2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım seni o kadar iyi anlıyorumki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde çok bencil sinirlendimi onu tanıyamıyorum o kadar acımasız oluyorki gözlerinde nefret görüyorum hatta biz olayı biraz abarttık kriz geçirdiğim bir an eşimi yumrukladım önce bişey yapmadı ama ben şiddeti arttırınca oda bana vurdu tabi onun yumruğuyla benimki arasındaki farkı anlatmama gerek yok kollarım morluk içindeydi kaç gün konuşmadım ama eşim sonradan çok yalvardı özür diledi o yüzden affettim çok şükür şiddet yok artık. Ama en ufak bişeyde hemen ortam hararetleniyor. Bunda benimde katkım var. Eşim hep kendini haklı görür ve bana açıklama yaptırmaz ukalaca kes der işte o anlar çıldırcak gibi oluyorum. Eğer sonrasında gelip yalvarıp yakarmasa inan çoktannnnn ayrılmıştım ama dediğim gibi bendede sorun var öfke kontrolüm yok. Hiç unutmam kızım bi tartışmanın tam ortasında kaldı bi bana bi babasına bakıyordu ne olup bittiğini anlamaya çalışıyordu onun gözlerindeki ifadeyi unutamam kavgadan sonra kızımın o halini hatırlayınca saatlerce ağlamıştım gözlerimi açamıyordum şişlikten. Eşim bu kadar sinirli ve gaddar değildi iş hayat şartları onu biraz bu hale getirdi. Bende burda yalnız sayılırım bir arkadaşım var sadece onunla paylaşıyorum bu konuşları artık ona anlatmaya bile utanıyorum. İnşallah düzelecek bu günlerde geçecek bol bol dua edeceğiz canım

canım bak bi bebeğiniz daha olacak terapiye falan gitseniz hem sen hem eşin özelliklede çocukların daha sağlıklı bir ortamda büyür. kızının sizin tartışmanızdaki halini anlattığında inan gözlerim doldu :43: onların o masum dünyasında nasıl ciddi sorunlar, sindirilmişlikler veya aynı şekilde onda da öfke kontrolsüzlüğü daha neler nelere yol açar. ailede özellikle çocuklu bir ailede huzur ortamı çok önemli yavrularınızı düşünün ve bence daha fazla birbirinizi kırmadan bi aile danışmanına gitmenizde fayda var.

erkekler daha erken netleşiyor galiba bi arkadaşında 12 haftada tam emin olamamıştı bi sonrakinde kız olduğunu öğrendi bende perşembe gidicem 12+1 olucam inşallah öğreniriz çok merak ediyorum :)))

Hayırlısı olsun canım inşallah öğrenirsin sende

çok şükür bir güzel haber daha :46: prenses kesinleşti bak ne güzel , doktorun tansiyon ölçmemesine çok şaşırdım ,doğum paketi ne kadar mış cnm orada?
maşallah büyümüş annesi :)

Gebe kalındığında (Etopik & intrauterin) USG

Muayene FKH için USG Muayene 11-14 hafta – USG Muayene 16-20 hafta – USG Muayene 20-24 hafta – USG Muayene 28 hafta civarı – USG + OGTT Muayene 32 hafta – USG Muayene 34 hafta – USG Muayene 36 hafta – USG Muayene 37 hafta – USG Muayene 38 hafta – USG Muayene 39 hafta – USG

Diyetisyen görüşmesi 1 seans (Süt arttırıcı besin cetveli)
Anne 1 seans psikolojik destek hizmeti
Yaşam boyu VIA bebek indirimi (%20)
Ücretsiz Yenidoğan yoğun bakım hizmeti
Bebek işitme tarama testi
Hastanede kalınan süre boyunca uygulamalı bebek bakım ve emzirme eğitimi
Doğum sonrası rutin kontroller
Estevia’dan doğum sonrası anne cilt bakım hediyesi ve bölgesel zayıflama 3 seans hediye
Doğum öncesi hastanede son hamilelik çekimi

Ameliyathaneye gidiş, Bebeğinizin doğum anında, İlk kontrolleri, ilk aşısı ve kıyafetlerinin giydirilmesi, İlk kez kucağınıza alışınızda, Babanın bebeği kucağa alışı ve aile bireyleriyle fotoğraf çekimi, İlk emzirme, 30 adet fotoğraf – 15x21 cm ebadında,1 adet büyük boy fotoğraf 30x40 cm ebadında, Gün içinde çekilen tüm fotoğraflar yüksek çözünürlüklü DVD’de teslim edilir
(Albüm hediye)

Oda süsleme, Misafirler için özel Via Trufları, Kapının tülle paketlenmesi, Kapı süsü (Farklı Figürler), Kapı arka tarafı fiyonk, Kapı giydirme üzeri küçük süsler, Yatak ayakucu tülle paketlenmesi, Yatak ayakucu aksesuarı, Hoşgeldin bebeğim yazısı (kapı karşılama), Sehpa’nın tülle süslenmesi, Odanın balon ile süslenmesi

Bebek sepeti, Bebek hastane çıkışı, Battaniye, Anne ve bebek için ürünler

El, ayak izli bebek panosu

Canım bunların hepsi toplamda 2,500 tl paket ücreti. Bana cok iyi geldi evet testlerin coğu gecti ama doğum ücreti ve doğum fotoğrafçısının olması bana yetti gibi. Ama bilmiyorum canım suanlık iyi geldi plaket bize.

[]Ya sorma canim.hala dusundukce icim bi tuhaf oluyor :16: Rabbim korusun hepsini

kızlar Kamuran ve eFuLim faceimiz varmı
Canim benim yok face'im..

Canım 4 hafta cok ya. Bize de doktor 4 hafta dedi ama eşim direk biz dayanamayız dedi 2 hafta sonra yine gelelim dedi doktorda tamm gelin ozaman dedi

damlacim iyi olmana sevindim Rabbim daha iyi etsin prensesinde kesinlesmis canim hayirli olsun bizde bir ay sonra ancak ogrenicez :)
Gözün aydın canım:)
Maşallah gitgide büyüyorlar:nazar:
O hareket ederkenki halleri o kadar tatlı ki ya bitiyorum o hallerine :)

Allah razi olsun canim :16: ya sorma hayran kaldim resmen Allahin mucizesi bu iste daha 5 cm boyuyla elleri kollari belli muhtesem bi duyguymua gercekten :)

KİZLAR aksam 9 gibi ablam gelicek cok fazla giremem belki ama haftaya annemlerdeyken bol bol vaktim olur :16

HAVVAcigim Rabbim tum sorunlarinizi gidersin insaAllah sabir diliyorum sana Rabbimden..

Alya cim canim enim demir hapina uc ay dolunca baslaniyo bu gidisinde baslayacaktir balik yagini bende konusacagim bicok doktor zaten uc ay dolduktan sonra veriyo omage yi kimisi de son aylarda folik asitinde bi sakincasi yok diye biliyorum zaten folik asiti kesip en vit decavit gibi vitaminler veriyolar ya onun icerigini okursan zaten kullandigimiz folik asit miktarinin aynisi ondada var 0.4 mg yani bende cuma gunu tum bunlari oturup konusacagim doktorumla carsamba gunu estrofemle progestani birakiyorum tup doktorumu aradim hemsire cikti ona danistim carsamba 11+5 oluyorum ve elimdeki ilaclar bitiyo dedim tekrar yazdirayim mi birakayimmi birak dedi kendi doktorumuda aradim oda birak dedi ... Ay cok heyecanlanmaya basladim cumaya az kaldi insallah bebislerimiz kocaman olmustur ve sagliklidir testlerimizde guzel cikar ...

Sağol canım benim bilgilendirdiğin için. Demir konusunda endişem yok çünkü hala kan değerlerin iyi sanırım dediğin gibi aylar ilerledikçe ihtiyaç artar ve doktor başlatırda. Folik asitide zarardan değilde artık belli bi faydası yok diye kullanmak istemiyorum açıkcasıda bilmiyorum artık doktorun vardır bi bildiği diyelim :) iyi iyi ilaçları bırakıyosun güzel, benimde yarın bitiyor progestan çok şükür bende yarındna sonra almıycam artık. Hadi bakalım cuma günü inşaAllah güzel haberlerle gelirsin senin bebişin boyuna posuna görede benimkini hesaplarım aynı gidiyor ya kuzular :16: pazarteside biz gidicez sonuçlarda çok geç çıkmaz inşaAllah.

Canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin öyle :16: maşaAllah prensesine boyu posu nasıl uzamış öyle :) cinsiyetinin kesinleşmesine ve yeni doktorundan memnun kalmana sevindim inşaAllah doğuma kadar hep böyle herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın kızın...

Amin canım inşallah hersey artık güzel gider hayatımızda da kızımı sağlıkla kucağımıza alırız

kızlar adet tarihime göre 11+3 üm buna görede bugün ikili test için doktora gittim
ancak ultrasondaki doktorun yaptığı ölçümde bebekler 10+5 çıktılar o yüzden haftaya gel daha sağlıklı olur dediler

bu küçük olma durumları biraz canımı sıktı
sizin başınıza geldi mi? bu normal mi? (kimisi ikiz gebelikte normal diyor)
(doktorum izinli idi konuşamadım da)

belki siz biraz içimi rahatlatırsınız?

AHH CANIM KESİNLEŞTİ DEMEKKİ PRENSESİN. ÇOK SEVİNDİM CANIM. :nazar: MAŞALLAH BEBEĞİNE CANIM YA YARAMAZ OLUCAK SANIRIM HAREKETLERE BAKSANA TEPE TAKLAK DURUOMUŞ :) ÇOK SEVİNDİM CANIM İYİ OLMANIZA İNŞALLAH HEP BÖYLE İYİ GİDER TÜM KONTROLLERİN. BİZDE SİZİ ÖPTÜK CANIM... :16:

Evet ilk ultrasona girdiğimizde kafası aşağıda bacakları yukarıdaydı sonra popişini döndü sonra düzeldi sonra yine döndü karnımın içinde resmen oynuyor. Hele tekme atışlarını bi görsen eşimin gözleri doldu direk farklı bir duyguymuş, cok teşekkür ederiz teyzesi

canım bak bi bebeğiniz daha olacak terapiye falan gitseniz hem sen hem eşin özelliklede çocukların daha sağlıklı bir ortamda büyür. kızının sizin tartışmanızdaki halini anlattığında inan gözlerim doldu :43: onların o masum dünyasında nasıl ciddi sorunlar, sindirilmişlikler veya aynı şekilde onda da öfke kontrolsüzlüğü daha neler nelere yol açar. ailede özellikle çocuklu bir ailede huzur ortamı çok önemli yavrularınızı düşünün ve bence daha fazla birbirinizi kırmadan bi aile danışmanına gitmenizde fayda var.

evet canım eşime teklif ettim ama eşim hem sıcak bakmadı hemde maddi olarak karşılayamazdık. Eşim pisikiyatriste gitti ilaç kullanıyor şimdi bayağı düzeldi aslında önceleri böyle değildik eşimin iş sorunları eve yansıdı ikimizde alttan almayı bilmeyince koptu kıyamet şimdi iyiz o hatayıda bidaha yapmadık kızımın o görüntüsü aklımdan çıkmıyor evet dediğin gibi en çokda insan çocuklara üzülüyor

evet canım eşime teklif ettim ama eşim hem sıcak bakmadı hemde maddi olarak karşılayamazdık. Eşim pisikiyatriste gitti ilaç kullanıyor şimdi bayağı düzeldi aslında önceleri böyle değildik eşimin iş sorunları eve yansıdı ikimizde alttan almayı bilmeyince koptu kıyamet şimdi iyiz o hatayıda bidaha yapmadık kızımın o görüntüsü aklımdan çıkmıyor evet dediğin gibi en çokda insan çocuklara üzülüyor

biraz olsun toparlamanıza çok sevindim canım Rabbim hepimizinde yuvasından huzuru mutluluğu eksik etmesin yavrularımızı aşkla büyütelim :16:

kızlar adet tarihime göre 11+3 üm buna görede bugün ikili test için doktora gittim
ancak ultrasondaki doktorun yaptığı ölçümde bebekler 10+5 çıktılar o yüzden haftaya gel daha sağlıklı olur dediler

bu küçük olma durumları biraz canımı sıktı
sizin başınıza geldi mi? bu normal mi? (kimisi ikiz gebelikte normal diyor)
(doktorum izinli idi konuşamadım da)

belki siz biraz içimi rahatlatırsınız?

benimkide ilk haftalarda bir hafta geriden geliyodu canım bende üzülüyordum son gittiğimde bırak geriyi 3 gün öne bile geçmişti miniğim :) bende çok üzülüyodum da doktor normal bu haftalar ilerde geride olur bunlar sorun değil önemli olan ilerleyen 20li haftalarda gelişiminin gerilememesi dedi endişelenme sorun yoktur inşaAllah

Canim hayırdır doktormu değiştirdin?buarada kizmi olucak?bellimi

Evet canım artık via hospital selimiyeye gidiyorum bu doktor daha iyi geldi bana. Diğer doktor dediğin gibi garipti birazcık. Eşimi de ikna erik burayı tercih ettik. Fiyatlar cok uygun. 3 yıl once açılmış bir hastane bu yüzden mi nedir bilmiyorum hastanenin içi cok temiz. Ve doğum paketi var gayet uygun fiyata. Sanırım burada yapacağız doğumu. Ve doktorum hastanenin başhekimi 30 yıllık bir deneyime sahip. Evet kesinleşti canım %100 kız dedi.

Gebe kalındığında (Etopik & intrauterin) USG

Muayene FKH için USG Muayene 11-14 hafta – USG Muayene 16-20 hafta – USG Muayene 20-24 hafta – USG Muayene 28 hafta civarı – USG + OGTT Muayene 32 hafta – USG Muayene 34 hafta – USG Muayene 36 hafta – USG Muayene 37 hafta – USG Muayene 38 hafta – USG Muayene 39 hafta – USG

Diyetisyen görüşmesi 1 seans (Süt arttırıcı besin cetveli)
Anne 1 seans psikolojik destek hizmeti
Yaşam boyu VIA bebek indirimi (%20)
Ücretsiz Yenidoğan yoğun bakım hizmeti
Bebek işitme tarama testi
Hastanede kalınan süre boyunca uygulamalı bebek bakım ve emzirme eğitimi
Doğum sonrası rutin kontroller
Estevia’dan doğum sonrası anne cilt bakım hediyesi ve bölgesel zayıflama 3 seans hediye
Doğum öncesi hastanede son hamilelik çekimi

Ameliyathaneye gidiş, Bebeğinizin doğum anında, İlk kontrolleri, ilk aşısı ve kıyafetlerinin giydirilmesi, İlk kez kucağınıza alışınızda, Babanın bebeği kucağa alışı ve aile bireyleriyle fotoğraf çekimi, İlk emzirme, 30 adet fotoğraf – 15x21 cm ebadında,1 adet büyük boy fotoğraf 30x40 cm ebadında, Gün içinde çekilen tüm fotoğraflar yüksek çözünürlüklü DVD’de teslim edilir
(Albüm hediye)

Oda süsleme, Misafirler için özel Via Trufları, Kapının tülle paketlenmesi, Kapı süsü (Farklı Figürler), Kapı arka tarafı fiyonk, Kapı giydirme üzeri küçük süsler, Yatak ayakucu tülle paketlenmesi, Yatak ayakucu aksesuarı, Hoşgeldin bebeğim yazısı (kapı karşılama), Sehpa’nın tülle süslenmesi, Odanın balon ile süslenmesi

Bebek sepeti, Bebek hastane çıkışı, Battaniye, Anne ve bebek için ürünler

El, ayak izli bebek panosu

Canım bunların hepsi toplamda 2,500 tl paket ücreti. Bana cok iyi geldi evet testlerin coğu gecti ama doğum ücreti ve doğum fotoğrafçısının olması bana yetti gibi. Ama bilmiyorum canım suanlık iyi geldi plaket bize.

ah cnm ne kadar uğraşmışsın böyle çok sağolasın :) sezeryanda zaten 2.500 tl istiyorlar senin ayrıyeten birde fotoğrafçı ve oda süslemelerinde var e daha ne olsun :) kapı süsü diğer hastanelerde var , birde makyaj yapıyorlar anneye o an ister miyiz bilemiyorum ama :9: medipolde bu fiyatı verdi sana diye hatırlıyorum

Kızlar şimdi doktordan geliyorum artık doktorumu değiştirdim medipole girmiyorum via hospitole gidiyoruz burası hem daha uygun hemde doğum paketleri var onlardada anlaşacağız. Doktorumda hastanenin başhekimi gayet güzel ilgileniyor kapıya kadar eşlik ediyor falan. Medipolde ki doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti bu direk ölçtü 6/4 çıktı biraz düşük ama hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi. Hersey normal çıktı 11 cm olmuşuz kilimizi ölçmedi. Ve %100 kız dedi prensesimiz sonunda kesinleşti. Bebeğim sürekli dönüyor içimde. Ilk baktığımızda tamamen ters dönmüştü kafa aşağıda bacaklar yukarda doktor bu ne hareketlilik boyle çikolatamı yedin dedi evet dedim maşallah dedi ve 2 gün yine öne geçmişiz tahmini doğum 20 Eylül oldu. Çatın muhtemelen dar dedi nasıl anladınız dedim kalçan cok dar cunku dedi bende evet annemin çatısı da dar olduğu için sezeryanda girdi dedim muhtemelen sende sezeryan olursun dedi üstelik fıtık ve panik atakta varmış neyse ozamana gelelim bakarız dedi. Zaten istediğim sezeryandı bizden bukadar prensesimle hepinizi öpüyoruz

canım. serpil hanıma mı gittin mi? memnun kalmışsın. çok sevindim. tatlı bir kızımız olacak ne güzel. bende yarın kontrole gi,dicem.test sonuclarını göstericem. ultrasonla tekrar bakar mı bilmem. heyecanlanıyorum :) üsküdar da mı oturuyorsun?

ah cnm ne kadar uğraşmışsın böyle çok sağolasın :) sezeryanda zaten 2.500 tl istiyorlar senin ayrıyeten birde fotoğrafçı ve oda süslemelerinde var e daha ne olsun :) kapı süsü diğer hastanelerde var , birde makyaj yapıyorlar anneye o an ister miyiz bilemiyorum ama :9: medipolde bu fiyatı verdi sana diye hatırlıyorum

Medipol bana bu fiyatı vermedi canım ben netten baktığımda görmüştüm. Gecen seneki fiyatlarıydı. Ama sadece doğum var içinde. Medipolde doğumdan sonrası önemliymiş canım zaten cocugun için Rabbim korusun yoğun bakım tahliller falan derken ee yine giden 2-2,500 gibi bir rakam çıkabilir ortaya. Cunku benim ilk tahlillerim için sadece 500 istemişlerdi. Burda herseyi geçtim bide doğum fotoğrafçısı var fotografları gordüm baya güzel çekiyorlar. Bak makyajı bilmiyordum ee tabi belki biraz olabilirdi ama olmasıda olur sanırım

canım. serpil hanıma mı gittin mi? memnun kalmışsın. çok sevindim. tatlı bir kızımız olacak ne güzel. bende yarın kontrole gi,dicem.test sonuclarını göstericem. ultrasonla tekrar bakar mı bilmem. heyecanlanıyorum :) üsküdar da mı oturuyorsun?

Koşuyolunda oturuyorum canım, evet gittim ama biraz bekledim o na sinir oldum acıkcası. Doktora da söyledim her zaman boyle bekliyormuyuz dedim. Ama oyle vizite çıkacaksan hastan yoksa çıkarsın oda seninde acil bir durumun olsa serviste seninde yanına gelmek zorundayım dedi tabi sustum ben direk. Doktordan cok memnun kaldım. Şeker bir bayan. Istersen bakabilir canım neden bakmasın. Karnım ağrıyor falan dersin ne biliyim tedirginim dersin zaten insanları kıramayın biri. Evet kız dedi maşallah hersey cok güzeldi. Sen paketlerden alacakmışın?

Medipol bana bu fiyatı vermedi canım ben netten baktığımda görmüştüm. Gecen seneki fiyatlarıydı. Ama sadece doğum var içinde. Medipolde doğumdan sonrası önemliymiş canım zaten cocugun için Rabbim korusun yoğun bakım tahliller falan derken ee yine giden 2-2,500 gibi bir rakam çıkabilir ortaya. Cunku benim ilk tahlillerim için sadece 500 istemişlerdi. Burda herseyi geçtim bide doğum fotoğrafçısı var fotografları gordüm baya güzel çekiyorlar. Bak makyajı bilmiyordum ee tabi belki biraz olabilirdi ama olmasıda olur sanırım

ben sordun zannettim cnm ya :) önemli olan doktorun aslında iyi bir doğum süreci ve hastane temizliliği güvenirliği o da süsü kapı süsü onlar halledilir

Koşuyolunda oturuyorum canım, evet gittim ama biraz bekledim o na sinir oldum acıkcası. Doktora da söyledim her zaman boyle bekliyormuyuz dedim. Ama oyle vizite çıkacaksan hastan yoksa çıkarsın oda seninde acil bir durumun olsa serviste seninde yanına gelmek zorundayım dedi tabi sustum ben direk. Doktordan cok memnun kaldım. Şeker bir bayan. Istersen bakabilir canım neden bakmasın. Karnım ağrıyor falan dersin ne biliyim tedirginim dersin zaten insanları kıramayın biri. Evet kız dedi maşallah hersey cok güzeldi. Sen paketlerden alacakmışın?

Ameliyatta vs olunca bekleniyor evet :D Tatlı biri inş böyle devam eder . Ben paket alamıcam. Fiyat uygun gerçekten ama bir de oğlum var onun okul masrafları ,sünneti vs. bizi baya sarsıyor. Ben süslenip giderim artık :D fotoğrafıda eşim çeker :D. Biraz bütçemizi düşünmemiz lazım. Sonrasında mevlüd de yapılır, kurbanda kesilir inşallah. Anlayacağın masraflar çok olacak .Sağlıkla gelsinler de inşallah.O gün gelirse durumlar elverirse belkide alırız.

Back
X