

Bu arada 61. İğnemi oldum bugün,artık baya alıştık bu işe.En çok moral bozan bendim iğneye,ben bile alıştım :)

Back
X