evet cnm duydigumuzu soyleyelm.tabide ben soyledm diye arkadasi aglama tuttu.sakinles dedikcede sanki bana kizdi gbi hissettm uzuldum dolayisiyla.
neticede bende anne adayiyim tabiki herkesin bebegi kendisinden onemli. atlas fena dgl cnm ya memnunsan sorun yok bnde hastame arayisindaym belki bnde atlasa bakarim.muayene ucreti ne kadar oranin?kime gidiodun cnm ?bi bakim olmazsa:44:
35 tl ssk farkı alıyorlar Ben 3 doktoru da denedim ama Tülin hanım da karar kıldım
en büyük handikap randevusuz gidiyorsun (tavsiyem şu o gün gelmeden arayıp sezeryan vs olup olmadığını sormak, sezeryanda ise ertele değilse sorun yok)
diğer doktorlar, Tülin hanım izindeyken gittim Sibel hanım ın havasından geçilmiyor (Sabah gittim yerinde yoktu sözde "müdehale" ye gitmiş eşimde hasta yanımda onu dahiliyeye göstermeye gittim. Geldim yerinde, kapıyı çaldım hastası var yardımcısına çok bekler miyim dedim alırım sizi dedi. hasta çıktı kapı açık ben tam karşısında oturuyorum yarımcısı "hanım efendi geldi alıyorum" dedi "onun sırası geçti bekleyecek biraz" dedi :) sanki o yerindeydi de ben onu beklemedim dedim veya bunu birazcık kibarca söylese ben aldırmayacağım malum gebelik hormonları o kadar beklemişim bide kendi doktorum değil "verin kağıdımı ben kimsenin kasıntılarıyla uğraşamam doktor değiştiricem" dedim.
(adından emin değilim kadriye hanım sanıyorum ERDEM den gelme malesef)
Diğer doktoru biraz bekledim, içeri girdim dedim Tülin hanımın hastasıyım ikili test için geldim o izinli isterseniz bi kontrol edelim...
Hanım efendi zahmet edip yerinden bile kalkmadı, ikili için direk ultrasona inin kan vereceksiniz ztn dedi kağıt verdi :)
Aşağı indim ultrason çekildi ama bebekler 5 gün geriden geliyor diye haftaya ertelediler belki o hanım baksa benim o kadar sıra beklememe gerek kalmazdı
eşim hasta benle bekliyor bi yandan hastane ortamı bi yandan Allah ım beterinden saklasın
velhasıl aman dikkat diyorum :)
ben şöyle yapıyorum
Kadıköy Şifadaki doktorum Emel hanım muhteşem bi kadındı, ücretler sebebiyle devam etmek istemedim (eşim önemli değil dedi ama iki bebek olacak Allah muhafaza lazım o maddi güç bize)
2 ayda bir ona da kontrole giderek biraz daha iyi hissediyorum diyebiliriz
arkadaşlara gelince hamile hormonlar coşmuştur ağlamak çözüm mü ona bakmak lazım. ben biraz daha realistim sanırım geleceğin büyüklerimi büyütmeye adayız ona göre hareket edebilmek lazım insallah onlarda kendilerini iyi hissedecekleri bir yol bulurlar Her türlü Allah a emanet