- 12 Kasım 2009
- 1.191
- 146
- 173
çoook teşekkür ederim kızlar,inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.
pıhtılı arkadaslarım moralinizi bozmak istemiyorum ama cok yakın arkadasımın komşusu doğumuna 2 hafta malesef bebeğini kaybetmiş.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.dün akşamdan beri doğru dürüst ne uyudum ne yemek yedim.nedenini arkadasıma sordum ve malesef iğnenin dozu yeterli gelmemiş.bugun uzun uzun doktoruma bunu anlattım.ve doz ile ilgili testleri yapmasını istedim.doktor şaşırdı nerden nasıl araştırmıssın nasıl öğrendin bunları die :)ve doz ile ilgili testler genelde iyi çıkar dedi ama yinede yaptır istersen dedi.bende önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırmayı düşünüyorum.testlerin isimlerinden birisi apt diğerini unuttum sölerim sizlerede.ben gebeliğin ilerleyen dönemlerinde 0,4 lük doz yetmez bebeğime bişey olur die cok korkuyorum dedim.o da sen strese girme ilerleyen aylarda istersen günde iki kez 0,3 lük veririm sana dedi.bende neden 0,6 lık vermiosunuz dedim tek iğne doktorum bebeğin kemik gelişimi için 0,6 lık iğne iyi değil dedi.bilmiorum kızlar kafam karısık moralim bozuk.eşimlede bi kavga ettik zaten cok pirpiriklisin die.ama sonucta ihmal etmek istemiyorum ve sizlerlede paylaşmak istiyorum.allah korusun bizlerin basına gelmeden önlemlerimizi alalım.ve iğnelerin koruyuculuğu 12 saat dedi doktorum.sabah bir akşam bi yaparsın için rahat olur dedi.
alalhım sağsalim kucagımıza almamızı nasip etsin.birde doğumu sordum kızlar normal doğumda olabilir sıkıntı değil ama bu bebekler daha kıymetli oldugu için normal doğumu her kadına tavsiye etsem bile sezeryan yapabiliriz dedi.
Zaten hep çok korkuyordum,şimdi iyice moralim bozuldu