Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence annenlere söyleme canım tartıştığınızı falan sadece ozledim yanınıza gelmek istiyorum de uzaklaş biliyorsun aileler bilince işler farklı boyutlara taşınıyor. Canım insanlar sinirlenince istemediği sözler sarfedebiliyor evet olmaması gerekli ama sinirlenince olabiliyor canım ama emin ol eşin seni cok seviyorduk olurmu hiç oyle sey alma üzme kendini yok yere
sabredemezsin bence, hem kıyafetlerini neye göre alacaksın. Bi de eşin öğrenirse beşik elbise vs alınırken cinsiyetine göre renkler seçer yine anlarsın. Zaten eşin öğrendikten sonra senin duymamanın imkanı yok bence. Muhakkak oğlum ya da kızım diye bebeğine seslenirkızlar cinsiyetini ögrenmeden sabredebilir miyim acaba?
benim planım bu?
eşim ben sorarım doktora öğrenirim diyor.
ben ögrenmek istemiyorum nedense.ama sabredemem belki de.
offf bilemedim.
Slm kızlar nasılsınız bu gün dr teyzemize gittik çok şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı canım bebeğimm 14+5 haftalık olmuşuzz göbek kordonu bacaklarının arasında idi o yüzden kesin bişey söylemedi 1 hafta sonra gel kesin bişey söylüycem dedi fotomuzuda koyalım teyzeleri görsün elini yüzüne götürmüş dedi dr çok mutluyummmmEki Görüntüle 1055566
Eki Görüntüle 1055760 Eki Görüntüle 1055760
Merhaba annişler işte bu da benim bebişim:)) arkadaşların bazıları yaratık gibi bazıları uzaylı gibi dedi:)) ultrason çekilirken inanılmaz hareketliydi bebişim. sürekli kafasını salladı,elini kolunu,ayağını salladı çok güldük:))) ama cinsiyetini öğrenemedik13+4 günlük şuanda 15 haftalık filan olsun o zaman belli olabilir dedi. 10 gün sonra yine gidecem:)) ense kalınlığı ikili,üçlü test istedi ama yatırmayı düşünmüyorum. 6 aylıkken ayrıntılı ultrason yaptıracam sadece. doktorum yaptır diye ısrar etti aslında ama boşuna aklımı bulandırmak istemiyorum. sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? çabucak geçsin 6 ay alalım kucaklarımıza bebişlerimizi:)
![]()
Slm arkadaşlar bgn doktordaydım kıza benzetti inş gonlumde öyleydi zaten kesinleşmesini umuyoruz hakkımızda hayırlısı
ağlamaktan gözlerim şişti kasıklarım ağrıdı o çocuğa bişey olursa sorumlsu sensin dedi sinir etti beni ama neyi anladım biliyor musun kimse için üzülmeye değmez artık bebeğim den başkasını düşünmüycemm ne yaparsa yapsın artık umrumda deyill sevgimin yerini nefret bile alabilir bu gidişlee dur bakalımm akşamm neler olcakk
benmle birlikte giden kizlara soruyorum.arkadslr bugun ne yediysem geri cikardmbu haftalarda hala kusaniniz var mi? ne zaman istahim acilcakta kusmam bitcek die bekliorum.yoruldum cok
sizler ne alemdesiniz
aa bende ilk olduğumu düşümeye başlamıştım aynen iyi olsunlar da sağlıklı olsunlarda varsın ters dursunlar ama işte benimki durumunu baya düzeltmedi o yüzden korktum bakalım yarın ikili testin sonuçlarını götürcem bakalım yarın ultrasonda nasıl duracak
Normal davran ne çok sıcak nede soğuk yemek yiyin...su iste tıkanmış gibi yap :) elini tut bakalım ne yapacak? :)))nefret hiçbir şeyi çözmez.işlerin daha kötüye girmesine sebep olur Yapma Sakın canim dinle beni.onlar çocuk eğitmek şart :)))
tatlım bu sefer kesinlikle normal davranamamher zamn ben gittim senin söylediklerine benzer şeyler yaptım hepsinde de barıştık ama bu sefer o düşünecekk böyle şeyleri o kovalayacak barışmak isteyecek ben taş deyilimm o sözleri kimse kaldıramazz
bu sefer çektircem ama yanıma gelince gözlerime baktığında dayanamıyorum ki aslında bütün suç bende böyle alıştırmıycaktım onuu tatlımm senin eşin çocuk olabilir sen eğitebilirsin ama benimki tam bir odunn romantik deyill özür dilemez kolay kolay aaman yaptıklarını saysamm bitmezz şöyle 2 tokat atsam rahatlıycam da
![]()
evet tatlım yaa çok kötüyüm güzel bir haftasonu geçirdik akşam tam uyuyacağim başladık tartışmaya beni çok üzdü artık afetmek istemiyorum onu beni çok üzüyor kavga etmediğimiz zaman çok mutlu ve huzurluyuz ama kavga edince bana karşı çok sert oluyor sanki beni hiç sevmiyor gibi davranıyorr ne yapcam bilmiyorumm bana sarılmadan uyumazdı beni öpmeden işe gitmezdi bugün evde kahvaltı bile yapmadıı çok kötüyüm ya oğlum olmasa başımı alıp gideceğim buradann çok sıkıldım çokkkkkkkk![]()
En güzeli Ceviz başka demem geçemez :)))) inanılmaz bir yemiş o
Slm kizlar fazla giremiyom nete bulantilar hala sürüyo. Eskisi gibi deil ama azaldi biraz. Ben de bugün 14+5 oldum. Ya ama henüz bisi hissetmiyorum karnim da pek yok gibi daha cikmadi. Sizinkiler nasil hisseden varmii merak ediyorummm
kızlar sizce hamileyken bilgisayar kursuna gidilirmi bebek için bi zararı olurmu radyasyondan falan bahsediyolar etrafımda korkutuyolar ama hamilelik boyunca bilgisayar başında çalışanlar napıor evde cok sıkılıorm sizce gitmelimiyim
Bu aksam eşlerle kavga günü sanirim bizde konuşmuyoruz çok kirdi beni bende onubende şöylebi yumruklasam tekme falan atsam rahatlicamda bu halimle zor
![]()
Aaaa böyle düşünmek yasak. Sanki eşlerimizle hiç kavga etmiyor muyuz. Elbette oluyor. Saçma sapan sebeplerden olay büyüyor bazen. Ama sonra yine sarılıyoruz. Belki kavganın akşamı belki ertesi gün:) böyle alıp başımı gidicem diyecek kadar ne yaptı sanki. Hamilelikten biraz fazla alınganız. Takma kafana. Eşine de uzak durma bak bebeğiniz olacak:) fazla uzatmak iyi değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi