Kızlar son bir hafta pek takip edemedim,
Hastanede yatan bir arkadaşımız varmış,Allah şifa versin, bir an önce evine dönmeyi nasip etsin. Onun dışında bazı rahatsızlık geçiren arkadaşlar da var galiba, hepinize geçmiş olsun diliyorum, inşallah yeniden güzel haberlerle gelip şenlenir sayfamız.
İnanın size moral vermek için söylüyorum,ben perşembe günü yani 14. haftamın bittiği gün hareketlerini hissettim sanırım. Oturuyordum, ve bir parça çikolata attım ağzıma ve birkaç dk sonra içim de birşeyin tırtıklandığını hissettim, vücudumuzda bir yerin seğirmesi gibiydi ama derinlerde bir yerde oldu ve bir an ne oluyorum diye kalakaldım. Sonra iki kez daha ard arda aynı şey oldu. 16. haftadan önce pek ihtimal vermiyordum ama gerçekten ne olduğuna şaşırıyorsunuz kızlar. Ertesi gün sadece bir kez daha oldu sonra daha olmadı. Tecrübeliler daha iyi yorumlayacaktır ama inşallah yanılmıyorumdur.
Bu haftalarda inşallah hepimiz artık sık sık hissetmeye başlarız bu tırtıkları, çok uzun bir yoldan gelmiş gibiyiz, kara göründü demek için ilk işaretler olabilir bunlar:)
Cool1983, Firstfb,Bseylul ve diğer iğneci tertiplerim bir gelişme yaşayınca ilk siz geliyorsunuz aklıma,sebebi malum. Rabbim sağlıklı ve keyifle geçirmeyi nasip etsin bütün haftalarımızı:)
Gozun aydin canim