• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
selam annecikler bizde bugün doktora gittik cok sevincliyim suan da :16::16::16:

13+3 günlük bebegimiz 5.31 cm :emir_bebek:

annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti :D

elini cenesine koydu bi ara bir de ellerini kaldirdi cok ama cooook muhtesem bir duygu :16::16::16:

Günaydın güzel ekim anneleri sağlıklı bebişlerr

Günaydın Canım :D

günaydınnn annecikler :)

Günaydın :D

evet biz de bu aralar çok duygusalız ya ben de dün sürekli uyuyorum hiç bi iş yapamıyorum die ağladım eşim saolsun yardımcı oluyo ama o da bazen sıkılıyo heralde her işi yapmaktan dün o da yemek derdine düşmeyince yemek yok işleer duruyo die oturdum ağladım:):1:

Bende de çok yorgunluk oluyor canım hatta iş yerinde bazen uyukluyorum ama evdeki işlerimi yemeklerimi misafirlerimi de ağırlıyorum hani hamileyim diye nazlanmıyorum. Kocaların yardımcı olmaları gerekli ama maalesef onlar yapsalarda dediğin gibi çabuk bıkıyorlar. :23:

selam annecikler bizde bugün doktora gittik cok sevincliyim suan da :16::16::16:

annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti :D

elini cenesine koydu bi ara bir de ellerini kaldirdi cok ama cooook muhtesem bir duygu :16::16::16:

allah sevincini daim etsin kuzum.
yatsın uyusun minnakına elleme. uyusun da büyüsün. hemen annesinin kucağına konsun inşallah :nazar:
allah herkese yaşatsın bu duyguyu ve hepimizi tamamına erdirsin inşallah :46:

Annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti :d

maşallah meleğine canım. Annesi onu görmeye gitti o kıçını dönüp yattı hee onun o kıçını ısır sen en iyisi canım :) gün geçtikçe daha da büyüyo bebeklerimiz. Allahım bütün melekleri korusun. Hareket ettiğini gördüğünde çok mutlu oldun deme ben hareketlerini izlerken nefes alamadım gibi geldi heycandan :) ctesi gittik bizde çok hareketliydi 26sında gidicez bi daha ama çok özledim yavrumuu :(

maşallah meleğine canım. Annesi onu görmeye gitti o kıçını dönüp yattı hee onun o kıçını ısır sen en iyisi canım :) gün geçtikçe daha da büyüyo bebeklerimiz. Allahım bütün melekleri korusun. Hareket ettiğini gördüğünde çok mutlu oldun deme ben hareketlerini izlerken nefes alamadım gibi geldi heycandan :) ctesi gittik bizde çok hareketliydi 26sında gidicez bi daha ama çok özledim yavrumuu :(

canim heyecandan adam akilli cümle kuramiycam gibime geliyor suan :D
ilk gittigimizde daha 1 cm di hic bir sey belli degildi..
cok sasirdim cok duygulandim..
kalp atislarini cok az dinletti..
ama 'normalde acilirlar biraz bekliyorum bacaklarini acar diye' dedi bastirdi karnima ama yok :D
kollarini acti sadece..
cok güzel biseymis canim ya :17::17:
cinsiyetini ögrenemedik bu yüzden ben avusturyada gidicem 16-17 haftada o zaman ögrenirim artik babamiz yanimizda olmayacak ama olsun..

bu arada ense kalinligini ölctürmedik ikili testi de yaptirmadik..
Rabbime emanet bebegimiz insaAllah saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz :16:

allah sevincini daim etsin kuzum.
yatsın uyusun minnakına elleme. uyusun da büyüsün. hemen annesinin kucağına konsun inşallah :nazar:
allah herkese yaşatsın bu duyguyu ve hepimizi tamamına erdirsin inşallah :46:

amin canim benim amin insaAllah :17:

sanki suan enerji icecegi icmis gibi dopingli hiss ediyorum kendimi :D

Allahim ne güzel mucizeler nasip ediyor bizlere :16:

canim heyecandan adam akilli cümle kuramiycam gibime geliyor suan :D
cok sasirdim cok duygulandim..
kalp atislarini cok az dinletti..
ama 'normalde acilirlar biraz bekliyorum bacaklarini acar diye' dedi bastirdi karnima ama yok :D
kollarini acti sadece..
cok güzel biseymis canim ya :17::17:
cinsiyetini ögrenemedik bu yüzden ben avusturyada gidicem 16-17 haftada o zaman ögrenirim artik babamiz yanimizda olmayacak ama olsun..

bu arada ense kalinligini ölctürmedik ikili testi de yaptirmadik..
Rabbime emanet bebegimiz insaAllah saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz :16:

masallah canim, ne güzel bir duygu, ben bebisimi özledim daha 8 gün sonra randevumuz...bekleyememiyorum en son 3 hafta önce görmüstüm..

SLM cici anneler,

nasilsiniz, benim gibi calisan anneler stresdemisiniz...

üfff beni patron cok sinir ediyor yaaa....zaten sinir oldu hamile oldugumu söyliyince...
ne bicim patronlar var bu dünyada, hepsi ayni sanirim

masallah canim, ne güzel bir duygu, ben bebisimi özledim daha 8 gün sonra randevumuz...bekleyememiyorum en son 3 hafta önce görmüstüm..

canim benim Allah razi olsun bende 5-6 hafta sonra gittim gördüm o yüzden suan soktayim heyecanliyim sevincliyim cok baska bir duygu :16:
insaAllah seninde vaktin bir an önce gelirde kavusrursun yine :16:

canim benim Allah razi olsun bende 5-6 hafta sonra gittim gördüm o yüzden suan soktayim heyecanliyim sevincliyim cok baska bir duygu :16:
insaAllah seninde vaktin bir an önce gelirde kavusrursun yine :16:

insallah canim...beklemek gercekten zor..tamam hergünde ultrasona giremem ama yinede her hafta olsa ne güzel olur.

anlaya biliyorum en son gittiiymizde bizim bebisde cok büyümüstü, sok olmustuk..seninki rahatina düskünmüs canim...
biliyorum cok degisik bir duygu, hersey karma karisik...

insallah canim...beklemek gercekten zor..tamam hergünde ultrasona giremem ama yinede her hafta olsa ne güzel olur.

anlaya biliyorum en son gittiiymizde bizim bebisde cok büyümüstü, sok olmustuk..seninki rahatina düskünmüs canim...
biliyorum cok degisik bir duygu, hersey karma karisik...

aynen öyle canim ya :17:

ne güldük ama ben de cok uyuyorum ya hamileligimden beri babasi diyince anasina cekmis iste :D

kizlar kusura bakmayin ya gecmisleri okuyamadim heyecandan :D

amin canim benim amin insaAllah :17:

sanki suan enerji icecegi icmis gibi dopingli hiss ediyorum kendimi :D

Allahim ne güzel mucizeler nasip ediyor bizlere :16:

bende dr dan geldiğimde öyle hissediyorum cnm valla aynıdır herkes de eminim.
hareketlerini elini ayağını gördüm ya hiç aklımdan çıkmıyor.:nazar::emir_bebek:

canim heyecandan adam akilli cümle kuramiycam gibime geliyor suan :d
Cok sasirdim cok duygulandim..
Kalp atislarini cok az dinletti..
Ama 'normalde acilirlar biraz bekliyorum bacaklarini acar diye' dedi bastirdi karnima ama yok :d
kollarini acti sadece..
Cok güzel biseymis canim ya :17::17:
Cinsiyetini ögrenemedik bu yüzden ben avusturyada gidicem 16-17 haftada o zaman ögrenirim artik babamiz yanimizda olmayacak ama olsun..

Bu arada ense kalinligini ölctürmedik ikili testi de yaptirmadik..
Rabbime emanet bebegimiz insaallah saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz :16:

çok muhteşem bi duygu ya öyle gördüğünde ben ikili taramada gördüm hareketlerini ama babacığıı görememişti asıl en büyük şoku eşim yaşadı öyle görünce çok mutlu oldu ne çabuk büyümüş dedi :) sende öğrenemedin haliyle cinsiyeti. Bize ilk başta erkek olabilir dedi. Kesin bişiy demedi kızda olabilir dedi :) 3 hafta sonra gösterirse kesin olarak söylerim dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin en büyük duam o... Kız olsada bizim evladımız erkek olsada. Yaptıran pişman yaptırmayan da pişmaan ben yaptırdım canım kesin bi sorun yoktur diyemio sonuçta yani risk yok ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde risk oluşabilir dio. üçlü tarama var doktorum farklı ölçümler yapılacak yaptırmanızda fayda var dedi bizde kabul ettik. Yaptıralımda en azından soru işareti kalmasın dedik... Yani rabbim kimse yaşatmasın ama sonucumz kötü çıksada o can benim canımın içi kıyamam her şartta dünyaya getiririm.

Günaydın Canım :D

Günaydın :D

Bende de çok yorgunluk oluyor canım hatta iş yerinde bazen uyukluyorum ama evdeki işlerimi yemeklerimi misafirlerimi de ağırlıyorum hani hamileyim diye nazlanmıyorum. Kocaların yardımcı olmaları gerekli ama maalesef onlar yapsalarda dediğin gibi çabuk bıkıyorlar. :23:

valla nazımdan değil canım gerçekten uyuyorum:) okulda yine o kadar deil ama evde duramıyorum uyumadan

SLM cici anneler,

nasilsiniz, benim gibi calisan anneler stresdemisiniz...

üfff beni patron cok sinir ediyor yaaa....zaten sinir oldu hamile oldugumu söyliyince...
ne bicim patronlar var bu dünyada, hepsi ayni sanirim

Ben de cok stresliyim..okullar kapanmadan rapor almak istiyorum..gecen yil tazi gibi hic yorulmazdim uykusuz halde calisirdim.simdi 9 saat uyusam yine uyku bastiriyor.

Palagüzeli aynen canim ilk defa gördüm cok cok cok baska bir seymis ya :))

çok muhteşem bi duygu ya öyle gördüğünde ben ikili taramada gördüm hareketlerini ama babacığıı görememişti asıl en büyük şoku eşim yaşadı öyle görünce çok mutlu oldu ne çabuk büyümüş dedi :) sende öğrenemedin haliyle cinsiyeti. Bize ilk başta erkek olabilir dedi. Kesin bişiy demedi kızda olabilir dedi :) 3 hafta sonra gösterirse kesin olarak söylerim dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin en büyük duam o... Kız olsada bizim evladımız erkek olsada. Yaptıran pişman yaptırmayan da pişmaan ben yaptırdım canım kesin bi sorun yoktur diyemio sonuçta yani risk yok ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde risk oluşabilir dio. üçlü tarama var doktorum farklı ölçümler yapılacak yaptırmanızda fayda var dedi bizde kabul ettik. Yaptıralımda en azından soru işareti kalmasın dedik... Yani rabbim kimse yaşatmasın ama sonucumz kötü çıksada o can benim canımın içi kıyamam her şartta dünyaya getiririm.

Canim aynen dedigin gibi eger bir durum var ise de karnimdayken tedavisi yok zaten. Rabbim ömür verdigi kadar yasatacak onu. Bu saatten sonra zaten aldirma gibi bir sey söz konusu degil. O yüzden hic bosuna sIkIntiya girmeyelim dedik biz :)

Biz ilk randevuya da beraber gitmistik ama o zaman kücücüktü esim de bu sefer cok sasirdi bende muhtesem bir sey ya Rabbime cok sükür :)

Aynen canim kiz olsun erkek olsun fark etmez sagliklari sihatli yerinde olsun hayirli evlat olsunlarda önemli olan o :16:

günaydın canım kanama şükür yok vajinal jel ve progestan kullanıyorum canım

iyiyim şükür moralim falan çok bozulmustu bıde şu karnımdakı ağrı geçse daha çok sevincem bakalımbu hafta buradakı doktoruma gıdıcem

Çok şükür canım,inşallah en kısa sürede ağrı da geçecek ve herşey yoluna girecek.Moralini hep yüksek tut ve olumlu düşün lütfen. Bebeğin küçük bir şaka yaptı sanırım sana :)

Çok şükür canım,inşallah en kısa sürede ağrı da geçecek ve herşey yoluna girecek.Moralini hep yüksek tut ve olumlu düşün lütfen. Bebeğin küçük bir şaka yaptı sanırım sana :)

inşallah canım ya şu cuma gelsede gıtsem doktora rahtlarım bıraz olsun

kizlar benim tansiyonumu da ölctü doktor bu sefer iyi dedi kilomda 57 cikti..

Back
X