• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çoook teşekkür ederim kızlar,inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.

pıhtılı arkadaslarım moralinizi bozmak istemiyorum ama cok yakın arkadasımın komşusu doğumuna 2 hafta malesef bebeğini kaybetmiş.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.dün akşamdan beri doğru dürüst ne uyudum ne yemek yedim.nedenini arkadasıma sordum ve malesef iğnenin dozu yeterli gelmemiş.bugun uzun uzun doktoruma bunu anlattım.ve doz ile ilgili testleri yapmasını istedim.doktor şaşırdı nerden nasıl araştırmıssın nasıl öğrendin bunları die :)ve doz ile ilgili testler genelde iyi çıkar dedi ama yinede yaptır istersen dedi.bende önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırmayı düşünüyorum.testlerin isimlerinden birisi apt diğerini unuttum sölerim sizlerede.ben gebeliğin ilerleyen dönemlerinde 0,4 lük doz yetmez bebeğime bişey olur die cok korkuyorum dedim.o da sen strese girme ilerleyen aylarda istersen günde iki kez 0,3 lük veririm sana dedi.bende neden 0,6 lık vermiosunuz dedim tek iğne doktorum bebeğin kemik gelişimi için 0,6 lık iğne iyi değil dedi.bilmiorum kızlar kafam karısık moralim bozuk.eşimlede bi kavga ettik zaten cok pirpiriklisin die.ama sonucta ihmal etmek istemiyorum ve sizlerlede paylaşmak istiyorum.allah korusun bizlerin basına gelmeden önlemlerimizi alalım.ve iğnelerin koruyuculuğu 12 saat dedi doktorum.sabah bir akşam bi yaparsın için rahat olur dedi.

alalhım sağsalim kucagımıza almamızı nasip etsin.birde doğumu sordum kızlar normal doğumda olabilir sıkıntı değil ama bu bebekler daha kıymetli oldugu için normal doğumu her kadına tavsiye etsem bile sezeryan yapabiliriz dedi.

Zaten hep çok korkuyordum,şimdi iyice moralim bozuldu :( Allah korusun. Sanırım o testlerin biri aptt diğeri pt diye hatırlıyorum. Ben 1 ay önce yaptırmıştım, değerler iyi çıkmıştı.Ama doktor rutine bağlamadı bu testi.İğnenin faydasının 12 saat olduğunu da bilmiyordum.E peki ne yapacağız biz ? Allah'ım hayırlısıyla bir kucağımıza alsak...

Amann bunu duymam hic iyi olmadi moralim bozuldu:( ama yine de dusunuyorum canim Allahim isterse o igne az da gelse fazla da gelsee o bebek dogar...kaldi ki bazi doktorlar ignenin kanitlanmis bi faydasinin bile olmadigini soluyolar sadece zarari da olmadigi icin kullanmakta bi sakinca gormuyolar...bende gittigimde sorarim doktora yeni bi bilgi edinirsem solerim siE de canim ama bizim biraz daha sakin olmamiz gerekiyo sen de lutfen cok uzme kendini Allaha sukur hersey yolunda gidiyor

Hayırlısı olsun canım, en önemlisi ikili testin iyi çıkması, cinsiyet teferruat :)

Ama bir prenses de hiç fena olmaz :) Allah bağışlasın ve hayırlı bir evlat olsun inşallah :)

teşekkür ederim kızlar.şimdilik herşey yolunda cok sükür.:)evet cinsiyet en son düşündüğüm şey aslında sağlıklı olsunda hiç ama hiç önemi yok cinsiyetin.kendime engel olamıyorum cok fazla araştırıyorum.:((eşim dün akşam zorla telefonumu elimden aldı yeter artık dedi.:(
her doktor farklı birşey sölüor neye inanacağımı bilmiorum valla .allah isterse yazmıssa tabi o bebekleri kucagımıza alırız.ama ihmal kurbanıda olmak istemiyorum.doktorlar malesef biraz duyarsız tam anlamıyla güvenemiorum.first canım sende bir sorarmısın senin doktorun daha bilinçli geliyor bana.günde 2 kez 0,3 lük iğneyi önerirmi hamileliğin ilerleyen dönemlerinde die.

oo ne güzel yaa...benimki seytan gibi ne sorar nede baska birsey, elinden gelse daha cok calistiracak, kendini düsünen bir bencil...kendi cocuklari var benim patronun ama yine anlayisli degil, sanki ben 50 yasinda cocuk sahibi olacam...sevinecene giciklik yapar. nasil desem, hani cok bagirmiyor, ama herseyin tam tami olmasini isteyen biri, ama kendi yanlislarini örten, hep kendini sucsuz gösteren birisi, kücük bir yanlista bile getirir göstertir, sanki olamaz gibi, kendi arkada müsteriyle alakasi yok, tabi düzgün yapar, benim isim olmayan seyleride yaparim ben...
anlican gicik bir insan, daha hala mutlu olamaz, bir ton parasi var, esi var, arabasi var, evi var cocuklari var (hata köpeyi bile var) ama hala mutlu degil, ben bu insanlari anlamiyorum.

kendi annesini bile 6 haftada bir görür, yakin olduklari halde, yürüsen 10 dk ordasin...
anlican bencil bir insan, (sanirim bütün almanlar öyle)

sağol cnm doğru söylüyorsunn

yok canim ahhh tabi herkesin sorunu bir baska
benimde esim bal gibi, diyorum nasil cikti böyle bir aileden böyle cocuk. Kayinam benimle cok iyi konusuyor, ne bilim mesela kizim mizim, ama telefonu esime verdigimde beni sikayet bile ediyor.
gecen esime ne dedi biliyormusun, yani böyle birsey denmez bile...biz almanyadayiz, biz 2 senedir gidemiyoruz izine. Nedenmi, cünkü bütün esyalarimiz borc ile alindi, kayinam gil bir kurus bile vermedi ev kurarkene, bedavaya getirdiler, cingenlik yaptilar yani anlican. bir corap bile almadilar bana, evimede bir igne bile nasip olmadi, simdi esime diyorki, sen yanliz gel...ben insan degilmiyim, bende calisioyrum, sizin taktiginiz borc yüzünden, nasil ogluna sen yanliz gel dersin? parasini sen mi verecen? senmi kazandinda oglundan istiyorsun, beni niye düsünmüyorsun...bencil insanlar gercekten...kendini düsünüyorlar, kendi paralarini, baska birsey degil.

iste seninkide tam tersi canim,....
walla isimiz zor, sinavdan geciyoruz desem, bu sinavda cok zormus dicem :9:

ayy seninkide bi dert allah yardımcın olsun kocan iyi ya gerisini boşver iyiki uzaktasın yakında olsan nerler söylerdi yapardı bi düşün şükret kocan iyi anlayışlı keşke benim kv kötü olsaydı da eşim iyi olsa idi boş verirdim kvleri kocama bakardım ama öyle olmuyor hayaller gerçek olsa keşkee

Zaten hep çok korkuyordum,şimdi iyice moralim bozuldu :( Allah korusun. Sanırım o testlerin biri aptt diğeri pt diye hatırlıyorum. Ben 1 ay önce yaptırmıştım, değerler iyi çıkmıştı.Ama doktor rutine bağlamadı bu testi.İğnenin faydasının 12 saat olduğunu da bilmiyordum.E peki ne yapacağız biz ? Allah'ım hayırlısıyla bir kucağımıza alsak...

valla kızlar moraliniz bozulsun diie yazmadım aslında yazarkende tereddüte kaldım,yazmasammı die. ama ben öğrendiklerimi doktoruma sorduklarımı paylasırsam okadar bilinçleniriz die düşünüyorum.ben önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırıcam bu testleri sizde konusun doktorlarınızla.sorun,ısrar edin kızlar yoksa ağızlarından pek laf cıkmıyor malesef ki benim doktorum buranın en iyi ,en ilgili doktorlarından birisi.herkes cok memnun.o bile zorla anlatıyor.

aman ne gıcıklar deseler ne olur sanki

cinsiyetini mi sordu yoksa gereksiz banada genelde öyle yapıyorlar nasılsın demektense

canım sakin ol bebeğini düşün ve zamana bırak biraz zamana ihtiyacınız var

canım benim mekanı cennet olsun senin namazın hayırlı ve devamlı olsun inşallahhhhhhhh
kuzun nasıl

amannnn kız o zmana güvenmeyelim tam ultrasonda bize göstermediği sürece :9:

biraz öyle gibi duruyo canım :) kötü ama sen 6. Ayına kadar oğlum die biliosun sonra kız diolar :)) dedim hatta doktorun tecrubesi eksik olabilirmi dedim doktoruna güvenio o çünkü sonuçtan memnun şuan :)

oo ne güzel yaa...benimki seytan gibi ne sorar nede baska birsey, elinden gelse daha cok calistiracak, kendini düsünen bir bencil...kendi cocuklari var benim patronun ama yine anlayisli degil, sanki ben 50 yasinda cocuk sahibi olacam...sevinecene giciklik yapar. Nasil desem, hani cok bagirmiyor, ama herseyin tam tami olmasini isteyen biri, ama kendi yanlislarini örten, hep kendini sucsuz gösteren birisi, kücük bir yanlista bile getirir göstertir, sanki olamaz gibi, kendi arkada müsteriyle alakasi yok, tabi düzgün yapar, benim isim olmayan seyleride yaparim ben...
Anlican gicik bir insan, daha hala mutlu olamaz, bir ton parasi var, esi var, arabasi var, evi var cocuklari var (hata köpeyi bile var) ama hala mutlu degil, ben bu insanlari anlamiyorum.

Kendi annesini bile 6 haftada bir görür, yakin olduklari halde, yürüsen 10 dk ordasin...
Anlican bencil bir insan, (sanirim bütün almanlar öyle)

allah kolaylık versin canım sana işin zormuş valla. O sana bişiy demese bile sinirini bozucak bi yapıda adam neyse be canım takılma fazla hamileliğinin keyfini çıkar canım...

Son düzenleme:
valla kızlar moraliniz bozulsun diie yazmadım aslında yazarkende tereddüte kaldım,yazmasammı die. ama ben öğrendiklerimi doktoruma sorduklarımı paylasırsam okadar bilinçleniriz die düşünüyorum.ben önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırıcam bu testleri sizde konusun doktorlarınızla.sorun,ısrar edin kızlar yoksa ağızlarından pek laf cıkmıyor malesef ki benim doktorum buranın en iyi ,en ilgili doktorlarından birisi.herkes cok memnun.o bile zorla anlatıyor.

Yok canım tabiki iyilik olsun diye yazdın, iyi de yaptın. Sen bakma zaten biliyorsun sürekli korku içerisindeyiz. İnşallah birşey olmaz, Allah'a dua edip,ilaçtan şifa umalım.

Gözlerim doldu, inşallah birşey olmaz :(

Kızlar merhaba arkadaşım aradı şimdi 6 aylık hamile bu güne kadar hep erkek dedi doktoru bugünkü kontrolunde kız demiş :) bi oğlu var birde kızım olsun die hep dua etti. Başta yanılttı doktoru bebiş ama bugün %100 kız demiş gördüğümz kordonmuş demiş :) düşünsenize biz cinsiyetini öğrenelim die dolanıoruz :) arkadaşım 6.ayında tam anlamıyla öğrenebildi.

Benim de arkadaşıma tam tersi oldu. ona da başta kız demiş 4 aylıkken.
şimdi 5,5 aylık erkek demiş. şok oldular.
bende o yüzden aslında doğuma kadar söyletmesem mi diyorum dr a :)

çoook teşekkür ederim kızlar,inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.

pıhtılı arkadaslarım moralinizi bozmak istemiyorum ama cok yakın arkadasımın komşusu doğumuna 2 hafta malesef bebeğini kaybetmiş.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.dün akşamdan beri doğru dürüst ne uyudum ne yemek yedim.nedenini arkadasıma sordum ve malesef iğnenin dozu yeterli gelmemiş.bugun uzun uzun doktoruma bunu anlattım.ve doz ile ilgili testleri yapmasını istedim.doktor şaşırdı nerden nasıl araştırmıssın nasıl öğrendin bunları die :)ve doz ile ilgili testler genelde iyi çıkar dedi ama yinede yaptır istersen dedi.bende önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırmayı düşünüyorum.testlerin isimlerinden birisi apt diğerini unuttum sölerim sizlerede.ben gebeliğin ilerleyen dönemlerinde 0,4 lük doz yetmez bebeğime bişey olur die cok korkuyorum dedim.o da sen strese girme ilerleyen aylarda istersen günde iki kez 0,3 lük veririm sana dedi.bende neden 0,6 lık vermiosunuz dedim tek iğne doktorum bebeğin kemik gelişimi için 0,6 lık iğne iyi değil dedi.bilmiorum kızlar kafam karısık moralim bozuk.eşimlede bi kavga ettik zaten cok pirpiriklisin die.ama sonucta ihmal etmek istemiyorum ve sizlerlede paylaşmak istiyorum.allah korusun bizlerin basına gelmeden önlemlerimizi alalım.ve iğnelerin koruyuculuğu 12 saat dedi doktorum.sabah bir akşam bi yaparsın için rahat olur dedi.

alalhım sağsalim kucagımıza almamızı nasip etsin.birde doğumu sordum kızlar normal doğumda olabilir sıkıntı değil ama bu bebekler daha kıymetli oldugu için normal doğumu her kadına tavsiye etsem bile sezeryan yapabiliriz dedi.

pıhtılı kızlar inşallah alıcaksınız bebeklerinizi kucaklarınıza Allahın izniyle.
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
bozmayın moralinizi.
herkesin hamileliği aynı olacak diye bişey yok.

Yok canım tabiki iyilik olsun diye yazdın, iyi de yaptın. Sen bakma zaten biliyorsun sürekli korku içerisindeyiz. İnşallah birşey olmaz, Allah'a dua edip,ilaçtan şifa umalım.

bak şimdi üzüldüm keşke yazmasaydım :(( alalhın izniyle olmaz inşallah canım.elimizden geleni yapalımda gerisi allahın takdiri tabi

pıhtılı kızlar inşallah alıcaksınız bebeklerinizi kucaklarınıza Allahın izniyle.
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
bozmayın moralinizi.
herkesin hamileliği aynı olacak diye bişey yok.

saol canım ya dualrınızı eksik etmeyin bizlerden.her anne adayı korkuyla yasıyor bebeğine bişey olucak die bizim biraz daha fazla sanırım .düşün benim hala eşimden baskası bilmiyor hamile oldugumu söylemiorum.

saol canım ya dualrınızı eksik etmeyin bizlerden.her anne adayı korkuyla yasıyor bebeğine bişey olucak die bizim biraz daha fazla sanırım .düşün benim hala eşimden baskası bilmiyor hamile oldugumu söylemiorum.

Ben de kimseye söylememiştim canım ama bugün işyerinde biri anladı :( Panik yaptım,inkar da edilmez, sylemek zorunda kaldım ama kimseye söyleme dedim :( inşallah söylemez.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim de arkadaşıma tam tersi oldu. Ona da başta kız demiş 4 aylıkken.
şimdi 5,5 aylık erkek demiş. şok oldular.
Bende o yüzden aslında doğuma kadar söyletmesem mi diyorum dr a :)

anaaa kız onda da tam tersi olmuş kız olur sonra nasıl erkek diolar yada erkek deyip sonradan kız şaşıorum valla bu işe. Ama işte hep o kordon karıştırıo kafaları :))) :50:

Arkadaşlar lütfen kafanza takmayın Rabbim e emanetler olacak olduktan sonra , her türlü herkeze olabilir üzülmeyin

teşekkür ederim kızlar.şimdilik herşey yolunda cok sükür.:)evet cinsiyet en son düşündüğüm şey aslında sağlıklı olsunda hiç ama hiç önemi yok cinsiyetin.kendime engel olamıyorum cok fazla araştırıyorum.:((eşim dün akşam zorla telefonumu elimden aldı yeter artık dedi.:(
her doktor farklı birşey sölüor neye inanacağımı bilmiorum valla .allah isterse yazmıssa tabi o bebekleri kucagımıza alırız.ama ihmal kurbanıda olmak istemiyorum.doktorlar malesef biraz duyarsız tam anlamıyla güvenemiorum.first canım sende bir sorarmısın senin doktorun daha bilinçli geliyor bana.günde 2 kez 0,3 lük iğneyi önerirmi hamileliğin ilerleyen dönemlerinde die.

Tabi sorarim canim...ama bana cok mantikli gelmedi 0.3 luk olayi doktorun sanki sen cok endiselendin diye oyle de yapabiliriz demis gibi...bence gunde 1 defayla 2 defa arasinda hicbi fark yok tabi mutasyonlar cok fazla diilse...

Daha oncede solemistim icin rahat etsin bak bida soluyorum benim arkadasim 98 kiloyla hamile kaldi o da 0.4 le baslayip 0.4 le bitirdi hatta dogurdu cok sukur:) ondan 35 kilo eksik olan bende 0.4 le basladim...igne dozunu ben sormustum doktoruma sadece kilo diil tabiki bicok seye gore belirliyoruz bunu diyip bi iki bisey anlatti ama benim anlamadimi da gozlerimden anlayinca artik o kadarini da arastirma biz bosuna tip okumadik sen guven bize dedi...zaten hep soluyorum beni cok rahatlatiyo doktorum o yuzden yavrularimz once Allaha sonra doktorlarimiza emanet pihtililarrr:) biraz daha rahat olmaya calis bu kadar stres bize iyi gelmez canlarim...

Tabi sorarim canim...ama bana cok mantikli gelmedi 0.3 luk olayi doktorun sanki sen cok endiselendin diye oyle de yapabiliriz demis gibi...bence gunde 1 defayla 2 defa arasinda hicbi fark yok tabi mutasyonlar cok fazla diilse...

Daha oncede solemistim icin rahat etsin bak bida soluyorum benim arkadasim 98 kiloyla hamile kaldi o da 0.4 le baslayip 0.4 le bitirdi hatta dogurdu cok sukur:) ondan 35 kilo eksik olan bende 0.4 le basladim...igne dozunu ben sormustum doktoruma sadece kilo diil tabiki bicok seye gore belirliyoruz bunu diyip bi iki bisey anlatti ama benim anlamadimi da gozlerimden anlayinca artik o kadarini da arastirma biz bosuna tip okumadik sen guven bize dedi...zaten hep soluyorum beni cok rahatlatiyo doktorum o yuzden yavrularimz once Allaha sonra doktorlarimiza emanet pihtililarrr:) biraz daha rahat olmaya calis bu kadar stres bize iyi gelmez canlarim...

saol canım ya içim rahatladı valla :))evet ben biraz panik yapınca doktorum için rahat etsin die böle bişey yapabiliriz dedi.nese dediğin gibi allaha emanet ediyorum bebeğimi o hayırlısını verecektir bizlere.

Çok güzel bir haber çok sevindim canim ohhh ne güzel yaaa :)))) ♥ cenesini yerim onun pamuk yaaa pozda verirmiş.oyy oyyyy

Ya sorma canim.hala dusundukce icim bi tuhaf oluyor :16: Rabbim korusun hepsini insaAllah :16:

nazina gurban oliyim ya cok tatli biseymis canim hala saskinim fotografina bakip bakip duruyorum :17::emir_bebek:
saglicakla kucagimizda da görelim insaAllah :) hadi hayirlisi sende güzel haberlerle gel :16:

videoya çekmiştik biz bakıp bakıp duruyorum görmemiş gibi :1: sen de çekseydin özledikçe bakardın , inş cnm sağol ende iyi haberlerle geleyim herkez:de :16:

Canim hic aklima gelmedi ya :(
Bi daha ki sefer artik insaAllah :16:

Bugün çok yoğun çalıştım kızlar anca yazabiliyorum :)
Geçmişi okuyacağım bakalım neler olmuş. İnşallah güzel haberler görürüm hep :)

Bu cumartesi doktor kontrolümüz var çok mutluyum. İnşallah bebeğimin sağlıklı ve hareketli olduğunu görür gelirim :)))

saol canım ya içim rahatladı valla :))evet ben biraz panik yapınca doktorum için rahat etsin die böle bişey yapabiliriz dedi.nese dediğin gibi allaha emanet ediyorum bebeğimi o hayırlısını verecektir bizlere.

Biraz da olsa icinin rahatlamasina sevindim tatlim:) siz merak etmeyinn pitirciklar Allahin izniyle sagsalim dogacaklarr:)

Bu arada artik 15. Haftaya girmissinn solesene ailene bebisi nerdeyse dogumda haber verceginidusunmeye baslicam:))

Back
X