Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm . emin ol bizim de farkımız yoktur :) benim patronda dün öğrendi, beni gözden çıkardı bile , gıcık ne olacak geri dönecek mi çıkacak mı demiş, o kadar bekleyemez miş![]()
selam annecikler bizde bugün doktora gittik cok sevincliyim suan da
13+3 günlük bebegimiz 5.31 cm
annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti
elini cenesine koydu bi ara bir de ellerini kaldirdi cok ama cooook muhtesem bir duygu![]()
slm cici anneler,
nasilsiniz, benim gibi calisan anneler stresdemisiniz...
üfff beni patron cok sinir ediyor yaaa....zaten sinir oldu hamile oldugumu söyliyince...
Ne bicim patronlar var bu dünyada, hepsi ayni sanirim
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinGünaydın herkese bir prensesesim daha olacakmış inş.![]()
Kizlar doktor beni kontrole 3 haftada bir cagiriyor ama ben bu zaman zarfinda cok huzursuz oluyorum daha 1 hafta var kontrole kendimmi rahatlatmam icin ne yapicam
Biran önce inşallah Özür diler ve hatasını anlar... bebisinide öptüm :))))
Incir yiyorum ama hep değil aslında kayisida yemem lazim.doğru söylüyorsun hep yemek lazım))) yiycez teyzoş Sağol canim
canım bende çok sıkıntı yaşıyorum çok tartışıyoruz 2 tarafta dolu olunca tartışma kaçınılmaz oluyor ama bizim tartışmalarda eşim sonra çok pişman oluyor ve af dileniyor ben bazen yüzüne bakmak istemesem de bir süre sonra ısrarıyla yumuşuyorum. Eğer senin eşin gibi yapsaydı bende barışmazdım şu an senin durumun daha zor evet çocuklarımız bazen vereceğimiz kararlarda çok etkili oluyor kızım olmasaydı bende 2 ay önce evi terk ediyordum ama kızım yüzünden durdum gerçi benimki birazcık uzak kalmaktı ama onu bile yapamadım çünkü eşim çıldırırdı kızına çok düşkün (tabi banada) :) bence gerçekten haklıysan sakın alttan alma ve özür dileyene kadar konuşma bile kararlı ol inan yumuşayacaktır. Sen hamileyken dahada dikkat etmesi gerekir hadi yaptınız tartışmayı o zaman özür dileyecek af dilenecek :)
senin yine iyiymiş benimki 4 haftada bir çağırıyor.
nasıl dayancaz bilmem. huzursuz oluyorum senin gibi.acaba herşey normal mi diye.
napsak bilmemki?
kızlar internetten hangi siteerden alışveriş yapıyorsunuz
senin yine iyiymiş benimki 4 haftada bir çağırıyor.
nasıl dayancaz bilmem. huzursuz oluyorum senin gibi.acaba herşey normal mi diye.
napsak bilmemki?
anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycembiraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi
söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp kaldım resmenn
yardımcı olabildiysem ne mutlu canım benimmm
çok üzerime geliyor her kavga ettiğimizde hep suçlu olan taraf benim onun gözünde özürdileyen ben olmalıyımm sıktı artık bu durum insan en pati kurmayı bilmez mi hiç benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi hiç düşünmüyo varsa yoksa kendini düşünüyor o kadar bencil fedakarlık yapmaz hiç bir zamn hediye almayı sevmediği için almz denecek kadar az alırr içim okadar kötüki kimselerle konuşup dertleşemiyorumm bi sizlere anlattım kimsem yok burda çok yanlızım tek varlığım eşimdi oda bunlar yaptı kendimi çok değersiz küçük hissediyorum ama onun umrunda deyil zoruma gidiyor artık bebeğimi düşünüyorum annesinin yanıında anesini üzmüyo benimle eşini boşver bebeğini düşün diyorum olmuyor bana yaptıklarını bir türlü unutamıyorummm![]()
Başka doktora gidin canım benim doktorumda ayda bir çağırıyor ama biz dönüşümlü olarak bir hafta medipole bir hafta via ya gidiyoruz. Via hospitale bugun başlayacağız bundan once de bir hafta medipole diğer hafta devlet hastanesine gidiyorduk böylesi güzel oluyor stres yapmıyoruz
Ben de merak ediyorum
Haftaya cardamba kontrolum bugun 14 haftaligim kontrolde 15 olucam ama dayanamiyorum hareketlerini hissetsek belki daha rahat ederiz dime sen kac haftaliksin cnm
canlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ben haftasonu full düşük tansiyondan çektim dünya dönüyordu resmen
sizler nasılsınız kontrolü olan varmıydı geçmişe bakamadım bizimn işlerimiz fazlasıyla yoğun mrb diyeyim sizlere dedim öptüm![]()
Herkese günaydın arkadarşlar, iyi haberler paylaşacağımız bir gün olmasını dilerim...
günaydın arkadaşlarherkese güzel bi hafta diliyorum:) Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin herkese
![]()
Günaydın kızlarr :* hafta sonu burada olamadim kusura bakmayin ama yazdiklarinizi hep takip ettim sizsiz olur mu hiç :)) uzun zaman sonra bu hafta sonu çok güzel vakit geçirdim . eski günlerdeki gibi kocişle gezdim tozdum :) inanılmaz duygular yasadim sanki hic disariya cikmamis biri gibiydim)) kendime hamiş kıyafetleri aldim sabirsizlikka giyebilecegim günleri bekliyorum :) bugün tam 14 haftalık olduk teyzeleri :)) büyüdük birazda göbüş yaptik :) ben zor bir 3 ay gecirmedim ama bu haftalar inanılmaz rahat geçiyormuş :) darisi hepinizin başına hepinizi çok çok seviyorum :))
Hayirli sabahlar
Hayirli haftalar
Hayirli isler![]()
Kızımmmm geliyoooor :)
Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))
Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..
Günaydın Hamişler :)
kızlar hafta sonu sizi cepten hep takip ettim ama yazamadım , hastanede olan arkadaşımız kartal çok geçmiş olsun , iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla,
Melodi arkadaşımız , lekelenmelerin geçer inş. fakat sen yinede doktoruna söyle bence . cinsiyetini öğrenen arkadaşım hayırlı , bir evlat olsun inş. Bende bugün doktora gidicem inş sonunda 2 hafta geçti ve randevu günümüz geldi hayırlısıyla, akşamı nasıl beklicem bugün![]()
Neden cogunluk kiz acaba:18::18:
mantıklıymış şekerim böyle stres yapıcağına gitmek daha iyi.
bende başka bi hastane bakayım o zaman.
Kizlar doktor beni kontrole 3 haftada bir cagiriyor ama ben bu zaman zarfinda cok huzursuz oluyorum daha 1 hafta var kontrole kendimmi rahatlatmam icin ne yapicam
Canım ne oldu biranda? Yani sana tokat atmaya gidecek kadar durum ne oldu?