2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar herkese çok teşekkür ederim bir sürü kişi cevap yazmış bana çok sağolun. insanın moralini düzeltiyorsunuz:)
artık iyi düşünmek istiyorum bu rzor zamanlar geçer inşallah, hamileliğin tadını çıkartız hep birlikte.
bazı arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri belli oluyor hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. biz de o günleri görürüz inşallah.
11+1 iz bugün daha.

Sabahtan beri iş yoğunluğundan günaydın yazamadım :)
Hala da işlerim bitmiş değil.
Günaydın herkese:1:

bende daha ögrenmedim canim..bende bekliyorum daha...tahmin falan yok..daha haftaya randevum, ya senin?

Benim randevum 3 Mayıs'ta ama doktor o zaman söylerim vs. demedi,yani cinsiyet hk. hiç konuşmadık.Ama ben 1 ay bebekten haber alamadan duramam, belki bu hafta sonu yada haftaya başka bir yere gidip baktırırım.Cinsiyeti söylerse ne ala, söylemezse de önemli değil :)

İnşallah sen haftaya öğrenirsin canım

Canim benimm gozunuzaydinnn cokk tebrikk ediyorumm bi prensesimiz dha geliyor demekki:))

Ohh cok sukur bulantilar azaldiysa hamileligin balayi aylarini yasamaya baslarsin arkadasim:) ikili test sonuclarin icin de cok sevindimm gozunaydin canim:)

Amann yok canim bnde daha ogrenemedim 17 nisanda kontrolum bakiyim solicek mi o zaman:)

17 Nisan'da söyler bence senin doktorun :) Israr etsen bugün bile söyleyecek gibi,bende yarattığı izlenim böyle :)

önce diyorsun zaten kiz olursa böyle olur erkek olursa böyle olur, ama bende duyunca sanirim afalarim, sasiririm, heycanlanirim...ne güzel bir duygu ya..allahim isteyen herkese nasip etsin. AMIN.
ben alisveris yapmicam...

ayy senin birde oglun varmis masallah allah bagislasin. anneler melek ya, banada hergün öglen yemek hazirlar..isden geliyorum diye. nasil haklarini öderiz onlarin ???
benimde cok oldu bulantim, allah razi olsun annemde esimde cok yardimci oldular.
cinsiyeti belli degil daha, haftaya carsamba randevumuz var. bakalim birsey diye bilecekmi

ya seninde öyle oluyormu bilmyiorum, hep bebisi düsünüyorum acaba iyimi acaba nasil, falan diye, cok kafama takiyorum..sende öylemisin?
bilmiyorum cevremde cok kötü seyler oldu belki ondandir.

Sağolasın canım çok tatlı bir oğluşum var :) Evet annem olmasa Halim harapmış. Birde benim eşim geç geliyor işi gereği fazla ilgilenemiyor benimle maalesef.
Aynen benimde aklımda bebeğim.. Oğluma hamileyken bu haftalarda seyrine ve kıpırdama şeklinde birşeyler hissederdim.. Bunda daha hiç öyle birşey olmadı ve ister istemez endişeleniyorum:( Allah hepimizin hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..

günaydın kızlar.arada yazdıklarınizi okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.
Psikolojim çok bozuk benim ya grip oldum burnum tıkalı va hapsiriyorum.bu durumda nefes alamıyorum bebeğime oksijen gitmeyip gelişimini olumsuz etkiledigimi düşünüyorum 😔 mucizeme birşey olmasından çok korkuyorum

canım korkma ben 1 haftadır çok fena gribim hala tam düzelemedim. doktoruma sormuştum hiç bir şey olmaz dedi. günlerce burnum tıkalıydı, hapşırık, öksürük hepsi vardı ve bebeğim daha 11 haftalık. tuzlu çek burnuna biraz olsun rahatlatıyor ve mutlaka yat dinlen, ben 10 gündür yatiyorum. için rahat olsun bak benim kanamam da vardı gripken. Rabbim korusun bebeklerimizi.

günaydın canım.valla bizim hamilelik hormonları tavan yaptı heralde bende resmen kocamın her dediğine takılıyorum,ağlıyorum,sinirleniorum .tansiyonun düştüyse güzel bi kahvaltı yap canım, yapmadıysan tabi.dikkat et kendine .)

yaptım kahvaltı cnm sağol benim sinirsel. aslında her şeye laf edip kavga çıkaran birisi değilim ama beni sinir etti damarıma bastı :( neyse sakin olayım her sinirlenmede bebişin beynine oksijen gitmiyor. değmez.

Herkese guuuunaydiiiiiiin :21:
mussssmutlu bi gun olsun hepimiz icin :16:
cok sukur mide bulantilarim kullandigim ilac sayesinde kalmadi ve artik
hamileligimin tadini cikariyorum kizlar :9:
yalniz 2 gundur asiri derecede usuyorum.Hasta
olmaktan korkuyorum :/ Surekli kalorifer bocegi gibi kalorifere yapismis vaziyettetim :1:
bide kabizlik durumum var.2 gundur kuru kayisi yiyip ustune ilik su iciyorum
ama fayda etmedi :25:
yapabilecegim baska bisey var mi sizce??

Ananas yemeni tavsiye ederim canım bana cok iyi geliyor

günaydın kızlar.arada yazdıklarınizi okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.
Psikolojim çok bozuk benim ya grip oldum burnum tıkalı va hapsiriyorum.bu durumda nefes alamıyorum bebeğime oksijen gitmeyip gelişimini olumsuz etkiledigimi düşünüyorum 😔 mucizeme birşey olmasından çok korkuyorum

benimde tikali canim, birsey olmaz allahin izniyle

Benim randevum 3 Mayıs'ta ama doktor o zaman söylerim vs. demedi,yani cinsiyet hk. hiç konuşmadık.Ama ben 1 ay bebekten haber alamadan duramam, belki bu hafta sonu yada haftaya başka bir yere gidip baktırırım.Cinsiyeti söylerse ne ala, söylemezse de önemli değil :)

İnşallah sen haftaya öğrenirsin canım

banada her 4 haftada bir randevu veriyorlar, cok uzun geliyor ya bana, burda baska bir doktorda yok, ondan buna muhtacim, ve 3 hafta oldu bebisimi görmeyeli, endiseleniyorum acaba iyimi diye

Sağolasın canım çok tatlı bir oğluşum var :) Evet annem olmasa Halim harapmış. Birde benim eşim geç geliyor işi gereği fazla ilgilenemiyor benimle maalesef.
Aynen benimde aklımda bebeğim.. Oğluma hamileyken bu haftalarda seyrine ve kıpırdama şeklinde birşeyler hissederdim.. Bunda daha hiç öyle birşey olmadı ve ister istemez endişeleniyorum:( Allah hepimizin hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..

evet ya cok endiseleniyorum, her 4 haftaya bir veriyorlar randevuyu burda, hmm, nasil birsey yani kipirdamayi anlata bilirmisin bize...nasil bir duygu ne hissediyorsun.

17 Nisan'da söyler bence senin doktorun :) Israr etsen bugün bile söyleyecek gibi,bende yarattığı izlenim böyle :)

Hehhe bende oyle sanmistim tatlim ama garantico cikti benim dr:) ikili test icin gttigimde 12+2 cikmisti bebek onden gidiyodu vinsiyet hakkinda tahminde bulunmadi diger doktor dedim (baska bi ultrason cihazinda radyoloji dr u bakmisti o gun bana) bulunmaz daha cok erken sabret dedi hee yani siz de tahminde bulunmayacaksiniz dedim yine guldu bana :)

oyy yerim ben onu, masallah yaa...ne kadar cabuk büyüyorlar.
bizde carsamba günü gideceyiz insallah, daha herhalde söylemez bizim doktor cinsiyetini, esim ve annem gil cok merakli :)
amin saglikli hayirli bir evlat olur, cümlemizin insallah

insallah atariz :) bu aralar cok takiyorum ben birseyi kafaya....hormonlarmi ne
ne olduda kartal arkadasimiza? ben kacirmisim
çok kanaması var canım, hastanede kaldı bir gün yanılmıyosam. Dün azalmıştı sanırım, bugün yine lavaboda kanaması olmuş:(

Gunaydin bende 2li test sonucunu aldim temiz cok sukur. Simdi dr.a gosterecegim.
Bugun bende gerginim nedense. Noluyor bizr yahu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sordun mu doktora? Acil durumlarda ulaşabileceğimiz telefon varmı diye? Gözün Aydın bu arada bence cinsiyetini sor mutlaka belki öğrenirsin :)

Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı :9: 11.6 cm :nazar: 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)

Maşallah canım kuzucuguna boyuda baya uzunmuş bizimki popo baş ölçtü sizinkide öylemi ölçtü ki bide ili gün öne geçtik ama 17. Haftada olmamıza rağmen henüz boyumuz 11 cm

Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk

canım moralini bozma lütfen. bak benim de kanamam var biliyorsun ama geçicek inşallah. sakinleşmeye çalış, ben öyle yapmaya gayret ediyorum. ilaçlarını kullanmaya devam et, doktorunu haberdar et. ben doktora da gidemedim biliyorsun, telefonda ilaç yazmıştı bana. gidemiyorsan bile telefon et. ben de lavaboya korkarak gidiyorum, peçeteye her silişimde gözlerimi kapatıp besleme çekiyorum görmeyeyim diye kırmızı rengi. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Dua edelim birbirimize. bak burdaki annelerin hepsi birer melek taşıyor onların dualarına ihtiyacımız var, kızlar dualarınızı esirgemeyin bizden. moralini yüksek tutmaya çalış kartal , çok zor biliyorum ama bebeklerimiz için.

Maşallah canım kuzucuguna boyuda baya uzunmuş bizimki popo baş ölçtü sizinkide öylemi ölçtü ki bide ili gün öne geçtik ama 17. Haftada olmamıza rağmen henüz boyumuz 11 cm

canim ola bilir, belki popodan ölcmüstür, cünkü daha kücük olduklarindan tam ölcüm olmuyor.

bizím 10 haftaliken 5 cm di

canım moralini bozma lütfen. bak benim de kanamam var biliyorsun ama geçicek inşallah. sakinleşmeye çalış, ben öyle yapmaya gayret ediyorum. ilaçlarını kullanmaya devam et, doktorunu haberdar et. ben doktora da gidemedim biliyorsun, telefonda ilaç yazmıştı bana. gidemiyorsan bile telefon et. ben de lavaboya korkarak gidiyorum, peçeteye her silişimde gözlerimi kapatıp besleme çekiyorum görmeyeyim diye kırmızı rengi. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Dua edelim birbirimize. bak burdaki annelerin hepsi birer melek taşıyor onların dualarına ihtiyacımız var, kızlar dualarınızı esirgemeyin bizden. moralini yüksek tutmaya çalış kartal , çok zor biliyorum ama bebeklerimiz için.

teşekkürler canım ya hep dua edıyorum zaten şimdi sabahtan beri gidemıyorum lavaboya korkudan hersey onlar için zaten canım

ilaçlarımı alıyorum canım günde 3 defa progestan gece jel vajınaya bıde kan hapım var sabah
olmazmı ya ben preeklemsi gecirdim öbür hamileliğimde anlatmayayım moralınız bozulmasın doğumdan sonra 2 ay kendıme gelemedım panik atak olmusum 10 gün ilaç kullandım gece 12 de 112 aradıgımı bılıyorum benoluyorum dıye yazık benımle yarım saatten fazla telefonda sakınlestırmeye uğrastılar ondan sonra bır daha olmadım taki kasımda gebelik testı yapıncaya kadar 1 hafta tekrar oldum oldum dırıldım sonnra kımyasalmıs gıttı bebek hemen psikiyatrıye gıttım 6 ay tedavı yapalım dedım pat ocak ayında hamileyim buda napayım allahtan zaten 8 ay uğrastık olmadıydıbebek napalım kısmet çekilecek varsa çekcez

Çok üzüldüm gerçekten inşallah bir daha aynı şeyler olmaz.. bizde iki sene boyunca bekledik bizimde bebeğimiz olmadı.Tedavi de görmedik öyle kendiliğinden oldu senin ki de 8 ay beklemiş olmuş.Allah bize şimdi nasip ettiyse vardır bildiği o yüzden üzülmemeye çalış eminim çok zordur ama inancını kaybetme.Dualarımız seninle

gözünaydın canım :) bi kız daha gelior hayırlısıyla:)benim kız olma ihtimali var hep erkek diodum,rüyalarımda bile erkek görüyordum ama tersi cıkıcak heralde :)tam da net değil gerçi doktorum saolsun ağzından kız olucak cıkmadıda, bacakların arasında bişey gözükmüor dedi ::::::::)evet tabi öncelikle sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil

Çok teş ederim cnm sağolasın , ben rüyamda bebek görüyordum cinsiyetini belli etmiyordu fakat hep pembe kıyafetler oluyordu üzerinde :9: banada doktorum bacaklarını arasında bir şey gözükmüyor dedi 2 hafta sonra kesinleşir iyice ama belli etti yinede

önce diyorsun zaten kiz olursa böyle olur erkek olursa böyle olur, ama bende duyunca sanirim afalarim, sasiririm, heycanlanirim...ne güzel bir duygu ya..allahim isteyen herkese nasip etsin. AMIN.
ben alisveris yapmicam...

aynen fakat benim içime erkek doğuyordu , doktor söyleyince afalladım, şaşırdım, enteresan bir duygu bak göreceksin hayırlısıyla . Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.

ayy senin birde oglun varmis masallah allah bagislasin. anneler melek ya, banada hergün öglen yemek hazirlar..isden geliyorum diye. nasil haklarini öderiz onlarin ???
benimde cok oldu bulantim, allah razi olsun annemde esimde cok yardimci oldular.
cinsiyeti belli degil daha, haftaya carsamba randevumuz var. bakalim birsey diye bilecekmi

ya seninde öyle oluyormu bilmyiorum, hep bebisi düsünüyorum acaba iyimi acaba nasil, falan diye, cok kafama takiyorum..sende öylemisin?
bilmiyorum cevremde cok kötü seyler oldu belki ondandir.

maşallah size canım sağlıkla kucağına al demek bir prensesimiz daha var :16:

teşekkür ederim canım sağol :) prensesler artıyor , sıradaki kim bakalım

Canim benimm gozunuzaydinnn cokk tebrikk ediyorumm bi prensesimiz dha geliyor demekki:))

Ohh cok sukur bulantilar azaldiysa hamileligin balayi aylarini yasamaya baslarsin arkadasim:) ikili test sonuclarin icin de cok sevindimm gozunaydin canim:)

Amann yok canim bnde daha ogrenemedim 17 nisanda kontrolum bakiyim solicek mi o zaman:)

sağol cnm :) evet prenses inş benim bir kızım mı olacak şimdi hala şaşkınım :52:

Back
X