• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba cnm . emin ol bizim de farkımız yoktur :) benim patronda dün öğrendi, beni gözden çıkardı bile , gıcık ne olacak geri dönecek mi çıkacak mı demiş, o kadar bekleyemez miş :31:

walla hic anlamiyorlar, kendilerinin cocuklari var, ama yine anlayis yok yine yok.
sanki dünyanin garantisi var ya..nerden bileceksin gerimi döneceksin geri dönmicekmisin, benim patronum sormadi bile...sanirim gelmicek diye saniyor beni, bende gelmicem zaten, bebisimi büyütecem insallah

selam annecikler bizde bugün doktora gittik cok sevincliyim suan da :16::16::16:

13+3 günlük bebegimiz 5.31 cm :emir_bebek:

annesi gibi uykusuna ve rahatina düskün kicini döndü yatti :D

elini cenesine koydu bi ara bir de ellerini kaldirdi cok ama cooook muhtesem bir duygu :16::16::16:

Çok güzel bir haber çok sevindim canim ohhh ne güzel yaaa :)))) ♥ cenesini yerim onun pamuk yaaa pozda verirmiş.oyy oyyyy

Sayfanıza bu şekilde daldığım için özür dilerim...gecen yılki yol arkadaşlarım burdaymıs bır hayırlamak istedim...Şifacım;canım hayırlı uğurlu olsun...rabbim tamamına erdirsin.Sürmelim;kuzum hep aklımdaydın dualarımdaydın..prensesin hayırlı olsun uzun ömürlü olsun...seviyorum sizi...

slm cici anneler,

nasilsiniz, benim gibi calisan anneler stresdemisiniz...

üfff beni patron cok sinir ediyor yaaa....zaten sinir oldu hamile oldugumu söyliyince...
Ne bicim patronlar var bu dünyada, hepsi ayni sanirim

canım stres yok çok şükür. Benim patronum çok sevindi duyduğunda hatta canın ne isterse söyle dio sağolsun hergün bana çikolata tatlı getirio tatlı yede bebeğin tatlı olsun dio :) iyi değilsen yollayayım seni eve dio sağolsun düşünüo arada benide sinir edio ama yaşına veriorum :)

Kizlar doktor beni kontrole 3 haftada bir cagiriyor ama ben bu zaman zarfinda cok huzursuz oluyorum daha 1 hafta var kontrole kendimmi rahatlatmam icin ne yapicam

Kizlar doktor beni kontrole 3 haftada bir cagiriyor ama ben bu zaman zarfinda cok huzursuz oluyorum daha 1 hafta var kontrole kendimmi rahatlatmam icin ne yapicam

senin yine iyiymiş benimki 4 haftada bir çağırıyor.
nasıl dayancaz bilmem. huzursuz oluyorum senin gibi.acaba herşey normal mi diye.
napsak bilmemki?

Biran önce inşallah Özür diler ve hatasını anlar... bebisinide öptüm :))))

anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycem :19:biraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi:14: söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp kaldım resmenn:14::14:

Incir yiyorum ama hep değil aslında kayisida yemem lazim.doğru söylüyorsun hep yemek lazım ;)))) yiycez teyzoş Sağol canim

yardımcı olabildiysem ne mutlu canım benimmm:54::34:

canım bende çok sıkıntı yaşıyorum çok tartışıyoruz 2 tarafta dolu olunca tartışma kaçınılmaz oluyor ama bizim tartışmalarda eşim sonra çok pişman oluyor ve af dileniyor ben bazen yüzüne bakmak istemesem de bir süre sonra ısrarıyla yumuşuyorum. Eğer senin eşin gibi yapsaydı bende barışmazdım şu an senin durumun daha zor evet çocuklarımız bazen vereceğimiz kararlarda çok etkili oluyor kızım olmasaydı bende 2 ay önce evi terk ediyordum ama kızım yüzünden durdum gerçi benimki birazcık uzak kalmaktı ama onu bile yapamadım çünkü eşim çıldırırdı kızına çok düşkün (tabi banada) :) bence gerçekten haklıysan sakın alttan alma ve özür dileyene kadar konuşma bile kararlı ol inan yumuşayacaktır. Sen hamileyken dahada dikkat etmesi gerekir hadi yaptınız tartışmayı o zaman özür dileyecek af dilenecek :)

çok üzerime geliyor her kavga ettiğimizde hep suçlu olan taraf benim onun gözünde özürdileyen ben olmalıyımm sıktı artık bu durum insan en pati kurmayı bilmez mi hiç benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi hiç düşünmüyo varsa yoksa kendini düşünüyor o kadar bencil fedakarlık yapmaz hiç bir zamn hediye almayı sevmediği için almz denecek kadar az alırr içim okadar kötüki kimselerle konuşup dertleşemiyorumm bi sizlere anlattım kimsem yok burda çok yanlızım tek varlığım eşimdi oda bunlar yaptı kendimi çok değersiz küçük hissediyorum ama onun umrunda deyil zoruma gidiyor artık bebeğimi düşünüyorum annesinin yanıında anesini üzmüyo benimle eşini boşver bebeğini düşün diyorum olmuyor bana yaptıklarını bir türlü unutamıyorummm:14:

nasıl dayancaz bilmem. huzursuz oluyorum senin gibi.acaba herşey normal mi diye.
napsak bilmemki?

Başka doktora gidin canım benim doktorumda ayda bir çağırıyor ama biz dönüşümlü olarak bir hafta medipole bir hafta via ya gidiyoruz. Via hospitale bugun başlayacağız bundan once de bir hafta medipole diğer hafta devlet hastanesine gidiyorduk böylesi güzel oluyor stres yapmıyoruz

napsak bilmemki?

Haftaya cardamba kontrolum bugun 14 haftaligim kontrolde 15 olucam ama dayanamiyorum hareketlerini hissetsek belki daha rahat ederiz dime sen kac haftaliksin cnm

anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycem :19:biraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi:14: söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp kaldım resmenn:14::14:

yardımcı olabildiysem ne mutlu canım benimmm:54::34:

çok üzerime geliyor her kavga ettiğimizde hep suçlu olan taraf benim onun gözünde özürdileyen ben olmalıyımm sıktı artık bu durum insan en pati kurmayı bilmez mi hiç benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi hiç düşünmüyo varsa yoksa kendini düşünüyor o kadar bencil fedakarlık yapmaz hiç bir zamn hediye almayı sevmediği için almz denecek kadar az alırr içim okadar kötüki kimselerle konuşup dertleşemiyorumm bi sizlere anlattım kimsem yok burda çok yanlızım tek varlığım eşimdi oda bunlar yaptı kendimi çok değersiz küçük hissediyorum ama onun umrunda deyil zoruma gidiyor artık bebeğimi düşünüyorum annesinin yanıında anesini üzmüyo benimle eşini boşver bebeğini düşün diyorum olmuyor bana yaptıklarını bir türlü unutamıyorummm:14:

Canım ne oldu biranda? Yani sana tokat atmaya gidecek kadar durum ne oldu?

Başka doktora gidin canım benim doktorumda ayda bir çağırıyor ama biz dönüşümlü olarak bir hafta medipole bir hafta via ya gidiyoruz. Via hospitale bugun başlayacağız bundan once de bir hafta medipole diğer hafta devlet hastanesine gidiyorduk böylesi güzel oluyor stres yapmıyoruz

mantıklıymış şekerim böyle stres yapıcağına gitmek daha iyi.
bende başka bi hastane bakayım o zaman.

Haftaya cardamba kontrolum bugun 14 haftaligim kontrolde 15 olucam ama dayanamiyorum hareketlerini hissetsek belki daha rahat ederiz dime sen kac haftaliksin cnm

13+3 deyim ben şimdi. işte 14.hafta diolar.
dediğin gibi hissetsek çok güzel olucak.
bak damla başka dr a gidin diyor.
bana da mantıklı geldi.

canlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ben haftasonu full düşük tansiyondan çektim dünya dönüyordu resmen
sizler nasılsınız kontrolü olan varmıydı geçmişe bakamadım bizimn işlerimiz fazlasıyla yoğun mrb diyeyim sizlere dedim öptüm :54:

iyiym sen nasılsın? bende geçti tansiyon şu an gayet iyi haftalardayım maşllah herşey yoluna girdi gibi.. seninde geçer inş. bende öpt..bebişinide :D

Herkese günaydın arkadarşlar, iyi haberler paylaşacağımız bir gün olmasını dilerim...

günaydın inş. hepimizin seninde sağol cnm

günaydın arkadaşlar;) herkese güzel bi hafta diliyorum:) Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin herkese;)

günaydın cnm. sanada güzel bi hafta olsun inş sağol. aminnnnn

Günaydın kızlarr :* hafta sonu burada olamadim kusura bakmayin ama yazdiklarinizi hep takip ettim sizsiz olur mu hiç :)) uzun zaman sonra bu hafta sonu çok güzel vakit geçirdim . eski günlerdeki gibi kocişle gezdim tozdum :) inanılmaz duygular yasadim sanki hic disariya cikmamis biri gibiydim ;))) kendime hamiş kıyafetleri aldim sabirsizlikka giyebilecegim günleri bekliyorum :) bugün tam 14 haftalık olduk teyzeleri :)) büyüdük birazda göbüş yaptik :) ben zor bir 3 ay gecirmedim ama bu haftalar inanılmaz rahat geçiyormuş :) darisi hepinizin başına hepinizi çok çok seviyorum :))

günaydın güle güle giy cnm. bende bu haftasonu alıcam artık olmuyor :21: bende haftasonu gezdim Hz. yuşa as. gittim türbeye hepinize dua ettim.. maşallah bende 13. haftadayım. öpüldün

Hayirli sabahlar :16:
Hayirli haftalar :16:
Hayirli isler :16:

sanada cnm.. sağol

Kızımmmm geliyoooor :)

Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))

Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..

cnm hayırlı olsun kızın inş.. :emir_bebek: bizede kız dediler % 75 ihtimalle. sağlıklı hayırlı evlat olsun inş. canım..

Günaydın Hamişler :)
kızlar hafta sonu sizi cepten hep takip ettim ama yazamadım , hastanede olan arkadaşımız kartal çok geçmiş olsun , iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla,
Melodi arkadaşımız , lekelenmelerin geçer inş. fakat sen yinede doktoruna söyle bence . cinsiyetini öğrenen arkadaşım hayırlı , bir evlat olsun inş. Bende bugün doktora gidicem inş sonunda 2 hafta geçti ve randevu günümüz geldi hayırlısıyla, akşamı nasıl beklicem bugün :31:

slm cnm hayırlı haberlerle inş.

Neden cogunluk kiz acaba:18::18:

aynn bende dikkat etttm kızlar çoğunluk gibi. :3: banada kız dedi dr bakalım hayırlısı inş.:49:

mantıklıymış şekerim böyle stres yapıcağına gitmek daha iyi.
bende başka bi hastane bakayım o zaman.

Yalnış yazmışım canım bir hafta bir hafta demişim. Iki hafta da bir medipole, iki hafta sonrada via ya gidiyoruz. Sizde değerlendirebilirsiniz. Anne olduğumuz için cok fazla özlüyoruz bebişleri

şöyle düşün ,önceden ultrasyonmu varmış öyle böyle geçiyor işte , biz yine iyi çok şükür teknolojiden faydalanabiliyoruz

Canım ne oldu biranda? Yani sana tokat atmaya gidecek kadar durum ne oldu?

sürekli inatlaşıyor hep kendini düşünüyor barışsam afetsem yarın bana ne der biliyormusun konu acılırsa zaten sen suçlu idin suçunu kabul ettin olay bittider yine tartışırızz şuçlu olmasına rağmen gelip özür dilemiyor dün akşam suriyede çatışma oldu sesleri duyuncan uyandık korkup sarıldım bir an sarıldı öpmeye başladı benden bekliyormuş özürü ilk adımı ama asla özür dilemiycem kendinin istediği olmayacak kırdığı kalbimi görecek özürdileyecek çok küçük bir şey yüzünden çıktı tartışma kendisi büyüttü ağladımm saatlerce söyledikleri yaptıkları için allah canımı alsada sende bende kurtuksak dedim elini kaldırdı nasıl böyle birşey söylersin dedi söyledikleri içimi acıtmadı elini kaldırması öldürdü beni hadi vur onuda yap kendinide benide düşürdüğün duruma bak dedim indirdi elini nefret etmeye başladım artık ne yapcam bilmiyorumm :14::14:

Back
X